Pools vertalen

 • Snelle r​eactie
 • Lage tarieven
 • Ervaren en professionele vertalers
 • Kwaliteitsgarantie

play

Een document naar het Pools laten vertalen?

Deze vraag kunnen wij snel beantwoorden: wij kunnen u deze zorg uit handen nemen. U kunt de vertaling vol vertrouwen  aan ons overlaten en u hoeft zich nergens meer zorgen over te maken. Pools vertalen is sterk in de lift sinds Polen toetrad tot de Europese Unie.

Veel Polen hebben Duitsland en Nederland gekozen om te gaan werken, omdat de lonen hier een stuk hoger liggen dan in Polen. Ook een aanzienlijk aantal Polen vestigt zich definitief in Nederland, Duitsland en zelfs Engeland.

De laatste tijd is er ook weer een trend zichtbaar, dat Polen worden vervangen door nog goedkopere Bulgaren en Roemenen. Daardoor zullen er waarschijnlijk ook weer veel Polen, die zich niet definitief hier vestigen, terugkeren naar hun eigen land.

Een juridisch document, medisch document, technisch document, privé document, etc., alles dat u naar ons mailt, wordt door ons volstrekt vertrouwelijk behandeld.

Wilt u liever gebruik maken van uw eigen geheimhoudingsverklaring? Dan kunt u die naar ons mailen en ontvangt u deze ondertekend retour. Hoe wij omgaan met uw gegevens, kunt u lezen in onze privacyverklaring.Pools Nederlands

Voor een vertaling Nederlands Pools of een vertaling Pools Nederlands zit u goed bij ons, want de beste vertalers Pools werken voor Aabévé Vertaalbureau.

Een Poolse vertaling vanuit het Nederlands van uw documenten is voor ons geen enkel probleem. Ook het vertalen van uw documenten vanuit het Pools naar het Nederlands doen wij al meer dan 30 jaar.

Wilt u als particulier of bedrijf een aantal Poolse woorden of Poolse zinnen vertalen, ook dat kan bij Aabévé vertaalbureau. In de grote steden in Polen en in het zakenleven wordt vooral door de jongere generatie ook wel Engels gesproken, maar het is toch verstandig om uw documenten aan te bieden in het Pools.

Doet u zaken in Polen buiten de grote steden, zorg er dan voor dat u een tolk beschikbaar heeft. Tijdens afspraken dient u er rekening mee te houden, dat uw geduld op de proef wordt gesteld, want ze zullen niet direct beslissingen nemen.

Bovendien zijn er vaak meerdere personen van een bedrijf bij betrokken, die u ook nog eens afzonderlijk zullen spreken. Het is goed om alle gemaakte afspraken achteraf ook schriftelijk vast te leggen en te laten bevestigen.

Onderstaand treft u voorbeelden aan van documenten, die wij beëdigd voor u kunnen vertalen:

 • Geboorteakte
 • Paspoort/ID-kaart
 • Huwelijksakte
 • Diploma
 • Rijbewijs
 • V.O.G.
 • Hypotheekakte
 • Scheidingsakte
 • Testament

Nederlands Pools

Nederland importeert uit Polen o.a. ruwe aardolie, meubelen en elektrische apparaten. Ook uw vertaling Pools Nederlands is Aabévé Vertaalbureau uw betrouwbare partner. Polen zijn vrij formeel en zijn tijdens bijeenkomsten en vergadering goed gekleed en ze verwachten dit ook van de andere partij.

Ze zijn ook best wel bijgelovig, want handen schudden boven de drempel van de deur wordt gelinkt aan een ongeluk. Ze houden er niet van om direct bij hun voornaam te worden aangesproken.

    Aabévé Vertaalbureau, ISO-gecertificeerd

Snelle reactie


Binnen 30 minuten nadat uw aanvraag door ons is ontvangen, mailen wij u een reactie. Meestal is dit al direct de offerte.

Lage tarieven


Onze tarieven voor professionele vertalingen behoren tot de laagste van Nederland.

Professionele vertalingen


Vertalingen worden uitsluitend verzorgd door professionele vertalers, die in de meeste gevallen ook native speaker zijn.


Reacties van klanten

Onze klanten zijn zeer tevreden over onze dienstverlening en hebben daar een hoog waarderingscijfer voor. Onderstaand treft u enkele reacties aan. Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming beperken wij ons tot het vermelden van een voornaam of een bedrijfsnaam, alsmede het plaatsen van anonieme afbeeldingen. Meer klantenreacties kunt u vinden op Trustpilot.

profile-pic
Anja

Snelle service, duidelijke afspraken over prijs, goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Perfect bureau om mee samen te werken.

profile-pic
Fiona

Goede communicatie en snelle levering en kwaliteit van de vertalingen.

profile-pic
Anke

Wij laten iedere maand onze nieuwsbrief in verschillende talen vertalen. Snelle levering, goede vertaling. Betrouwbaar bedrijf.


