Spaans vertalen

Iedere Spaanse vertaler van Aabévé Vertaalbureau beschikt over een ruime ervaring. Voor uw specifieke vakgebied zetten wij ook altijd een gespecialiseerde vertaler in, we werken uitsluitend met professionals. Bij Aabévé Vertaalbureau beschikken alle vertalers over een gedegen opleiding op bachelorniveau of minimaal 5 jaar vertaalervaring. U kunt uw vertaalopdracht dus met een gerust hart aan ons overlaten.

U bent dan ook altijd verzekerd van een perfect verzorgd eindresultaat, wat uw vertaalopdracht ook is. Wij voorzien u graag vooraf van een heldere prijsindicatie voor uw vertaling, zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Offerte aanvragen

  Beëdigde vertaling? *
  JaNee

  Video Spaans vertalen

  Bekijk hieronder de informatieve video over Spaans vertalen. In 93 seconden bent u op de hoogte van een aantal belangrijke zaken over Spaans vertalen.

  video Spaans vertalen

  Vertalen Spaans Nederlands

  Wilt u uw producten of diensten aanbieden op de Spaanse markt, dan doet u er goed aan om uw documenten, folders, handleidingen en website te vertalen naar het Spaans. Doet u dat niet, dan zal het moeilijk zijn om in Spanje voet aan de grond te krijgen. Verder is het aan te bevelen om bij een gesprek met een eventuele Spaanse partner een gesprekstolk beschikbaar te hebben.

  Gesprekken over een (internationale) zakendeal vinden in Spanje vaak plaats tijdens de lunch. Spanjaarden komen vaak te laat voor een afspraak en u moet er dan ook niet van opkijken als u behoorlijk lang moet wachten. Ze verdiepen zich graag in de andere partij en de gemaakte afspraken worden altijd schriftelijk vastgelegd. Zorg ervoor dat u goed bent voorbereid en alle benodigde documentatie in het Spaans bij u heeft.

  U doet er dus goed aan om uw brieven en overeenkomsten, maar vaak ook e-mailcorrespondentie beschikbaar te hebben in het Spaans. Doet u dat niet dan staat u al op achterstand voordat u nog maar bent begonnen.

  Vertalen Nederlands Spaans

  Als u een deal heeft gemaakt in Spanje is het te verwachten, dat overeenkomsten, documentatie en e-mailcorrespondentie in het Spaans aan u worden toegezonden. Aabévé Vertaalbureau is dan voor u de aangewezen partner voor uw vertaalwerk. Dat doen wij al meer dan 30 jaar snel en goed.

  Alhoewel het voor uw Spaanse partner als vanzelfsprekend is, dat correspondentie aan u wordt toegezonden in het Spaans, van u verwacht men omgekeerd geen Nederlandstalige correspondentie. Naar Spaans vertalen is dus aan te bevelen om uw brieven en e-mailcorrespondentie naar het Spaans te laten vertalen om een goede band op te bouwen en uw entree op de Spaanse markt tot een succes te maken.

  Aabévé Vertaalbureau: optimale service snelle reactie lage tarieven ervaren vertalers ook beëdigd hoge waardering iso-gecertificeerd

  Beëdigde vertaling

  Voor beëdigde vertalingen zit u ook goed bij Aabévé Vertaalbureau. Deze vertalingen worden verzorgd door een vertaler, die daarvoor is beëdigd door de rechtbank. Soms is voor een beëdigde vertaling ook een apostille nodig. Een apostille kunt u zelf afhalen bij de Griffie van een Arrondissementsrechtbank in uw regio. Alles wat van belang is bij een apostille kunt u lezen op deze pagina. Een beëdigde vertaling is vrijwel altijd noodzakelijk bij officiële documenten, zoals:

  • Geboorteakte
  • Paspoort/ID-kaart
  • Diploma
  • V.O.G.
  • IND-aanvraag
  • Proces-verbaal

  • Rijbewijs
  • Huwelijksakte
  • Hypotheekakte
  • Scheidingsakte
  • Overlijdensakte
  • Testament

  Spaans vertaalbureau

  Wilt u uw teksten laten vertalen door onze professionele vertalers? Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over onze werkwijze? U kunt altijd contact met ons opnemen. Voor uw vertaling kunt u een geheel vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. U kunt dit zeer eenvoudig doen via de aanvraagmodule op deze pagina. Kies de gewenste talencombinatie en selecteer uw documenten.

  Uiteraard kunt u ook rechtstreeks naar ons mailen. Het verzenden van uw documenten via deze website gebeurt via een beveiligde verbinding. Zijn uw documenten te groot om via de website te verzenden of te mailen, maak dan gebruik van ons WeTransfer kanaal.

  Vertaling Spaans Nederlands

  Wij kunnen u van dienst zijn met vertalingen in vrijwel elk vakgebied. Onderstaand treft u een kleine selectie aan van veel voorkomende vakgebieden. Staat uw vakgebied er niet bij, neem dan contact met ons op. Het moet al vreemd zijn als wij het niet voor u kunnen vertalen. U kunt bij ons terecht voor het vertalen van teksten in diverse vakgebieden, waaronder:

  Accountancy
  Architectuur
  Bouw
  Commercie
  Dienstverlening
  Financieel
  ICT
  Juridisch

  Marketing
  Medisch
  Technisch
  Toeristisch
  Transport
  Verzekering
  Webdesign
  Zakelijk

  34

  Aabévé Vertaalbureau, al meer dan 30 jaar vertalingen met kwaliteitsgarantie!

  Vertalen Spaans en andere talen

  Natuurlijk kunt u bij Aabévé Vertaalbureau Spaans terecht voor letterlijke vertalingen naar en vanuit vele talen. Vertalen Engels Spaans, vertalen Spaans Engels, vertalen van Nederlands naar Spaans, Spaans naar Frans, of welke combinatie dan ook, wij regelen het voor u. Bovendien zijn wij u graag van dienst voor het vertalen van websites. Ook staan wij voor u klaar voor het verzorgen van een beëdigde vertaling van officiële documenten. Dit zijn bijvoorbeeld documenten uit openbare registers en van de burgerlijke stand, notariële stukken, diploma’s en accountantsverklaringen.

  Een offerte kunt u aanvragen via de aanvraagmodule op deze pagina. Wij ontvangen dan direct alle noodzakelijke informatie. Maar u kunt ook rechtstreeks aan ons mailen. Vermeld in uw mail de talencombinatie, of het gaat om een normale of een beëdigde vertaling en het aantal woorden van het document. Weet u het aantal woorden niet, dan kunt u het te vertalen document toevoegen als bijlage en tellen wij de woorden voor u.

  Onze klanten zijn uitermate tevreden over onze dienstverlening en brengen dit tot uitdrukking in een hoge waardering op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot.

  Ook interessant:

  hoe kan conductor uw website helpen
  websitevertaling-lokalisatie
  inheemse stam