Pools vertalen

 • Snelle reactie
 • Lage tarieven
 • Ervaren en professionele vertalers
 • check
  Jarenlange ervaring


Hoe kan ik een document naar het Pools laten vertalen?

Deze vraag kunnen wij snel beantwoorden: wij kunnen u deze zorg uit handen nemen. U kunt de vertaling vol vertrouwen  aan ons overlaten en u hoeft zich nergens meer zorgen over te maken. Pools vertalen is sterk in de lift sinds Polen toetrad tot de Europese Unie. Veel Polen hebben Duitsland en Nederland gekozen om te gaan werken, omdat de lonen hier een stuk hoger liggen dan in Polen. Ook een aanzienlijk aantal Polen vestigt zich definitief in Nederland, Duitsland en zelfs Engeland.

De laatste tijd is er ook weer een trend zichtbaar, dat Polen worden vervangen door nog goedkopere Bulgaren en Roemenen. Daardoor zullen er waarschijnlijk ook weer veel Polen, die zich niet definitief hier vestigen, terugkeren naar hun eigen land. Onderstaand hebben we samengevat wat we voor u kunnen betekenen:

 • Vertalingen Nederlands Pools
 • Vertalingen Pools Nederlands
 • Vertalen in vele andere talen in combinatie met het Pools
 • Voor elk vakgebied de juiste vertaler
 • Ervaren en professionele vertalers, veelal native speakers
 • Meer dan 30 jaar vertaalervaring

Pools Nederlands

Voor een vertaling Nederlands Pools of een vertaling Pools Nederlands zit u goed bij ons, want de beste vertalers Pools werken bij Aabévé Vertaalbureau. Een Poolse vertaling vanuit het Nederlands van uw documenten is voor ons geen enkel probleem. Ook het vertalen van uw documenten vanuit het Pools naar het Nederlands doen wij al meer dan 30 jaar.

Wilt u als particulier of bedrijf een aantal Poolse woorden of Poolse zinnen vertalen, ook dat kan bij Aabévé vertaalbureau. In de grote steden in Polen en in het zakenleven wordt vooral door de jongere generatie ook wel Engels gesproken, maar het is toch verstandig om uw documenten aan te bieden in het Pools.

Doet u zaken in Polen buiten de grote steden, zorg er dan voor dat u een tolk beschikbaar heeft. Tijdens afspraken dient u er rekening mee te houden, dat uw geduld op de proef wordt gesteld, want ze zullen niet direct beslissingen nemen. Bovendien zijn er vaak meerdere personen van een bedrijf bij betrokken, die u ook nog eens afzonderlijke zullen spreken. Het is goed om alle gemaakte afspraken achteraf ook schriftelijk vast te leggen en te laten bevestigen.

Nederlands Pools

Nederland importeert uit Polen o.a. ruwe aardolie, meubelen en elektrische apparaten. Ook uw vertaling Pools Nederlands is Aabévé Vertaalbureau uw betrouwbare partner. Polen zijn vrij formeel en zijn tijdens bijeenkomsten en vergadering goed gekleed en ze verwachten dit ook van de andere partij. Ze zijn ook best wel bijgelovig, want handen schudden boven de drempel van de deur wordt gelinkt aan een ongeluk. Ze houden er niet van om direct bij hun voornaam te worden aangesproken.


Aabévé Vertaalbureau, niet zomaar een vertaalbureau!

Snelle reactie


Binnen 30 minuten nadat uw aanvraag door ons is ontvangen, mailen wij u een reactie. Meestal is dit al direct de offerte.

Lage tarieven


Onze tarieven voor professionele vertalingen behoren tot de laagste van Nederland.

Professionele vertalingen


Vertalingen worden uitsluitend verzorgd door professionele vertalers, die in de meeste gevallen ook native speaker zijn.


Vertalen Nederlands Pools en vertalen Pools Nederlands

Wilt u een website laten vertalen van Pools naar Nederlands of Nederlands naar Pools, dan zijn wij u ook graag van dienst. Een website vertaling van Pools naar Nederlands ligt niet direct voor de hand, maar komt toch regelmatig voor. Als u in Polen een zakelijke partner vindt, waarmee u gaat samenwerken, dan kan het makkelijk zijn om delen van de Poolse website te vertalen en te gebruiken voor uw Nederlandse website.

Bij het vertalen van een website is het altijd handig om de teksten in Word of pdf te hebben. Websites hebben vaak een zeer ingewikkelde linkstructuur, waardoor het zomaar even tellen van de woorden vanaf de website niet eenvoudig en zeer tijdrovend is.


Hoe werkt het vertaalproces?

