024-82 00 778 info@aabeve.nl

Nederlands vertaalbureau

 • native Nederlandse vertalers
 • beëdigde vertaling Nederlands
 • professioneel vertaalbureau
 • ISO-gecertificeerd

37+  jaren ervaring

200+ talencombinaties

600+ ervaren vertalers

5 sterren op Trustpilot

Nederlands behoort tot de groep van Germaanse talen en wordt gesproken door ongeveer 25 miljoen mensen in Nederland, België, Suriname, Aruba en de Nederlandse Antillen. Nederlands wordt ook gesproken door sommige gemeenschappen in de Verenigde Staten, Canada, Australië en net over de Duitse grens bij Kleef.

Nederlands vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Bij Nederlands vertaalbureau Aabévé kunnen wij u uitstekend van dienst zijn met vertalingen vanuit of naar het Nederlands. Op alle vertalingen, die worden verzorgd door onze ervaren en professionele vertalers, verstrekken wij kwaliteitsgarantie. Het zal niemand verbazen, dat Nederlands in meer dan 80% van de vertaalopdrachten bij Nederlands vertaalbureau Aabévé, de brontekst of de doeltekst is. Nederlands Engels is daarbij de meest gevraagde talencombinatie.

Nederlands vertalen vanuit of naar Duits, Engels, Frans, Spaans of welke taal dan ook? Bij Aabévé Vertaalbureau helpen wij u graag. Wilt u uw producten of diensten aanbieden op een buitenlandse markt, kies er dan altijd voor om uw documenten, folders, handleidingen en website professioneel te laten vertalen. Doet u dat niet, dan zal het moeilijk zijn om voet aan de grond te krijgen. Verder is het aan te bevelen om bij een gesprek met een buitenlandse partner een gesprekstolk beschikbaar te hebben.

Naar of vanuit het Nederlands vertalen bij Aabévé Vertaalbureau

Het vertalen van documenten, of het nu gaat om zakelijke correspondentie of persoonlijke documenten, is een taak die de hoogste mate van nauwkeurigheid en deskundigheid vereist. Aabévé Vertaalbureau begrijpt dit belang en streeft ernaar om vertalingen van topkwaliteit te leveren, zowel naar als vanuit het Nederlands.

Kwaliteit

Bij Aabévé Vertaalbureau staat kwaliteit voorop. Wij zorgen ervoor dat alle vertalingen worden uitgevoerd door professionals, die niet alleen de taal, maar ook de culturele nuances begrijpen. Dit zorgt voor een vertaling, die niet alleen taalkundig correct is, maar ook in lijn met de context en bedoeling van het oorspronkelijke document. Wij hanteren strikte kwaliteitscontroleprocessen om te garanderen dat alle vertalingen voldoen aan de hoogste standaarden.

Vertalen

Het proces van vertalen is bij ons meer dan het simpelweg omzetten van woorden van de ene taal in de andere. Het is een zorgvuldig proces, dat begint met een grondige analyse van het te vertalen document.

Vervolgens wordt de meest geschikte vertaler voor de taak geselecteerd. Deze professional werkt nauwgezet aan de vertaling, waarbij rekening gehouden wordt met vakjargon, stijl en toon.

Correspondentie

Wij erkennen het belang van nauwkeurige vertalingen bij zakelijke correspondentie, waarbij elke nuance van belang kan zijn voor het succesvolle verloop van internationale relaties.

Wij bieden daarom vertalingen aan, die ervoor zorgen dat uw correspondentie professioneel en correct wordt overgebracht, wat bijdraagt aan een positief internationaal imago.

Nederlands vertalen

Of u nu documenten vanuit het Nederlands naar een andere taal wilt vertalen of andersom, wij bieden hoogwaardige vertalingen, die ervoor zorgen dat uw documenten accuraat en met respect voor de originele inhoud worden vertaald. Onze expertise omvat meer dan 200 talencombinaties, waardoor wij een betrouwbare partner zijn voor al uw vertaalbehoeften.

Aabévé Vertaalbureau is een professioneel vertaalbureau met tientallen jaren ervaring in de vertaalbranche. Wij zetten uitsluitend hoogopgeleide en/of zeer ervaren vertalers in voor uw opdrachten.

