024-82 00 778 info@aabeve.nl

Pools vertaalbureau

  • native Poolse vertalers
  • beëdigde vertaling Pools
  • professioneel vertaalbureau Pools
  • ISO-gecertificeerd

pools vertaalbureau-foto1

36+  jaren ervaring

200+ talencombinaties

600+ ervaren vertalers

5 sterren op Trustpilot

blankendaal trade-logo
bordex-logo
heecon-logo
ice-logo
hsu-logo
mansource-logo

Professioneel Pools vertaalbureau

Pools is een Slavisch taal, hetgeen betekent dat het een complexe grammatica en syntaxis heeft. Bovendien heeft het een grote verscheidenheid aan dialecten, omdat Polen een land is met een rijke geschiedenis en een diverse populatie. Als gevolg hiervan vereist vertalen naar of van het Pools een grondige kennis van de taal en haar gebruik in verschillende contexten.

Pools vertaalbureau Aabévé kan u de zorg over Pools vertalen volledig uit handen nemen. U kunt de vertaling vol vertrouwen aan ons overlaten. U hoeft zich nergens meer zorgen over te maken. Onze professionele vertalers kunnen elke Poolse vertaling voor u uitvoeren.

Pools vertalen is sterk in de lift sinds Polen toetrad tot de Europese Unie. Veel Polen hebben Duitsland en Nederland gekozen om te gaan werken. Dit komt doordat de lonen hier een stuk hoger liggen dan in Polen. Ook een aanzienlijk aantal Polen vestigt zich definitief in Nederland en Duitsland.

Pools vertaalbureau – Nederlands Pools

Belangrijk

Voor een vertaling Nederlands Pools of een vertaling Pools Nederlands zit u goed bij ons, want de beste vertalers Pools werken voor Pools vertaalbureau Aabévé.

Een Poolse vertaling vanuit het Nederlands van uw documenten of vanuit het Pools naar het Nederlands is voor ons geen enkel probleem.

Polen

Nederland importeert uit Polen o.a. ruwe aardolie, meubelen en elektrische apparaten. Polen zijn vrij formeel en zijn tijdens een bijeenkomst of vergadering goed gekleed en ze verwachten dit ook van de andere partij.

Ze zijn ook best wel bijgelovig, want handen schudden boven de drempel van de deur wordt gelinkt aan een ongeluk.

 

Vertrouwelijk

Documenten, die u naar ons mailt om het aantal woorden te tellen, behandelen wij met de grootste zorg en vertrouwelijkheid volgens onze privacyverklaring.

U kunt documenten mailen, maar ook verzenden via een beveiligde verbinding. Hiervoor kunt u gebruik te maken van de aanvraagmodule op deze pagina.

Pools vertaalbureau voor beëdigd vertalen

Ook voor beëdigde vertalingen en tolken kunt u bij ons terecht. Voor beëdigd vertalen Nederlands Pools, Pools Nederlands of Engels Pools en Pools Engels is Pools vertaalbureau Aabévé u graag van dienst. Pools is geen gemakkelijke taal en vergissingen kunt u zich niet permitteren.

Een beëdigde Poolse vertaling wordt verzorgd door een vertaler, die hiervoor is beëdigd door een rechtbank. De brontekst, de beëdigde vertaling en de ondertekende verklaring van de beëdigde vertaler worden aan elkaar gehecht en per post aan u toegezonden.

Soms is voor een beëdigde vertaling ook een apostille nodig. Die kunt u zelf afhalen bij de Griffie van een Arrondissementsrechtbank in uw regio. De kosten voor een apostille bedragen € 22,00.

pools vertalen-foto2

Video Pools vertaalbureau

Op heel veel pagina’s op deze website treft u informatieve video’s aan. Deze video’s hebben een lengte van ongeveer 60 seconden, waardoor u heel snel extra informatie krijgt over het onderwerp dat op de betreffende pagina wordt behandeld. Uiteraard kan een video van 1 minuut niet allesomvattend zijn. 

Professioneel Pools vertaalbureau

De laatste tijd is er ook weer een trend zichtbaar, dat Polen worden vervangen door nog goedkopere Bulgaren en Roemenen. Daardoor zullen er waarschijnlijk ook weer veel Polen, die zich niet definitief hier vestigen, terugkeren naar Polen.

Een juridisch document, medisch document, technisch document, privé document, enzovoort, alles is bij ons in goede handen. Alles dat u naar Pools vertaalbureau Aabévé mailt, wordt door ons volstrekt vertrouwelijk behandeld. Wilt u liever gebruik maken van uw eigen geheimhoudingsverklaring? Dan kunt u die naar ons mailen en ontvangt u deze ondertekend retour. Hoe wij omgaan met uw gegevens, kunt u lezen in onze privacyverklaring.

Pools vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Nederlands Pools vertalen of andersom? Zowel particulieren als kleine en grote bedrijven kunnen bij ons terecht. Gewoon voor het vertalen van een aantal zinnen of het vertalen van hele grote documenten met tienduizenden woorden. En of het gaat om Engels Pools vertalen of om Nederlands vertalen naar Pools, maakt niet uit. Onze vertalers kunnen nagenoeg alle talencombinaties vertalen. Pools vertaalbureau Aabévé verstrekt op alle vertalingen kwaliteitsgarantie.

