Russische vertaling, Vertaal Russisch

Russische vertaling. Russisch wordt wel gezien als één van de grootste talen ter wereld. Aabévé Vertaalbureau verzorgt een Russische vertaling voor zowel reguliere, zakelijke als beëdigde documenten van het Nederlands naar het Russisch. Ook voor vertalingen van Russisch naar Nederlands of naar Engels kunt u bij ons terecht.

Gezien de groeiende Russische zakelijke markt zal de vraag naar een Russisch vertaling  alleen maar toenemen. Wilt u een vertaling Nederlands Russisch of Russisch Nederlands, neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

  Beëdigde vertaling? *
  JaNee

  Video Russische vertaling

  Bekijk hieronder de informatieve video over Russisch vertalen. In 58 seconden bent u op de hoogte van een aantal belangrijke zaken over Russisch vertalen.

  video Russische vertaling
  Meer

  Vertaling Russisch Nederlands

  Voor actuele informatie over handelsmogelijkheden met Rusland kunt u terecht bij de Kamer van Koophandel.

  Bij Aabévé Vertaalbureau helpen wij u snel en goed aan een perfecte Russische vertaling van uw documenten. De door ons geselecteerde vertaler Russisch zorgt er altijd voor, dat uw documenten op de juiste manier worden vertaald. En als het vanuit het Russisch naar een andere taal moet, hebben we uiteraard ook daar de juiste vertaler voor beschikbaar.

  Rusland is het grootste land ter wereld en ligt voor een deel in Europa en voor een deel in Azië. De laatste jaren zijn er steeds meer hoogopgeleiden in Rusland bijgekomen. Nederlandse bedrijven doen dan ook steeds vaker zaken met Russische organisaties en de vraag naar vertalingen van en naar het Nederlands en Russisch is enorm toegenomen. Wij zorgen voor voldoende vertalers voor uw vertaling vanuit en naar het Russisch. Uiteraard snel en correct.

  Russische vertaling

  De meerderheid van de Russische zakenmensen spreekt geen andere taal. De kennis van het Engels is zeer beperkt. Zorg er dus voor, dat u bij een gesprek met een (potentiële) Russische zakenpartner een tolk beschikbaar heeft. Correspondentie dient bij voorkeur plaats te vinden in het Russisch. Wij kunnen u daarbij uiteraard van dienst zijn met vertalers Nederlands Russisch en Russisch Nederlands of Engels Russisch en Russisch Engels.

  Zakelijke afspraken worden vaak pas enkele dagen van tevoren vastgelegd en dienen op de dag van de afspraak nog te worden bevestigd. Als u te laat komt voor een afspraak, staat u al op achterstand voordat u nog maar bent begonnen. Kleine relatiegeschenken, zoals souvenirs worden gewaardeerd. Bloemen dient u alleen te geven in een oneven aantal.

  Om de Russische markt te betreden zult u eerst een goed marketingplan moeten (laten) maken. Onderzoek ook grondig welke problemen u in Rusland kunt tegenkomen, zoals bijvoorbeeld op het gebied van betalingsverkeer en wisselkoersen. Bij Aabévé Vertaalbureau zijn wij u graag van dienst met vertalingen naar of vanuit het Russisch. U kunt gebruik maken van onze jarenlange ervaring op vertaalgebied.

  • Nederlands-Russisch
  • Russisch-Nederlands
  • Russisch met andere talen
  • Vrijwel elk vakgebied
  • Ervaren vertalers
  • Ook beëdigde vertalingen
  • Lage tarieven
  • Snelle levering
  • Kwaliteitsgarantie

  Vertaling Russisch Nederlands

  Wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor uw vertaling? Mail ons dan het aantal woorden of stuur de documenten mee, zodat wij de woorden voor u kunnen tellen. U kunt ook gebruik maken van de aanvraagmodule op deze pagina en natuurlijk kunt u ons bellen via 024-8200778 of mailen. Een vertaler kan ongeveer 2.000 woorden per dag vertalen, dus het is altijd verstandig om niet tot het laatste moment te wachten met het indienen van een aanvraag.

  Uiteraard worden alle aanvragen, die bij ons binnen komen volstrekt vertrouwelijk behandeld, maar desgewenst kan ook een aanvullende geheimhoudingsverklaring worden afgegeven. Vertalingen worden uitsluitend verzorgd door professionele vertalers, die in de meeste gevallen ook native speaker zijn.

  Vertaalproces Russische vertaling

  • U gebruikt ons aanvraagformulier of u stuurt een mail met daarin de talencombinatie, beëdigd/onbeëdigd, aantal woorden en/of het document als bijlage toevoegen
  • Binnen 30 minuten ontvangt u van ons een reactie. In de meeste gevallen is dit al direct de offerte. Hierin wordt ook de levertijd vermeld.
  • Als u akkoord gaat met onze offerte, gaan wij voor u aan de slag en ontvangt u de vertaling binnen de afgesproken levertijd.

  Russisch vertaalbureau, Russische vertaling

  Wij kunnen u van dienst zijn met vertalingen in vrijwel elk vakgebied. Onderstaand treft u een kleine selectie aan van veel voorkomende vakgebieden. Staat uw vakgebied er niet bij, neem dan contact met ons op. Het moet wel heel vreemd zijn als wij het niet kunnen vertalen. Wij zijn ISO-gecertificeerd en u kunt bij ons terecht voor het vertalen van teksten in diverse vakgebieden. Ook beëdigde vertalingen van Nederlands naar Russisch en Russisch naar Nederlands kunnen wij voor u verzorgen. Veel voorkomende documenten zijn:

  • Geboorteakte
  • Paspoort/ID-kaart
  • Diploma
  • V.O.G.
  • IND-aanvraag
  • Proces-verbaal

  • Rijbewijs
  • Huwelijksakte
  • Hypotheekakte
  • Scheidingsakte
  • Overlijdensakte
  • Testament

  Meer over de Russische taal

  Het Russisch is de officiële taal van de Russische Federatie en een van de werktalen van de VN. Russisch is bovendien co-officieel in Kazachstan (naast het Kazachs), Kirgizië (naast het Kirgizisch), Wit-Rusland (naast het Wit-Russisch) en in de niet-erkende ministaat Transnistrië (naast het Moldavisch en het Oekraïens). Naast het Russisch wordt in Rusland nog een honderdtal andere talen gesproken, waaronder Mordwiens, Tsjetsjeens, Tataars, Kirgizisch, Basjkiers. Deze talen zijn noch verwant aan het Russisch, noch aan andere Indo-Europese talen.

  In de Sovjet-Unie werd het Russisch als lingua franca gebruikt en in sommige voormalige Sovjetrepublieken heeft de taal die status nog altijd, zij het in mindere mate. In Europa is er een aanzienlijk aantal Russisch-taligen in onder meer Estland (± 25% van de bevolking), Georgië, Letland (± 28%), Litouwen, Moldavië en Oekraïne (± 30%). In geen van deze landen heeft het Russisch echter een officiële status. (bron: Wikipedia)

  Ook interessant:

  inheemse stam
  Makkelijkste en moeilijkste talen
  Grammaticaregels Nederlandse taal aangepast