Portugees vertalen

 • Snelle r​eactie
 • Ook beëdigde vertalingen
 • Ervaren en professionele vertalers
 • Kwaliteitsgarantie

Vertalen Portugees Nederlands

U zult de noodzaak van een goede Portugese vertaling regelmatig tegenkomen bij het internationaal zaken doen.Op de lijst van de 10 meest gesproken talen ter wereld neemt het Portugees de 8e plaats in. Alleen al in Brazilië wordt door zo’n 200 miljoen mensen (Braziliaans) Portugees gesproken.

Bij het vertalen van of naar het Portugees of Braziliaans-Portugees is Aabévé Vertaalbureau u graag van dienst. Vrijwel iedere talencombinatie en vakgebied kunnen wij voor u verzorgen.

Ook beëdigde vertalingen zijn voor ons geen probleem. Wij verstrekken u graag een geheel vrijblijvende en heldere prijsopgave, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.


Vertalen Nederlands Portugees

Zaken doen in Portugal vereist een gedegen voorbereiding. Portugezen zijn erg politiek gericht en het is daarom goed om u van tevoren al wat te verdiepen in de politieke voorkeur van uw (toekomstige) zakenpartner.

Een Portugese zakenpartner kan u ook introduceren bij de vaak informele netwerken.

Het betalen van facturen is in Portugal iets van de lange adem. De betaaltermijnen zijn erg lang. Grootste boosdoeners zijn daarbij de overheidsdiensten.

In Portugal spreken de meeste (zaken)mensen goed Engels, maar een Portugese vertaling wordt natuurlijk altijd gewaardeerd.

Zaken doen in Portugal gaat een stuk beter als u beschikt over de juiste relaties. Een Portugees doet bij voorkeur zaken met iemand die hij kent. Portugal kent verschillende vakbeurzen, die u kunt bezoeken om een indruk te krijgen van de Portugese markt.

Wij helpen u graag met verschillende talen in combinatie met het Portugees en diverse specialismen en vakgebieden. 

 • Nederlands-Portugees
 • Portugees-Nederlands
 • Portugees icm andere talen
 • Vrijwel elk vakgebied
 • Ervaren vertalers
 • Ook beëdigde vertalingen
 • Lage tarieven
 • Snelle levering
 • Kwaliteitsgarantie

Portugees Nederlands, Nederlands Portugees

Wij zijn u graag van dienst met uw vertaling Nederlands Portugees of Portugees Nederlands. Wij verzorgen vertalingen voor ieder bedrijf, van zzp’er tot multinational en ook voor particulieren.

Onze klanten geven onze dienstverlening een zeer hoog cijfer op Trustpilot en met onze meer dan 30 jaar ervaring kunt u uw vertaling met een gerust hart aan ons overlaten.

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw vertaling? Stuur ons dan een mail met het aantal woorden in uw document. Kunt u de woorden niet tellen, dan kunt u het document aan ons mailen en tellen wij de woorden voor u.

U kunt ook gebruik maken van de aanvraagmodule. Documenten worden uiteraard altijd strikt vertrouwelijk behandeld.

Aabévé Vertaalbureau, ISO-gecertificeerd

Snelle reactie


Binnen 30 minuten nadat uw aanvraag door ons is ontvangen, mailen wij u een reactie. Meestal is dit al direct de offerte.

Lage tarieven


Onze tarieven voor professionele vertalingen behoren tot de laagste van Nederland.

Professionele vertalingen


Vertalingen worden uitsluitend verzorgd door professionele vertalers, die in de meeste gevallen ook native speaker zijn.

Vertalen Portugees beëdigd

Heeft u een beëdigde vertaling nodig? Ook dat kunnen wij dat voor u verzorgen, zowel van Nederlands naar Portugees als van Portugees naar Nederlands. Na uw aanvraag ontvangt u van ons supersnel een offerte in uw mailbox. Voor sommige landen is een beëdigde vertaling alleen niet voldoende.

U dient dan ook een apostille af te halen bij de griffie van een Arrondissementsrechtbank. De kosten hiervoor bedragen € 20,00. Wanneer u een apostille nodig heeft en hoe dit verder in zijn werk gaat, is uiteengezet op de pagina apostille.Vertalen Portugees

Onze klanten zijn erg divers en bestaan uit particulieren, kleine tot grote bedrijven, beursgenoteerde bedrijven en zelfs multinationals. Uiteraard worden uw documenten door ons altijd volledig vertrouwelijk behandeld. De specialismen van ons vertaalbureau Portugees zijn erg gevarieerd.

U kunt bij ons terecht met financiële, juridische en technische teksten, maar ook voor sociaal maatschappelijke en medische teksten staan wij voor u klaar. Bovendien vertalen wij voor u officiële documenten, die veelal beëdigd moeten worden.

Onderstaand treft u een overzicht aan van de meest voorkomende vakgebieden:

 • Administratief
 • Commercieel
 • check-circle
  Financieel
 • Juridisch
 • Marketing
 • Medisch
 • Technisch
 • Toeristisch
 • Websites/ICT

Wij lossen uw vertaalprobleem direct op!

Neem geen risico en doe net als al die andere bedrijven (van zzp'er tot multinational) en particulieren en vertrouw ook op de meer dan 30 jaren vertaalervaring van Aabévé Vertaalbureau.
Geen studenten, die iets willen bijverdienen, maar professionele en ervaren vertalers,
met een jarenlange opleiding achter de rug, verzorgen uw vertaling.

Tenslotte

Aabévé Vertaalbureau staat voor hoogwaardige vertalingen, scherpe tarieven,
jarenlange ervaring, uitsluitend professionele vertalers en kwaliteitsgarantie.

Aabévé Vertaalbureau: grenzen vervagen, talen niet!

facebook
google+
linkedin
tumblr
twitter
youtube
Bel ons
Mail ons
Whatsapp

Contactinfo Nederland
Arubaweg 14,

5451 GM Mill
Tel. 
0900–333 03 03 
(lokaal tarief)
Contact via 
e-mail

Contactinfo België

www.aabeve.be
Tel. 0800-231 10
(gratis vanuit België)
Contact via
 
e-mail

Vakgebieden, o.a.
Administratief
Financieel

ICT/Websites

Literair

Marketing

Medisch

Technisch

Toeristisch

Zakelijk

Copyright Aabévé Vertaalbureau