Wilt u zakendoen met Polen? Dan is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. In grote steden in Polen en in het zakenleven wordt vooral door jongeren ook veel Engels gesproken. Maar het is beter om uw documenten toch te laten vertalen in het Pools. Doet u zaken in Polen buiten de grote steden? Zorg er dan voor dat u een tolk beschikbaar heeft.

Pools vertaalbureau – Vertalen Engels Pools

Ook voor vertalen Engels Pools zit u goed bij Pools vertaalbureau Aabévé. Door de toetreding van Polen tot de EU in 2004 is de handel met dit land verdrievoudigd. Nederland is een grote investeerder en voor Polen is Nederland ook een belangrijk land voor hun import.

Pools is een taal met een rijke culturele erfenis, en sommige concepten kunnen verschillende betekenissen hebben in de Pools taal. Bovendien hebben veel concepten in het Engels geen equivalent in het Pools. Bijvoorbeeld, sommige Engelse uitdrukkingen moeten worden vertaald naar een letterlijke zin of uitgelegd om de betekenis duidelijk te maken.

Pools vertaalbureau – Vertaling Pools Engels

Ook vertalen Pools Engels is een hot item. Veel documenten die in Nederland worden gebruikt, moeten vaak worden vertaald naar het Engels, ook als ze zijn opgesteld in het Pools. Nederland is na Duitsland en Rusland het belangrijkste land waar Polen uit importeert. Door de toetreding tot de EU en het vrije verkeer van personen tussen beide landen, zijn er veel Polen naar Nederland gekomen om hier te komen werken tegen een hoger salaris dan in het thuisland mogelijk was.

Bij Pools vertaalbureau Aabévé werken we met vertalers, die niet alleen de taal beheersen maar ook op de hoogte zijn van de cultuur en gebruiken, zodat de juiste stijl gebruikt wordt. Wij vertalen zowel voor particulieren als bedrijven.

Hebt u als particulier bijvoorbeeld een vertaling van een huwelijksakte of IND-aanvraag nodig, dan kunnen onze vertalers dat voor u vertalen. Voor dergelijke vertalingen is vaak een beëdigde vertaling nodig om de vertaling rechtsgeldig te maken. Op alle vertalingen, ook de niet beëdigde vertalingen, rust onze kwaliteitsgarantie.

Gecertificeerd Pools vertaalbureau

Sinds 1 mei 2004 is het Pools één van de officiële werktalen van de Europese Unie. Vertalen Nederlands Pools is bij Aabévé Vertaalbureau geen enkel probleem. We hebben in deze combinatie vertalers in diverse vakgebieden beschikbaar. Pools vertaalbureau Aabévé is ISO-17100:2015 gecertificeerd.

Vakgebieden van Pools vertaalbureau o.a.

(klik op de foto’s om de vakgebieden te bekijken)

pools vertalen vakgebieden foto1 Pools vertaalbureau

Automotive

Chemisch

Juridisch

Medisch

Overheid

Technisch

Wetenschap

pools vertalen vakgebieden foto2 Pools vertaalbureau

Accountancy

Dienstverlening

Horeca

Marketing

Toerisme

Transport

Verzekering

pools vertalen vakgebieden foto3 Pools vertaalbureau

Architectuur

Bouw

Dienstverlening

Energie

Financiën

Grafisch

ICT

Pools vertaalbureau voor alle teksten

Pools vertaalbureau: snelle levertijden

Wilt u een website laten vertalen van Pools naar Nederlands of Nederlands naar Pools, dan is Pools vertaalbureau Aabévé u graag van dienst. Een websitevertaling van Pools naar Nederlands ligt niet direct voor de hand, maar komt toch regelmatig voor. Als u in Polen een zakelijke partner vindt, waarmee u gaat samenwerken, dan kan het zeer zinvol zijn om bepaalde pagina’s van deze Poolse website te vertalen en te gebruiken voor uw Nederlandse website.

Bij het vertalen van een website is het altijd handig om de teksten in Word of pdf te hebben. Websites hebben vaak een zeer ingewikkelde linkstructuur, waardoor het zomaar even tellen van de woorden vanaf de website niet eenvoudig en zeer tijdrovend is. Neem gerust contact met ons op voor aanvullende informatie.

Vrijblijvende offerte van Pools vertaalbureau

Heeft u Poolse vertalingen nodig? Neem vandaag nog contact op met Pools vertaalbureau Aabévé voor een vrijblijvende offerte. Onze accountmanagers team staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u een nauwkeurige offerte te geven op basis van uw behoeften. U kunt ons telefonisch bereiken via 024 – 82 00 778 of een mail sturen. U kunt ook onze pagina  klantenreacties bekijken om te zien wat onze klanten over onze dienstverlening schrijven. Trustpilot geeft ons het predikaat 5-sterren vertaalbureau!

Een vrijblijvende offerte kunt u aanvragen door op onderstaande button te klikken en gebruik te maken van onze handige aanvraagmodule. U mag uw aanvraag ook rechtstreeks aan ons mailen. Weet u het aantal woorden niet, dan kunt u het document of de documenten toevoegen en tellen wij de woorden. Als de documenten te groot zijn om te mailen, kunt u ze via WeTransfer aan ons verzenden. Ook dan gaat de verzending via een beveiligde verbinding.

Niet alleen Pools vertaalbureau, maar o.a. ook: 

Litouws vertaalbureau
Oekraïens vertaalbureau
Tsjechisch vertaalbureau

Aabévé Vertaalbureau,

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,8 uit 5 (of 9,6 uit 10)