024-82 00 778 info@aabeve.nl

Roemeens vertaalbureau

  • native Roemeense vertalers
  • beëdigde vertaling Roemeens
  • professioneel vertaalbureau Roemeens
  • ISO-gecertificeerd

37+  jaren ervaring

200+ talencombinaties

600+ ervaren vertalers

5 sterren op Trustpilot

Gecertificeerd Roemeens vertaalbureau

Roemenië heeft een eigen unieke taal en cultuur, die gespecialiseerde expertise vereist om goed te kunnen vertalen. Roemeens vertaalbureau Aabévé kan u helpen met al uw Roemeense vertaalvragen. Bij Roemeense vertalingen is nauwkeurigheid de sleutel. Aabévé heeft de ervaring en middelen om ervoor te zorgen, dat uw vertalingen nauwkeurig en volledig zijn. Wij hebben bijna 40 jaren ervaring en kunnen vertalingen aanbieden in meer dan 200 talencombinaties, waaronder Roemeens.

Roemeens en Nederlands behoren zeker niet tot de meest gesproken talen ter wereld. Maar desondanks wordt een vertaling Nederlands Roemeens of een vertaling Roemeens Nederlands regelmatig gevraagd. Ongetwijfeld zal dit te maken hebben met het grote aantal Roemenen, dat de laatste jaren werk heeft gevonden in Nederland. Aabévé Vertaalbureau is ISO 17100:2015 gecertificeerd.

Ervaren Roemeens vertaalbureau

Bij Roemeens vertaalbureau Aabévé kunt u terecht voor Roemeens vertalen in diverse vakgebieden, waaronder technisch, medisch, juridisch, enzovoort.

Wij streven er altijd naar om zoveel mogelijk te voldoen aan uw deadlines, tenminste als die ook op redelijke wijze haalbaar zijn. Het is daarbij van belang om er rekening mee te houden, dat een vertaler ongeveer 2.000 woorden per dag kan vertalen. U kunt dus aan de hand van het aantal woorden in uw document zelf al een inschatting maken van de levertijd.

Roemeens vertalen bij Roemeens vertaalbureau

Als Roemeens vertaalbureau verzorgen wij Roemeens vertalen snel, nauwkeurig en goed. Onze ervaren en professionele vertalers begrijpen de unieke verschillen tussen deze twee talen en zorgen ervoor dat uw vertalingen cultureel passend en nauwkeurig zijn.

We bieden een breed scala aan diensten, waaronder de vertaling van juridische documenten, marketingmateriaal, technische handleidingen en meer. Onze vertalers helpen uw bedrijf graag met het ondersteunen en helpen om effectief te communiceren met Roemeense partners, of (potentiële) klanten.

 

roemeens ertaalbureau-foto1

Roemeens vertaalbureau zorgt voor groei

Wilt u uw bedrijf uitbreiden naar Roemenië? Wilt u zich richten op Roemeense klanten? De professionele Roemeense vertalers van Roemeens vertaalbureau Aabévé kunnen u helpen nieuwe markten te betreden, nieuwe klanten aan te trekken en uw bedrijf te laten groeien.

Onze ervaren vertalers zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige en nauwkeurige vertalingen van overeenkomsten, websites en allerlei andere documenten. Met onze hulp kunt u ervoor zorgen dat uw boodschap een wereldwijd publiek bereikt. Wij helpen u graag om het meeste uit uw Roemeense markten te halen!

 

Roemeens vertalen

Als het gaat om Roemeens vertalen, dan is Roemeens vertaalbureau Aabévé de juiste keuze. Wij beschikken over professionele vertalers, die gespecialiseerd zijn in het vertalen van Roemeens naar Nederlands en omgekeerd.

Bij Aabévé Vertaalbureau zijn de vertalers bekend met de nuances en subtiliteiten van de Roemeense taal en cultuur. Ze beschikken over de kennis en ervaring om de betekenis van de brontekst nauwkeurig over te brengen in de doeltaal. Of het nu gaat om juridische, technische, medische of marketingteksten, de vertalers van Aabévé Vertaalbureau leveren altijd hoogwaardige vertalingen.

Roemeens vertalen door native speakers

Roemeens vertalen is een van de specialiteiten van Aabévé Vertaalbureau. De vertalers zijn native speakers van de doeltaal en hebben een uitstekende kennis van de brontaal. Ze zijn in staat om de vertaalde tekst op een natuurlijke manier te laten klinken, alsof het oorspronkelijk in het Roemeens is geschreven.

