SayHi Translate vertaalt live op iPhone en iPad
Grenzen vervagen, talen niet!

SayHi Translate vertaalt live op iPhone en iPad

Gesprekken in het buitenland verlopen niet altijd even soepel, wanneer er sprake is van verschillende talen kan dat behoorlijk lastig zijn. Vertalingen vanuit een boekje kunnen uitkomst bieden, maar leiden in veel gevallen tot een hoop uitzoekwerk. Nieuwe apps zoals SayHi Translate (stem vertaler in het Nederlands) moeten daar verandering in brengen. SayHi Translate vertaalt live op iPhone en iPad. Say Hi en is gratis te downloaden in de Appstore.

SayHi Translate vertaalt live op iPhone en iPadVertalen met een handige app

De app komt bijvoorbeeld goed van pas op vakantie, om een gesprek te verduidelijken of de gerechten op de menukaart begrijpelijk te maken. Vertaalapps kunnen op reis van grote toegevoegde waarde zijn. Binnen sommige apps is het al mogelijk om ook offline om een vertaling te vragen.

Het is mogelijk om het Engels naar het Nederlands te vertalen en andersom. Uiteraard zijn er ook andere talen beschikbaar, om een vertaling in allerlei richtingen mogelijk te maken.

Geen professionele vertalingen via apps

De vertalingen door de iPhone of iPad zijn niet zo accuraat als die van een professionele vertaler. Ze bieden wel de mogelijkheid het gesprek met handen en voeten te verduidelijken. Wat dat betreft kunnen de apps in tal van situaties goed van pas komen. Liever een officieel document laten vertalen of zorgen voor een goede vertaling van een website?

Dan is het verstandig om professionele vertalers in te schakelen, bij voorkeur met een native achtergrond. Aabévé Vertaalbureau verzorgt de vertalingen van o.a. websites en allerlei documenten, waarbij u kunt rekenen op een kloppende vertaling die de juiste boodschap overbrengt.

>