024-82 00 778 info@aabeve.nl

Portugees vertaalbureau

  • native Portugese vertalers
  • beëdigde vertaling Portugees
  • professioneel vertaalbureau
  • ISO-gecertificeerd

portugees vertaalbureau-foto1

36+  jaren ervaring

200+ talencombinaties

600+ ervaren vertalers

5 sterren op Trustpilot

werkplein drentsche aa-logo
cantillana-logo
heesen yachts-logo
vebabox-logo
mitrex-logo
van der valk apeldoorn-logo

Professioneel Portugees vertaalbureau

Bij het internationaal zakendoen zult u de noodzaak van goed Portugees vertalen regelmatig tegenkomen. Op de lijst van de 10 meest gesproken talen ter wereld neemt het Portugees de 8e plaats in. U kunt daarmee met recht stellen dat Portugees een belangrijke wereldtaal is.

Alleen al in Brazilië wordt door zo’n 200 miljoen mensen (Braziliaans) Portugees gesproken. Bij het vertalen van of naar het Portugees of Braziliaans-Portugees is Portugees vertaalbureau Aabévé u graag van dienst.

Portugees vertaalbureau met hoge klantenwaardering

Onze klanten geven onze dienstverlening een 5-sterrenbeoordeling op Trustpilot en met onze bijna 40 jaren ervaring kunt u uw vertaling met een gerust hart aan ons overlaten. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw vertaling? Stuur ons dan een mail met het aantal woorden in uw document. Kunt u de woorden niet tellen, dan kunt u het document naar ons mailen en tellen wij de woorden voor u. U kunt ook gebruik maken van onze aanvraagmodule.

Vertalingen worden uitsluitend verzorgd door professionele vertalers, die in de meeste gevallen ook native speaker zijn. Portugees vertaalbureau Aabévé helpt u graag met verschillende talen in combinatie met het Portugees en diverse specialismen en vakgebieden, zoals:

  • Nederlands-Portugees
  • Portugees-Nederlands
  • Engels Portugees
  • Portugees Engels
  • Portugees in combinatie met andere talen

Portugees vertaalbureau voor bedrijfsleven

In Portugal spreken de meeste (zaken)mensen goed Engels. Maar een Portugese vertaling wordt natuurlijk altijd gewaardeerd. Zakendoen in Portugal gaat een stuk beter als u beschikt over de juiste relaties. Een Portugees doet bij voorkeur zaken met iemand die hij kent. Portugal kent verschillende vakbeurzen, die u kunt bezoeken om een indruk te krijgen van de Portugese markt. Meer informatie over zaken doen in Portugal vindt u op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Wij zijn u graag van dienst met uw vertaling Nederlands Portugees of Portugees Nederlands. Portugees vertaalbureau Aabévé verzorgt vertalingen voor elk bedrijf. Van zzp’er tot multinational en ook voor particulieren, organisaties en overheidsinstellingen. Portugees vertalen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Portugees vertaalbureau – ISO gecertificeerd 

Zakendoen

Zakendoen in Portugal vereist een gedegen voorbereiding. Portugezen zijn erg politiek gericht en het is daarom goed om u van tevoren al wat te verdiepen in de politieke voorkeur van uw (toekomstige) zakenpartner. Een Portugese zakenpartner kan u ook introduceren bij de vaak informele netwerken. 

Vertalers

Onze vertalers hebben een gedegen opleiding op bachelorniveau of minimaal 5 jaar vertaalervaring.

Op grond van onze ISO-certificering bestaat de mogelijkheid om de vertalingen te laten controleren door een tweede vertaler.

Vertrouwelijk

Documenten, die u naar ons mailt om het aantal woorden te tellen, behandelen wij met de grootste zorg en vertrouwelijkheid volgens onze privacyverklaring.

U kunt documenten mailen, maar ook verzenden via een beveiligde verbinding. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze aanvraagmodule. ​

portugees vertalen-foto2

Portugees vertaalbureau voor beëdigd vertalen

Heeft u een beëdigde vertaling nodig? Ook dat kan Portugees vertaalbureau Aabévé voor u verzorgen. We vertalen zowel van Nederlands naar Portugees als van Portugees naar Nederlands. Na uw aanvraag ontvangt u van ons supersnel een offerte in uw mailbox.

Voor sommige landen is een beëdigde vertaling alleen niet voldoende. U dient dan ook een apostille af te halen bij de griffie van een Arrondissementsrechtbank. Wanneer u een apostille nodig heeft en hoe dit verder in zijn werk gaat, is uiteengezet op de pagina apostille. Bij beëdigde vertalingen voor particulieren gaat het vaak om officiële (persoonlijke) documenten.

 

 

Vakkundig Portugees vertaalbureau

Ook voor Engels Portugese vertaalopdrachten gebruiken we bij Portugees vertaalbureau Aabévé alleen ervaren, native Portugese vertalers. Zij zijn in staat om te vertalen in een aantal Portugese dialecten. Deze dialecten worden bijvoorbeeld gesproken in Portugal, Brazilië, Angola en Mozambique.

