024-82 00 778 info@aabeve.nl

Russische vertaling

vanuit of naar diverse talen

russische vertaling-foto moskou

Russische vertaling

Russisch wordt wel gezien als één van de grootste talen ter wereld. Aabévé Vertaalbureau verzorgt een Russische vertaling voor zowel reguliere, zakelijke als beëdigde documenten van het Nederlands naar het Russisch. Ook voor vertalingen van Russisch naar Nederlands of naar Engels kunt u bij ons terecht.

Gezien de groeiende Russische zakelijke markt zal de vraag naar een Russisch vertaling alleen maar toenemen. Wilt u een vertaling Nederlands Russisch of Russisch Nederlands, neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen?

Maak gebruik van de aanvraagmodule op deze pagina. Documenten worden verzonden via een beveiligde verbinding.

Reactie

Binnen 30 minuten ontvangt u onze reactie in uw mailbox. Vrijwel altijd is dit direct de offerte met levertijd.

Akkoord?

Gaat u akkoord met onze offerte, dan gaan wij direct voor u aan de slag en ontvangt u de vertaling binnen de afgesproken levertijd.

Vertaling Nederlands Russisch

Bij Aabévé Vertaalbureau helpen wij u snel en goed aan een perfecte Russische vertaling van uw documenten. De door ons geselecteerde vertaler Russisch zorgt er altijd voor, dat uw documenten op de juiste manier worden vertaald. En als het vanuit het Russisch naar een andere taal moet, hebben we uiteraard ook daar de juiste vertaler voor beschikbaar.

Rusland is het grootste land ter wereld en ligt voor een deel in Europa en voor een deel in Azië. De laatste jaren zijn er steeds meer hoogopgeleide Russen bijgekomen. Nederlandse bedrijven doen dan ook steeds vaker zaken met Russische organisaties en de vraag naar vertalingen van en naar het Nederlands en Russisch is enorm toegenomen. Wij zorgen voor voldoende vertalers voor uw vertaling vanuit en naar het Russisch. Uiteraard snel en correct.

Voor actuele informatie over handelsmogelijkheden met Rusland kunt u terecht bij de Kamer van Koophandel.

Vertaling van webshop

Gaat u zich met uw product(en) richten op de particuliere koper, dan is een vertaalde webshop onmisbaar. Online kopen wordt steeds populairder. U kunt uw digitale en fysieke producten in het Russisch laten vertalen en op die manier Russisch sprekende bezoekers van zoekmachines aantrekken. Met een vertaling in het Russisch maakt u uw producten bereikbaar voor meer dan 120 miljoen mensen, die ze eerder niet konden gebruiken vanwege de taalbarrière.

Offerte aanvragen

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
=

Service

Optimale service

Binnen 30 minuten reactie

Snelle levering

Ervaring

Ervaren vertalers

Lage tarieven

Tientallen jaren ervaring

Kwaliteit

Hoge klantenwaardering

ISO-gecertifceerd

Ook beëdigde vertalingen

Een greep uit de reacties van klanten:

(meer reacties vindt u op deze pagina)

Jordi

Jordi

Een hele snelle service en een leuk contact! Kwalitatief zeer goed.

Lukas

Lukas

Snelle service voor een goede prijs.

russische vertaling-foto st petersburg

Beëdigde Russische vertaling

Heeft u een beëdigde vertaling nodig? Ook dat kunnen wij dat voor u verzorgen, zowel van Nederlands naar Russisch als van Russisch naar Nederlands. Na uw aanvraag ontvangt u van ons supersnel een offerte in uw mailbox. Voor sommige landen is een beëdigde vertaling alleen niet voldoende.

U dient dan ook een apostille af te halen bij de griffie van een Arrondissementsrechtbank. Wanneer u een apostille nodig heeft en hoe dit verder in zijn werk gaat, is uiteengezet op de pagina apostille. Bij beëdigde vertalingen voor particulieren gaat het vaak om officiële (persoonlijke) documenten.

Wij vertalen o.a. voor deze bedrijven:

(meer referenties op deze pagina)

stirling cryogenics-logo
tot uw dienst-logo
erbe-logo
teunesen zand en grint-logo

Vertaal Russisch

Wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor uw vertaling? Mail ons dan het aantal woorden of stuur de documenten mee, zodat wij de woorden voor u kunnen tellen. U kunt ook gebruik maken van de aanvraagmodule op deze pagina en natuurlijk kunt u ons bellen via 024-8200778 of mailen. Een vertaler kan ongeveer 2.000 woorden per dag vertalen, dus het is altijd verstandig om niet tot het laatste moment te wachten met het indienen van een aanvraag.

Uiteraard worden alle aanvragen, die bij ons binnen komen volstrekt vertrouwelijk behandeld, maar desgewenst kan ook een aanvullende geheimhoudingsverklaring worden afgegeven. Vertalingen worden uitsluitend verzorgd door professionele vertalers, die in de meeste gevallen ook native speaker zijn.

