024-82 00 778 info@aabeve.nl

Professionele vertaling

in diverse talen

professionel;e vertaling-foto1

Professionele vertaling

Professionele vertaling. Wilt u op korte termijn een document professioneel laten vertalen? Maak kennis met Aabévé Vertaalbureau. Onze taalprofessionals regelen het graag voor u.

Wij beschikken over een groot aantal vertalers. Zij zorgen er voor dat elke taalbarrière, of dit nou op zakelijk of persoonlijk vlak is, verdwijnt.

Offerte aanvragen?

Maak gebruik van de aanvraagmodule op deze pagina. Documenten worden verzonden via een beveiligde verbinding.

Reactie

Binnen 30 minuten ontvangt u onze reactie in uw mailbox. Vrijwel altijd is dit direct de offerte met levertijd.

Akkoord?

Gaat u akkoord met onze offerte, dan gaan wij direct voor u aan de slag. U ontvangt de vertaling binnen de afgesproken levertijd.

Professioneel vertaalbureau

Van Engels tot Turks, van Chinees tot Spaans, wij kunnen elke vertaling aan. Aabévé Vertaalbureau zorgt ervoor dat uw opdracht altijd aan een gespecialiseerde vertaler wordt gekoppeld. Met een professionele vertaling van Aabévé Vertaalbureau kiest u voor zekerheid.

Professionele vertalingen vragen om specialistische kennis. Voor ons is dat dan ook geen enkel probleem, wij beschikken over de allerbeste vertalers. Naast de bron- en doeltaal, kijken onze vertalers ook naar context van de vertaling en de terminologie. Ook als u een beëdigde vertaling nodig heeft, dan is dat voor ons geen enkel probleem. Een beëdigde vertaling is meestal noodzakelijk als die is bedoeld voor een officiële instantie.

Kiest u voor Aabévé Vertaalbureau, dan kiest u voor kwaliteit en een snelle levering van uw professionele vertaling. Onze vertalers beschikken over de juiste vakkennis om de vertaling binnen uw branche of vakgebied perfect uit te voeren.

Zodra wij uw opdracht hebben ontvangen, gaan wij voor u aan de slag. Mochten er in de tussentijd aanpassingen zijn die u door wilt geven dan is dit gewoon mogelijk. Wij zijn uw partner in elke taal en ISO-gecertificeerd. Ziet u de taal waar u een vertaling in wenst niet in onze aanvraagmodule staan? Stuur ons dan een mail of bel ons via 024 – 82 00 778.

Professionele vertaling in vele vakgebieden

Wij kunnen u van dienst zijn in vrijwel elke talencombinatie en vrijwel elk vakgebied. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag aan de perfecte vertaling. We zetten graag een aantal van onze vakgebieden voor u op een rijtje:

  • Informatietechnologie
  • Juridisch
  • Medisch
  • Technisch
  • Wetenschappelijk
  • Financieel
  • Accountancy
  • Websites
  • Business development

Een vrijblijvende offerte kunt u aanvragen via de aanvraagmodule op deze pagina of door ons te mailen. Via 024 – 82 00 778 kunt u ons bereiken als u een vraag heeft of aanvullende informatie wenst. 

Offerte aanvragen

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
=

Algemene informatie

Een beroep of vak, ook wel aangeduid als stiel, metier (van het Franse ‘métier’) of professie, is een samenhangend geheel van arbeidstaken, die voor de uitvoering een bepaalde vakkennis en -kunde vereisen, en dat losstaand van de individuele beroepsbeoefenaar kan voortbestaan en voor de maatschappij herkenbaar is. Een beroep bepaalt mede de positie van de beoefenaar in de sociale structuur.

In zijn algemeenheid is het een type bezigheid die men pleegt te doen om een inkomen te verwerven. Het maakt niet uit of deze bezigheid als werknemer, ambtenaar of als ondernemer worden uitgevoerd. Soms wordt het begrip uitgebreid tot de dagelijkse bezigheden, die al dan niet tegen betaling worden uitgevoerd.

Er bestaat een onderscheid tussen arbeid en beroep. Men kan een beroep hebben zonder arbeid te verrichten en andersom kan men arbeiden zonder een beroep te hebben. Het onderscheid met een functie is dat deze door de betreffende organisatie wordt bepaald, terwijl beroepen maatschappelijk worden bepaald, onder meer door opleidingen en beroepsorganisaties.

Het is niet de enige reden om een beroep uit te oefenen. De beroepsuitoefening kan ook voldoening geven, doordat het een nuttige bijdrage aan de maatschappij geeft, doordat men zijn talenten kan ontplooien of doordat het beroep status geeft. Zo is een derderangs profwielrenner vaak bereid een veel zwaardere inspanning te leveren dan een postbode voor dezelfde beloning. (bron: Wikipedia)

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u vertrouwen op:

service

Optimale service

Binnen 30 minuten reactie

Snelle levering

ervaring

Ervaren vertalers

Ook beëdigde vertalingen

Lage tarieven

kwaliteit

Hoge klantenwaardering

ISO-gecertificeerd

Tientallen jaren ervaring

Aabévé Vertaalbureau,

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,7 uit 5 (of 9,4 uit 10)