Medische vertaling
Grenzen vervagen, talen niet!

Medische vertaling

Aabévé Vertaalbureau beschikt over voldoende deskundige (beëdigde) vertalers om een perfecte medische vertaling in de meest gangbare talencombinaties voor u te verzorgen. Ook voor een beëdigde vertaling kan Aabévé Vertaalbureau u voor de meeste talencombinaties van dienst zijn.

Medische vertalingMedische documenten

Medische documenten zijn vaak complex en bevatten veel specifieke informatie, die zeker niet door iedereen vertaald kan worden. Daarom is het ook van belang om te kiezen voor de deskundigheid van de vertalers, die Aabévé Vertaalbureau voor u kan inzetten. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. In de meeste gevallen zijn de medische documenten bedoeld voor artsen in binnen- of buitenland. Het is dan uiteraard van groot belang, dat zij over de juiste informatie kunnen beschikken over een behandeling of de voortzetting van een behandeling en het gebruik van medicijnen.

Offerte voor medische vertaling?

Wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor uw medische vertaling? Dat kan op verschillende manieren:

  • gebruik maken van het aanvraagformulier op deze pagina
  • rechtstreeks een mail sturen met opgave van de talencombinatie en het aantal woorden of de documenten meezenden
  • u kunt ons uiteraard altijd bellen via 0900-3330303. Daarbij moet wel worden opgemerkt, dat wij telefonisch vrijwel nooit een prijsopgave kunnen verstrekken, omdat we daar het aantal woorden of het document voor nodig hebben.

Snelle reactie

Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte of een reactie in uw mailbox. Uiteraard worden alle medische documenten (net als alle andere documenten) door ons altijd strikt vertrouwelijk behandeld. U hoeft zich geen zorgen te maken, dat uw documenten op een verkeerde plaats terecht komen. Als u gebruik maakt van het aanvraagformulier op deze pagina, worden uw documenten bovendien verzonden via een beveiligde verbinding. Zijn de documenten te groot, dan kunt u ook gebruik maken van een beveiligde verbinding via het WeTransfer kanaal van Aabévé.