024-82 00 778 info@aabeve.nl

Over Aabévé

over Aabévé-foto logo

Over Aabévé Vertaalbureau: wij zijn al bijna 40 jaren actief in de vertaalbranche, waardoor wij uiteraard beschikken over een zeer ruime ervaring. We werken uitsluitend met professionele en veelal beëdigde vertalers.

Wij helpen u graag met het vertalen van uw documenten en wij vertalen voor iedereen, van particulier tot multinational. We kunnen in vrijwel alle talen de juiste vertalers voor het juiste specialisme inschakelen. Onze accountmanagers helpen u graag verder.

Aabévé Vertaalbureau

Het is ons doel om u zo snel mogelijk te voorzien van een hoogwaardige en professionele vertaling tegen een zo laag mogelijke prijs. Zo snel mogelijk betekent echter niet, dat de vertaling “al gisteren” gereed kan zijn. Een vertaler kan ongeveer 2.000 woorden per dag vertalen en dat is bepalend voor de levertijd. Daarnaast speelt de talencombinatie en de moeilijkheidsgraad van het te vertalen document een rol.

Hoogwaardig en professioneel: wij werken uitsluitend met ervaren en professionele vertalers, die een jarenlange studie achter de rug hebben en/of een zeer ruime ervaring in de vertaalbranche hebben.

Daarnaast kunt u er, dankzij onze ISO-certificering, op vertrouwen dat wij onze zaken goed op orde hebben en vertalingen leveren op de manier, die volgens deze certificatie vereist is.

Klanten

Het enorme aantal klanten, waarvoor wij in die bijna 40 jaren vertalingen hebben verzorgd, bestaat uit particulieren, kleine bedrijven, middelgrote bedrijven, grote bedrijven, beursgenoteerde bedrijven en multinationals, organisaties en overheidsinstellingen. Uw documenten worden door ons uiteraard altijd volledig vertrouwelijk behandeld.

​Of het nu gaat om een vertaling Engels, een vertaling Frans, een vertaling Russisch, een vertaler Duits, een vertaler Italiaans, een vertaler Portugees, een vertaler Spaans, een vertaler Pools of welke talencombinatie u ook maar nodig hebt, wij kunnen u altijd van dienst zijn.

Offerte aanvragen

bijv. NL-EN en NL-DE
Weet u het aantal woorden niet? Voeg dan het document toe.
Klik of sleep bestanden naar dit gebied om te uploaden. U kunt maximaal 4 documenten uploaden.
Als u hier kiest voor "ja", kunt u hieronder "Kies uw vertaling" overslaan.
Opties 1 en 2 vallen onder de kwaliteitsgarantie
=

Tarieven

Onze tarieven behoren tot de laagste in Nederland en gelden in principe voor algemene teksten in vrijwel alle vakgebieden. Worden bepaalde teksten echt heel specialistisch, dan kan daarvoor een hogere woordprijs van toepassing zijn, net als wanneer het een spoedopdracht betreft. Vanzelfsprekend wordt u hiervan altijd vooraf op de hoogte gebracht.

Niet alleen met vertalingen, maar ook met tolken kunnen wij u van dienst zijn in alle West-Europese talen, alsmede een aantal andere gangbare talen.

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u vertrouwen op:

Service

Optimale service

Binnen 30 minuten reactie

Snelle levering

Ervaring

Ervaren vertalers

Lage tarieven

Tientallen jaren ervaring

Kwaliteit

Hoge klantenwaardering

ISO-gecertifceerd

Ook beëdigde vertalingen

Een greep uit de reacties van klanten:

(meer reacties vindt u op deze pagina)

Fiona

Fiona

Uitstekend vertaalbureau. Goede communicatie en snelle levering en kwaliteit van de vertalingen.

3W Media

3W Media

Snelle en goede service. Vertalingen wordt goed aangeleverd met eventuele scherpe opmerkingen of vragen. Netjes.

Video

Op heel veel pagina’s op deze website treft u informatieve video’s aan. Deze video’s hebben een lengte van ongeveer 60 seconden, waardoor u heel snel extra informatie krijgt over het onderwerp dat op de betreffende pagina wordt behandeld. Uiteraard kan een video van 1 minuut niet allesomvattend zijn. 

Anekdote

Regelmatig krijgen we de vraag waar de naam Aabévé vandaan komt of wat die betekent.  Het antwoord is even simpel als voor de hand liggend. Er gaat tegenwoordig vrijwel geen dag meer voorbij, zonder dat we gebruik maken van Google. Maar zo’n 30-40 jaar geleden was er geen internet en dus ook geen Google, maar lag er altijd wel een telefoongids voor het grijpen.

Alle namen stonden daarin per plaats netjes alfabetisch gerangschikt en de toenmalige oprichter van Aabévé trok daaruit de conclusie, dat het voor het bedrijf, dat destijds was gevestigd in Breda, toch wel heel erg handig zou zijn om voor de vindbaarheid bovenaan te staan. Na enig puzzelen kwam daaruit de naam Aabévé tevoorschijn, want met deze letters uit het alfabet in de naam, moest het wel heel gek lopen om daar niet mee bovenaan te staan of te worden gepasseerd.

Met de kennis van nu weten we inmiddels dat de traditionele telefoongids ter ziele is en dat we alleen nog online nummers kunnen opzoeken. En bovendien vindt de ranking op Google niet plaats op alfabet. Desondanks houden we de geschiedenis in ere en handhaven we de naam Aabévé, hoe lastig het ook af en toe is om de naam te moeten uitleggen via de telefoon. De naam Aabévé heeft zijn sporen in de afgelopen bijna 40 jaren ruimschoots verdiend, dus dat nemen we graag voor lief.

Wellicht ook interessant

 

jaren ervaring

talencombinaties

vertalers

Aabévé Vertaalbureau,

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,8 uit 5 (of 9,6 uit 10)