Offerte aanvragen

Een geheel vrijblijvende offerte aanvragen kan op twee manieren:

 1. Via de aanvraagmodule hiernaast of hieronder (smartphone)
 • Vul uw naam, e-mailadres en de omschrijving van het document in
 • Selecteer op uw computer het document
 • Kies de gewenste talencombinatie
 • Geef aan of u een beëdigde vertaling wenst
 • Klik op verzenden

Offerte aanvraagformulier

  Beëdigde vertaling? *
  JaNee

  video Offerte aanvragen
  1. Via e-mail
  • Stuur ons een mail met vermelding van de talencombinatie
  • Vermeld het aantal woorden in uw document of voeg uw document toe als bijlage
  • Als u het document toevoegt, tellen wij vrijblijvend de woorden voor u
  • Vermeld in uw mail of u een normale of beëdigde vertaling wenst

  Documenten worden in alle gevallen uiteraard altijd vertrouwelijk behandeld. Hoe wij omgaan met uw gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

  Bijlagen te groot?

  Zijn de bestanden te groot voor de aanvraagmodule of de mail? Dan kunt u de documenten ook verzenden met een beveiligde verbinding via  ons  WeTransfer kanaal. U ontvangt binnen 30 minuten van ons een reactie in uw mailbox.

  Spam voorkomen

  Wereldwijd worden formulieren op websites misbruikt om spam te verzenden via robots. Om dit te voorkomen is het formulier beveiligd met onzichtbare Google reCaptcha.

  Offerte aanvragen voor professionele vertaling

  Gaat u akkoord met onze offerte, dan kunt u dit per e-mail bevestigen. Bent u particulier en woonachtig in Nederland, dan ontvangt u bij de offerte tevens een betaalverzoek. Door te klikken op de toegezonden link, kunt u snel en makkelijk betalen via uw eigen bank.

  Betaalt u via een overschrijving en is sprake van twee verschillende (de uwe en de onze) banken, dan kan het soms meer dan een dag duren voordat wij uw betaling kunnen zien. Met het betaalverzoek behoort dat tot het verleden.

  Wij ontvangen direct een melding als de betaling is bijgeschreven, zodat er geen tijdsverlies ontstaat en wij direct kunnen beginnen met het vertalen van uw opdracht. U ontvangt de vertaling retour binnen de door ons aangegeven levertijd.

  offerte aanvragen-calculator

  Offerte aanvragen bedrijven

  Bij bedrijven factureren wij op rekening, op voorwaarde dat we alle NAW-gegevens, alsmede het inschrijfnummer bij de Kamer van Koophandel en het BTW-nummer van u hebben ontvangen. Onze betalingstermijn is 14 dagen na factuurdatum. Facturen worden aan bedrijven digitaal verzonden, tenzij u aangeeft dit niet te willen. Bij nieuwe klanten en/of kleine bedragen, zenden we soms ook direct een betaalverzoek mee.

  Vrijblijvende prijsopgave

  Onze vertaaltarieven gelden in principe voor algemene teksten. Voor zeer specialistische teksten kan een toeslag in rekening worden gebracht. Vanzelfsprekend brengen we u hiervan vooraf op de hoogte. Voor vertaalopdrachten berekenen wij een minimaal aantal te factureren woorden (dit minimumaantal geldt per taal en niet per opdracht).

  Ook voor beëdigde vertaalopdrachten brengen wij voor de meeste talen een minimumaantal woorden in rekening. De tarieven zijn afhankelijk van het aantal woorden en de talencombinatie.

  Beschikt u over een Word-document, dan kunt u het aantal woorden eenvoudig zelf tellen. Documenten in andere bestandsformaten kunt u aan ons mailen om het aantal woorden te laten tellen. Na het toezenden van het document ontvangt u van ons per omgaande een offerte en een levertijd. Een vertaler kan normaal gesproken zo’n 2.000-2.500 woorden per dag vertalen. Wacht dus niet tot het laatste moment om uw aanvraag in te dienen.

  Tolken

  Tarieven voor tolkdiensten verstrekken wij u eveneens graag op aanvraag. Deze zijn afhankelijk van de locatie, tijdsduur en onderwerp. Mail ons of neem telefonisch contact op via 024-8200778 voor de meest recente en laagste tarieven.

  Ook interessant:

  Werkgevers zoeken meer naar Duits dan naar Frans
  Zijn taalverbeteraars onaardig?
  Hoe verovert u de duitse markt?
  Wanneer is de vertaling gereed
  wat kan een vertaalbureau-kantoor
  hoe kan conductor uw website helpen
  websitevertaling-lokalisatie
  inheemse stam
  Makkelijkste en moeilijkste talen