024-82 00 778 info@aabeve.nl

Spaans vertaalbureau

 • native vertalers Spaans
 • beëdigde vertaling Spaans
 • professioneel vertaalbureau Spaans
 • ISO-gecertificeerd 

37+  jaren ervaring

200+ talencombinaties

600+ ervaren vertalers

5 sterren op Trustpilot

Deskundig Spaans vertaalbureau

Spaans vertalen vanuit of naar diverse andere talen wordt steeds belangrijker in de online wereld van vandaag. Spaans is één van de meest gesproken talen ter wereld en is de officiële taal in 21 landen. Als gevolg hiervan zijn hoogwaardige Spaanse vertalingen onmisbaar voor iedereen, die zakendoet in een Spaanssprekend land of met Spaanssprekende klanten werkt. Spaans vertaalbureau Aabévé is u graag van dienst met alle vertalingen vanuit of naar het Spaans.

Ervaren Spaans vertaalbureau

Verover de Spaanse markt met vlekkeloze vertalingen. Ervaar de kracht van Spaans vertaalbureau Aabévé! Iedere Spaanse vertaler van Aabévé beschikt over een ruime ervaring. Voor uw specifieke vakgebied zetten wij ook altijd een gespecialiseerde vertaler in. Bij Spaans vertaalbureau Aabévé beschikken alle vertalers over een gedegen opleiding op bachelorniveau en/of minimaal 5 jaar vertaalervaring. U kunt uw vertaalopdracht dus met een gerust hart aan ons overlaten.

Spaans vertaalbureau met native speakers

Voor het vertalen van uw documenten zetten wij zoveel mogelijk native speakers (moedertaalsprekers) in. Dat wil zeggen dat ze moedertaalspreker zijn in de doeltaal. Bij een vertaling Spaans Engels zijn ze dus moedertaalspreker in het Engels. Onze vertalers hebben naast de grote kennis van vertalen, ook inzicht in de cultuur. Ook weten onze vertalers alles over de gebruiken en sociale aspecten. Hierdoor bent u bij Spaans vertaalbureau Aabévé verzekerd van een passende vertaling van goede kwaliteit.

Spaans vertalen bij Spaans vertaalbureau

Kwaliteit

Op elke vertaling verstrekken wij kwaliteitsgarantie. U bent dus altijd verzekerd van een perfect verzorgd eindresultaat, wat uw vertaalopdracht ook is.

Wij voorzien u graag vooraf van een heldere prijsindicatie voor Spaans vertalen, zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Vertalen

Als u een deal heeft gemaakt in Spanje is het te verwachten, dat overeenkomsten, documentatie en e-mailcorrespondentie in het Spaans aan u worden toegezonden.

Aabévé Vertaalbureau is dan voor u de aangewezen partner voor uw vertaalwerk. Dat doen wij al bijna 40 jaren snel en goed.

Correspondentie

Voor uw Spaanse partner is het vanzelfsprekend, dat correspondentie aan u wordt toegezonden in het Spaans. Van u verwacht men omgekeerd geen Nederlandstalige correspondentie.

Spaans vertalen van uw brieven en e-mails is dus aan te bevelen om een goede band op te bouwen en uw entree op de Spaanse markt tot een succes te maken.

Spaans vertalen

Bij Spaans vertaalbureau Aabévé begrijpen we dat het belangrijk is, dat met Spaans vertalen professioneel en accuraat wordt omgegaan. Of het nu gaat om juridische documenten, marketingmateriaal of technische handleidingen, onze deskundige vertalers staan klaar om uw Nederlandse tekst naar het Spaans te vertalen en uw Spaanse tekst naar het Nederlands.

Onze vertalers zijn moedertaalsprekers van de doeltaal, wat betekent dat ze niet alleen de taal vloeiend spreken, maar ook de culturele nuances en regionale verschillen begrijpen. Dit is essentieel voor het leveren van nauwkeurige vertalingen, die niet alleen de letterlijke betekenis van de tekst overbrengen, maar ook de intentie en de stijl van de oorspronkelijke tekst behouden.