Nederlands vertalen door native speakers

Eén van de onderscheidende kenmerken van Aabévé Vertaalbureau is het gebruik van native speakers voor het vertalen van documenten vanuit of naar het Nederlands. Dit houdt in dat de vertalers moedertaalsprekers zijn van de doeltaal, wat een hoge mate van linguïstische vaardigheid en culturele competentie waarborgt. Native speakers begrijpen de subtiele verschillen in taalgebruik, die essentieel zijn voor een natuurlijk klinkende vertaling.

Nederlands vertalen: kwaliteit komt altijd bovendrijven

Bij Aabévé Vertaalbureau zijn wij ervan overtuigd, dat kwaliteit zichzelf altijd bewijst. Dit geldt des te meer voor vertalingen, waarbij een uitstekend vertaalde tekst de communicatie kan maken of breken. Wij selecteren de beste vertalers voor uw opdracht om te zorgen, dat de kwaliteit van elke vertaling consistent is en de verwachtingen overstijgt.

Als u op zoek bent naar vlekkeloze Nederlandse vertalingen, dan bent u bij Aabévé Vertaalbureau aan het juiste adres. Onze professionele vertalers hebben uitgebreide ervaring in het vertalen van verschillende soorten teksten vanuit en naar het Nederlands. Ze zorgen ervoor dat de vertalingen foutloos zijn, met aandacht voor grammatica, spelling en stijl. Of het nu gaat om zakelijke documenten, juridische teksten, marketingmateriaal of technische handleidingen, onze vertalers leveren altijd hoogwaardige vertalingen, die de boodschap nauwkeurig overbrengen.

Nederlands vertalen? Kies voor kwaliteit!

Wanneer u kiest voor Aabévé Vertaalbureau, kiest u voor een vertaalbureau, dat prioriteit geeft aan kwaliteit. Met aandacht voor detail, deskundigheid in diverse vakgebieden en een klantgerichte aanpak, staan wij garant voor vertalingen, die uw boodschap helder en professioneel overbrengen.

Nederlands vertalen: voordelen van professionele vertalers

Het werken met professionele vertalers voor uw Nederlandse vertalingen biedt tal van voordelen.

 • U kunt rekenen op nauwkeurige en betrouwbare vertalingen, die de boodschap op de juiste manier overbrengen.
 • Onze professionals zorgen ervoor, dat de vertalingen vloeiend en natuurlijk klinken, zonder dat het lijkt alsof het een vertaling is.
 • Ze kunnen u helpen om eventuele culturele nuances en specifieke woordkeuzes aan te passen, zodat de vertalingen aansluiten bij de doelgroep.
 • Werken met professionele vertalers garandeert, dat u vertalingen van hoge kwaliteit ontvangt, die aan uw verwachtingen voldoen.

In een wereld waar communicatie de sleutel is tot succes, biedt Aabévé Vertaalbureau de vertalingen, die nodig zijn om bruggen te slaan tussen talen en culturen. Of het nu gaat om het vertalen van Nederlands naar een andere taal of vice versa, de focus op kwaliteit, de inzet van native speakers en de toewijding aan professionele vertalingen maken Aabévé Vertaalbureau tot een uitstekende keuze voor al uw vertaalbehoeften.

Referenties3

Nederlands vertaalbureau voor beëdigde vertalingen 

Ook voor beëdigde vertalingen zit u goed bij Nederlands vertaalbureau Aabévé. Deze vertalingen worden verzorgd door vertalers, die daarvoor zijn beëdigd door de rechtbank. Soms is voor een beëdigde vertaling ook een apostille nodig. Een apostille kunt u zelf afhalen bij de Griffie van een Arrondissementsrechtbank in uw regio. Alles wat van belang is bij een apostille kunt u lezen op deze pagina.

