Medische vertaling

Aabévé Vertaalbureau beschikt over voldoende deskundige (beëdigde) vertalers om een perfecte medische vertaling in de meest gangbare talencombinaties voor u te verzorgen. Ook voor een beëdigde vertaling kan Aabévé Vertaalbureau u voor de meeste talencombinaties van dienst zijn. Medische documenten zijn vaak complex en bevatten veel specifieke informatie, die zeker niet door iedereen vertaald kan worden.

Het is daarom van groot belang om te kiezen voor de deskundigheid van de vertalers, die Aabévé Vertaalbureau voor u kan inzetten. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. In de meeste gevallen zijn de medische documenten bedoeld voor artsen in binnen- of buitenland. Het is dan uiteraard van groot belang, dat zij over de juiste informatie kunnen beschikken over een behandeling of de voortzetting van een behandeling en het gebruik van medicijnen.

Offerte aanvragen

  Beëdigde vertaling? *
  JaNee

  Video medische vertaling

  Bekijk hieronder de informatieve video over medisch vertalen. In 48 seconden bent u op de hoogte van een aantal belangrijke zaken over medisch vertalen.

  video Medische vertaling

  Medisch vertalen

  Het is daarom van groot belang om te kiezen voor de deskundigheid van de vertalers, die Aabévé Vertaalbureau voor u kan inzetten. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. In de meeste gevallen zijn de medische documenten bedoeld voor artsen in binnen- of buitenland. Het is dan uiteraard van groot belang, dat zij over de juiste informatie kunnen beschikken over een behandeling of de voortzetting van een behandeling en het gebruik van medicijnen.

  Medisch vertaalbureau

  Net zoals bij alle andere aanvragen voor een vertaling, ontvangt u ook bij het aanvragen van een medische vertaling binnen 30 minuten van ons een reactie en in de meeste gevallen ook al een prijsopgave. Alle aanvragen worden altijd volstrekt vertrouwelijk behandeld, maar desgewenst kan ook een aanvullende geheimhoudingsverklaring worden afgegeven.

  Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring. Als u achteraf toch geen gebruik wilt maken van onze diensten, worden de documenten verwijderd.

  Waarom kiest u voor Aabévé Vertaalbureau?

  U kiest voor Aabévé Vertaalbureau als u vertrouwen, ervaring, snelle service, lage tarieven, hoge klantenwaardering, kwaliteit en ISO-certificering belangrijk vindt. Aabévé Vertaalbureau staat voor:

  Betrouwbaar

  Meer dan 30 jaar vertaalervaring
  Ervaren en professionele vertalers
  Altijd de juiste vertaler
  Snelle reactie

  Prima service

  Lage tarieven
  Snelle levering van uw vertaling
  Kwaliteitsgarantie
  Hoge waardering van klanten

  34

  Aabévé Vertaalbureau, al meer dan 30 jaar vertalingen met kwaliteitsgarantie!

  ​Offerte voor medische vertaling

  Wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor uw medische vertaling? Dat kan op verschillende manieren:

  • Gebruik maken van het aanvraagformulier op deze pagina
  • Rechtstreeks mailen met een opgave van de talencombinatie en aantal woorden (of document toevoegen)
  • Telefonisch contact opnemen via 024-8200778.

  Als u voor uw aanvraag gebruik maakt van het formulier op deze pagina, worden uw documenten aan ons verzonden via een beveiligde verbinding. Als de documenten te groot zijn, kunt u gebruik maken van ons WeTransfer kanaal. Ook dat is een beveiligde verbinding. U ontvangt van WeTransfer een mail, zodra wij de bestanden hebben gedownload.

  Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte of een reactie in uw mailbox. Uiteraard worden alle medische documenten (net als alle andere documenten) door ons altijd strikt vertrouwelijk behandeld. U hoeft zich geen zorgen te maken, dat uw documenten op een verkeerde plaats terecht komen.

  Als u gebruik maakt van het aanvraagformulier worden uw documenten bovendien verzonden via een beveiligde verbinding. Vertalingen worden uitsluitend verzorgd door professionele vertalers, die in de meeste gevallen ook native speaker zijn.

  Algemene informatie

  Medisch is behalve een term in de geneeskunde ook een taal. Het Medisch is de taal van de oude Meden. Er zijn geen geschreven bronnen in het Medisch bekend, en de huidige kennis over de taal is dus afkomstig van namen en vooral van Medische leenwoorden in het Oud-Perzisch. Het Medisch wordt onder de Noordwest-Iraanse talen gerekend, de taalgroep waartoe ook het Koerdisch behoort.

  De medische wetenschap is het geheel aan kennis op medisch, farmacologisch en biologisch terrein dat de geneeskunde mogelijk maakt. Geneeskunde is het interdisciplinaire vakgebied dat zich richt op de invloed die ziektes of afwijkingen hebben op het menselijk functioneren. Dit geldt zowel voor fysiek als psychisch, met als doel het herstellen van de gezonde toestand, het verzachten van symptomen of het voorkomen van (ergere) pathologie. Mensen die bekwaam zijn in dit vak worden arts of geneesheer genoemd.

  De meeste ziektebeelden binnen de geneeskunde worden mondiaal gerangschikt in de ICD-10. Dit is een uitgave van de WHO waarin allerlei mogelijke diagnosen zijn geclassificeerd in geordend systeem. Het systeem is aanvankelijk ontstaan als een classificatie van doodsoorzaken. Deze indeling is tamelijk grof, wordt ongeveer om de tien jaar herzien en loopt natuurlijk altijd een aantal jaren achter bij de werkelijke stand van de wetenschap.

  Praktisch nut heeft de ICD aan het ziekbed niet; het is een statistisch instrument om het vóórkomen van ziektes in verschillende landen te kunnen vergelijken, waarbij men dan maar moet hopen dat in die landen identieke definities worden gehanteerd.

  Ook interessant:

  vertaling nederlands roemeens
  vertaling nederlands roemeens
  Budget voor vertalingen beheren