Offerte aanvragen

Een GRATIS en geheel vrijblijvende offerte kunt u op twee manieren aanvragen:

1. Via de onderstaande aanvraagmodule

 • Vul uw naam, e-mailadres en de omschrijving van het document in
 • Selecteer op uw computer of laptop het document, dat u wilt laten vertalen
 • Kies de talencombinatie (bijvoorbeeld Nederlands naar Engels)
 • check
  Geef (door te klikken op het betreffende vakje) aan of u een normale of beëdigde vertaling wenst
 • check
  Klik op verzenden

GRATIS offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


2. Via e-mail

 • Stuur ons een mail met vermelding van de talencombinatie
 • Vermeld het aantal woorden in uw document of voeg uw document toe als bijlage
 • Als u het document toevoegt, tellen wij vrijblijvend de woorden voor u
 • check
  Vermeld in uw mail of u een normale of beëdigde vertaling wenst

Documenten worden in alle gevallen uiteraard altijd vertrouwelijk behandeld. Hoe wij omgaan met uw gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.


Bijlagen verzenden

Zijn de bestanden te groot om te mailen of via de aanvraagmodule te verzenden? Dan kunt u de documenten ook verzenden met een beveiligde verbinding via ons WeTransfer kanaal. U ontvangt binnen 30 minuten van ons een reactie in uw mailbox.

Opdracht

Gaat u akkoord met onze offerte, dan kunt u dit per e-mail bevestigen. Bent u particulier en woonachtig in Nederland, dan ontvangt u bij de offerte tevens een betaalverzoek.
Door te klikken op de toegezonden link, kunt u snel en makkelijk betalen via uw eigen bank.

Doordat wij direct een melding ontvangen als de betaling is bijgeschreven ontstaat er geen tijdsverlies en kunnen wij beginnen met het vertalen van uw opdracht. U ontvangt de vertaling retour binnen de door ons aangegeven levertijd.


Particulier

Vraagt u een offerte aan als particulier en u gaat akkoord met onze offerte, dan starten wij de vertaling na ontvangst van uw opdrachtbevestiging en betaling. Alle Nederlandse banken hebben zich aangesloten bij het systeem van “betaalverzoek” om betaling snel en eenvoudig te kunnen regelen.

In uw offerte vermelden wij een link voor dit betaalverzoek. Als u daarvan gebruik maakt, ontvangen wij direct een melding als uw betaling op onze bankrekening is bijgeschreven. We kunnen daardoor uw opdracht direct in behandeling nemen.

Betaalt u via een overschrijving en is sprake van twee verschillende (de uwe en de onze) banken, dan kan het soms meer dan een dag duren voordat wij uw betaling kunnen zien. Met het betaalverzoek behoort dat tot het verleden.


Bedrijven

Bij bedrijven factureren wij op rekening, op voorwaarde dat we alle NAW-gegevens, alsmede het inschrijfnummer bij de Kamer van Koophandel en het BTW-nummer van u hebben ontvangen. Onze betalingstermijn is 14 dagen na factuurdatum.

Facturen worden aan bedrijven digitaal verzonden, tenzij u aangeeft dit niet te willen. Bij nieuwe klanten en/of kleine bedragen, zenden we soms ook direct een betaalverzoek mee.


Tarieven

Onze vertaaltarieven gelden in principe voor algemene teksten. Voor zeer specialistische teksten kan een toeslag in rekening worden gebracht. Vanzelfsprekend brengen we u hiervan vooraf op de hoogte. Voor vertaalopdrachten berekenen wij een minimaal aantal te factureren woorden (dit minimumaantal geldt per taal en niet per opdracht).

Ook voor beëdigde vertaalopdrachten brengen wij voor de meeste talen een minimumaantal woorden in rekening. De tarieven zijn afhankelijk van het aantal woorden en de talencombinatie.

Beschikt u over een Word-document, dan kunt u het aantal woorden eenvoudig zelf tellen. Documenten in andere bestandsformaten kunt u aan ons mailen om het aantal woorden te laten tellen. Na het toezenden van het document ontvangt u van ons per omgaande een offerte en een levertijd.

Een vertaler kan normaal gesproken zo’n 2.000-2.500 woorden per dag vertalen. Wacht dus niet tot het laatste moment om uw aanvraag in te dienen.

Tolken

Tarieven voor tolkdiensten verstrekken wij u eveneens graag op aanvraag. Deze zijn afhankelijk van de locatie, tijdsduur en onderwerp.

Mail ons of neem telefonisch contact op via 0900-3330303 (lokaal tarief) of 0485-455279 voor de meest recente en laagste tarieven.

Wij lossen uw vertaalprobleem direct op!

Neem geen risico en doe net als al die andere bedrijven (van zzp'er tot multinational) en particulieren en vertrouw ook op de meer dan 30 jaren vertaalervaring van Aabévé Vertaalbureau.
Geen studenten, die iets willen bijverdienen, maar professionele en ervaren vertalers,
met een jarenlange opleiding achter de rug, verzorgen uw vertaling.

Tenslotte

Aabévé Vertaalbureau staat voor hoogwaardige vertalingen, scherpe tarieven,
jarenlange ervaring, uitsluitend professionele vertalers en kwaliteitsgarantie.

Aabévé Vertaalbureau: grenzen vervagen, talen niet!

facebook
google+
linkedin
tumblr
twitter
youtube
Bel ons
Mail ons
Whatsapp

Contactinfo Nederland
Arubaweg 14,

5451 GM Mill
Tel. 
0900–333 03 03 
(lokaal tarief)
Contact via 
e-mail

Contactinfo België

www.aabeve.be
Tel. 0800-231 10
(gratis vanuit België)
Contact via
 
e-mail

Vakgebieden, o.a.
Administratief
Financieel

ICT/Websites

Literair

Marketing

Medisch

Technisch

Toeristisch

Zakelijk

Copyright Aabévé Vertaalbureau


>