Nieuwe website
Grenzen vervagen, talen niet!

Nieuwe website

Half augustus is de nieuwe website van Aabévé Vertaalbureau gelanceerd. De website was toe aan een opfrisbeurt en daar heeft de Best4U Group in de afgelopen weken voor gezorgd. De website is voorzien van fraaie foto’s, die in het hoofdmenu inspelen op de Aabévé slogan “Grenzen vervagen, talen niet”. Zo staan een snelweg, trein, vliegtuig en schip symbool voor het grensoverschrijdend zaken doen.

Nieuwe website

Nieuwe website met fraaie foto’s

Alle overige pagina’s hebben herkenbare foto’s in het bovenste deel van de website. Deze foto’s passen bij het onderwerp of het land , dat op de betreffende pagina wordt behandeld. De pagina’s bevatten heldere en goed leesbare informatie over ons vertaalaanbod.

Aanvraag vertaling

Aan de rechterzijde van iedere pagina vindt u een handige module voor het aanvragen van uw vertaling. In het keuzemenu kunt u de gewenste bron- en doeltaal kiezen en uw gegevens invullen. Desgewenst kunt u uw document direct meezenden. Dat gebeurt via een beveiligde verbinding.

Contactinformatie

Onder de aanvraagmodule vindt u alle contactinformatie en de e-mailadressen en telefoonnummers van de nevenvestigingen, alsmede van België.

Blog

Onderaan de pagina vindt u steeds een intro van de 4 nieuwste blogberichten. Als u op één van de onderwerpen klikt, komt u op de verzamelpagina van actuele berichten terecht en kunt u het betreffende bericht of één van de andere berichten helemaal lezen.

Snel kiezen

Tenslotte staat helemaal onderaan de pagina een alfabetisch menu, waarmee u heel snel de gewenste pagina kunt kiezen. Klik in het hoofdmenu op inhoudsopgave en u krijgt een overzicht van alle beschikbare pagina’s en blogberichten op deze website.

>