Portugees Nederlands vertalen

Portugees Nederlands vertalen. Het Portugees staat in de top 10 van meest gesproken talen ter wereld (plaats 8). Niet zo vreemd want alleen al in Brazilië wordt het door 200 miljoen mensen gesproken (Braziliaans-Portugees). In tegenstelling tot Brazilië wordt in het Portugese zakenleven ook wel Engels gesproken.

Portugezen doen vaak het liefst zaken met mensen die ze kennen en een zakenpartner wordt vaak ook geïntroduceerd in de informele netwerken van de Portugees. Door de moeite te nemen teksten naar het Portugees te vertalen, zal men u meer waarderen. Zo hebt u meteen een streepje voor op buitenlandse bedrijven die dat niet doen. Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u al uw teksten laten vertalen van Portugees naar Nederlands en omgekeerd.

Offerte aanvragen

  Beëdigde vertaling? *
  JaNee

  Portugees vertalen

  De vertalers van Aabévé Vertaalbureau kunnen uw documenten vertalen van Portugees naar Nederlands of omgekeerd. Ook andere talencombinaties zijn mogelijk met het Portugees. Of u nu een particulier bent die naar Portugal emigreert en vertalingen nodig heeft voor officiële documenten of wanneer uw bedrijf zaken doet met ondernemers uit Portugal of Brazilië; onze vertalers kunnen alle type teksten voor u vertalen.

  De vertaalexperts zijn thuis in verschillende vakgebieden zoals ICT, financiën, transport, medisch, toerisme, bouw en meer. Voor officiële documenten zoals een hypotheekakte, hebt u vaak een beëdigde vertaler nodig. Aabévé Vertaalbureau heeft ook beëdigde vertalers die Portugees Nederlands vertalen (en omgekeerd). Ga eerst na of een beëdigde vertaling nodig is, want die is duurder dan een standaard vertaling.

  Ook voor vertalingen, die vallen onder de ISO-certificering kunnen wij u van dienst zijn. Op alle vertalingen bieden we sowieso onze kwaliteitsgarantie aan. Lees ook de hoge klantwaarderingen op de onafhankelijke beoordelingswebsite Trustpilot.

  Aabévé Vertaalbureau: optimale service binnen 30 min. reactie lage tarieven ervaren vertalers ook beëdigde vertalingen hoge waardering klanten iso-gecertificeerd

  Portugees Nederlands vertalen bij Aabévé Vertaalbureau

  Wij hebben ruim 30 jaar ervaring met het vertalen van teksten en begrijpen dat dit niet een kwestie is van het letterlijk vertalen van zinnen. Het is mensenwerk en wie niet het referentiekader van de ontvanger begrijpt, kan met een op papier correcte vertaling toch de plank mis slaan door bijvoorbeeld een verkeerde toon of contextgevoelige woordkeuze.

  De prijs is afhankelijk van zaken als talencombinatie en het aantal woorden. Via de aanvraagmodule op deze pagina kunt u een prijsopgave van ons ontvangen. Ook als u een document heeft zoals bijvoorbeeld een pdf kunnen wij de woorden voor u tellen met onze speciale software. U heeft binnen 30 minuten een reactie, vaak direct met prijsopgave. U kunt uw vragen ook stellen via e-mail en telefoon (024-8200778).

  Ook interessant:

  hoe kan conductor uw website helpen
  websitevertaling-lokalisatie
  inheemse stam