Wij verzorgen beëdigde vertalingen vanuit of naar het Nederlands voor alle Europese talen, alsmede ook voor Arabisch, Chinees en Japans. Andere talen op aanvraag. Een beëdigde vertaling is vrijwel altijd noodzakelijk bij officiële (persoonlijke) documenten, zoals:

• Geboorteakte
• Paspoort/ID-kaart
• Diploma
• V.O.G.
• IND-aanvraag
• Proces-verbaal
• Rijbewijs
• Huwelijksakte
• Hypotheekakte
• Scheidingsakte
• Overlijdensakte
• Testament

nederlands vertalen-compilatiefoto4
nederlands vertaalbureau-foto1

Nederlands vertaalbureau – informatie aanvragen

Wilt u meer weten over het vertalen van uw document(en) vanuit of naar het Nederlands? Bel Nederlands vertaalbureau Aabévé dan via 024 – 82 00 778 of stuur ons een mail.
Voor een vrijblijvende offerte voor Nederlands vertalen kunt u gebruik maken van de aanvraagmodule door op onderstaande button te klikken. U mag het woordenaantal en/of de documenten ook rechtstreeks aan ons mailen. Bestanden, die te groot zijn, kunt u verzenden via WeTransfer. Binnen 30 minuten nadat uw aanvraag door ons is ontvangen, vindt u onze reactie in uw mailbox.

Vertaler Nederlands Engels

Of u nu een handleiding, website, contract of andere tekst naar het Engels wilt laten vertalen, wij hebben altijd een geschikte vertaler Nederlands Engels voor u. Onze vertalers hebben ruime ervaring in diverse vakgebieden, waaronder technisch, juridisch, medisch en marketing. Hierdoor kunnen wij u altijd een vertaling op maat bieden, die aansluit bij uw specifieke wensen en behoeften.

Vertaler Nederlands Engels met ervaring

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u rekenen op een snelle en efficiënte vertalingen. Wij begrijpen dat tijd vaak een belangrijke factor is bij vertaalprojecten en daarom zorgen wij er altijd voor dat uw vertaling binnen de afgesproken deadline wordt geleverd. Daarnaast hanteren wij scherpe tarieven, waardoor wij een betaalbare oplossing kunnen bieden voor uw vertaalproject.

Een geschikte vertaler Nederlands Engels met ervaring zorgt ervoor dat uw vertalingen altijd hoogwaardig en cultuurgevoelig zijn. Naast vertalingen van Nederlands naar Engels, kunnen wij u ook helpen met vertalingen van Engels naar Nederlands en vele andere talen.

Kortom, bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare vertaler Nederlands Engels voor uw vertaalproject, dan helpen wij u graag! Wij staan garant voor kwaliteit, efficiëntie en klanttevredenheid en leveren altijd een vertaling op maat, die aansluit bij uw specifieke wensen en behoeften.

Vertalingen met geavanceerde AI-technologie

Desgewenst kunt u vertalingen bij ons ook laten maken met AI-technologie. We hebben daarvoor de beste AI-programma’s aangeschaft. De kosten van AI-vertalingen zijn bij ons extreem laag en de levertijd extreem snel. Voor slechts € 0,02 per woord, exclusief BTW kunt u AI-vertalingen door ons laten verzorgen in alle talen. De vertalingen worden binnen 1-2 uur na opdracht aan u geleverd.

Het grote voordeel is, dat u de vertalingen van Word-, Pdf-, of PowerPoint-documenten van ons terugontvangt in de lay-out van de brontekst. Het eindeloos kopiëren en plakken om de vertaalde tekst in de lay-out te zetten is daarmee dus niet nodig. U bespaart daarmee zowel kosten als tijd.

AI-vertalingen met controle

Optioneel kunt u ervoor kiezen om de AI-vertalingen te laten controleren door een ervaren vertaler. Zeker als de vertaling is bedoeld voor serieuze zaken, kunt u zich geen missers veroorloven. Met uitzondering van documenten, die zijn bestemd voor intern gebruik, is een controle dus altijd aan te bevelen.

De kosten voor het controleren en reviseren van een vertaling zijn afhankelijk van de taal en het onderwerp. Bij West-Europese talen is het tarief 5-7 eurocent per woord, exclusief BTW.

