024-82 00 778 info@aabeve.nl

Portugees vertalen

vanuit of naar diverse talen

portugees vertalen-foto1

Portugees vertalen

Bij het internationaal zakendoen zult u de noodzaak van goed Portugees vertalen regelmatig tegenkomen. Op de lijst van de 10 meest gesproken talen ter wereld neemt het Portugees de 8e plaats in. U kunt daarmee met recht stellen dat Portugees een belangrijke wereldtaal is. 

Alleen al in Brazilië wordt door zo’n 200 miljoen mensen (Braziliaans) Portugees gesproken. Bij het vertalen van of naar het Portugees of Braziliaans-Portugees is Aabévé Vertaalbureau u graag van dienst.

k

Offerte aanvragen?

Maak gebruik van de aanvraagmodule op deze pagina. Documenten worden verzonden via een beveiligde verbinding.

Reactie

Binnen 30 minuten ontvangt u onze reactie in uw mailbox. Vrijwel altijd is dit direct de offerte met levertijd.

Akkoord?

Gaat u akkoord met onze offerte, dan gaan wij direct voor u aan de slag. U ontvangt de vertaling binnen de afgesproken levertijd.

Vertaling Nederlands Portugees

Zakendoen

Zakendoen in Portugal vereist een gedegen voorbereiding. Portugezen zijn erg politiek gericht en het is daarom goed om u van tevoren al wat te verdiepen in de politieke voorkeur van uw (toekomstige) zakenpartner.

Een Portugese zakenpartner kan u ook introduceren bij de vaak informele netwerken. 

Vertalers

Onze vertalers hebben een gedegen opleiding op bachelorniveau of minimaal 5 jaar vertaalervaring.

Op grond van onze ISO-certificering bestaat de mogelijkheid om de vertalingen te laten controleren door een tweede vertaler.

Vertrouwelijk

Documenten, die u naar ons mailt om het aantal woorden te tellen, behandelen wij met de grootste zorg en vertrouwelijkheid volgens onze privacyverklaring.

U kunt documenten mailen, maar ook verzenden via een beveiligde verbinding. Hiervoor kunt u gebruik te maken van de aanvraagmodule op deze pagina. 

Vertalen Nederlands Portugees

Onze klanten geven onze dienstverlening een zeer hoog cijfer op Trustpilot en met onze meer dan 30 jaren ervaring kunt u uw vertaling met een gerust hart aan ons overlaten. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw vertaling? Stuur ons dan een mail met het aantal woorden in uw document. Kunt u de woorden niet tellen, dan kunt u het document naar ons mailen en tellen wij de woorden voor u. U kunt ook gebruik maken van de aanvraagmodule op deze pagina. Documenten worden uiteraard altijd strikt vertrouwelijk behandeld.

Vertalingen worden uitsluitend verzorgd door professionele vertalers, die in de meeste gevallen ook native speaker zijn. Wij helpen u graag met verschillende talen in combinatie met het Portugees en diverse specialismen en vakgebieden, zoals:

  • Nederlands-Portugees
  • Portugees-Nederlands
  • Engels Portugees
  • Portugees Engels
  • Portugees in combinatie met andere talen

Zakendoen met Portugezen

In Portugal spreken de meeste (zaken)mensen goed Engels. Maar een Portugese vertaling wordt natuurlijk altijd gewaardeerd. Zakendoen in Portugal gaat een stuk beter als u beschikt over de juiste relaties. Een Portugees doet bij voorkeur zaken met iemand die hij kent. Portugal kent verschillende vakbeurzen, die u kunt bezoeken om een indruk te krijgen van de Portugese markt. Meer informatie over zaken doen in Portugal vindt u op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Wij zijn u graag van dienst met uw vertaling Nederlands Portugees of Portugees Nederlands. Wij verzorgen vertalingen voor elk bedrijf. Van zzp’er tot multinational en ook voor particulieren, organisaties en overheidsinstellingen vertalen wij documenten.

Offerte aanvragen

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
=

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u vertrouwen op:

service

Optimale service

Binnen 30 minuten reactie

Snelle levering

ervaring

Ervaren vertalers

Ook beëdigde vertalingen

Lage tarieven

kwaliteit

Hoge klantenwaardering

ISO-gecertificeerd

Tientallen jaren ervaring

Een greep uit de reacties van klanten:

(meer reacties vindt u op deze pagina)

Ton

Ton

Technische vertalingen worden goed en snel verzorgd.

Marijke

Marijke

Bij Aabévé wordt goed gecommuniceerd en is er een snelle service! In ons geval zijn het vaak ingewikkelde technische vertalingen, maar deze zijn van goede kwaliteit. Ik zou hen zeker aanbevelen.

portugees vertalen-foto2

Beëdigd Portugees vertalen

Heeft u een beëdigde vertaling nodig? Ook dat kunnen wij dat voor u verzorgen. We vertalen zowel van Nederlands naar Portugees als van Portugees naar Nederlands. Na uw aanvraag ontvangt u van ons supersnel een offerte in uw mailbox. Voor sommige landen is een beëdigde vertaling alleen niet voldoende.

U dient dan ook een apostille af te halen bij de griffie van een Arrondissementsrechtbank. Wanneer u een apostille nodig heeft en hoe dit verder in zijn werk gaat, is uiteengezet op de pagina apostille. Bij beëdigde vertalingen voor particulieren gaat het vaak om officiële (persoonlijke) documenten.

