Pools vertalen
Grenzen vervagen, talen niet!

Pools vertalen

Pools vertalen is sterk in de lift sinds Polen toetrad tot de Europese Unie. Veel Polen hebben Duitsland en Nederland gekozen om te gaan werken, omdat de lonen hier een stuk hoger liggen dan in Polen. Ook een aanzienlijk aantal Polen vestigt zich definitief in Nederland.

Nederlands Pools vertalen en Pools Nederlands vertalen

Voor het vertalen van uw documenten van Nederlands naar Pools of van Pools naar Nederlands zit u goed bij ons, want de beste vertalers Pools werken bij Aabévé Vertaalbureau.
Een Poolse vertaling vanuit het Nederlands van uw documenten (juridisch, medisch, technisch, toeristisch, etc.) is voor ons geen enkel probleem. Ook het vertalen van uw documenten vanuit het Pools naar het Nederlands doen wij al meer dan 30 jaar. Wilt u als particulier of bedrijf een aantal Poolse woorden of Poolse zinnen vertalen, ook dat kan bij Aabévé vertaalbureau.

pools vertalenStrikt vertrouwelijke behandeling

Documenten, die u naar ons mailt om het aantal woorden te tellen, worden door ons volstrekt vertrouwelijk behandeld. Wilt u liever gebruik maken van uw eigen geheimhoudingsverklaring, dan kunt u die aan ons mailen en ontvangt u deze ondertekend van ons retour.
U kunt documenten mailen, maar ook verzenden via een beveiligde verbinding. Hiervoor kunt u gebruik te maken van het aanvraagformulier aan de rechterzijde van elke pagina. Als uw bestanden te groot zijn om op deze manier te verzenden, dan kunt u WeTransfer gebruiken. Ook dat gaat via een beveiligde verbinding. Met ruim 30 jaar ervaring staan wij garant voor perfecte vertalingen met kwaliteitsgarantie.

Zodra uw gegevens op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur bij ons binnen zijn, ontvangt u binnen 30 minuten een reactie in uw mailbox.