Offerte
Grenzen vervagen, talen niet!

Offerte

Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons mailen of bellen via het landelijke nummer: 0900 – 333 03 03 (lokaal tarief) 0485-455279.

U kunt het aantal woorden aan ons doorgeven of het te vertalen document direct meezenden, zodat wij de woorden kunnen tellen. Documenten worden uiteraard altijd vertrouwelijk behandeld. U kunt aan de rechterzijde van iedere pagina op deze website ook heel eenvoudig uw talencombinatie kiezen. Het te vertalen document kan worden bijgevoegd en wordt verzonden via een beveiligde verbinding.

Bijlagen verzenden

Zijn de bestanden te groot om te mailen of via de aanvraagmodule te verzenden? Dan kunt u de documenten ook verzenden met een beveiligde verbinding via ons WeTransfer kanaal. U ontvangt binnen 30 minuten van ons een reactie in uw mailbox.

Gaat u akkoord met onze offerte, dan kunt u dit per e-mail bevestigen en beginnen wij met het vertalen van uw opdracht. U ontvangt de vertaling retour binnen de door ons aangegeven levertijd.

Tarieven

Onze vertaaltarieven gelden in principe voor algemene teksten. Voor zeer specialistische teksten kan een toeslag in rekening worden gebracht. Vanzelfsprekend brengen we u hiervan vooraf op de hoogte. Voor vertaalopdrachten geldt in de meeste talen een minimumtarief. Ook voor beëdigde vertaalopdrachten brengen wij voor de meeste talen een minimumtarief in rekening. De tarieven zijn afhankelijk van het aantal woorden en de talencombinatie.

Beschikt u over een Word-document, dan kunt u het aantal woorden eenvoudig zelf tellen. Documenten in andere bestandsformaten kunt u aan ons mailen om het aantal woorden te laten tellen. Na het toezenden van het document ontvangt u van ons per omgaande een offerte en een levertijd. Een vertaler kan normaal gesproken zo’n 2.000-2.500 woorden per dag vertalen. Wacht dus niet tot het laatste moment om uw aanvraag in te dienen.

Tolken

Tarieven voor tolkdiensten verstrekken wij u eveneens graag op aanvraag.

Mail ons of neem telefonisch contact op via 0900-3330303 (lokaal tarief) of 0485-455279 voor de meest recente en laagste tarieven.