 

Vertaalproces Russische vertaling

  • U gebruikt onze aanvraagmodule op deze pagina of u stuurt een mail met daarin de talencombinatie, beëdigd/onbeëdigd, aantal woorden en/of het document als bijlage toevoegen
  • Binnen 30 minuten ontvangt u van ons een reactie. In de meeste gevallen is dit al direct de offerte. Hierin wordt ook de levertijd vermeld.
  • Als u akkoord gaat met onze offerte, gaan wij voor u aan de slag en ontvangt u de vertaling binnen de afgesproken levertijd.
russische vertaling-4 foto's

Meer dan 30 jaren ervaring

Talencombinaties

Ervaren vertalers

Russische vertaling, Russisch vertaalbureau

Wij kunnen u van dienst zijn met vertalingen in vrijwel elk vakgebied. Het moet wel heel vreemd zijn als wij het niet kunnen vertalen. Wij zijn ISO-gecertificeerd en u kunt bij ons terecht voor het vertalen van allerlei uiteenlopende documenten. Ook beëdigde vertalingen van Nederlands naar Russisch en Russisch naar Nederlands kunnen wij voor u verzorgen.

Russische markt

Een markt, die vaak wordt “vergeten”, is de Russische markt met maar liefst 120 miljoen potentiële klanten. Bovendien is het Russisch, na het Engels, de meest gebruikte taal op internet. Een vertaling Nederlands Russisch van bijvoorbeeld uw website, brochures en correspondentie kan dus een grote markt voor u openen. Bij Aabévé Vertaalbureau helpen wij u graag met een vertaling Nederlands Russisch of Russisch Nederlands.

Rusland is een grote handelspartner van Nederland. We exporteren voor ruim 5 miljard euro aan goederen naar Rusland. De belangrijkste daarvan zijn machines, voertuigen, farmaceutische producten, medicijnen en dierlijke en plantaardige producten. Bij deze export valt nog veel winst te behalen om de handelsbalans in evenwicht te brengen. De Nederlandse import uit Rusland is namelijk driemaal zo hoog. Meer informatie over handel met Rusland is te vinden op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Internet

Een groot deel van de moderne bedrijven verleent diensten en verkoopt goederen via internet. Vrijwel alles is online te koop. Dit geldt zowel voor producten als diensten. Het is dus zeker niet eenvoudig om daar tussen te komen, maar het opent wel een enorm potentieel aan nieuwe bezoekers en mogelijk klanten voor uw producten of diensten.

Om de Russische markt te veroveren, kunt u niet volstaan met het vertalen van uw website naar het Russisch. U zult ook een uitgekiende promotiecampagne moeten lanceren in dagbladen of op televisie. Het is daarbij van groot belang om een deskundige partner te kiezen, die bekend is met de Russische markt en die weet wat in Rusland wel en niet wordt geaccepteerd.

Vertaling van uw blog

Tegenwoordig heeft elk modern bedrijf wel een blog, waarop nieuws en informatie worden gedeeld. Het is een ideale mogelijkheid om interactie met uw bezoekers te krijgen en goodwill te kweken. Het vertalen van uw blog in het Russisch is dan ook een prima mogelijkheid om uw potentiële klanten te binden. Voorwaarde is wel, dat u ook snel in het Russisch reageert op opmerkingen, ook als die negatief zijn. Ook uw Russische klanten moeten weten, dat er aandacht aan hen wordt besteed en dat klachten of opmerkingen worden gelezen en behandeld.

Vertalingen

Er zijn heel veel bedrijven, die met vertalingen nieuwe markten kunnen veroveren. Niet alleen in het Russisch, maar ook naar bijvoorbeeld Duits, Engels, Frans, Italiaans, Pools, Portugees, Spaans, enzovoort. Met de huidige internetmogelijkheden ligt de wereld aan uw voeten. Wilt u weten hoe wij u daarmee kunnen helpen of wat de kosten daarvoor zijn? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen of bel ons op 024-8200778.

Meer over de Russische taal

Het Russisch is de officiële taal van de Russische Federatie en een van de werktalen van de VN. Russisch is bovendien co-officieel in Kazachstan (naast het Kazachs), Kirgizië (naast het Kirgizisch), Wit-Rusland (naast het Wit-Russisch) en in de niet-erkende ministaat Transnistrië (naast het Moldavisch en het Oekraïens). Naast het Russisch wordt in Rusland nog een honderdtal andere talen gesproken, waaronder Mordwiens, Tsjetsjeens, Tataars, Kirgizisch, Basjkiers. Deze talen zijn noch verwant aan het Russisch, noch aan andere Indo-Europese talen.

In de Sovjet-Unie werd het Russisch als lingua franca gebruikt en in sommige voormalige Sovjetrepublieken heeft de taal die status nog altijd, zij het in mindere mate. In Europa is er een aanzienlijk aantal Russisch-taligen in onder meer Estland (± 25% van de bevolking), Georgië, Letland (± 28%), Litouwen, Moldavië en Oekraïne (± 30%). In geen van deze landen heeft het Russisch echter een officiële status. (bron: Wikipedia)

Aabévé Vertaalbureau:

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,7 uit 5 (of 9,4 uit 10)