Nederlands Spaans vertalen

Nederlands Spaans vertalen verzorgen onze professionele vertalers met vloeiendheid en nauwkeurigheid. Ze zijn taalexperts met diepgaande kennis van beide talen en begrijpen de subtiliteiten en nuances, die nodig zijn om een vloeiende en natuurlijke vertaling te bieden. Of het nu gaat om het vertalen van zakelijke documenten, marketingmateriaal, juridische teksten of persoonlijke correspondentie, onze vertalers zorgen ervoor dat de boodschap helder en effectief wordt overgebracht in het Spaans, zonder verlies van betekenis of context. Vertrouw op onze professionele vertalers om ervoor te zorgen dat uw Nederlands naar Spaans vertalingen van de hoogste kwaliteit zijn.

Nederlands Spaans vertalen: kwaliteit staat voorop

Maar we gaan verder dan alleen het vertalen van uw tekst. We bieden ook proeflezen en redactiediensten aan om ervoor te zorgen, dat uw vertaling vrij is van taalfouten en consistent is in stijl en toon. Op grond van onze ISO-certificering bieden we de mogelijkheid aan om de eerste vertaling te laten controleren en reviseren door een tweede, ervaren vertaler.

Kwaliteit is van het grootste belang bij Nederlands Spaans vertalen en daarom kunt u vertrouwen op onze professionele vertalers om hoogwaardige vertalingen te leveren. Onze experts zijn taalvaardig en hebben uitgebreide ervaring in het vertalen van diverse soorten inhoud. Ze begrijpen de nuances en subtiliteiten van beide talen en zorgen ervoor dat uw boodschap accuraat wordt overgebracht in het Spaans. Met aandacht voor detail en grondige kwaliteitscontroleprocessen zorgen onze professionele vertalers ervoor dat elke vertaling aan de hoogste normen voldoet. Kies voor kwaliteit

Nederlands Spaans vertalen: met taalvaardigheid en cultureel begrip

Voor Nederlands Spaans vertalen is het van groot belang om te vertrouwen op experts met taalvaardigheid en cultureel begrip. Onze professionele vertalers zijn taalexperts met uitgebreide ervaring in Nederlands Spaans vertalen. Ze begrijpen de subtiliteiten van beide talen en zorgen ervoor dat uw teksten nauwkeurig en effectief worden vertaald. Met aandacht voor detail en cultureel begrip kunnen onze experts ervoor zorgen dat uw boodschap op de meest geschikte manier wordt overgebracht naar het Spaanstalige publiek. Vertrouw op onze experts met taalvaardigheid voor Nederlands Spaans vertalen. 

Vertalen Engels Spaans en vertalen Spaans Engels

Naast Nederlands Spaans vertalen komen ook vertalen Engels Spaans en vertalen Spaans Engels behoorlijk vaak voor. We begrijpen dat een goede vertaling niet alleen de betekenis van de tekst overbrengt, maar ook de juiste toon en stijl heeft om uw boodschap effectief over te brengen.

Bij Spaans vertaalbureau Aabévé geloven we in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. We werken samen met bedrijven van alle groottes en in alle sectoren om ervoor te zorgen, dat hun vertaalbehoeften worden vervuld. We begrijpen dat uw tijd kostbaar is en daarom bieden we voor vertalen Spaans Engels en vertalen Engels Spaans snelle en efficiënte service aan zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Referenties2
spaans vertaalbureau-foto1

Deskundig vertalen Engels Spaans

Net als voor alle andere talencombinaties, zetten wij ook voor vertalen Engels Spaans en vertalen Engels Spaans uitsluitend deskundige en ervaren vertalers in. Zij hebben een opleiding op bachelorniveau achter de rug of beschikken over minimaal 5 jaren vertaalervaring.

Hebben ze dit niet, dan kunnen ze helaas niet voor Aabévé Vertaalbureau werken. En dat dit effect heeft, blijkt wel uit onze 5 sterrenbeoordeling op Trustpilot.

Spaans vertaalbureau voor beëdigde vertalingen 

Ook voor beëdigde vertalingen zit u goed bij Spaans vertaalbureau Aabévé. Deze vertalingen worden verzorgd door een vertaler, die daarvoor is beëdigd door de rechtbank. Soms is voor een beëdigde vertaling ook een apostille nodig. Een apostille kunt u zelf afhalen bij de Griffie van een Arrondissementsrechtbank in uw regio. Alles wat van belang is bij een apostille kunt u lezen op deze pagina. Een beëdigde vertaling is vrijwel altijd noodzakelijk bij officiële (persoonlijke) documenten, zoals:

• Geboorteakte
• Paspoort/ID-kaart
• Diploma
• V.O.G.