Ze zijn ieder voor zich gespecialiseerd in een aantal van de verschillende vakgebieden om de best mogelijke resultaten voor u te bereiken. Documenten kunnen desgewenst worden gecontroleerd door een andere vertaler, wat resulteert in een vertaling die voldoet aan de ISO-certificering.

Portugees vertaalbureau met vertaalexperts

Bij een goede communicatie tussen twee partijen speelt een juiste woordkeuze een belangrijke rol. Maar wat is een juiste woordkeuze als u communiceert in het Portugees? Het antwoord op deze vraag is heel lastig als u geen Portugees spreekt. Gelukkig staan de professionele vertalers van Portugees vertaalbureau Aabévé voor u klaar.

Vertalen naar Portugees is iets dat onze Portugese vertalers als geen ander kunnen. Of het nu gaat om lange zinnen of om losse woorden, het maakt niet uit. Onze vertaalexperts kunnen van elk document een juiste vertaling opmaken. Bij deze professionele vertalingen komt niet enkel de kennis van de taal kijken. Ook de kennis omtrent de cultuur, gebruiken en dialecten wordt meegenomen in de vertaling. Zo ontstaat er een juiste professionele vertaling die exact past in de beoogde context.

Gecertificeerd Portugees vertaalbureau

Aabévé Vertaalbureau is ISO-gecertificeerd. Moeten wij voor u een of meerdere documenten Portugees vertalen? Maar wilt u vooraf eerst de prijs voor de vertaling weten? Begrijpelijk! U ontvangt van ons daarom altijd eerst geheel vrijblijvend een offerte. Daarin vindt u ook de opties voor alleen vertalen of vertalen met revisie (die onder de ISO-certificering valt). De offerte maken we binnen dertig minuten op basis van de informatie die u aanlevert. Wilt u meer weten over de (Portugese) vertaalmogelijkheden die wij bieden? Neem dan gerust contact met ons op.

Video Portugees vertaalbureau

Op heel veel pagina’s op deze website treft u informatieve video’s aan. Deze video’s hebben een lengte van ongeveer 60 seconden, waardoor u heel snel extra informatie krijgt over het onderwerp dat op de betreffende pagina wordt behandeld. Uiteraard kan een video van 1 minuut niet allesomvattend zijn.

Portugees vertaalbureau met de beste vertalers

De vertalers van Portugees vertaalbureau Aabévé kunnen uw documenten vertalen van Portugees naar Nederlands of omgekeerd. Ook andere talencombinaties zijn mogelijk met het Portugees. Of u nu een particulier bent die naar Portugal emigreert en vertalingen nodig heeft voor officiële documenten of wanneer uw bedrijf zaken doet met ondernemers uit Portugal of Brazilië; onze Portugese vertalers kunnen alle soorten teksten voor u vertalen.

De vertaalexperts zijn thuis in verschillende vakgebieden zoals ICT, financiën, transport, medisch, toerisme, bouw en meer. Aabévé Vertaalbureau heeft de beste vertalers Portugees vertalers beschikbaar voor uw opdrachten.

portugees vertalen-4 foto's

Vrijblijvende offerte van Portugees vertaalbureau

Heeft u Portugese vertalingen nodig? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. De accountmanagers van Portugees vertaalbureau Aabévé staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u een nauwkeurige offerte te geven op basis van uw behoeften. U kunt ons telefonisch bereiken via 024 -82 00 778 of een mail sturen. U kunt ook onze pagina  klantenreacties bekijken om te zien wat onze klanten over onze dienstverlening schrijven. Trustpilot geeft ons het predikaat 5-sterren vertaalbureau!

Een vrijblijvende offerte kunt u aanvragen door op onderstaande button te klikken en gebruik te maken van onze handige aanvraagmodule. U mag uw aanvraag ook rechtstreeks aan ons mailen. Weet u het aantal woorden niet, dan kunt u het document of de documenten toevoegen en tellen wij de woorden. Als de documenten te groot zijn om te mailen, kunt u ze via WeTransfer aan ons verzenden. Ook dan gaat de verzending via een beveiligde verbinding.

Vertrouwelijkheid Portugees vertaalbureau

Documenten, die u naar ons mailt om het aantal woorden te tellen, worden door ons volstrekt vertrouwelijk behandeld. Wilt u liever gebruik maken van uw eigen geheimhoudingsverklaring, dan kunt u die aan ons mailen en ontvangt u deze ondertekend retour. Met bijna 40 jaren ervaring staat Portugees vertaalbureau Aabévé garant voor topvertalingen met kwaliteitsgarantie. Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

Niet alleen Portugees vertaalbureau, maar o.a. ook: 

Frans vertaalbureau
Italiaans vertaalbureau
Spaans vertaalbureau

Aabévé Vertaalbureau,

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,8 uit 5 (of 9,6 uit 10)