Vertalen Nederlands Russisch 

Russisch wordt wel gezien als één van de grootste talen ter wereld. Aabévé Vertaalbureau verzorgt zowel reguliere, zakelijke als beëdigde vertalingen vanuit het Nederlands naar het Russisch, alsook vertalingen van Russisch naar Nederlands.

Gezien de groeiende Russische zakelijke markt zal Russisch vertalen alleen maar toenemen. Wilt u een vertaling Nederlands Russisch of Russisch Nederlands, neem dan contact met ons op.

Bij Aabévé Vertaalbureau helpen wij u snel en goed aan een perfecte Russische vertaling van uw documenten. De door ons geselecteerde vertaler Russisch zorgt er altijd voor, dat uw documenten op de juiste manier worden vertaald.

En als het vanuit het Russisch naar een andere taal moet, hebben we uiteraard ook daar de juiste vertaler voor beschikbaar.


Vertalen Russisch Nederlands

Rusland is het grootste land ter wereld en ligt voor een deel in Europa en voor een deel in Azië. De laatste jaren zijn er steeds meer hoogopgeleiden in Rusland bijgekomen.

Nederlandse bedrijven doen dan ook steeds vaker zaken met Russische organisaties en de vraag naar vertalingen van en naar het Nederlands en Russisch is enorm toegenomen. Wij zorgen voor voldoende vertalers voor uw vertaling vanuit en naar het Russisch. Uiteraard snel en correct.

De meerderheid van de Russische zakenmensen spreekt geen andere taal. De kennis van het Engels is zeer beperkt. Zorg er dus voor, dat u bij een gesprek met een (potentiële) Russische zakenpartner een tolk beschikbaar heeft.

Correspondentie dient bij voorkeur plaats te vinden in het Russisch. Wij kunnen u daarbij uiteraard van dienst zijn met vertalers Nederlands Russisch en Russisch Nederlands of Engels Russisch en Russisch Engels.

Zakelijke afspraken worden vaak pas enkele dagen van tevoren vastgelegd en dienen op de dag van de afspraak nog te worden bevestigd. Als u te laat komt voor een afspraak, staat u al op achterstand voordat u nog maar bent begonnen.

Kleine relatiegeschenken, zoals souvenirs worden gewaardeerd. Bloemen dient u alleen te geven in een oneven aantal.

Om de Russische markt te betreden zult u eerst een goed marketingplan moeten (laten) maken. Onderzoek ook grondig welke problemen u in Rusland kunt tegenkomen, zoals bijvoorbeeld op het gebied van betalingsverkeer en wisselkoersen.

Bij Aabévé Vertaalbureau zijn wij u graag van dienst met vertalingen naar of vanuit het Russisch. U kunt gebruik maken van onze jarenlange ervaring op vertaalgebied.

 • Nederlands-Russisch
 • Russisch-Nederlands
 • Russisch met andere talen
 • Vrijwel elk vakgebied
 • Ervaren vertalers
 • Ook beëdigde vertalingen
 • Lage tarieven
 • Snelle levering
 • Kwaliteitsgarantie

Nederlands Russisch

Wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor uw vertaling? Mail ons dan het aantal woorden of stuur de documenten mee, zodat wij de woorden voor u kunnen tellen. U kunt ook gebruik maken van de aanvraagmodule en natuurlijk kunt u ons ook bellen op 0900-3330303 of mailen.

Een vertaler kan ongeveer 2.000 woorden per dag vertalen, dus het is altijd verstandig om niet tot het laatste moment te wachten met het indienen van een aanvraag. Uiteraard worden alle aanvragen, die bij ons binnen komen volstrekt vertrouwelijk behandeld, maar desgewenst kan ook een aanvullende geheimhoudingsverklaring worden afgegeven.

Aabévé Vertaalbureau, ISO-gecertificeerd

Snelle reactie


Binnen 30 minuten nadat uw aanvraag door ons is ontvangen, mailen wij u een reactie. Meestal is dit al direct de offerte.

Lage tarieven


Onze tarieven voor professionele vertalingen behoren tot de laagste van Nederland.

Professionele vertalingen


Vertalingen worden uitsluitend verzorgd door professionele vertalers, die in de meeste gevallen ook native speaker zijn.

Russisch Nederlands

Wij kunnen u van dienst zijn met vertalingen in vrijwel elk vakgebied. Onderstaand treft u een kleine selectie aan van veel voorkomende vakgebieden.

Staat uw vakgebied er niet bij, neem dan contact met ons op. Het moet wel heel vreemd zijn als wij het niet kunnen vertalen. U kunt bij ons terecht voor het vertalen van teksten in diverse vakgebieden, waaronder:

 • Administratief
 • Commercieel
 • check-circle
  Financieel
 • Juridisch
 • Marketing
 • Medisch
 • Technisch
 • Toeristisch
 • Websites/ICT


Meer over de Russische taal

Het Russisch is de officiële taal van de Russische Federatie en een van de werktalen van de VN. Russisch is bovendien co-officieel in Kazachstan (naast het Kazachs), Kirgizië (naast het Kirgizisch), Wit-Rusland (naast het Wit-Russisch) en in de niet-erkende ministaat Transnistrië (naast het Moldavisch en het Oekraïens).

Naast het Russisch wordt in Rusland nog een honderdtal andere talen gesproken, waaronder Mordwiens, Tsjetsjeens, Tataars, Kirgizisch, Basjkiers. Deze talen zijn noch verwant aan het Russisch, noch aan andere Indo-Europese talen. In de Sovjet-Unie werd het Russisch als lingua franca gebruikt en in sommige voormalige Sovjetrepublieken heeft de taal die status nog altijd, zij het in mindere mate.

In Europa is er een aanzienlijk aantal Russischtaligen in onder meer Estland (± 25% van de bevolking), Georgië, Letland (± 28%), Litouwen, Moldavië en Oekraïne (± 30%). In geen van deze landen heeft het Russisch echter een officiële status. (bron: Wikipedia)

Wij lossen uw vertaalprobleem direct op!

Neem geen risico en doe net als al die andere bedrijven (van zzp'er tot multinational) en particulieren en vertrouw ook op de meer dan 30 jaren vertaalervaring van Aabévé Vertaalbureau.
Geen studenten, die iets willen bijverdienen, maar professionele en ervaren vertalers,
met een jarenlange opleiding achter de rug, verzorgen uw vertaling.

Tenslotte

Aabévé Vertaalbureau staat voor hoogwaardige vertalingen, scherpe tarieven,
jarenlange ervaring, uitsluitend professionele vertalers en kwaliteitsgarantie.

Aabévé Vertaalbureau: grenzen vervagen, talen niet!

facebook
google+
linkedin
tumblr
twitter
youtube
Bel ons
Mail ons
Whatsapp

Contactinfo Nederland
Arubaweg 14,

5451 GM Mill
Tel. 
0900–333 03 03 
(lokaal tarief)
Contact via 
e-mail

Contactinfo België

www.aabeve.be
Tel. 0800-231 10
(gratis vanuit België)
Contact via
 
e-mail

Vakgebieden, o.a.
Administratief
Financieel

ICT/Websites

Literair

Marketing

Medisch

Technisch

Toeristisch

Zakelijk

Copyright Aabévé Vertaalbureau


>