• IND-aanvraag
• Proces-verbaal
• Rijbewijs
• Huwelijksakte

• Hypotheekakte
• Scheidingsakte
• Overlijdensakte
• Testament

Spaans vertaalbureau voor de juiste vertalers

Vertaling Engels Spaans nodig? Dan helpen wij u graag verder. Al sinds 1987 levert Spaans vertaalbureau Aabévé vertalingen in allerlei talencombinaties. Dus ook een vertaling Engels Spaans kunnen wij voor u verzorgen. Voor alle vertalingen hebben wij de juiste vertalers beschikbaar. Alle vertalingen worden geleverd met kwaliteitsgarantie.

Aabévé Vertaalbureau was oorspronkelijk gevestigd in Breda, maar is in 2007 verhuisd naar Mill. Met onze inmiddels tientallen jaren ervaring en expertise, kunt u erop vertrouwen dat wij een vertaling Engels Spaans leveren die 100% voldoet aan uw wensen en eisen. Wilt u graag meer weten over Engels Spaans vertalen? Of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen.

Waarom kiezen voor Spaans vertaalbureau?

Als het gaat om het vertalen van uw belangrijke documenten, heeft u een vertaalbureau nodig dat u kunt vertrouwen. Bij Spaans vertaalbureau Aabévé zijn we trots op het leveren van uitstekende Spaanse vertalingen, die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Hier zijn enkele redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen:

Ervaring
Wij leveren al bijna 40 jaren Spaanse vertalingen en onze vertalers hebben de kennis en expertise om elk type vertaalproject aan te kunnen. Of u nu juridische documenten, marketingmateriaal of technische handleidingen moet vertalen, wij kunnen de klus voor u klaren.

Gecertificeerd
Spaans Vertaalbureau Aabévé is gecertificeerd, wat betekent dat onze vertalingen voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit en nauwkeurigheid. We zijn toegewijd om onze klanten te voorzien van vertalingen, die niet alleen taalkundig correct zijn, maar ook cultureel passend.

Moedertaalsprekers
Onze vertalers zijn moedertaalsprekers van het Spaans en hebben een grondige kennis van de taal en cultuur. Dit zorgt ervoor dat de vertalingen niet alleen grammaticaal correct zijn, maar ook de bedoelde betekenis van het bronmateriaal overbrengen.

Betaalbaar
We bieden concurrerende prijzen voor onze Spaanse vertalingen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. We begrijpen dat onze klanten verschillende behoeften en budgetten hebben en we werken met hen samen om de beste oplossing voor hun vertaalbehoeften te vinden.

Snelle doorlooptijd
Tijd is van essentieel belang in de huidige snelle zakenwereld en dat begrijpen we. Daarom bieden we snelle en efficiënte Spaanse vertalingen, zonder in te leveren op kwaliteit. We streven er altijd naar om de deadlines van onze klanten te halen en op tijd te leveren.

Spaans vertaalbureau voor uw zakendeal

Gesprekken over een zakendeal vinden in Spanje vaak plaats tijdens de lunch. Spanjaarden komen vaak te laat voor een afspraak en u moet er dan ook niet van opkijken als u behoorlijk lang moet wachten. Ze verdiepen zich graag in de andere partij en de afspraken worden schriftelijk vastgelegd. Zorg ervoor dat u goed bent voorbereid en alle benodigde documenten in het Spaans bij u heeft. Spaans vertaalbureau Aabévé helpt u verder met uw zakendeal.

Gecertificeerd Spaans vertaalbureau

Als ISO-gecertificeerd Spaans vertaalbureau Aabévé kunnen wij u van dienst zijn met vertalingen in vrijwel elk vakgebied. Onderstaand treft u een kleine selectie aan van veel voorkomende vakgebieden. Staat uw vakgebied er niet bij, neem dan contact met ons op. Het moet al vreemd zijn als wij het niet voor u kunnen vertalen. En uiteraard verzorgen wij ook uw vertaling Nederlands Spaans, alsmede Engels Spaans en Spaans Engels.

spaans vertalen-4 foto's

Spaans vertaalbureau voor Nederlands Spaans

Als Spaans vertaalbureau Aabévé verzorgen wij kwaliteitsvertalingen van het Nederlands naar het Spaans, zodat uw zakelijke boodschap correct wordt vertaald en overkomt bij uw doelgroep. Met de hulp van onze ervaren vertalers Nederlands Spaans kunnen we u helpen bij het opzetten van uw bedrijf of webshop in Spanje of andere Spaanstalige landen.

