Portugees vertalen

U zult de noodzaak van goed Portugees vertalen regelmatig tegenkomen bij het internationaal zaken doen. Op de lijst van de 10 meest gesproken talen ter wereld neemt het Portugees de 8e plaats in. Alleen al in Brazilië wordt door zo’n 200 miljoen mensen (Braziliaans) Portugees gesproken.

Bij het vertalen van of naar het Portugees of Braziliaans-Portugees is Aabévé Vertaalbureau u graag van dienst. Vrijwel iedere talencombinatie en vakgebied kunnen wij voor u verzorgen.

Portugees vertalen naar Nederlands

Zaken doen in Portugal vereist een gedegen voorbereiding. Portugezen zijn erg politiek gericht en het is daarom goed om u van tevoren al wat te verdiepen in de politieke voorkeur van uw (toekomstige) zakenpartner. Een Portugese zakenpartner kan u ook introduceren bij de vaak informele netwerken. Het betalen van facturen is in Portugal iets van de lange adem. De betaaltermijnen zijn erg lang. Grootste boosdoeners zijn daarbij de overheidsdiensten.

In Portugal spreken de meeste (zaken)mensen goed Engels, maar een Portugese vertaling wordt natuurlijk altijd gewaardeerd. Zaken doen in Portugal gaat een stuk beter als u beschikt over de juiste relaties. Een Portugees doet bij voorkeur zaken met iemand die hij kent. Portugal kent verschillende vakbeurzen, die u kunt bezoeken om een indruk te krijgen van de Portugese markt.

Waarom kiezen voor Aabévé Vertaalbureau?

U kiest voor Aabévé Vertaalbureau als u vertrouwen, ervaring, snelle service, lage tarieven, hoge klantenwaardering, kwaliteit en ISO-certificering belangrijk vindt. Aabévé Vertaalbureau staat voor:

Betrouwbaar

Meer dan 30 jaar vertaalervaring
Ervaren en professionele vertalers
Voor elk vakgebied de juiste vertaler
Snelle reactie op uw vertaalaanvraag

Prima service

Lage tarieven
Snelle levering van uw vertaling
Kwaliteitsgarantie
Hoge waardering van klanten

Portugees vertalen vanuit Nederlands

Wij zijn u graag van dienst met uw vertaling Nederlands Portugees of Portugees Nederlands. Wij verzorgen vertalingen voor ieder bedrijf, van zzp’er tot multinational en ook voor particulieren. Onze klanten geven onze dienstverlening een zeer hoog cijfer op Trustpilot en met onze meer dan 30 jaar ervaring kunt u uw vertaling met een gerust hart aan ons overlaten.

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw vertaling? Stuur ons dan een mail met het aantal woorden in uw document. Kunt u de woorden niet tellen, dan kunt u het document aan ons mailen en tellen wij de woorden voor u. U kunt ook gebruik maken van de aanvraagmodule. Documenten worden uiteraard altijd strikt vertrouwelijk behandeld.

Vertalingen worden uitsluitend verzorgd door professionele vertalers, die in de meeste gevallen ook native speaker zijn. Wij helpen u graag met verschillende talen in combinatie met het Portugees en diverse specialismen en vakgebieden.

  • Nederlands-Portugees
  • Portugees-Nederlands
  • Portugees in combinatie met andere talen

Vertalen Portugees beëdigd

Heeft u een beëdigde vertaling nodig? Ook dat kunnen wij dat voor u verzorgen, zowel van Nederlands naar Portugees als van Portugees naar Nederlands. Na uw aanvraag ontvangt u van ons supersnel een offerte in uw mailbox. Voor sommige landen is een beëdigde vertaling alleen niet voldoende.

U dient dan ook een apostille af te halen bij de griffie van een Arrondissementsrechtbank. Wanneer u een apostille nodig heeft en hoe dit verder in zijn werk gaat, is uiteengezet op de pagina apostille. Bij beëdigde vertalingen voor particulieren gaat het vaak om officiële documenten, zoals:

• Geboorteakte
• Paspoort/ID-kaart
• Diploma
• V.O.G.
• IND-aanvraag
• Proces-verbaal

• Rijbewijs
• Huwelijksakte
• Hypotheekakte
• Scheidingsakte
• Overlijdensakte
• Testament

Vertaler Portugees Nederlands

​Onze klanten zijn erg divers en bestaan uit particulieren, kleine tot grote bedrijven, beursgenoteerde bedrijven en zelfs multinationals. Uiteraard worden uw documenten door ons altijd volledig vertrouwelijk behandeld. De specialismen van ons vertaalbureau Portugees zijn erg gevarieerd. U kunt bij ons terecht met financiële, juridische en technische  teksten, maar ook voor sociaal maatschappelijke en medische teksten staan wij voor u klaar. Bovendien vertalen wij voor u officiële documenten, die veelal beëdigd moeten worden. Een overzicht van de meest voorkomende vakgebieden treft u onderstaand aan:

Accountancy
Architectuur
Bouw
Commercie
Dienstverlening

Financieel
Juridisch
Marketing
Medisch
Technisch

Toeristisch
Transport
Verzekering
Websites/ICT
Zakelijk

32

Aabévé Vertaalbureau, al meer dan 30 jaar vertalingen met kwaliteitsgarantie!