Professionele vertaling

Professionele vertaling. Wilt u op korte termijn een document professioneel laten vertalen? Maak kennis met Aabévé Vertaalbureau. Onze taalprofessionals regelen het graag voor u. Wij beschikken over een groot netwerk vertalers. Zij zorgen er voor dat elke taalbarrière, of dit nou op zakelijk of persoonlijk vlak is, verdwijnt.

Van Engels tot Turks, van Chinees tot aan Spaans, wij kunnen elke vertaling aan. Aabévé zorgt ervoor dat uw opdracht altijd aan een gespecialiseerde vertaler wordt gekoppeld. Met een professionele vertaling van Aabévé kiest u voor zekerheid.

Offerte aanvragen

  Beëdigde vertaling? *
  JaNee

  Video professionele vertaling

  Bekijk hieronder de informatieve video over professioneel vertalen. In 60 seconden bent u op de hoogte van een aantal belangrijke zaken over Portugees vertalen.

  video Professionele vertaling
  Meer

  Professioneel vertaalbureau

  Professionele vertalingen vragen om specialistische kennis. Voor ons is dat dan ook geen enkel probleem, wij beschikken over de allerbeste vertalers. Naast de bron- en doeltaal, kijken onze vertalers ook naar context van de vertaling en de terminologie. Ook als u een beëdigde vertaling nodig heeft, dan is dat voor ons geen enkel probleem. Een beëdigde vertaling is meestal noodzakelijk als die is bedoeld voor een officiële instantie.

  Kiest u voor Aabévé Vertaalbureau, dan kiest u voor kwaliteit en een snelle levering van uw professionele vertaling. Onze vertalers beschikken over de juiste vakkennis om de vertaling binnen uw branche of vakgebied perfect uit te voeren. Zodra wij uw opdracht binnen hebben, nemen we contact met u op. Mochten er in de tussentijd aanpassingen zijn die u door wilt geven dan is dit gewoon mogelijk. Wij zijn uw partner in elke taal en ISO-gecertificeerd. Ziet u de taal waar u een vertaling in wenst er niet tussen staan?

  Professionele vertaling in vele vakgebieden

  Wij kunnen u van dienst zijn in vrijwel elke talencombinatie en vrijwel elk vakgebied. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag aan de perfecte vertaling. We zetten graag een aantal van onze vakgebieden voor u op een rijtje:

  • Informatietechnologie
  • Juridisch
  • Medisch
  • Technisch
  • Wetenschappelijk
  • Financieel
  • Accountancy
  • Websites
  • Business development

  Een vrijblijvende offerte kunt u aanvragen via bovenstaande aanvraagmodule of door ons te mailen. Voor vragen of aanvullende informatie kunt u ons uiteraard ook bellen via 024 – 82 00 778.

  professionele vertaling-fotocamera
  34

  Aabévé Vertaalbureau, al meer dan 30 jaar vertalingen met kwaliteitsgarantie!

  Algemene informatie

  Een beroep of vak, ook wel aangeduid als stiel, metier (van het Franse ‘métier’) of professie, is een samenhangend geheel van arbeidstaken, die voor de uitvoering een bepaalde vakkennis en -kunde vereisen, en dat losstaand van de individuele beroepsbeoefenaar kan voortbestaan en voor de maatschappij herkenbaar is. Een beroep bepaalt mede de positie van de beoefenaar in de sociale structuur.

  In zijn algemeenheid is het een type bezigheid die men pleegt te doen om een inkomen te verwerven. Het maakt niet uit of deze bezigheid als werknemer, ambtenaar of als ondernemer worden uitgevoerd. Soms wordt het begrip uitgebreid tot de dagelijkse bezigheden, die al dan niet tegen betaling worden uitgevoerd.

  Er bestaat een onderscheid tussen arbeid en beroep. Men kan een beroep hebben zonder arbeid te verrichten en andersom kan men arbeiden zonder een beroep te hebben. Het onderscheid met een functie is dat deze door de betreffende organisatie wordt bepaald, terwijl beroepen maatschappelijk worden bepaald, onder meer door opleidingen en beroepsorganisaties.

  Het is niet de enige reden om een beroep uit te oefenen. De beroepsuitoefening kan ook voldoening geven, doordat het een nuttige bijdrage aan de maatschappij geeft, doordat men zijn talenten kan ontplooien of doordat het beroep status geeft. Zo is een derderangs profwielrenner vaak bereid een veel zwaardere inspanning te leveren dan een postbode voor dezelfde beloning. (bron: Wikipedia)

  Ook interessant:

  jaarrekening op tijd gereed
  oostenrijk-hallstatt
  Zakelijke correspondentie vertalen