Onze Nederlands Spaanse vertalingen zijn zorgvuldig aangepast aan de behoeften van onze klanten, waardoor het voor hen gemakkelijker wordt om te communiceren met hun Spaanstalige klanten. We begrijpen het belang van taalkundige nauwkeurigheid en culturele gevoeligheid en daarom zorgen we voor vertalingen van hoge kwaliteit, die zowel geloofwaardig als betrouwbaar zijn.

Spaans vertaalbureau voor Spaans Nederlands

Spaans vertaalbureau Aabévé levert vertalingen van topkwaliteit van het Spaans naar het Nederlands, zodat de vertalingen nauwkeurig en gemakkelijk te begrijpen zijn voor het Nederlandse publiek. Onze vertalers Spaans Nederlands zijn moedertaalsprekers en hebben een grondige kennis van beide culturen. Ze zorgen ervoor dat vertalingen goed gelokaliseerd zijn.

Als u vertalingen nodig heeft van Spaans naar Nederlands, dan zijn wij er om u te helpen uw doel te bereiken door u te voorzien van grondige en betrouwbare vertalingen.

Voorbeelden vakgebieden Spaans vertaalbureau: 

 • Automotive
 • Chemisch
 • Juridisch
 • Medisch
 • Overheid
 • Technisch
 • Wetenschap

 

 • Architectuur
 • Bouw
 • Dienstverlening
 • Energie
 • Financiën
 • ICT
 • Grafisch
 • Accountancy
 • Horeca
 • Marketing
 • Toerisme
 • Transport
 • Verzekeringen
 • Webdesign

Spaans vertaalbureau met ruime ervaring

Nederlands Spaans vertalen of Spaans Nederlands? Wilt u uw producten of diensten aanbieden op de Spaanse markt, dan doet u er goed aan om uw documenten, folders, handleidingen en website te vertalen naar het Spaans.

Doet u dat niet, dan zal het moeilijk zijn om in Spanje voet aan de grond te krijgen. Verder is het aan te bevelen om bij een gesprek met een Spaanse partner een gesprekstolk beschikbaar te hebben.

Spaans vertaalbureau Aabévé is al bijna 40 jaren actief in de vertaalbranche en kan dus bogen op een enorme ervaring. Daarnaast zijn wij op de onafhankelijke beoordelingswebsite Trustpilot gekwalificeerd als 5-sterren vertaalbureau.

AI-vertalingen 

Bij Aabévé Vertaalbureau kunnen wij ook AI-vertalingen in alle talencombinaties voor u verzorgen, al dan niet in combinatie met controles en revisies door professionele vertalers. AI-vertalingen en professionele vertalingen vormen een krachtige combinatie, die elkaar aanvullen en zorgen voor optimale nauwkeurigheid. Met AI kunnen grote hoeveelheden tekst snel worden vertaald. Ze bieden een goede basis voor efficiëntie en snelheid. Aan de andere kant kunnen professionele vertalingen, uitgevoerd door ervaren taalexperts, de nuances, context en culturele aspecten van een tekst begrijpen en overbrengen.

Door deze twee benaderingen te combineren, kunnen we profiteren van de snelheid en efficiëntie van AI-vertalingen en tegelijkertijd vertrouwen op de expertise van professionele vertalers om de kwaliteit en nauwkeurigheid te waarborgen. Het resultaat is een optimale vertaalervaring waarbij snelheid en nauwkeurigheid hand in hand gaan.

