Over Aabévé

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Hoge waardering van klanten
  • Lage tarieven
  • Snelle levering

Ervaring

Aabévé Vertaalbureau is al meer dan 30 jaar actief in de vertaalbranche, waardoor wij uiteraard beschikken over een zeer ruime ervaring. Wij werken uitsluitend met professionele en veelal beëdigde vertalers. Het overgrote deel daarvan is native speaker.

Wij helpen u graag met het vertalen van uw documenten en wij vertalen voor iedereen, van particulier tot multinational.

We kunnen in vrijwel alle talen de juiste vertalers voor het juiste specialisme inschakelen. Onze accountmanagers helpen u graag verder.Missie

Het is ons doel om u zo snel mogelijk te voorzien van een hoogwaardige en professionele vertaling tegen een zo laag mogelijke prijs. 
Zo snel mogelijk betekent niet, dat de vertaling "al gisteren gereed kan zijn". Een vertaler kan ongeveer 2.000 woorden per dag vertalen en dat is bepalend voor de levertijd. Daarnaast speelt de talencombinatie en de moeilijkheidsgraad van het te vertalen document een rol.

Hoogwaardig en professioneel: wij werken uitsluitend met ervaren en professionele vertalers, die een jarenlange studie achter de rug hebben en/of een zeer ruime ervaring in de vertaalbranche hebben.  

Klanten

Het enorme aantal klanten, waarvoor wij in die meer dan 30 jaren vertalingen hebben verzorgd, bestaat uit particulieren, kleine bedrijven, middelgrote bedrijven, grote bedrijven, beursgenoteerde bedrijven en multinationals. Uw documenten worden door ons uiteraard altijd volledig vertrouwelijk behandeld. 

Of het nu gaat om een vertaling Engels, een vertaling Frans, een vertaling Russisch, een vertaler Duits, een vertaler Italiaans, een vertaler Portugees, een vertaler Spaans, een vertaler Pools of welke talencombinatie u ook maar nodig hebt, wij kunnen u altijd van dienst zijn.

 Reacties   van

 klanten

man

Patrick

Uitstekende vertaling gemaakt. Deze keer vanuit het Engels naar het Nederlands, maar ook onze ervaringen met Frans, Duits en Spaans zijn erg goed. Aanrader voor een vertaalbureau met goede kennis van zaken.

vrouw

Vivian

Fijn bedrijf om vertaalopdrachten uit te laten voeren. Binnen ''no time'' na de aanvraag een offerte gekregen. De snelheid van het offertetraject, daadwerkelijke uitvoering van de opdracht en de communicatie is een hele prettige manier van werken. In de toekomst zou ik Aabévé Vertaalbureau weer raadplegen en aanbevelen aan mijn omgeving.

vrouw

Marijke

Bij Aabévé wordt er goed gecommuniceerd met de klant en is er een snelle service! In ons geval zijn het vaak ingewikkelde technische vertalingen, maar deze zijn van goede kwaliteit. Ik zou hen zeker aanbevelen.Tarieven

Onze tarieven behoren tot de laagste in Nederland en gelden in principe voor algemene teksten in vrijwel alle vakgebieden. Worden bepaalde teksten echt heel specialistisch, dan kan daarvoor een toeslag in rekening worden gebracht, net als wanneer het een spoedopdracht betreft.

Vanzelfsprekend wordt u hiervan altijd vooraf op de hoogte gebracht. Behalve vertaaldiensten kunnen wij u ook van dienst zijn met tolken in alle West-Europese talen, alsmede een aantal andere gangbare talen.


Anekdote

Regelmatig krijgen we de vraag waar de naam Aabévé vandaan komt of wat die betekent.  Het antwoord is even simpel als voor de hand liggend. Er gaat tegenwoordig vrijwel geen dag meer voorbij, zonder dat we gebruik maken van Google. Maar zo’n 30-40 jaar geleden was er geen internet en dus ook geen Google, maar lag er altijd wel een telefoongids voor het grijpen.

Alle namen stonden daarin per plaats netjes alfabetisch gerangschikt en de toenmalige oprichter van Aabévé trok daaruit de conclusie, dat het voor het bedrijf, dat destijds was gevestigd in Breda, toch wel heel erg handig zou zijn om voor de vindbaarheid bovenaan te staan. Na enig puzzelen kwam daaruit de naam Aabévé tevoorschijn, want met deze letters uit het alfabet in de naam, moest het wel heel gek lopen om daar niet mee bovenaan te staan of te worden gepasseerd.

Met de kennis van nu weten we inmiddels dat de traditionele telefoongids ter ziele is en dat we alleen nog online nummers kunnen opzoeken. En bovendien vindt de ranking op Google niet plaats op alfabet. Desondanks houden we de geschiedenis in ere en handhaven we de naam Aabévé, hoe lastig het ook af en toe is om de naam te moeten uitleggen via de telefoon. De naam Aabévé heeft zijn sporen in de afgelopen meer dan 30 jaren ruimschoots verdiend, dus dat nemen we graag voor lief.

over aabeve - informatie vragen

Wilt u meer informatie?

Hebt u een vraag of wilt u nadere informatie over een vertaling? U kunt ons telefonisch bereiken via 0485-455279 of 0900-333 03 03 of uw vraag stellen via het contactformulier, door te klikken op onderstaande button.

Contactinformatie Nederland
Arubaweg 14, 5451 GM Mill
Tel. 
0900–3330303 (lokaal tarief) of 0485-455279
Contact via
 
e-mail

Contactinformatie België

www.aabeve.be
Tel. 0800-231 10
(gratis vanuit België)
Contact via
 
e-mail

Vakgebieden, o.a.
Administratief
Financieel

ICT/Websites

Literair

Marketing

Medisch

Technisch

Toeristisch

Zakelijk

Copyright Aabévé Vertaalbureau