Over Aabévé
Grenzen vervagen, talen niet!

Over Aabévé

Alles over Aabévé vindt u hier. Aabévé Vertaalbureau is al meer dan 30 jaar actief in de vertaalbranche, waardoor wij uiteraard beschikken over een zeer ruime ervaring. Wij werken uitsluitend met professionele en veel beëdigde vertalers. Het overgrote deel daarvan is native speaker. We kunnen in vrijwel alle talen de juiste vertalers voor het juiste specialisme inschakelen. Onze accountmanagers helpen u graag verder.

Over AabévéKlanten

Het enorme aantal klanten, waarvoor wij in die meer dan 30 jaren vertalingen hebben verzorgd, bestaat uit particulieren, kleine bedrijven, middelgrote bedrijven, grote bedrijven, beursgenoteerde bedrijven en multinationals. Uw documenten worden door ons uiteraard altijd volledig vertrouwelijk behandeld.

Vertalen en tolken

Of het nu gaat om een vertaling Engels, een vertaling Frans, een vertaling Russisch, een vertaler Duits, een vertaler Italiaans, een vertaler Portugees, een vertaler Spaans, een vertaler Pools of welke talencombinatie u ook maar nodig hebt, wij kunnen u altijd van dienst zijn.

Tarieven

Onze tarieven gelden in principe voor algemene teksten in alle hierboven genoemde specialismen. Worden bepaalde teksten echt heel specialistisch, dan kan daarvoor een toeslag in rekening worden gebracht, net als wanneer het een spoedopdracht betreft. Vanzelfsprekend wordt u hiervan altijd vooraf op de hoogte gebracht. Behalve vertaaldiensten kunnen wij u ook van dienst zijn met tolken in alle West-Europese talen, alsmede een aantal andere gangbare talen.

Anekdote

Regelmatig krijgen we de vraag waar de naam Aabévé vandaan komt of wat die betekent.  Het antwoord is even simpel als voor de hand liggend. Er gaat tegenwoordig vrijwel geen dag meer voorbij, zonder dat we gebruik maken van Google. Maar zo’n 30-40 jaar geleden was er geen internet en dus ook geen Google en lag er altijd wel een telefoongids voor het grijpen.

Alle namen stonden daarin per plaats netjes alfabetisch gerangschikt en de toenmalige oprichter van Aabévé trok daaruit de conclusie, dat het voor het bedrijf toch wel heel erg handig zou zijn om voor de vindbaarheid bovenaan te staan. Na enig puzzelen kwam daaruit de naam Aabévé tevoorschijn, want met deze letters uit het alfabet in de naam, moest het wel heel gek lopen om daar niet mee bovenaan te staan of te worden gepasseerd.

Met de kennis van nu weten we inmiddels dat de traditionele telefoongids ter ziele is en dat we alleen nog online nummers kunnen opzoeken. En bovendien vindt de ranking op Google niet plaats op alfabet. Desondanks houden we de geschiedenis in ere en handhaven we de naam Aabévé, hoe lastig het ook af en toe is om het te moeten uitleggen via de telefoon. De naam Aabévé heeft zijn sporen in de afgelopen meer dan 30 jaren ruimschoots verdiend, dus dat nemen we graag voor lief.

Contact en overige informatie

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0485-455279 of het landelijke nummer 0900-3330303 (lokaal tarief). U kunt ons ook mailen of bellen met de telefonische steunpunten in Breda, Eindhoven, Nijmegen of Zwolle.

Hoofdvestiging:
Aabévé Vertaalbureau
Arubaweg 14
5451 GM Mill
Tel. 0485-455279 of 0900-3330303
E-mail: info@aabeve.nl

Telefonische steunpunten:
Breda
Tel. 076-8200339
E-mail: breda@aabeve.nl

Eindhoven
Tel. 040-8200597
E-mail: eindhoven@aabeve.nl

Nijmegen
Tel. 024-8200778
E-mail: nijmegen@aabeve.nl

Zwolle
Tel. 038-8200358
E-mail: zwolle@aabeve.nl

Openingstijden

U kunt ons bereiken op werkdagen van 08.30-17.00 uur. Op zaterdag en zondag, alsmede op algemeen erkende feestdagen zijn wij gesloten.

Overig:
Kamer van Koophandel 17211285
BTW nr. NL8184.50.678.B.01