AI-vertalingen uitbesteden aan Aabévé Vertaalbureau

Als het gaat om vertalingen, is het begrijpelijk dat veel mensen geneigd zijn om gebruik te maken van gratis vertaaltools, zoals Google Translate of ChatGPT of Microsoft Translator. Deze tools bieden snelle vertalingen, maar er zijn belangrijke redenen waarom u AI-vertalingen beter kunt uitbesteden aan Aabévé Vertaalbureau, in plaats van ze zelf te laten vertalen door dergelijke tools: 

 • De kwaliteit van AI-vertalingen, die door Aabévé Vertaalbureau wordt aangeboden, is aanzienlijk hoger dan die van gratis vertaaltools.
 • U hoeft niet zelf alle teksten te kopiëren en te plakken in de vertaaltool en na de vertaling, nog eens terug te kopiëren en te plakken. U bespaart dus veel kostbare tijd en geld.
 • De teksten, die u aanlevert in Word-, Pdf- of PowerPoint-formaat, ontvangt u vertaald terug in dezelfde opmaak als de brontekst.
 • Optioneel kunt u er bovendien voor kiezen om de AI-vertaling te laten controleren door een ervaren vertaler.
 • De levertijd is supersnel, de kosten zijn extreem laag.

Spaans vertaalbureau voor alle documenten

Vrijblijvende offerte van Spaans vertaalbureau

Wacht niet langer, laat ons uw brug zijn naar de Spaanse wereld. Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte! De accountmanagers van Spaans vertaalbureau Aabévé staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u een nauwkeurige offerte te geven op basis van uw behoeften. U kunt ons telefonisch bereiken via 024 -82 00 778 of een mail sturen. U kunt ook onze pagina klantenreacties bekijken om te zien wat onze klanten over onze dienstverlening schrijven. Trustpilot geeft ons het predikaat 5-sterren vertaalbureau!

Een vrijblijvende offerte kunt u aanvragen door gebruik te maken van onze aanvraagmodule door op onderstaande button te klikken. U mag uw aanvraag ook rechtstreeks aan ons mailen. Weet u het aantal woorden niet, dan kunt u het document of de documenten toevoegen en tellen wij de woorden. Als de documenten te groot zijn om te mailen, kunt u ze via WeTransfer aan ons verzenden. Ook dan gaat de verzending via een beveiligde verbinding.

Vertrouwelijkheid bij Spaans vertaalbureau

Documenten, die u naar ons mailt om het aantal woorden te tellen, worden door ons volstrekt vertrouwelijk behandeld. Wilt u liever gebruik maken van uw eigen geheimhoudingsverklaring, dan kunt u die aan ons mailen en ontvangt u deze ondertekend retour. Met bijna 40 jaren ervaring staan wij garant voor topvertalingen met kwaliteitsgarantie. Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

Referenties3

Spaans vertalen – Veelgestelde vragen

1. Is de Spaanse taal moeilijk om te leren of te spreken door Nederlanders?

Over het algemeen wordt Spaans beschouwd als een van de gemakkelijkere talen voor Nederlanders om te leren of te spreken. Dit komt omdat Spaans en Nederlands beide Indo-Europese talen zijn en veel grammaticale overeenkomsten hebben. Bovendien is het Spaans een fonetisch geschreven taal, wat betekent dat het schrijven en uitspreken gemakkelijker zijn. Ook dyslectische mensen kunnen goed Spaans leren. Dus, Spaans leren heeft alleen maar voordelen en kan zeker de moeite waard zijn.

2. Waarom heeft een Spaanse vertaling meer woorden, dan een Nederlandse brontekst?

Dit kan verschillende redenen hebben:

 • Elke taal heeft zijn eigen grammaticale regels en woordvolgorde, waardoor de vertaling soms meer of minder woorden kan bevatten dan de oorspronkelijke tekst.
 • De Spaanse taal heeft vaak meer woorden nodig om bepaalde nuances en details uit te drukken, die niet in de oorspronkelijke Nederlandse tekst voorkwamen.
 • De Spaanse taal heeft een zeer uitgebreide woordenschat, met meer dan 93.000 woorden, wat ook kan bijdragen aan een toename van het aantal woorden in de vertaling.

3. Welke Spaanse woorden laten zich lastig vertalen naar het Nederlands?

Er zijn verschillende Spaanse woorden, die zich lastig laten vertalen naar het Nederlands, omdat ze unieke betekenissen hebben die niet goed in één woord kunnen worden uitgedrukt. Enkele voorbeelden zijn:

 • Sobremesa: verwijst naar de tijd die wordt doorgebracht aan tafel na de maaltijd, bijvoorbeeld om te praten of te ontspannen.
 • Trasnochar: beschrijft het opblijven tot laat in de nacht, bijvoorbeeld om te feesten of te genieten van het nachtleven.
 • Manco: wordt gebruikt om iemand te beschrijven, die een lichaamsdeel mist of niet volledig functioneel is, bijvoorbeeld een persoon die een arm of been mist.
 • Tocayo: verwijst naar iemand die dezelfde voornaam heeft als u.
 • Anteayer: verwijst naar de dag voor gisteren, dus twee dagen geleden.
 • Friolero: beschrijft iemand die gevoelig is voor kou en het heel snel koud krijgt.

