024-82 00 778 info@aabeve.nl

Medische vertaling

in diverse talen

medische vertaling-foto1

Medische vertaling

Aabévé Vertaalbureau beschikt over voldoende deskundige vertalers om een perfecte medische vertaling in de meest gangbare talencombinaties voor u te verzorgen.

Ook voor een beëdigde vertaling kan Aabévé Vertaalbureau u voor de meeste talencombinaties van dienst zijn. Medische documenten zijn vaak complex en bevatten veel specifieke informatie, die zeker niet door iedereen vertaald kan worden.

Offerte aanvragen?

Maak gebruik van de aanvraagmodule op deze pagina. Documenten worden verzonden via een beveiligde verbinding.

Reactie

Binnen 30 minuten ontvangt u onze reactie in uw mailbox. Vrijwel altijd is dit direct de offerte met levertijd.

Akkoord?

Gaat u akkoord met onze offerte, dan gaan wij direct voor u aan de slag. U ontvangt de vertaling binnen de afgesproken levertijd.

Medisch vertalen

Het is van groot belang om te kiezen voor de deskundigheid van de vertalers, die Aabévé Vertaalbureau voor u kan inzetten. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. In de meeste gevallen zijn de medische documenten bedoeld voor artsen in binnen- of buitenland. Het is dan uiteraard van groot belang, dat zij over de juiste informatie kunnen beschikken over een behandeling of de voortzetting van een behandeling en het gebruik van medicijnen.

Medisch vertaalbureau

Net zoals bij alle andere aanvragen voor een vertaling, ontvangt u ook bij het aanvragen van een medische vertaling binnen 30 minuten van ons een reactie en in de meeste gevallen ook al een prijsopgave. Alle aanvragen worden altijd volstrekt vertrouwelijk behandeld, maar desgewenst kan ook een aanvullende geheimhoudingsverklaring worden afgegeven.

Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring. Als u achteraf toch geen gebruik wilt maken van onze diensten, worden de documenten verwijderd.

Offerte voor medische vertaling

Wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor uw medische vertaling? Dat kan op verschillende manieren:

  • Gebruik maken van het aanvraagformulier op deze pagina
  • Rechtstreeks mailen met een opgave van de talencombinatie en aantal woorden (of document toevoegen)
  • Telefonisch contact opnemen via 024-8200778.

Als u voor uw aanvraag gebruik maakt van het formulier op deze pagina, worden uw documenten aan ons verzonden via een beveiligde verbinding. Als de documenten te groot zijn, kunt u gebruik maken van WeTransfer. Ook dat is een beveiligde verbinding. U ontvangt van WeTransfer een mail, zodra wij de bestanden hebben gedownload.

Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte of een reactie in uw mailbox. Uiteraard worden alle medische documenten (net als alle andere documenten) door ons altijd strikt vertrouwelijk behandeld. U hoeft zich geen zorgen te maken, dat uw documenten op een verkeerde plaats terecht komen.

Vertalingen worden uitsluitend verzorgd door professionele vertalers, die in de meeste gevallen ook native speaker zijn.

Offerte aanvragen

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
=

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u vertrouwen op:

service

Optimale service

Binnen 30 minuten reactie

Snelle levering

ervaring

Ervaren vertalers

Ook beëdigde vertalingen

Lage tarieven

kwaliteit

Hoge klantenwaardering

ISO-gecertificeerd

Tientallen jaren ervaring

Een greep uit de reacties van klanten:

(meer reacties vindt u op deze pagina)

Marten

Marten

Goede communicatie en goede producten

HSU Payroll

HSU Payroll

Prima service. Top bedrijf.

medische vertaling-foto2

Algemene informatie

Medisch is behalve een term in de geneeskunde ook een taal. Het Medisch is de taal van de oude Meden. Er zijn geen geschreven bronnen in het Medisch bekend en de huidige kennis over de taal is dus afkomstig van namen en vooral van Medische leenwoorden in het Oud-Perzisch. Het Medisch wordt tot de Noordwest-Iraanse talen gerekend, de taalgroep waartoe ook het Koerdisch behoort.

De medische wetenschap is het geheel aan kennis op medisch, farmacologisch en biologisch terrein dat de geneeskunde mogelijk maakt. Geneeskunde is het interdisciplinaire vakgebied dat zich richt op de invloed, die ziektes of afwijkingen hebben op het menselijk functioneren. Dit geldt zowel voor fysiek als psychisch, met als doel het herstellen van de gezonde toestand, het verzachten van symptomen of het voorkomen van (ergere) pathologie. Mensen die bekwaam zijn in dit vak worden arts of geneesheer genoemd.

Wij vertalen o.a. voor deze bedrijven:

(meer referenties op deze pagina)

simac-logo
fitland-logo
medcos-logo
j-tec-logo

Uitgave WHO

De meeste ziektebeelden binnen de geneeskunde worden mondiaal gerangschikt in de ICD-10. Dit is een uitgave van de WHO waarin allerlei mogelijke diagnosen zijn geclassificeerd in een geordend systeem. Het systeem is aanvankelijk ontstaan als een classificatie van doodsoorzaken. Deze indeling is tamelijk grof, wordt ongeveer om de tien jaar herzien en loopt natuurlijk altijd een aantal jaren achter bij de werkelijke stand van de wetenschap.

Praktisch nut heeft de ICD aan het ziekbed niet; het is een statistisch instrument om het vóórkomen van ziektes in verschillende landen te kunnen vergelijken, waarbij men dan maar moet hopen dat in die landen identieke definities worden gehanteerd.

Meer dan 30 jaren ervaring

Talencombinaties

Ervaren vertalers

Aabévé Vertaalbureau,

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,7 uit 5 (of 9,4 uit 10)