024-82 00 778 info@aabeve.nl

Pools vertalen

vanuit of naar diverse talen

pools vertalen-foto1

Pools vertalen

Wij kunnen u de zorg over Pools vertalen volledig uit handen nemen. U kunt de vertaling vol vertrouwen aan ons overlaten en u hoeft zich nergens meer zorgen over te maken. Pools vertalen is sterk in de lift sinds Polen toetrad tot de Europese Unie.

Veel Polen hebben Duitsland en Nederland gekozen om te gaan werken, omdat de lonen hier een stuk hoger liggen dan in Polen. Ook een aanzienlijk aantal Polen vestigt zich definitief in Nederland, Duitsland en zelfs Engeland.

Offerte aanvragen?

Maak gebruik van de aanvraagmodule op deze pagina. Documenten worden verzonden via een beveiligde verbinding.

Reactie

Binnen 30 minuten ontvangt u onze reactie in uw mailbox. Vrijwel altijd is dit direct de offerte met levertijd.

Akkoord?

Gaat u akkoord met onze offerte, dan gaan wij direct voor u aan de slag en ontvangt u de vertaling binnen de afgesproken levertijd.

Vertalen Nederlands Pools

Belangrijk

Voor een vertaling Nederlands Pools of een vertaling Pools Nederlands zit u goed bij ons, want de beste vertalers Pools werken voor Aabévé Vertaalbureau.

Een Poolse vertaling vanuit het Nederlands van uw documenten is voor ons geen enkel probleem. Ook het vertalen van uw documenten vanuit het Pools naar het Nederlands is voor ons geen enkel probleem.

Polen

Nederland importeert uit Polen o.a. ruwe aardolie, meubelen en elektrische apparaten. Ook voor uw vertaling Pools Nederlands is Aabévé Vertaalbureau uw betrouwbare partner. Polen zijn vrij formeel en zijn tijdens een bijeenkomst of vergadering goed gekleed en ze verwachten dit ook van de andere partij.

Ze zijn ook best wel bijgelovig, want handen schudden boven de drempel van de deur wordt gelinkt aan een ongeluk. Ze houden er niet van om direct bij hun voornaam te worden aangesproken.

Vertalingen worden bij Aabévé uitsluitend verzorgd door professionele vertalers, die in de meeste gevallen ook native speaker zijn.

Vertrouwelijk

Documenten, die u naar ons mailt om het aantal woorden te tellen, behandelen wij met de grootste zorg en vertrouwelijkheid volgens onze privacyverklaring. Wilt u liever gebruik maken van uw eigen geheimhoudingsverklaring, dan kunt u die aan ons mailen en ontvangt u deze ondertekend van ons retour. U kunt documenten mailen, maar ook verzenden via een beveiligde verbinding. Hiervoor kunt u gebruik te maken van de aanvraagmodule op deze pagina. 

 Zodra uw gegevens op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur bij ons binnen zijn, ontvangt u binnen 30 minuten een reactie in uw mailbox. Met ruim 30 jaren ervaring staan wij garant voor perfecte vertalingen met kwaliteitsgarantie.

Beëdigd Pools vertalen

Ook voor beëdigde vertalingen en tolken kunt u bij ons terecht. Ook voor beëdigd vertalen Nederlands Pools, Pools Nederlands of Engels Pools en Pools Engels is Aabévé Vertaalbureau u graag van dienst. Pools is geen gemakkelijke taal en vergissingen kunt u zich niet permitteren. Een beëdigde vertaling wordt verzorgd door een vertaler, die hiervoor is beëdigd door een rechtbank. De brontekst, de beëdigde vertaling en de ondertekende verklaring van de beëdigde vertaler worden aan elkaar gehecht en per post aan u toegezonden.

Soms is voor een beëdigde vertaling ook een apostille nodig. Die kunt u zelf afhalen bij de Griffie van een Arrondissementsrechtbank in uw regio. De kosten voor een apostille bedragen € 21,00. Bij beëdigde vertalingen voor particulieren gaat het vaak om officiële documenten, zoals:

• Geboorteakte
• Paspoort/ID-kaart
• Diploma
• V.O.G.
• IND-aanvraag
• Proces-verbaal
• Rijbewijs
• Huwelijksakte
• Hypotheekakte
• Scheidingsakte
• Overlijdensakte
• Testament

Offerte aanvragen

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
=

Service

Optimale service

Binnen 30 minuten reactie

Snelle levering

Ervaring

Ervaren vertalers

Lage tarieven

Tientallen jaren ervaring

Kwaliteit

Hoge klantenwaardering

ISO-gecertifceerd

Ook beëdigde vertalingen

Reacties van klanten:

(meer reacties vindt u op deze pagina)

Hans

Hans

Snelle responstijd en idem levering van de vertaling.