Voorbeelden vakgebieden Nederlands vertaalbureau 

 • Automotive
 • Chemisch
 • Juridisch
 • Medisch
 • Overheid
 • Technisch
 • Wetenschap

 

 • Architectuur
 • Bouw
 • Dienstverlening
 • Energie
 • Financiën
 • ICT
 • Grafisch
 • Accountancy
 • Horeca
 • Marketing
 • Toerisme
 • Transport
 • Verzekeringen
 • Webdesign

Nederlands vertaalbureau voor alle talen

Nederlands vertaalbureau Aabévé biedt een breed scala aan Nederlandse vertalingen om aan uw behoeften te voldoen, waaronder:

Nederlands naar andere talen: als u documenten in het Nederlands heeft die vertaald moeten worden, kunnen wij u altijd helpen. We kunnen vertalingen verzorgen in meer dan 200 talencombinaties.

Andere taal naar Nederlands vertalen: als u anderstalige documenten naar het Nederlands moet vertalen, bent u bij ons ook aan het juiste adres. Onze ervaren Nederlandse vertalers vertalen uw documenten naar nauwkeurig en leesbaar Nederlands.

Juridische vertaling: we verzorgen juridische vertalingen voor een verscheidenheid aan juridische documenten, waaronder contracten, overeenkomsten en gerechtelijke documenten. Onze beëdigde juridische vertalingen zijn erkend door rechtbanken en andere instellingen.

Technische vertaling: we bieden technische vertalingen voor allerlei sectoren, waaronder engineering, productie en IT. Onze technische vertalingen zijn nauwkeurig en duidelijk.

Marketingvertaling: marketingmateriaal vereist een speciale aanpak en Nederlands vertaalbureau Aabévé levert marketingvertalingen voor brochures, websites en ander promotiemateriaal. Onze marketingvertalingen zijn cultureel passend en effectief in het bereiken van uw doelgroep.

Website vertalen: aangezien internet een wereldwijde marktplaats is, kan het vertalen van uw website vanuit het Nederlands naar een andere taal nieuwe kansen voor uw bedrijf opleveren. We verzorgen vertalingen voor websites, die zowel taalkundig als cultureel geschikt zijn, zodat uw website toegankelijk is voor mensen die Nederlands spreken.

Het is verstandig om Nederlands vertaalbureau Aabévé in te schakelen als u uw documenten wilt vertalen van het Nederlands naar een andere taal of omgekeerd. Wij hebben gespecialiseerde vertalers met de juiste kennis en ervaring beschikbaar om de kwaliteit van de documenten te garanderen. Door de juiste taal, cultuur en context te begrijpen, kunnen professionele vertalers het document op een correcte manier vertalen vanuit of naar het Nederlands. De kosten van het vertalen van uw documenten vallen in het niet bij de voordelen, die u met goede vertalingen kunt behalen.

Klantenreacties1

Veel voorkomende talencombinaties Nederlands vertaalbureau

Nederlands-Arabisch
Nederlands-Armeens
Nederlands-Bosnisch
Nederlands-Bulgaars
Nederlands-Catalaans
Nederlands-Chinees
Nederlands-Duits
Nederlands-Engels
Nederlands-Ests
Nederlands-Farsi
Nederlands-Fins
Nederlands-Frans
Nederlands-Grieks
Nederlands-Hebreeuws
Nederlands-Hongaars
Nederlands-Indonesisch
Nederlands-Italiaans
Nederlands-Japans
Nederlands-Kroatisch
Nederlands-Lets

Nederlands-Litouws
Nederlands-Macedonisch
Nederlands-Noors
Nederlands-Oekraïens
Nederlands-Pools
Nederlands-Portugees
Nederlands-Roemeens
Nederlands-Russisch
Nederlands-Servisch
Nederlands-Sloveens
Nederlands-Slowaaks
Nederlands-Spaans
Nederlands-Thai
Nederlands-Tsjechisch
Nederlands-Turks
Nederlands-Vietnamees
Nederlands-Zweeds
Nederlands-Dari
Nederlands-Latijn
Nederlands-Pashto

Arabisch-Nederlands
Armeens-Nederlands
Bosnisch-Nederlands
Bulgaars-Nederlands
Catalaans-Nederlands
Chinees-Nederlands
Dari-Nederlands
Deens-Nederlands
Duits Nederlands
Engels Nederlands
Farsi Nederlands
Fins Nederlands
Frans Nederlands
Grieks-Nederlands
Hebreeuws-Nederlands
Hongaars-Nederlands
Indonesisch-Nederlands
Italiaans-Nederlands
Japans-Nederlands
Kroatisch-Nederlands

