024-82 00 778 info@aabeve.nl

Litouws vertaalbureau

  • native Litouwse vertalers
  • beëdigde vertaling Litouws
  • professioneel vertaalbureau Litouws
  • ISO-gecertificeerd

37+  jaren ervaring

200+ talencombinaties

600+ ervaren vertalers

5 sterren op Trustpilot

Ervaren Litouws vertaalbureau

Litouwen behoort, naast Estland en Letland, tot de Baltische staten in het noorden van Europa. Litouwen grenst in het zuiden aan Kaliningrad en dat is Russisch grondgebied. De Baltische staten maken zich sinds de inval van Rusland in Oekraïne, ernstige zorgen over hun veiligheid, maar omdat ze in 2004 lid geworden zijn van de NAVO zijn, is hun veiligheid toch behoorlijk gewaarborgd. Litouwen heeft ongeveer 3 miljoen inwoners. De officiële taal is het Litouws, dat door vrijwel alle inwoners wordt gesproken.

Bij Litouws vertaalbureau Aabévé kunnen wij u uitstekend van dienst zijn met vertalingen vanuit of naar het Litouws. We zetten hiervoor uitsluitend ervaren en professionele vertalers in.

Professioneel Litouws vertaalbureau

Bij Litouws vertaalbureau Aabévé kunt u vertrouwen op bijna 40 jaren ervaring in de vertaalbranche. Wij werken uitsluitend met ervaren en professionele vertalers, die een gedegen opleiding of minimaal 5 jaren vertaalervaring achter de rug hebben. Voor hen is Litouws vertalen geen enkel probleem.

Verder kunt u bij ons vertrouwen op snelle levering, lage tarieven, hoge klantenwaardering, ISO-gecertificeerd en ook beëdigde vertalingen. Voor vrijwel alle talencombinaties kunt u bij ons terecht.

ISO-gecertificeerd vertaalbureau Litouws

Litouwen staat bekend om zijn rijke culturele erfgoed. Met iets meer dan twee miljoen inwoners is het een belangrijk economisch en politiek centrum in de regio geworden.

Litouwen is van de Baltische staten de grootste handelspartner van Nederland. We exporteren voor ongeveer 1 miljard euro naar Litouwen en importeren voor ongeveer 1,4 miljard aan producten en diensten. De handelsbalans met Litouwen is dus negatief.

Voor een goede handelsrelatie is een goede vertaling nodig en daar kan Litouws vertaalbureau Aabévé u uitstekend mee van dienst zijn. Aabévé beschikt over bijna 40 jaren ervaring in de vertaalbranche en is ISO 17100:2015 gecertificeerd. Zowel voor vertalen Nederlands Litouws als voor vertalen Litouws Nederlands kunt u bij ons terecht. En daarnaast zijn er nog diverse andere talen in combinatie met Litouws mogelijk.

Waarom kiezen voor Litouws vertaalbureau?

Als het gaat om het vertalen van uw belangrijke documenten, heeft u een vertaalbureau nodig dat u kunt vertrouwen. Bij Litouws vertaalbureau Aabévé leveren we uitstekende Litouwse vertalingen, die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Hier zijn enkele redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen:

Ervaring
Wij leveren al bijna 40 jaren Litouwse vertalingen en onze vertalers hebben de kennis en expertise om elk type vertaalproject aan te kunnen. Of u nu juridische documenten, marketingmateriaal of technische handleidingen moet vertalen, wij kunnen de klus voor u klaren.

ISO-gecertificeerd
Litouws vertaalbureau Aabévé is gecertificeerd, wat betekent dat onze vertalingen voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit en nauwkeurigheid. We zijn toegewijd om onze klanten te voorzien van vertalingen, die niet alleen taalkundig correct zijn, maar ook cultureel passend.

Moedertaalsprekers
Onze vertalers zijn moedertaalsprekers van het Litouws en hebben een grondige kennis van de taal en cultuur. Dit zorgt ervoor dat de vertalingen niet alleen grammaticaal correct zijn, maar ook de bedoelde betekenis van het bronmateriaal overbrengen.

Betaalbaar
We bieden concurrerende prijzen voor onze Litouwse vertalingen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. We begrijpen dat onze klanten verschillende behoeften en budgetten hebben en we werken met hen samen om de beste oplossing voor hun vertaalbehoeften te vinden.