Wij vertalen o.a. voor deze bedrijven:

(meer referenties op deze pagina)

bavaria-logo
andritz-logo
warx personeelsdiensten-logo
prosuco-logo

Offerte ontvangen

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het Portugees vertalen van uw document? Maak dan gebruik van de aanvraagmodule op deze pagina, waarin u de gewenste talen makkelijk kunt selecteren. Desgewenst kunt u het te vertalen document direct toevoegen. Maar uiteraard kunt u een vertaalverzoek en de documenten ook rechtstreeks naar ons mailen. Binnen maximaal 30 minuten na ontvangst van uw aanvraag, vindt u onze reactie in uw mailbox.

Zijn uw documenten te groot om per mail te versturen? Dan kunt u ook gebruik maken van WeTransfer. Alle documenten, die aan ons worden toevertrouwd, worden strikt vertrouwelijk behandeld. Desgewenst kunt u ons ook een aanvullende geheimhoudingsverklaring toezenden. Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens, kunt u lezen in onze privacyverklaring.

portugees vertalen-4 foto's

jaren ervaring

talencombinaties

ervaren vertalers

Portugees vertalen

De vertalers van Aabévé Vertaalbureau kunnen uw documenten vertalen van Portugees naar Nederlands of omgekeerd. Ook andere talencombinaties zijn mogelijk met het Portugees. Of u nu een particulier bent die naar Portugal emigreert en vertalingen nodig heeft voor officiële documenten of wanneer uw bedrijf zaken doet met ondernemers uit Portugal of Brazilië; onze Portugese vertalers kunnen alle type teksten voor u vertalen. Denk o.a. Portugees Nederlands vertalen of Portugees Engels.

De vertaalexperts zijn thuis in verschillende vakgebieden zoals ICT, financiën, transport, medisch, toerisme, bouw en meer. Voor officiële documenten zoals een hypotheekakte, hebt u vaak een beëdigde vertaler nodig. Aabévé Vertaalbureau heeft ook beëdigde vertalers die Portugees Nederlands vertalen (en omgekeerd). Ga eerst na of een beëdigde vertaling nodig is, want die is duurder dan een standaard vertaling.

Wij hebben ruim 30 jaren ervaring met het vertalen van teksten en begrijpen dat dit niet een kwestie is van het letterlijk vertalen van zinnen. Het is mensenwerk en wie niet het referentiekader van de ontvanger begrijpt, kan met een op papier correcte vertaling toch de plank mis slaan door bijvoorbeeld een verkeerde toon of contextgevoelige woordkeuze. 

Ook voor vertalingen, die vallen onder de ISO-certificering kunnen wij u van dienst zijn. Op alle vertalingen bieden we sowieso onze kwaliteitsgarantie aan. Lees ook de hoge klantwaarderingen op de onafhankelijke beoordelingswebsite Trustpilot.

Engels naar Portugees vertalen

Behalve een vertaling Nederland Portugees of een vertaling Portugees Nederlands kunt u bij ons ook terecht voor een vertaling Engels Portugees en Portugees Engels. Maar daarnaast kunnen wij ook diverse andere talen in combinatie met het Portugees aanbieden.

Ook voor Engels Portugese vertaalopdrachten gebruiken we alleen ervaren, native Portugese vertalers. Zij zijn in staat om te vertalen in een aantal Portugese dialecten. Deze dialecten worden bijvoorbeeld gesproken in Portugal, Brazilië, Angola en Mozambique.

Ze zijn ieder voor zich gespecialiseerd in een aantal van de verschillende vertaalgebieden om de best mogelijke resultaten voor u te bereiken. Documenten kunnen desgewenst worden gecontroleerd door een andere vertaler, wat resulteert in de best mogelijk Portugese vertaling.

Vertaalbureau Portugees

Bij een goede communicatie tussen twee partijen speelt een juiste woordkeuze een belangrijke rol. Maar wat is een juiste woordkeuze als u communiceert in het Portugees? Het antwoord op deze vraag is heel lastig als u geen Portugees spreekt. Gelukkig staan de professionele vertalers van Aabévé Portugees vertaalbureau voor u klaar. 

Vertalen naar Portugees is iets dat onze Portugese vertalers als geen ander kunnen. Of het nu gaat om lange zinnen vertalen Portugees of om losse woorden maakt niet uit. Onze vertaalexperts kunnen van elk document een juiste vertaling opmaken. Bij deze professionele vertalingen komt niet enkel de kennis van de taal kijken. Ook de kennis omtrent de cultuur, gebruiken en dialecten wordt meegenomen in de vertaling. Zo ontstaat er een juiste professionele vertaling die exact past in de beoogde context.

Vertaal Portugees: professioneel en snel

Moeten wij voor u een of meerdere documenten Portugees vertalen? Maar wilt u vooraf eerst de prijs voor de vertaling weten? Begrijpelijk! U ontvangt van ons daarom altijd eerst geheel vrijblijvend een offerte. Deze offerte maken we binnen dertig minuten op basis van de informatie die u aanlevert. 

Vertalen Portugees Nederlands is voor ondernemers die internationaal succesvol willen worden raadzaam. Maar ook particulieren die documentatie van of naar het Portugees willen laten vertalen, kunnen bij ons terecht. Onze professionele vertalers kunnen ieder document vakkundig vertalen. Wilt u meer weten over de (Portugese) vertaalmogelijkheden die wij bieden? Neem dan gerust contact met ons op.

Aabévé Vertaalbureau:

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,7 uit 5 (of 9,4 uit 10)