Fiduciaire Verdyck

Fiduciaire Verdyck

Zeer snelle en accurate service. Dank!

pools vertalen-foto2

Vertalen Nederlands Pools

De laatste tijd is er ook weer een trend zichtbaar, dat Polen worden vervangen door nog goedkopere Bulgaren en Roemenen. Daardoor zullen er waarschijnlijk ook weer veel Polen, die zich niet definitief hier vestigen, terugkeren naar hun eigen land. 

Een juridisch document, medisch document, technisch document, privé document, enzovoort, alles dat u naar ons mailt, wordt door ons volstrekt vertrouwelijk behandeld. Wilt u liever gebruik maken van uw eigen geheimhoudingsverklaring? Dan kunt u die naar ons mailen en ontvangt u deze ondertekend retour. Hoe wij omgaan met uw gegevens, kunt u lezen in onze privacyverklaring.

Wij vertalen o.a. voor deze bedrijven:

(meer referenties op deze pagina)

websheperd-logo
novia-logo
Vebabox-logo1
warx personeelsdiensten-logo

Vertalen Nederlands Pools

Zowel particulieren als kleine en grote bedrijven kunnen bij ons terecht. Gewoon voor het vertalen van een aantal zinnen of het vertalen van hele grote documenten met tienduizenden woorden.

In de grote steden in Polen en in het zakenleven wordt vooral door jongeren ook veel Engels gesproken, maar het is beter om uw documenten te laten vertalen in het Pools.

Doet u zaken in Polen buiten de grote steden, zorg er dan voor dat u een tolk beschikbaar heeft. Tijdens afspraken dient u er rekening mee te houden, dat uw geduld op de proef wordt gesteld, want ze zullen niet direct beslissingen nemen. 

Bovendien zijn er vaak meerdere personen van een bedrijf bij betrokken, die u ook nog eens afzonderlijk zullen spreken. Het is goed om alle gemaakte afspraken achteraf ook schriftelijk vast te leggen en te laten bevestigen.

pools vertalen-4 foto's

Pools vertaalbureau

Aabévé Vertaalbureau beschikt over gekwalificeerde vertalers voor vertalen Nederlands Pools, vertalen Pools Nederlands of vertalen Pools Engels of welke combinatie van of naar het Pools dan ook.

Het Pools is een West-Slavische taal met ongeveer 40 miljoen sprekers. Pools wordt het meest gesproken in Polen zelf. Polen telt bijna 40 miljoen inwoners. Andere grote groepen sprekers wonen onder meer in de Verenigde Staten en in de landen van de voormalige Sovjet-Unie (vooral Wit-Rusland, Oekraïne en Litouwen).

Sinds 1 mei 2004 is het Pools één van de officiële werktalen van de Europese Unie. Vertalen Nederlands Pools is bij Aabévé Vertaalbureau geen enkel probleem. We hebben in deze combinatie vertalers in diverse vakgebieden beschikbaar. Bent u meer internationaal georiënteerd en wilt u geen vertaling Pools Nederlands, maar Pools Engels, ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Ook voor vertalen Pools Engels of vertalen Engels Pools hebben wij namelijk deskundige vertalers beschikbaar.

Voorbeelden van vakgebieden:

(klik op de foto’s om de vakgebieden te bekijken)

Automotive

Chemisch

Juridisch

Medisch

Overheid

Technisch

Wetenschap

Accountancy

Dienstverlening

Horeca

Marketing

Toerisme

Transport

Verzekering

Architectuur

Bouw

Dienstverlening

Energie

Financiën

Grafisch

ICT

Meer dan 30 jaren ervaring

Talencombinaties

Ervaren vertalers

Pools vertalen

Wilt u een website laten vertalen van Pools naar Nederlands of Nederlands naar Pools, dan zijn wij u ook graag van dienst. Een websitevertaling van Pools naar Nederlands ligt niet direct voor de hand, maar komt toch regelmatig voor. Als u in Polen een zakelijke partner vindt, waarmee u gaat samenwerken, dan kan het zeer zinvol zijn om bepaalde pagina’s van deze Poolse website te vertalen en te gebruiken voor uw Nederlandse website.

Bij het vertalen van een website is het altijd handig om de teksten in Word of pdf te hebben. Websites hebben vaak een zeer ingewikkelde linkstructuur, waardoor het zomaar even tellen van de woorden vanaf de website niet eenvoudig en zeer tijdrovend is.

Toegenomen handel

Sinds de toetreding van Polen tot de EU in 2004 is de handel met Polen verdrievoudigd. Nederlandse investeerders hebben sindsdien ook de weg naar Polen gevonden. Nederland behoort tot de belangrijkste investeerders in Polen. Het belangrijkste deel van de Poolse import komt uit Duitsland en Rusland, gevolgd door Nederland.

Aabévé Vertaalbureau:

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,7 uit 5 (of 9,4 uit 10)