Snelle doorlooptijd
Tijd is van essentieel belang in de huidige snelle zakenwereld en dat begrijpen we. Daarom bieden we snelle en efficiënte Litouwse vertalingen, zonder in te leveren op kwaliteit. We streven er altijd naar om de deadlines van onze klanten te halen en op tijd te leveren.

litouws vertaalburteau-foto1

Vertrouwelijkheid Litouws vertaalbureau

Documenten, die u naar ons mailt om het aantal woorden te tellen, worden door ons volstrekt vertrouwelijk behandeld. Wilt u liever gebruik maken van uw eigen geheimhoudingsverklaring, dan kunt u die aan Litouws vertaalbureau Aabévé mailen en ontvangt u deze ondertekend retour. Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

Litouws vertalen van o.a.:

Litouws vertalen bij Litouws vertaalbureau

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar en ervaren bureau voor Litouws vertalen, dan zit u goed bij Litouws vertaalbureau Aabévé. We hebben een team van zeer bekwame vertalers met een grondige kennis van zowel het Nederlands als het Litouws, zodat uw vertalingen accuraat en cultureel gevoelig zijn. We gebruiken de nieuwste vertaaltechnologie om ervoor te zorgen, dat uw vertalingen snel en efficiënt worden afgeleverd.

Bij Litouws vertaalbureau Aabévé bieden wij ook vertalingen Litouws Nederlands aan. Ook voor deze combinatie zetten we uitsluitend ervaren en professionele vertalers in. Wij zorgen ervoor, dat u zo snel mogelijk kunt beschikken over de beste vertaling.

Vertalen Nederlands Litouws

Aabévé Vertaalbureau is gespecialiseerd in vertalen Nederlands Litouws. Het vertalen van teksten van het Nederlands naar het Litouws vereist kennis van de woordenschat, grammatica en cultuur van beide talen. Bij Aabévé Vertaalbureau begrijpen we deze complexiteit en zorgen we ervoor dat onze vertalers hiermee rekening houden bij het vertalen van uw teksten.

Onze vertalers zijn veelal moedertaalsprekers van de doeltaal en hebben uitgebreide ervaring in het vertalen van verschillende soorten teksten, zoals zakelijke documenten, technische teksten en juridische stukken.

Vertalen Litouws Nederlands

Bij Aabévé Vertaalbureau zijn we toegewijd aan het leveren van kwaliteitsvertalingen en daarom bieden we revisiediensten aan om er zeker van te zijn, dat de vertalingen voldoen aan de normen van de branche en van hoge kwaliteit zijn. We begrijpen dat vertalen Litouws Nederlands van belangrijke documenten, zoals contracten, medische stukken of persoonlijke documenten, nauwkeurigheid vereisen en daarom zorgen we ervoor dat onze vertalingen desgewenst zorgvuldig worden gecontroleerd, voordat we deze aan onze klanten leveren.

AI-vertalingen 

Bij Aabévé Vertaalbureau kunnen wij ook AI-vertalingen voor u verzorgen, al dan niet in combinatie met controle en revisie door professionele vertalers. AI-vertalingen en professionele vertalingen vormen een krachtige combinatie, die elkaar aanvullen en zorgen voor optimale nauwkeurigheid. Met AI kunnen grote hoeveelheden tekst snel worden vertaald. Ze bieden een goede basis voor efficiëntie en snelheid. Aan de andere kant kunnen professionele en ervaren taalexperts, de nuances, context en culturele aspecten van een tekst beter begrijpen en overbrengen.

Door deze twee benaderingen te combineren, kunnen we profiteren van de snelheid en efficiëntie van AI-vertalingen en tegelijkertijd vertrouwen op de expertise van professionele vertalers om de kwaliteit en nauwkeurigheid te waarborgen. Het resultaat is een optimale vertaalervaring, waarbij snelheid en nauwkeurigheid hand in hand gaan.

AI-vertalingen en professionele vertalingen voor optimale resultaten

Het is van cruciaal belang om de juiste balans te vinden tussen AI-vertalingen en professionele vertalingen om optimale resultaten te behalen. AI-vertalingen kunnen grote hoeveelheden tekst snel en efficiënt verwerken, waardoor de productiviteit wordt verhoogd. Ze zijn ideaal voor het vertalen van repetitieve content met een snelle doorlooptijd. Aan de andere kant kunnen professionele vertalingen de menselijke touch en culturele expertise bieden, die nodig is voor complexe teksten. Het vinden van de juiste balans tussen deze twee benaderingen is essentieel om optimale resultaten te behalen en te voldoen aan de behoeften van een breed scala aan vertaalprojecten.

Vrijblijvende offerte voor Litouws vertaalbureau

Een vrijblijvende offerte kunt u aanvragen door op onderstaande button te klikken en dan gebruik te maken van onze handige aanvraagmodule. U mag uw aanvraag ook rechtstreeks aan ons mailen. Weet u het aantal woorden niet, dan kunt u het document of de documenten toevoegen en tellen wij de woorden. Als de documenten te groot zijn om te mailen, kunt u ze via WeTransfer aan ons verzenden. Ook dan gaat de verzending via een beveiligde verbinding.

Niet alleen Litouws vertaalbureau, maar o.a. ook: