Nederlands naar Engels vertalen
Grenzen vervagen, talen niet!

Nederlands naar Engels vertalen

Engels is een wereldtaal en als Vertaalbureau Engels zijn wij uiteraard specialist in Engels vertalen. Onze professionele vertalers vertalen met gevoel van en naar het Engels. Voor zakelijke Engelse vertalingen is een kwalitatief hoogwaardige vertaling noodzakelijk. Daarom is het verstandig om een professioneel Vertaalbureau Engels in te schakelen voor deze, maar ook voor vrijwel alle andere talencombinaties.

Bij Aabévé Vertaalbureau helpen wij u snel en goed aan een perfecte vertaling van uw documenten. Of dat nu Engels naar Nederlands vertalen, Nederlands naar Engels vertalen of een andere taal van of naar het Engels moet zijn. De door ons geselecteerde vertaler Engels zorgt er altijd voor, dat u een perfecte Engelse vertaling ontvangt.

En als het vanuit het Engels naar een andere taal moet, hebben we uiteraard ook daar de juiste vertaler voor beschikbaar. Nederlands naar Engels vertalen en Engels naar Nederlands vertalen zijn bij Aabévé Vertaalbureau de meest gevraagde talencombinaties.

nederlands naar engels vertalenEngels zeer invloedrijk

Engels wordt gebruikt als tweede taal of officiële taal in de Gemenebestlanden en is de voertaal van vele internationale organisaties. Het is één van de zes officiële talen van de Verenigde Naties. Een goede kennis van het Engels is een vereiste in een aantal werkgebieden en beroepen, zoals geneeskunde en informatica. Ten gevolge daarvan beheersen ten minste één miljard mensen op zijn minst de beginselen van het Engels.

Sinds de 20e eeuw is Engels de invloedrijkste taal ter wereld. Dit is deels het gevolg van de Britse expansie in de 19e eeuw, maar vooral door de cultureel en wetenschappelijk dominerende Verenigde Staten. Door de Brexit is het onduidelijk of de Engelse taal zijn invloedrijke positie in de toekomst kan blijven behouden.

Vertaalbureau Engels Nederlands

Vrijwel elke vertaler Nederlands Engels is een native speaker en kan op een hoog niveau tNederlands naar Engels vertalen. Een slechte Engelse vertaling kan leiden tot misverstanden en kan negatieve gevolgen hebben bij uw klanten. Daarom kunt u maar beter samenwerken met een professioneel vertaalbureau.

Bij Aabévé Vertaalbureau bent u er zeker van zijn dat de Engelse teksten met gevoel voor de doelgroep worden vertaald. Onze vertalers hebben veel kennis van het woordgebruik, de grammatica en spelling van de Engelse taal.

Vertaalbureau Nederlands Engels voor diverse bedrijfstakken

Vertaalbureau Engels beschikt over Engelse vertalers met veel ervaring in verschillende vakgebieden en branches. Door gebruik te maken van vertalers met het Engels als moedertaal, kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om het vertalen van een contract of het vertalen van promotieteksten: Vertaalbureau Engels heeft de expertise in huis. Onze vertalers voeren al uw vertaalopdrachten uit met gevoel voor zowel taal als cultuur.

Nederlands naar Engels vertalen en vrijwel alle andere combinaties

Veel van onze vertalers vertalen van en naar hun moedertaal. Dit heeft als groot voordeel dat de vertaalde tekst fijn is om te lezen voor uw doelgroep. Onze Engelse vertalers houden bij het vertalen van uw tekst bovendien rekening met de bestaande cultuurverschillen tussen Nederland en Engeland. Op deze manier bent u er als klant zeker van dat de vertaalde tekst een correcte inhoud bevat.

Offerte

Zoekt u een Vertaalbureau Engels? Dan hoeft u niet verder te zoeken. U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Het aanvragen van een vrijblijvende offerte is zeer eenvoudig en verloopt snel. U kunt een offerte op verschillende manieren aanvragen:

 • gebruik maken van het aanvraagformulier op deze pagina
 • een mail sturen met opgave van de talencombinatie en het aantal woorden of de documenten meezenden
 • bellen via 0900-3330303. Daarbij moet wel worden opgemerkt, dat wij telefonisch vrijwel nooit een prijsopgave kunnen verstrekken, omdat we daar het aantal woorden of het document voor nodig hebben

Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte of een reactie in uw mailbox. Wij kunnen u op vrijwel elk gebied van dienst zijn, zoals:

 • Advertentieteksten
 • Beëdigde vertalingen
 • Brochures
 • Folders
 • Juridische vertalingen
 • Medische vertalingen
 • Officiële documenten
 • Technische vertalingen
 • Toeristische vertalingen
 • Website teksten
 • Etc.