1

Offerte aanvragen


U kunt een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen via onze speciale aanvraagmodule (alle benodigde gegevens ontvangen wij dan). Het kan ook rechtstreeks via e-mail. Op deze pagina kunt u lezen welke gegevens wij nodig hebben.

2

Vrijblijvende prijsopgave


Binnen 30 minuten na ontvangst van uw aanvraag mailen wij u een reactie. Meestal is dit al direct de offerte. Gaat u daarmee akkoord, dan starten wij het vertaalproces. (Particulieren dienen vooraf te betalen en ontvangen hiervoor een betaalverzoek).

3

Vertaling gereed 


De vertaling wordt binnen de opgegeven levertijd per mail aan u toegezonden. Als er sprake is van een beëdigde vertaling, ontvangt u die per post.

​“

Reacties van klanten

vrouw

Anja

Snelle service, duidelijke afspraken over prijs, goede prijs/kwaliteit verhouding. Perfect bureau om mee samen te werken.

man

Robert

De service van Aabévé Vertaalbureau is TOP. Indien nodig wordt er spoed geleverd.

vrouw

Anke

Wij laten iedere maand onze nieuwsbrief in verschillende talen vertalen. Snelle levering, goede vertaling. Betrouwbaar bedrijf.


Onze klanten zijn erg divers en bestaan uit particulieren, kleine tot grote bedrijven, beursgenoteerde bedrijven en zelfs multinationals. Uiteraard worden uw documenten door ons altijd volledig vertrouwelijk behandeld. Wij kunnen u voor vrijwel alle vakgebieden van dienst zijn.

U kunt bij ons terecht met financiële, marketing en toeristische teksten, maar ook voor sociaal maatschappelijke en medische teksten staan wij voor u klaar. Bovendien vertalen wij voor u officiële documenten, die veelal beëdigd moeten worden.


Strikt vertrouwelijke behandeling

Documenten, die u naar ons mailt om het aantal woorden te tellen, worden door ons volstrekt vertrouwelijk behandeld. Wilt u liever gebruik maken van uw eigen geheimhoudingsverklaring, dan kunt u die aan ons mailen en ontvangt u deze ondertekend van ons retour.

U kunt documenten mailen, maar ook verzenden via een beveiligde verbinding. Hiervoor kunt u gebruik te maken van het aanvraagformulier aan de rechterzijde van elke pagina. Als uw bestanden te groot zijn om op deze manier te verzenden, dan kunt u WeTransfer gebruiken. Ook dat gaat via een beveiligde verbinding.

Zodra uw gegevens op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur bij ons binnen zijn, ontvangt u binnen 30 minuten een reactie in uw mailbox. Met ruim 30 jaar ervaring staan wij garant voor perfecte vertalingen met kwaliteitsgarantie.

Wij lossen uw vertaalprobleem direct op!

Neem geen risico en doe net als al die andere bedrijven (van zzp'er tot multinational) en particulieren en vertrouw ook op de meer dan 30 jaren vertaalervaring van Aabévé Vertaalbureau.
Geen studenten, die iets willen bijverdienen, maar professionele en ervaren vertalers, met een jarenlange opleiding achter de rug, verzorgen uw vertaling.

Tenslotte

Aabévé Vertaalbureau staat voor hoogwaardige vertalingen, scherpe tarieven,
jarenlange ervaring, uitsluitend professionele vertalers en kwaliteitsgarantie.

Grenzen vervagen, talen niet!


Contactinformatie Nederland
Aabévé Vertaalbureau

Arubaweg 14
5451 GM Mill

Centraal telefoonnummer

0900 – 333 03 03 (lokaal tarief)
of 0485 - 455 279
Contact via
 e-mail

Geopend op werkdagen van
08.30-17.00 uur.
Op zaterdag en zondag en alle
erkende feestdagen gesloten.

Contactinformatie België

www.aabeve.be
Telefoonnummer: 0800-231 10
(gratis vanuit België)
Contact via
 
e-mail

Documenten en ​​​​vakgebieden

Juridische vertaling
Medische vertaling
Technische vertaling
Website vertaling
Zakelijke vertaling

Met onze meer dan 30-jarige ervaring is er vrijwel geen document denkbaar, dat wij nog nooit hebben vertaald. Een overzicht van de meest voorkomende vertalingen vindt u hier.

Nieuws en informatie

Wekelijks publiceren wij nieuws en informatie over taal en vertalen. U kunt kiezen uit actuele en oudere berichten.
Een gespecificeerd overzicht van alle oudere blogberichten, alsmede alle pagina’s vindt u in de 
inhoudsopgave.

Copyright Aabévé Vertaalbureau