Het vertalen van teksten is niet alleen een kwestie van woorden van de ene taal naar de andere vertalen. Het gaat ook om het begrijpen van de context en de culturele achtergrond van de brontekst en de doeltaal. De vertalers van Aabévé Vertaalbureau hebben niet alleen kennis van de taal, maar ook van de cultuur en de gebruiken van Roemenië. Dit stelt hen in staat om de vertaalde tekst aan te passen aan de specifieke doelgroep en de gewenste toon en stijl.

roemeens vertalen-foto2

Deskundig Roemeens vertaalbureau

De Roemeense taal is een Indo-Europese taal, die wordt gesproken door ongeveer 25 miljoen mensen in Roemenië en Moldavië en ook door ongeveer 12 miljoen internationale mensen in de rest van de wereld.

De grammatica en vocabulaire komen heel dicht in de buurt van de verschillende andere talen in deze groep, te weten Frans, ItaliaansPortugees en Spaans.

Als het om Roemeense vertalingen gaat, is Roemeens vertaalbureau Aabévé de beste manier om ervoor te zorgen dat uw documenten correct worden vertaald. Behalve met vertalingen, kunnen wij u ook van dienst zijn met tolken voor vergaderingen, bijeenkomsten of het passeren van aktes bij notariskantoren. Voor het reserveren van een tolk kunt u gebruikmaken van ons speciale aanvraagformulier voor het reserveren van een tolk.

Vertalen Roemeens Nederlands – ervaring

Ook voor vertalen Roemeens Nederlands zorgen onze vertalers voor nauwkeurige vertalingen tussen de Roemeense en Nederlandse taal. Ze begrijpen de fijne kneepjes van deze talen en kunnen nauwkeurige vertalingen leveren, die de toon en stijl van het bronmateriaal weerspiegelen.

Vertalen Roemeens Nederlands wordt verzorgd door vertalers van Aabévé Vertaalbureau, die uitgebreide ervaring hebben in verschillende branches en talencombinaties. We werken er hard aan om nauwkeurige en cultureel passende vertalingen te leveren, die voldoen aan de specifieke behoeften en vereisten van onze klanten.

Vertalen Roemeens Nederlands – transparante tarieven

Bij Aabévé Vertaalbureau hanteren wij een transparant en flexibel tarief voor vertalen Roemeens Nederlands (en alle andere talencombinaties). Wij berekenen onze tarieven op basis van het aantal woorden en de moeilijkheidsgraad van de tekst. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om een offerte op maat aan te vragen, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Vertalen Nederlands Roemeens – vele vakgebieden

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u ook terecht voor vertalen Nederlands Roemeens. Zo kunnen wij onder andere allerlei zakelijke of particuliere documenten voor u vertalen. Onze vertalers zijn gespecialiseerd in verschillende vakgebieden, waardoor wij altijd een vertaler beschikbaar hebben, die de juiste kennis en ervaring heeft om uw tekst te vertalen.

Daarnaast bieden wij ook beëdigde vertalingen aan. Dit zijn vertalingen, die door een beëdigd vertaler zijn verzorgd en worden voorzien zijn van een verklaring, stempel en handtekening van de vertaler. Beëdigde vertalingen zijn vaak vereist voor officiële documenten, zoals diploma’s, aktes en contracten. 

Vertalen Nederlands Roemeens – hoge klantenwaardering

Bij Aabévé Vertaalbureau hebben wij ruime ervaring met vertalen Nederlands Roemeens. U kunt bij ons vertrouwen op optimale service, hoge klantenwaardering (5 sterren op Trustpilot) en ISO-certificering. Ook voor beëdigd vertalen Roemeens Nederlands kunt u bij ons terecht. 

Waarom kiezen voor Roemeens vertaalbureau?

Als het gaat om het vertalen van uw belangrijke documenten, heeft u een vertaalbureau nodig dat u kunt vertrouwen. Bij Roemeens vertaalbureau Aabévé leveren wij uitstekende Roemeense vertalingen, die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Hier zijn enkele redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen:

Ervaring
Wij leveren al bijna 40 jaren Roemeense vertalingen en onze vertalers hebben de kennis en expertise om elk type vertaalproject aan te kunnen. Of u nu juridische documenten, marketingmateriaal of technische handleidingen moet vertalen, wij kunnen de klus voor u klaren.