Latijn-Nederlands
Lets-Nederlands
Litouws-Nederlands
Macedonisch-Nederlands
Noors-Nederlands
Noors-Zweeds
Oekraïens-Nederlands
Pashto-Nederlands
Pools-Nederlands
Portugees-Nederlands
Roemeens-Nederlands
Russisch-Nederlands
Servisch-Nederlands
Slowaaks-Nederlands
Spaans-Nederlands
Thai-Nederlands
Tsjechisch-Nederlands
Turks-Nederlands
Vietnamees-Nederlands
Zweeds-Nederlands

Waarom kiezen voor Nederlands vertaalbureau Aabévé?

Als het gaat om het vertalen van uw belangrijke documenten, heeft u een vertaalbureau nodig dat u kunt vertrouwen. Bij Nederlands vertaalbureau Aabévé leveren we uitstekende Nederlandse vertalingen, die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Hier zijn enkele redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen:

Ervaring
Wij leveren al bijna 40 jaren Nederlandse vertalingen en onze vertalers hebben de kennis en expertise om elk type vertaalproject aan te kunnen. Of u nu juridische documenten, marketingmateriaal of technische handleidingen moet vertalen, wij kunnen de klus voor u klaren.

Gecertificeerd
Nederlands vertaalbureau Aabévé is gecertificeerd, wat betekent dat onze vertalingen voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit en nauwkeurigheid. We zijn toegewijd om onze klanten te voorzien van vertalingen, die niet alleen taalkundig correct zijn, maar ook cultureel passend.

Moedertaalsprekers
Onze vertalers zijn moedertaalsprekers van het Nederlands en hebben een grondige kennis van de taal en cultuur. Dit zorgt ervoor dat de vertalingen niet alleen grammaticaal correct zijn, maar ook de bedoelde betekenis van het bronmateriaal overbrengen.

Betaalbaar
We bieden concurrerende prijzen voor onze Nederlandse vertalingen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. We begrijpen dat onze klanten verschillende behoeften en budgetten hebben en we werken met hen samen om de beste oplossing voor hun vertaalbehoeften te vinden.

Snelle doorlooptijd
Tijd is van essentieel belang in de huidige snelle zakenwereld en dat begrijpen we. Daarom bieden we snelle en efficiënte Nederlandse vertalingen, zonder in te leveren op kwaliteit. We streven er altijd naar om de deadlines van onze klanten te halen en op tijd te leveren. 

Nederlands vertaalbureau voor en door professionals

Wilt u uw teksten laten vertalen door onze professionele Nederlandse vertalers? Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over onze werkwijze? U kunt altijd contact met ons opnemen. Bij Nederlands vertaalbureau Aabévé kunt u vertrouwen op optimale service, lage tarieven, snelle levering, kwaliteitsgarantie, ISO-gecertificeerd en hoge klantenwaardering.

Nederlands vertaalbureau – snelle levering

Nederlands vertaalbureau Aabévé kan u van dienst zijn met vertalingen in vrijwel elk vakgebied. Staat uw vakgebied er niet bij, neem dan contact met ons op. Het moet al vreemd zijn als wij het niet voor u kunnen vertalen.

Wij streven er altijd naar om uw vertaling zo snel mogelijk te leveren, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

nederlands vertalen-foto2

Nederlands vertaalbureau voor de best mogelijke vertalingen

Bij Nederlands vertaalbureau Aabévé zetten we ons in om onze klanten te voorzien van de best mogelijke vertalingen. Wij geloven in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten en we werken onvermoeibaar om hun vertrouwen en tevredenheid te verdienen.

Als u een Nederlandse vertaling nodig heeft of vragen heeft, neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze Nederlandse vertalers staan klaar om u te helpen met de beste vertalingen. Wilt u direct contact? Bel ons dan via 024 – 82 00 778 of stuur ons een mail.

Vrijblijvende offerte Nederlands vertaalbureau

Wilt u direct een vrijblijvende offerte van ons ontvangen? Klik dan op onderstaande button om gebruik te maken van onze handige aanvraagmodule. Binnen 30 minuten na ontvangt van uw aanvraag vindt u onze reactie in uw mailbox.

Niet alleen Nederlands vertaalbureau, maar o.a. ook: