Over Aabévé

Over Aabévé Vertaalbureau: al meer dan 30 jaar actief in de vertaalbranche, waardoor wij uiteraard beschikken over een zeer ruime ervaring. Wij werken uitsluitend met professionele en veelal beëdigde vertalers. Het overgrote deel daarvan is native speaker.

Wij helpen u graag met het vertalen van uw documenten en wij vertalen voor iedereen, van particulier tot multinational. We kunnen in vrijwel alle talen de juiste vertalers voor het juiste specialisme inschakelen. Onze accountmanagers helpen u graag verder. Op deze pagina leest u alles over Aabévé.

Offerte aanvragen

  Beëdigde vertaling? *
  JaNee

  Video Over Aabévé

  Bekijk hieronder de informatieve video. In 67 seconden bent u op de hoogte van een aantal belangrijke zaken.

  video Over Aabeve

  Missie

  Het is ons doel om u zo snel mogelijk te voorzien van een hoogwaardige en professionele vertaling tegen een zo laag mogelijke prijs. Zo snel mogelijk betekent echter niet, dat de vertaling “al gisteren” gereed kan zijn. Een vertaler kan ongeveer 2.000 woorden per dag vertalen en dat is bepalend voor de levertijd. Daarnaast speelt de talencombinatie en de moeilijkheidsgraad van het te vertalen document een rol.

  Hoogwaardig en professioneel: wij werken uitsluitend met ervaren en professionele vertalers, die een jarenlange studie achter de rug hebben en/of een zeer ruime ervaring in de vertaalbranche hebben.

  Daarnaast kunt u er, dankzij onze ISO-certificering, op vertrouwen dat wij onze zaken goed op orde hebben en vertalingen leveren op de manier, die volgens deze certificatie vereist is.

  Klanten

  Het enorme aantal klanten, waarvoor wij in die meer dan 30 jaren vertalingen hebben verzorgd, bestaat uit particulieren, kleine bedrijven, middelgrote bedrijven, grote bedrijven, beursgenoteerde bedrijven en multinationals. Uw documenten worden door ons uiteraard altijd volledig vertrouwelijk behandeld.

  ​Of het nu gaat om een vertaling Engels, een vertaling Frans, een vertaling Russisch, een vertaler Duits, een vertaler Italiaans, een vertaler Portugees, een vertaler Spaans, een vertaler Pools of welke talencombinatie u ook maar nodig hebt, wij kunnen u altijd van dienst zijn.

  Tarieven

  Onze tarieven behoren tot de laagste in Nederland en gelden in principe voor algemene teksten in vrijwel alle vakgebieden. Worden bepaalde teksten echt heel specialistisch, dan kan daarvoor een toeslag in rekening worden gebracht, net als wanneer het een spoedopdracht betreft.

  Vanzelfsprekend wordt u hiervan altijd vooraf op de hoogte gebracht. Behalve vertaaldiensten kunnen wij u ook van dienst zijn met tolken in alle West-Europese talen, alsmede een aantal andere gangbare talen.

  Aabévé Vertaalbureau:

  • Optimale service

  • Binnen 30 minuten reactie

  • Lage tarieven

  • Snelle levering

  • Ervaren vertalers

  • Ook beëdigde vertalingen

  • Hoge klantenwaardering

  • ISO-gecertificeerd

  over aabeve

  Anekdote

  Regelmatig krijgen we de vraag waar de naam Aabévé vandaan komt of wat die betekent.  Het antwoord is even simpel als voor de hand liggend. Er gaat tegenwoordig vrijwel geen dag meer voorbij, zonder dat we gebruik maken van Google. Maar zo’n 30-40 jaar geleden was er geen internet en dus ook geen Google, maar lag er altijd wel een telefoongids voor het grijpen.

  Alle namen stonden daarin per plaats netjes alfabetisch gerangschikt en de toenmalige oprichter van Aabévé trok daaruit de conclusie, dat het voor het bedrijf, dat destijds was gevestigd in Breda, toch wel heel erg handig zou zijn om voor de vindbaarheid bovenaan te staan. Na enig puzzelen kwam daaruit de naam Aabévé tevoorschijn, want met deze letters uit het alfabet in de naam, moest het wel heel gek lopen om daar niet mee bovenaan te staan of te worden gepasseerd.

  Met de kennis van nu weten we inmiddels dat de traditionele telefoongids ter ziele is en dat we alleen nog online nummers kunnen opzoeken. En bovendien vindt de ranking op Google niet plaats op alfabet. Desondanks houden we de geschiedenis in ere en handhaven we de naam Aabévé, hoe lastig het ook af en toe is om de naam te moeten uitleggen via de telefoon. De naam Aabévé heeft zijn sporen in de afgelopen meer dan 30 jaren ruimschoots verdiend, dus dat nemen we graag voor lief.

  34

  Aabévé Vertaalbureau, al meer dan 30 jaar vertalingen met kwaliteitsgarantie!

  Wilt u meer informatie?

  Hebt u een vraag of wilt u nadere informatie over een vertaling?
  U kunt ons telefonisch bereiken via 024-8200778 of uw vraag stellen via het contactformulier, door te klikken op button hiernaast.

  Ook interessant:

  gemeenten-moeten-diensten-vertalen
  welke talen worden gesproken in zwitserland
  Wat is het verschil tussen vertalers en tolken?