Vertalen Nederlands Pools

Aabévé Vertaalbureau beschikt over gekwalificeerde vertalers voor het vertalen Nederlands Pools, vertalen Pools Nederlands of vertalen Pools Engels of welke combinatie van of naar het Pools dan ook.

Ook voor beëdigde vertalingen en tolken kunt u bij ons terecht.Ook voor vertalen Nederlands Pools of Pools Nederlands is Aabévé Vertaalbureau u graag van dienst. Pools is geen gemakkelijke taal en vergissingen kunt u zich niet permitteren.

Het Pools is een West-Slavische taal met ongeveer 40 miljoen sprekers. De meeste sprekers van het Pools wonen in Polen (ruim 38 miljoen inwoners).

Andere grote groepen sprekers wonen onder meer in de Verenigde Staten en in de landen van de voormalige Sovjet-Unie (vooral Wit-Rusland, Oekraïne en Litouwen).

Sinds 1 mei 2004 is het Pools één van de officiële werktalen van de Europese Unie. Vertalen Nederlands Pools is bij Aabévé Vertaalbureau geen enkel probleem. We hebben in deze combinatie vertalers in diverse vakgebieden beschikbaar.

Bent u meer internationaal georiënteerd en wilt u geen vertaling van Pools Nederlands, maar Pools Engels, ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Ook voor vertalen Pools Engels of vertalen Engels Pools hebben wij namelijk deskundige vertalers beschikbaar.

Wij kunnen u van dienst zijn met vertalingen voor o.a. de volgende vakgebieden:

 • Administratief
 • Commercieel
 • check-circle
  Financieel
 • Juridisch
 • Marketing
 • Medisch
 • Technisch
 • Toeristisch
 • Websites/ICT

Vertalen Pools Nederlands

Wilt u een website laten vertalen van Pools naar Nederlands of Nederlands naar Pools, dan zijn wij u ook graag van dienst. Een website vertaling van Pools naar Nederlands ligt niet direct voor de hand, maar komt toch regelmatig voor. Als u in Polen een zakelijke partner vindt, waarmee u gaat samenwerken, dan kan het makkelijk zijn om delen van de Poolse website te vertalen en te gebruiken voor uw Nederlandse website.

Bij het vertalen van een website is het altijd handig om de teksten in Word of pdf te hebben. Websites hebben vaak een zeer ingewikkelde linkstructuur, waardoor het zomaar even tellen van de woorden vanaf de website niet eenvoudig en zeer tijdrovend is.


Toegenomen handel

Sinds de toetreding van Polen tot de EU in 2004 is de handel met Polen verdrievoudigd. Nederlandse investeerders hebben sindsdien ook de weg naar Polen gevonden.

Nederland behoort tot de belangrijkste investeerders in Polen. Het belangrijkste deel van de Poolse import komt uit Duitsland en Rusland, gevolgd door Nederland.

Strikt vertrouwelijke behandeling

Documenten, die u naar ons mailt om het aantal woorden te tellen, worden door ons volstrekt vertrouwelijk behandeld. Wilt u liever gebruik maken van uw eigen geheimhoudingsverklaring, dan kunt u die aan ons mailen en ontvangt u deze ondertekend van ons retour.

U kunt documenten mailen, maar ook verzenden via een beveiligde verbinding. Hiervoor kunt u gebruik te maken van het aanvraagformulier. ​

ls uw bestanden te groot zijn om op deze manier te verzenden, dan kunt u WeTransfer gebruiken. Ook dat gaat via een beveiligde verbinding.

Zodra uw gegevens op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur bij ons binnen zijn, ontvangt u binnen 30 minuten een reactie in uw mailbox. Met ruim 30 jaar ervaring staan wij garant voor perfecte vertalingen met kwaliteitsgarantie.


Wij lossen uw vertaalprobleem direct op!

Neem geen risico en doe net als al die andere bedrijven (van zzp'er tot multinational) en particulieren en vertrouw ook op de meer dan 30 jaren vertaalervaring van Aabévé Vertaalbureau.
Geen studenten, die iets willen bijverdienen, maar professionele en ervaren vertalers,
met een jarenlange opleiding achter de rug, verzorgen uw vertaling.

Tenslotte

Aabévé Vertaalbureau staat voor hoogwaardige vertalingen, scherpe tarieven,
jarenlange ervaring, uitsluitend professionele vertalers en kwaliteitsgarantie.

Aabévé Vertaalbureau: grenzen vervagen, talen niet!

facebook
google+
linkedin
tumblr
twitter
youtube
Bel ons
Mail ons
Whatsapp

Contactinfo Nederland
Arubaweg 14,

5451 GM Mill
Tel. 
0900–333 03 03 
(lokaal tarief)
Contact via 
e-mail

Contactinfo België

www.aabeve.be
Tel. 0800-231 10
(gratis vanuit België)
Contact via
 
e-mail

Vakgebieden, o.a.
Administratief
Financieel

ICT/Websites

Literair

Marketing

Medisch

Technisch

Toeristisch

Zakelijk

Copyright Aabévé Vertaalbureau