024-82 00 778 info@aabeve.nl

Slowaaks vertaalbureau

 • native vertalers Slowaaks
 • beëdigde vertaling Slowaaks
 • professioneel vertaalbureau Slowaaks
 • ISO-gecertificeerd

37+  jaren ervaring

200+ talencombinaties

600+ ervaren vertalers

5 sterren op Trustpilot

Slowaaks vertaalbureau met veel ervaring

Tot 1993 vormde Slowakije één land met Tsjechië. Na een vreedzame scheiding van tafel en bed gingen de beide landen zelfstandig verder. Slowakije werd in 2004 lid van zowel de Europese Unie als de NAVO. Het Slowaaks is ook één van de officiële talen van de EU. In 2009 voerde Slowakije de euro in als wettelijk betaalmiddel. Het Slowaaks is nauw verwant met het Tsjechisch en het Pools. Ruim 6 miljoen mensen spreken Slowaaks. Het overgrote deel daarvan woont in Slowakije.

Bij Slowaaks vertaalbureau Aabévé kunnen wij vertalingen vanuit of naar het Slowaaks verzorgen voor vele vakgebieden, zoals financiële, juridische, medische, technische en zakelijke vertalingen. Bedrijven en organisaties moeten ervoor zorgen dat hun communicatie nauwkeurig in het Slowaaks wordt vertaald, zodat ze hun doelgroep effectief kunnen bereiken. Ze kunnen zich daarbij geen missers permitteren. Aabévé heeft tientallen jaren ervaring in de vertaalbranche en kan u daardoor voor elk vertaalverzoek van dienst zijn.

Slowaaks vertaalbureau voor vertalen Nederlands Slowaaks

Slowaaks vertaalbureau Aabévé zorgt voor hoogwaardig vertalen Nederlands Slowaaks. Onze vertalers hebben uitgebreide kennis van beide talen en ze zorgen ervoor dat de vertalingen nauwkeurig en passend zijn.

Onze vertalers voeren een strikt kwaliteitsproces uit om ervoor te zorgen, dat vertalingen volgens de hoogste normen worden geleverd. We streven ernaar onze klanten vertalingen te bieden, die helpen de culturele en taalkundige doelstellingen van het bedrijf te overbruggen.

Slowaaks vertaalbureau voor vertalen Slowaaks Nederlands

Ook voor vertalen Slowaaks Nederlands hebben wij al veel bedrijven, organisaties en particulieren geholpen aan effectieve vertalingen.  Onze moedertaalsprekers begrijpen de context, cultuur en vereisten om hoogwaardige vertalingen te leveren, die cultureel geschikt zijn.

Onze vertalers zijn bedreven in het overbruggen van de kloof tussen de twee talen en zorgen ervoor dat de inhoud zeer lokaal wordt afgeleverd. Slowaaks vertaalbureau Aabévé biedt ook vertalingen aan voor grote en complexe documenten, waaronder technische handleidingen, financiële rapporten en juridische documenten.

Slowaaks vertaalbureau voor o.a.:

 • Nederlands Slowaaks
 • Slowaaks Nederlands
 • Engels Slowaaks
 • Slowaaks Engels
 • Duits Slowaaks
 • Slowaaks Duits
 • Frans Slowaaks
 • Slowaaks Frans
 • en nog vele andere combinaties

Slowaaks vertalen-compilatiefoto slowakije2
slowaaks vertaalbureau-foto1

Professioneel Slowaaks vertaalbureau

Voor een vertaling vanuit of naar het Slowaaks kan Slowaaks vertaalbureau Aabévé u uitstekend van dienst zijn. Omdat wij al bijna 40 jaren actief zijn in de vertaalbranche beschikken we over een ruime ervaring.

Aabévé Vertaalbureau onderscheidt zich door optimale service, lage tarieven, snelle levering, uitsluitend ervaren/professionele vertalers, ISO-gecertificeerd en hoge klantenwaardering.

Slowaaks vertalen

Als het gaat om het Slowaaks vertalen van documenten en teksten, kan het vinden van een betrouwbaar en professioneel vertaalbureau een uitdaging zijn. Gelukkig is er Aabévé Vertaalbureau, met bijna 40 jaren ervaring in de vertaalbranche. Wij leveren vertalingen van hoge kwaliteit, hebben een uitstekende klantenservice, zijn ISO-gecertificeerd en hebben op Trustpilot een 5 sterrenbeoordeling.

Onze vertalers zijn allemaal hoogopgeleid en/of hebben jarenlange ervaring met Slowaaks vertalen. Ze werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat de vertalingen aan hun specifieke behoeften en vereisten voldoen.

We bieden vertalingen aan in vrijwel alle vakgebieden. Daarnaast kunt u bij ons niet alleen terecht voor Slowaaks vertalen, maar ook voor meer dan 200 andere talencombinaties

Waarom kiezen voor Slowaaks vertaalbureau?

Als het gaat om het vertalen van uw belangrijke documenten, heeft u een vertaalbureau nodig dat u kunt vertrouwen. Bij Slowaaks vertaalbureau Aabévé leveren wij uitstekende Slowaakse vertalingen, die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Hier zijn enkele redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen:

Ervaring
Wij leveren al bijna 40 jaren Slowaakse vertalingen en onze vertalers hebben de kennis en expertise om elk type vertaalproject aan te kunnen. Of u nu juridische documenten, marketingmateriaal of technische handleidingen moet vertalen, wij kunnen de klus voor u klaren.

Gecertificeerd
Slowaaks vertaalbureau Aabévé is ISO-gecertificeerd, wat betekent dat onze vertalingen voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit en nauwkeurigheid. We zijn toegewijd om onze klanten te voorzien van vertalingen, die niet alleen taalkundig correct zijn, maar ook cultureel passend.

