024-82 00 778 info@aabeve.nl

Servisch vertaalbureau

 • native vertalers Servisch
 • beëdigde vertaling Servisch
 • professioneel vertaalbureau
 • ISO-gecertificeerd

37+  jaren ervaring

200+ talencombinaties

600+ ervaren vertalers

5 sterren op Trustpilot

Professioneel Servisch vertaalbureau

Servisch is een taal van de Balkanregio in Oost-Europa. Het is de officiële taal van Servië, Bosnië en Herzegovina, Montenegro en Kroatië. Het wordt ook gesproken door veel andere landen in de regio, waaronder Macedonië, Slovenië, Hongarije en Roemenië. Bij Servisch vertaalbureau Aabévé kunt u terecht voor Servisch vertalen vanuit of naar diverse talen en vakgebieden. Ook voor beëdigde vertalingen kunt u bij ons terecht. Alle vertalingen worden verzorgd door professionale vertalers.

Vertaling speelt een cruciale rol in interculturele communicatie en zakelijke transacties. De Servische taal wordt wereldwijd door meer dan 12 miljoen mensen gesproken, waardoor het van essentieel belang is om nauwkeurige en hoogwaardige vertalingen te hebben voor elk bedrijf, dat te maken heeft met Servisch sprekende klanten. De Servische taal heeft een unieke grammatica en syntaxis, waardoor het voor een onervaren vertaler een uitdaging is om te vertalen.

Bij Aabévé Vertaalbureau bieden we professionele Servische vertalingen verzorgd door Servische moedertaalsprekers. We garanderen een professionele vertaling van alle documenten, die zowel nauwkeurig als cultureel passend is.

Deskundig Servisch vertaalbureau

Wij kunnen u uitstekend helpen met een vertaling Nederlands Servisch of Servisch Nederlands. Voor uw Servische vertaling selecteren wij altijd een deskundige moedertaalspreker (native speaker), die als geen ander op de hoogte is van de cultuur, sociale aspecten en gebruiken in zijn/haar geboorteland. In een ander land en een andere taal worden vaak andere teksten, kleuren en symbolen gebruikt, dan wat wij in Nederland gewend zijn. 

Servië was tot medio 2006 een onderdeel van het voormalige Joegoslavië. Daarna is Servië als zelfstandige staat verdergegaan. Servië is een kandidaat-lidstaat voor de Europese Unie. Het is echter niet te verwachten dat Servië op korte termijn zal toetreden tot de EU. Daarvoor zijn er nog teveel problemen, die eerst opgelost moeten worden. Servië heeft de Servische dinar als wettig betaalmiddel.

Servisch vertaalbureau met native speakers

Bij Servisch vertaalbureau Aabévé zetten wij zoveel mogelijk native speakers in voor uw vertalingen. Zij zijn het beste op de hoogte van de cultuur en sociale gebruiken in het land van de doeltaal.

Voorbeelden van talen in combinatie met Servisch zijn:

 • Nederlands Servisch en Servisch Nederlands
 • Engels Servisch en Servisch Engels
 • Frans Servisch en Servisch Frans
 • en nog vele andere combinaties
Servisch vertalen-foto2

Vertalen Nederlands Servisch en vertalen Servisch Nederlands

Voor vertalen Nederlands Servisch en vertalen Servisch Nederlands kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Wij bieden hoogwaardige vertalingen van Nederlands naar Servisch aan met snelle doorlooptijden en kwaliteitsgarantie. Onze deskundige accountmanagers zorgen ervoor dat uw documenten worden toegewezen aan de meest geschikte professionele vertalers. Zij beschikken over de vaardigheden en kennis, die nodig zijn om uw vertaling nauwkeurig uit te voeren.

Onze Nederlands Servische vertalers houden rekening met de culturele verschillen tussen de twee landen. Deze aanpak zorgt ervoor dat de oorspronkelijke bedoeling en toon van de boodschap wordt overgedragen naar de doeltaal.

Native speakers voor vertalen Servisch Nederlands en vertalen Nederlands Servisch

Voor vertalen Servisch Nederlands en vertalen Nederlands Servisch zetten wij zoveel mogelijk native speakers in, die de nuances van de Servische taal en cultuur begrijpen. Wij zorgen voor nauwkeurige en vloeiende vertalingen, van juridische documenten tot medische dossiers, van persoonlijke documenten tot complete websites. We zorgen voor een efficiënt proces en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen, dat u de best mogelijke vertaling ontvangt.

Ervaren Servisch vertaalbureau

Voor een vertaling vanuit of naar het Servisch is Servisch vertaalbureau Aabévé u graag van dienst. Voor de combinaties Nederlands Servisch en Servisch Nederlands kunnen we ook beëdigde vertalingen verzorgen.

Aabévé Vertaalbureau onderscheidt zich door optimale service, lage tarieven, snelle levering, uitsluitend ervaren/professionele vertalers, ISO-gecertificeerd en hoge klantenwaardering en bijna 40 jaren ervaring.

servisch vertaalbureau-foto2

Servisch vertaalbureau – beëdigd vertalen

Beëdigde vertalingen zijn vrijwel altijd noodzakelijk als de vertaalde documenten bestemd zijn voor een officiële instantie, zoals een gemeente of een ambassade. Dit geldt met name voor persoonlijke documenten. Daarnaast moeten ook vrijwel alle notariële akten beëdigd worden vertaald.

Een beëdigde vertaling is duurder dan een gewone vertaling. Een beëdigde vertaling wordt ook altijd per post aan u toegezonden, omdat de brontekst, samen met de vertaling en een verklaring en stempel van de vertaler, aan elkaar gehecht moeten worden. U ontvangt van Servisch vertaalbureau Aabévé ook een digitale scan per mail, maar die heeft geen bewijskracht.

