Pools | Vertaling, Vertalen, Vertaal, bij ons in werkelijk elke taal
Grenzen vervagen, talen niet!

Pools | Vertaling, Vertalen, Vertaal, bij ons in werkelijk elke taal

Pools vertalen is sterk in de lift sinds Polen toetrad tot de Europese Unie. Veel Polen hebben Duitsland en Nederland gekozen om te gaan werken, omdat de lonen hier een stuk hoger liggen dan in Polen. Ook een aanzienlijk aantal Polen vestigt zich definitief in Nederland, Duitsland en zelfs Engeland. De laatste tijd is er ook weer een trend zichtbaar, dat Polen worden vervangen door nog goedkopere Bulgaren en Roemenen. Daardoor zullen er waarschijnlijk ook weer veel Polen, die zich niet definitief hier vestigen, terugkeren naar hun eigen land.
pools vertalen

Vertalen Nederlands Pools

Voor een vertaling Nederlands Pools of een vertaling Pools Nederlands zit u goed bij ons, want de beste vertalers Pools werken bij Aabévé Vertaalbureau. Een Poolse vertaling vanuit het Nederlands van uw documenten (bijvoorbeeld juridisch vertaling, medische vertaling, technische vertaling, etc.) is voor ons geen enkel probleem. Ook het vertalen van uw documenten vanuit het Pools naar het Nederlands doen wij al meer dan 30 jaar.

Wilt u als particulier of bedrijf een aantal Poolse woorden of Poolse zinnen vertalen, ook dat kan bij Aabévé vertaalbureau. In de grote steden in Polen en in het zakenleven wordt vooral door de jongere generatie ook wel Engels gesproken, maar het is toch verstandig om uw documenten aan te bieden in het Pools.

Doet u zaken in Polen buiten de grote steden, zorg er dan voor dat u een tolk beschikbaar heeft. Tijdens afspraken dient u er rekening mee te houden, dat uw geduld op de proef wordt gesteld, want ze zullen niet direct beslissingen nemen. Bovendien zijn er vaak meerdere personen van een bedrijf bij betrokken, die u ook nog eens afzonderlijke zullen spreken. Het is goed om alle gemaakte afspraken achteraf ook schriftelijk vast te leggen en te laten bevestigen.

Vertalen Pools Nederlands

Nederland importeert uit Polen o.a. ruwe aardolie, meubelen en elektrische apparaten. Ook uw vertaling Pools Nederlands is Aabévé Vertaalbureau uw betrouwbare partner. Polen zijn vrij formeel en zijn tijdens bijeenkomsten en vergadering goed gekleed en ze verwachten dit ook van de andere partij. Ze zijn ook best wel bijgelovig, want handen schudden boven de drempel van de deur wordt gelinkt aan een ongeluk. Ze houden er niet van om direct bij hun voornaam te worden aangesproken.

 Website vertaling Pools Nederlands of Nederland Pools

Wilt u een website laten vertalen van Pools naar Nederlands of Nederlands naar Pools, dan zijn wij u ook graag van dienst. Een website vertaling van Pools naar Nederlands ligt niet direct voor de hand, maar komt toch regelmatig voor. Als u in Polen een zakelijke partner vindt, waarmee u gaat samenwerken, dan kan het makkelijk zijn om delen van de Poolse website te vertalen en te gebruiken voor uw Nederlandse website.

Bij het vertalen van een website is het altijd handig om de teksten in Word of pdf te hebben. Websites hebben vaak een zeer ingewikkelde linkstructuur, waardoor het zomaar even tellen van de woorden vanaf de website niet eenvoudig en zeer tijdrovend is.

Strikt vertrouwelijke behandeling

Documenten, die u naar ons mailt om het aantal woorden te tellen, worden door ons volstrekt vertrouwelijk behandeld. Wilt u liever gebruik maken van uw eigen geheimhoudingsverklaring, dan kunt u die aan ons mailen en ontvangt u deze ondertekend van ons retour.

U kunt documenten mailen, maar ook verzenden via een beveiligde verbinding. Hiervoor kunt u gebruik te maken van het aanvraagformulier aan de rechterzijde van elke pagina. Als uw bestanden te groot zijn om op deze manier te verzenden, dan kunt u WeTransfer gebruiken. Ook dat gaat via een beveiligde verbinding.

Reactie

Zodra uw gegevens op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur bij ons binnen zijn, ontvangt u binnen 30 minuten een reactie in uw mailbox. Met ruim 30 jaar ervaring staan wij garant voor perfecte vertalingen met kwaliteitsgarantie.


Klantboordeling
Anja Lawera5 sterren
Perfect bureau om mee samen te werken. Snelle service, duidelijke afspraken over prijs, goede prijs/kwaliteit verhouding.
Kijk voor meer beoordelingen op Trustpilot.


Vertaling Nederlands Duits met 10% korting
geldig voor opdrachten t/m 30 april 2018