Moedertaalsprekers
Onze vertalers zijn moedertaalsprekers van het Slowaaks en hebben een grondige kennis van de taal en cultuur. Dit zorgt ervoor dat de vertalingen niet alleen grammaticaal correct zijn, maar ook de bedoelde betekenis van het bronmateriaal overbrengen.

Betaalbaar
We bieden concurrerende prijzen voor onze Slowaakse vertalingen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. We begrijpen dat onze klanten verschillende behoeften en budgetten hebben en we werken met hen samen om de beste oplossing voor hun vertaalbehoeften te vinden.

Snelle doorlooptijd
Tijd is van essentieel belang in de huidige snelle zakenwereld en dat begrijpen we. Daarom bieden we snelle en efficiënte Slowaakse vertalingen, zonder in te leveren op kwaliteit. We streven er altijd naar om de deadlines van onze klanten te halen en op tijd te leveren.

Gecertificeerd Slowaaks vertaalbureau

Slowaaks vertaalbureau Aabévé is ISO 17100:2015 gecertificeerd, wat betekent dat we voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen voor het leveren van vertalingen. Ons certificeringsproces is grondig en nauwgezet. Door onze certificering kunt u erop vertrouwen dat wij onze zaken goed op orde hebben.

Slowaaks vertalen is een uitdagende taak die een grondige kennis van de taal en cultuur vereist. Bij Aabévé Vertaalbureau hebben we bekwame vertalers met een schat aan ervaring in vertalingen naar of vanuit het Slowaaks. Of u nu Slowaaks naar Nederlands of Nederlands naar Slowaaks wilt, wij verzorgen het voor u.

Onze Slowaakse vertalers zijn moedertaalsprekers, dus ze hebben een aangeboren begrip van de taal, de nuances ervan en de culturele context. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze vertalingen nauwkeurig, cultureel passend en op tijd worden geleverd. We gebruiken de modernste vertaaltools om het proces te optimaliseren, zodat u kwalitatief hoogwaardige vertalingen ontvangt tegen een concurrerende prijs.

Slowaaks vertaalbureau zorgt voor groei

Wilt u uw bedrijf uitbreiden naar Slowakije? Wilt u zich richten op Slowaakse klanten? De professionele Slowaakse vertalers van Slowaaks vertaalbureau Aabévé kunnen u helpen nieuwe markten te betreden, nieuwe klanten aan te trekken en uw bedrijf te laten groeien.

Onze ervaren vertalers zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige en nauwkeurige vertalingen van overeenkomsten, websites en allerlei andere documenten. Met onze hulp kunt u ervoor zorgen dat uw boodschap een wereldwijd publiek bereikt. Wij helpen u graag om het meeste uit uw Slowaakse markten te halen!

Niet alleen ervaren vertalers, maar ook AI-vertalingen

Artificial Intelligence (AI) heeft de taalindustrie drastisch veranderd en heeft geleid tot een revolutie in vertaaltechnologie. Met de opkomst van geavanceerde machine learning-algoritmen en neurale netwerken kunnen AI-vertaalsystemen nu steeds betere vertalingen produceren. Deze systemen hebben het vermogen om enorme hoeveelheden tekst te analyseren en te begrijpen, waardoor ze snel en efficiënt vertalingen kunnen genereren.

Hoewel AI-vertalingen zeker voordelen bieden, zoals snelheid en kostenbesparing, hebben ze nog steeds beperkingen. Ze kunnen moeite hebben met het begrijpen van context, culturele nuances en specifieke vakterminologie. Daarom is het vaak nog steeds noodzakelijk om menselijke vertalers in te schakelen voor complexe of gevoelige vertaalprojecten of om AI-vertalingen te controleren en reviseren.

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u kiezen uit een aantal opties voor uw vertalingen en ook AI-vertalingen behoren daarbij. Onze opties zijn:

 • Vertaling door een professionele en ervaren vertaler
 • Vertaling door een professionele en ervaren vertaler met controle en revisie door 2e vertaler (deze optie valt onder de ISO-certificering)
 • Beëdigde vertalingen in vele talencombinaties
 • AI-vertaling
 • AI-vertaling met revisie door een ervaren vertaler
 • AI-transcriptie van audiobestanden

Vrijblijvende offerte aanvragen voor Slowaaks vertalen

Wilt u een geheel vrijblijvende offerte ontvangen van Slowaaks vertaalbureau Aabévé voor een Sloveense vertaling? Dat kan heel gemakkelijk via onze handige aanvraagmodule. Als de documenten te groot zijn om te verzenden via de aanvraagmodule of om te mailen, adviseren wij u om gebruik te maken van WeTransfer. U ontvangt van WeTransfer een mail als wij uw bestanden hebben gedownload. Binnen 30 minuten na de ontvangst van uw aanvraag, kunt u onze reactie in uw mailbox vinden. Meestal is dit ook al direct de offerte, waarin de kosten zijn opgenomen voor 2 opties. De eerste optie is een prijs voor alleen vertalen en steekproefsgewijze controle. De 2e optie is voor vertalen en de revisie door een tweede vertaler. Bij optie 2 voldoet de vertaling aan de voorwaarden, die worden gesteld in de ISO-certificering 17100-2015.

Vertrouwelijkheid bij Sloveens vertaalbureau

Slowaaks vertaalbureau Aabévé gaat altijd zorgvuldig en vertrouwelijk met uw documenten om. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan in onze privacyverklaring. Heeft u vragen? Bel ons dan via 024-8200778. Wij helpen u graag!

Niet alleen Slowaaks vertaalbureau, maar o.a. ook:

Bosnisch vertaalbureau
Kroatisch vertaalbureau
Tsjechisch vertaalbureau