Waarom kiezen voor Servisch vertaalbureau?

Als het gaat om het vertalen van uw belangrijke documenten, heeft u een vertaalbureau nodig dat u kunt vertrouwen. Bij Servisch vertaalbureau Aabévé leveren we uitstekende Servische vertalingen, die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Hier zijn enkele redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen:

Ervaring
Wij leveren al bijna 40 jaren Servische vertalingen en onze vertalers hebben de kennis en expertise om elk type vertaalproject aan te kunnen. Of u nu juridische documenten, marketingmateriaal of technische handleidingen moet vertalen, wij kunnen de klus voor u klaren.

Gecertificeerd
Servisch vertaalbureau Aabévé is ISO-gecertificeerd, wat betekent dat onze vertalingen voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit en nauwkeurigheid. We zijn toegewijd om onze klanten te voorzien van vertalingen, die niet alleen taalkundig correct zijn, maar ook cultureel passend.

Moedertaalsprekers
Onze vertalers zijn moedertaalsprekers van het Servisch en hebben een grondige kennis van de taal en cultuur. Dit zorgt ervoor dat de vertalingen niet alleen grammaticaal correct zijn, maar ook de bedoelde betekenis van het bronmateriaal overbrengen.

Betaalbaar
We bieden concurrerende prijzen voor onze Servische vertalingen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. We begrijpen dat onze klanten verschillende behoeften en budgetten hebben en we werken met hen samen om de beste oplossing voor hun vertaalbehoeften te vinden.

Snelle doorlooptijd
Tijd is van essentieel belang in de huidige snelle zakenwereld en dat begrijpen we. Daarom bieden we snelle en efficiënte Servische vertalingen, zonder in te leveren op kwaliteit. We streven er altijd naar om de deadlines van onze klanten te halen en op tijd te leveren.

servisch vertaalbureau-foto1

Servisch vertalen

Als u op zoek bent naar een vertaalbureau voor Servisch vertalen, dan is Aabévé Vertaalbureau de juiste keuze.

Wij beschikken over ervaren en gekwalificeerde vertalers, die gespecialiseerd zijn in vertalen Nederlands Servisch van documenten in vrijwel alle vakgebieden.

Servisch vertalen van o.a.:

Servisch vertalen door ervaren vertalers

Voor Servisch vertalen zetten wij, net als bij alle andere talencombinaties, zoveel mogelijk native speakers in. Ze hebben jarenlange ervaring in het vertalen van allerlei soorten teksten en zijn bekend met de nuances van de Servische taal en cultuur en kunnen deze op een juiste manier vertalen naar de doeltaal. Hierdoor zorgen wij ervoor dat uw boodschap op de juiste manier wordt overgebracht en dat er geen misverstanden ontstaan.

Niet alleen ervaren vertalers, maar ook AI-vertalingen

Artificial Intelligence (AI) heeft de taalindustrie drastisch veranderd en heeft geleid tot een revolutie in vertaaltechnologie. Met de opkomst van geavanceerde machine learning-algoritmen en neurale netwerken kunnen AI-vertaalsystemen nu steeds betere vertalingen produceren. Deze systemen hebben het vermogen om enorme hoeveelheden tekst te analyseren en te begrijpen, waardoor ze snel en efficiënt vertalingen kunnen genereren.

Hoewel AI-vertalingen zeker voordelen bieden, zoals snelheid en kostenbesparing, hebben ze nog steeds beperkingen. Ze kunnen moeite hebben met het begrijpen van context, culturele nuances en specifieke vakterminologie. Daarom is het vaak nog steeds noodzakelijk om menselijke vertalers in te schakelen voor complexe of gevoelige vertaalprojecten of om AI-vertalingen te controleren en reviseren.

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u kiezen uit een aantal opties voor uw vertalingen en ook AI-vertalingen behoren daarbij. Onze opties zijn:

 • Vertaling door een professionele en ervaren vertaler
 • Vertaling door een professionele en ervaren vertaler met controle en revisie door 2e vertaler (deze optie valt onder de ISO-certificering)
 • Beëdigde vertalingen in vele talencombinaties
 • AI-vertaling
 • AI-vertaling met revisie door een ervaren vertaler
 • AI-transcriptie van audiobestanden

Vrijblijvende offerte van Servisch vertaalbureau

U kunt een offerte eenvoudig aanvragen bij Servisch vertaalbureau Aabévé door gebruik te maken van onze aanvraagmodule. De documenten kunt u direct toevoegen. Rechtstreeks mailen kan natuurlijk ook. Als uw bestanden te groot zijn voor de aanvraagmodule of om te mailen, kunt u WeTransfer gebruiken. Wij gaan vervolgens te allen tijde zorgvuldig en vertrouwelijk met uw documenten om. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan in onze privacyverklaring. Heeft u vragen? Bel ons dan via 024-8200778. Wij helpen u graag!

Servisch vertaalbureau – samengevat

Servisch vertaalbureau Aabévé is uw ervaren en betrouwbare partner voor het leveren van hoogwaardige Servische vertalingen. Onze professionele Servische moedertaalvertalers zetten zich in voor het leveren van snelle en nauwkeurige vertalingen van hoge kwaliteit, die aan uw eisen voldoen. We zijn trots op onze klanttevredenheid, transparantie en eerlijke prijzen. Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw Servische vertalingen.

 

Niet alleen Servisch vertaalbureau, maar o.a. ook: