Russische vertaling
Grenzen vervagen, talen niet!

Russische vertaling

Russisch wordt wel gezien als één van de grootste talen ter wereld. Aabévé Vertaalbureau verzorgt zowel reguliere, zakelijke als beëdigde vertalingen vanuit het Nederlands naar het Russisch, alsook vertalingen van Russisch naar Nederlands. Gezien de groeiende Russische zakelijke markt zal Russisch vertalen alleen maar toenemen. Wilt u een vertaling Nederlands Russisch of Russisch Nederlands, neem dan contact met ons op.

Bij Aabévé Vertaalbureau helpen wij u snel en goed aan een perfecte Russische vertaling van uw documenten. De door ons geselecteerde vertaler Russisch zorgt er altijd voor, dat uw documenten op de juiste manier worden vertaald. En als het vanuit het Russisch naar een andere taal moet, hebben we uiteraard ook daar de juiste vertaler voor beschikbaar.

Russische vertalingZaken doen met het grootste land ter wereld

Rusland is het grootste land ter wereld en ligt voor een deel in Europa en voor een deel in Azië. De laatste jaren zijn er steeds meer hoogopgeleiden in Rusland bijgekomen. Nederlandse bedrijven doen dan ook steeds vaker zaken met Russische organisaties en de vraag naar vertalingen van en naar het Nederlands en Russisch is enorm toegenomen. Wij zorgen voor voldoende vertalers voor uw vertaling vanuit en naar het Russisch. Uiteraard snel en correct.

De meerderheid van de Russische zakenmensen spreekt geen andere taal. De kennis van het Engels is zeer beperkt. Zorg er dus voor, dat u bij een gesprek met een (potentiële) Russische zakenpartner een tolk beschikbaar heeft. Correspondentie dient bij voorkeur plaats te vinden in het Russisch. Wij kunnen u daarbij uiteraard van dienst zijn met vertalers Nederlands Russisch en Russisch Nederlands of Engels Russisch en Russisch Engels.

Zakelijke afspraken worden vaak pas enkele dagen van tevoren vastgelegd en dienen op de dag van de afspraak nog te worden bevestigd. Als u te laat komt voor een afspraak, staat u al op achterstand voordat u nog maar bent begonnen. Kleine relatiegeschenken, zoals souvenirs worden gewaardeerd. Bloemen dient u alleen te geven in een oneven aantal.

Om de Russische markt te betreden zult u eerst een goed marketingplan moeten (laten) maken. Onderzoek ook grondig welke problemen u in Rusland kunt tegenkomen, zoals bijvoorbeeld op het gebied van betalingsverkeer en wisselkoersen.

Offerte Russische vertaling

Wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor uw vertaling? Mail ons dan het aantal woorden of stuur de documenten mee, zodat wij de woorden voor u kunnen tellen. U kunt ook gebruik maken van de aanvraagmodule aan de rechterkant van deze pagina en natuurlijk kunt u ons ook bellen op 0900-3330303 of mailen.

Een vertaler kan ongeveer 2.000 woorden per dag vertalen, dus het is altijd verstandig om niet tot het laatste moment te wachten met het indienen van een aanvraag. Uiteraard worden alle aanvragen, die bij ons binnen komen volstrekt vertrouwelijk behandeld, maar desgewenst kan ook een aanvullende geheimhoudingsverklaring worden afgegeven.

Informatie over Rusland

Met een oppervlakte van 17.098.246 km² is Rusland, het grootste land ter wereld, bijna tweemaal zo groot als het daaropvolgende land, Canada. Qua inwonertal is Rusland het negende land ter wereld. Rusland deelt zijn grenzen met maar liefst 14 landen: Noorwegen, Finland, Estland, Letland, Litouwen, Polen, Wit-Rusland, Oekraïne, Georgië, Azerbeidzjan, Kazachstan, China, Mongolië en Noord-Korea. Verder is het door een smalle zeestraat gescheiden van de Verenigde Staten (Alaska) en Japan. De oblast Kaliningrad is een exclave, ingeklemd tussen Polen en Litouwen.

Rusland telt zo’n 147 miljoen inwoners. In dit aantal zijn de inwoners van de Krim begrepen. Zonder deze regio komt het aantal inwoners uit op 144 miljoen.

Het land vormde van 1917 tot 1991 als Russische Socialistische Federatieve Sovjetrepubliek (RSFSR) de kern van de Sovjet-Unie. Rusland is nu een onafhankelijk land en een invloedrijk lid van het Gemenebest van Onafhankelijke Staten (GOS). In diplomatieke zaken wordt Rusland gezien als de opvolgerstaat van de Sovjet-Unie.
(bron: Wikipedia)