Gecertificeerd
Roemeens vertaalbureau Aabévé is ISO-gecertificeerd, wat betekent dat onze vertalingen voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit en nauwkeurigheid. We zijn toegewijd om onze klanten te voorzien van vertalingen, die niet alleen taalkundig correct zijn, maar ook cultureel passend.

Moedertaalsprekers
Onze vertalers zijn veelal moedertaalsprekers van het Roemeens en hebben een grondige kennis van de taal en cultuur. Dit zorgt ervoor dat de vertalingen niet alleen grammaticaal correct zijn, maar ook de bedoelde betekenis van het bronmateriaal overbrengen.

Betaalbaar
We bieden concurrerende prijzen voor onze Roemeense vertalingen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. We begrijpen dat onze klanten verschillende behoeften en budgetten hebben en we werken met hen samen om de beste oplossing voor hun vertaalbehoeften te vinden.

Snelle doorlooptijd
Tijd is van essentieel belang in de huidige snelle zakenwereld en dat begrijpen we. Daarom bieden we snelle en efficiënte Roemeense vertalingen, zonder in te leveren op kwaliteit. We streven er altijd naar om de deadlines van onze klanten te halen en op tijd te leveren.

 

AI-vertalingen 

Bij Aabévé Vertaalbureau verzorgen wij ook AI-vertalingen, al dan niet in combinatie met controle en revisie door professionele vertalers. AI-vertalingen en professionele vertalingen vormen een krachtige combinatie, die elkaar aanvullen en zorgen voor optimale nauwkeurigheid. Met AI kunnen grote hoeveelheden tekst snel worden vertaald. Ze bieden een goede basis voor efficiëntie en snelheid. Aan de andere kant kunnen professionele en ervaren taalexperts, de nuances, context en culturele aspecten van een tekst beter begrijpen en overbrengen.

Door deze twee benaderingen te combineren, kunnen we profiteren van de snelheid en efficiëntie van AI-vertalingen en tegelijkertijd vertrouwen op de expertise van professionele vertalers om de kwaliteit en nauwkeurigheid te waarborgen. Het resultaat is een optimale vertaalervaring, waarbij snelheid en nauwkeurigheid hand in hand gaan. AI-vertalingen kunnen supersnel worden geleverd en zijn extreem laag geprijsd (€ 0,02 per woord exclusief BTW voor alle talen). Bij een AI-vertaling met revisie is de prijs wel afhankelijk van de talencombinatie.

Vrijblijvende offerte van Roemeens vertaalbureau

Heeft u Roemeense vertalingen nodig? Neem vandaag nog contact op met Roemeens vertaalbureau Aabévé voor een vrijblijvende offerte. Onze accountmanagers team staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u een nauwkeurige offerte te geven op basis van uw behoeften. U kunt ons telefonisch bereiken via 024 -82 00 778 of een mail sturen. U kunt ook onze pagina klantenreacties bekijken om te zien wat onze klanten over onze dienstverlening schrijven. Trustpilot geeft ons het predikaat 5-sterren vertaalbureau!

Een vrijblijvende offerte kunt u aanvragen door op onderstaande button te klikken en gebruik te maken van onze handige aanvraagmodule. U mag uw aanvraag ook rechtstreeks aan ons mailen. Weet u het aantal woorden niet, dan kunt u het document of de documenten toevoegen en tellen wij de woorden. Als de documenten te groot zijn om te mailen, kunt u ze via WeTransfer aan ons verzenden. Ook dan gaat de verzending via een beveiligde verbinding.

Vertrouwelijkheid Roemeens vertaalbureau

Documenten, die u naar Roemeens vertaalbureau Aabévé mailt om het aantal woorden te tellen, worden door ons volstrekt vertrouwelijk behandeld. Wilt u liever gebruik maken van uw eigen geheimhoudingsverklaring, dan kunt u die aan ons mailen en ontvangt u deze ondertekend retour. Met bijna 40 jaren ervaring staat Roemeens vertaalbureau Aabévé garant voor topvertalingen met kwaliteitsgarantie. Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

Niet alleen Roemeens vertaalbureau, maar o.a. ook: 

Bulgaars vertaalbureau
Hongaars vertaalbureau
Oekraïens vertaalbureau