Er zijn echter veel Spaanse woorden, die wel vertaald kunnen worden naar het Nederlands, maar soms kan de exacte betekenis verloren gaan in de vertaling. Het is daarom belangrijk om context en culturele nuances in overweging te nemen bij het vertalen van woorden van de ene taal naar de andere.

4. Wordt Spaans op termijn de meest gesproken taal in de Verenigde Staten?

Er zijn verschillende voorspellingen gedaan over de toekomst van de Spaanse taal in de Verenigde Staten, maar het is moeilijk om precies aan te geven wat er zal gebeuren. Op dit moment spreken meer dan 30 miljoen Amerikanen Spaans als eerste of tweede taal en het Spaans is officieel de tweede taal in de Verenigde Staten. Er zijn ook rapporten die suggereren, dat het Spaans de meest gesproken taal in de Verenigde Staten zal worden omstreeks 2050.

Er zijn verschillende factoren, die hebben bijgedragen aan de groei van de Spaanse taal in de Verenigde Staten, waaronder immigratie, de groei van de Latijns-Amerikaanse bevolking en de sterke economische banden tussen de Verenigde Staten en Latijns-Amerika. Het is echter belangrijk om op te merken, dat het Engels nog steeds de dominante taal is in de Verenigde Staten en dat veel Spaanstalige Amerikanen ook Engels spreken.

Het is mogelijk dat Spaans op termijn de meest gesproken taal in de Verenigde Staten zal worden, maar het is ook mogelijk dat het Engels zijn dominantie zal behouden. Het is belangrijk om te blijven kijken naar de trends en ontwikkelingen op het gebied van taalgebruik in de Verenigde Staten om beter te begrijpen hoe de taalsituatie zich zal ontwikkelen in de toekomst.

Klantenreacties2

Spaans vertalen – Wat moet u weten over de Spaanse taal?

De Spaanse taal is een van de meest gesproken talen ter wereld en wordt door meer dan 500 miljoen mensen gebruikt als hun moedertaal of als tweede taal. Het is de officiële taal van 21 landen, waaronder Spanje, Mexico, Colombia, Argentinië en Peru. Het is ook een van de zes officiële talen van de Verenigde Naties en wordt steeds populairder als tweede taal in de Verenigde Staten en andere delen van de wereld.

Spaans vertalen – Omgekeerde leestekens Spaanse taal

Een ander interessant kenmerk van de Spaanse taal is het gebruik van omgekeerde leestekens, zoals het vraagteken en het uitroepteken. In het Spaans worden deze leestekens aan het begin van een vraagzin of uitroep geplaatst, in plaats van aan het einde, zoals in het Nederlands. Dit zorgt ervoor dat de spreker meteen duidelijk maakt dat het om een vraag of uitroep gaat, nog voordat de rest van de zin wordt uitgesproken.

Spaans vertalen – Grammatica Spaanse taal

Als het gaat om de grammatica van de Spaanse taal, zijn er enkele belangrijke verschillen met het Nederlands. Zo heeft het Spaans bijvoorbeeld een veel uitgebreider systeem van werkwoordvervoegingen, waarbij deze worden vervoegd op basis van de tijd, persoon en aantal. Dit kan aanvankelijk verwarrend zijn voor mensen die Spaans leren, maar het is ook een belangrijk onderdeel van wat deze taal zo rijk en expressief maakt.

Een ander belangrijk aspect van de Spaanse taal is de zinsopbouw. In het Spaans worden zinnen vaak anders opgebouwd dan in het Nederlands, met het werkwoord vaak aan het begin of midden van de zin. Ook dit kan tot verwarring leiden voor mensen die Spaans leren, maar het is ook een belangrijk onderdeel van de grammatica van de taal en het geeft sprekers van het Spaans de mogelijkheid om hun zinnen op een unieke en expressieve manier te construeren.

Niet alleen Spaans vertaalbureau, maar o.a. ook:

Frans vertaalbureau
Italiaans vertaalbureau
Portugees vertaalbureau