024-82 00 778 info@aabeve.nl

Spaans vertalen

vanuit of naar vele andere talen

spaans vertalen-foto maspalomas en meer

Spaans vertalen

Iedere Spaanse vertaler van Aabévé Vertaalbureau beschikt over een ruime ervaring. Voor uw specifieke vakgebied zetten wij ook altijd een gespecialiseerde vertaler in. We werken uitsluitend met professionals.

Bij Aabévé Vertaalbureau beschikken alle vertalers over een gedegen opleiding op bachelorniveau of minimaal 5 jaar vertaalervaring. U kunt uw vertaalopdracht dus met een gerust hart aan ons overlaten. U bent dan ook altijd verzekerd van een perfect verzorgd eindresultaat, wat uw vertaalopdracht ook is. 

Offerte aanvragen?

Maak gebruik van de aanvraagmodule op deze pagina. Documenten worden verzonden via een beveiligde verbinding.

Reactie

Binnen 30 minuten ontvangt u onze reactie in uw mailbox. Vrijwel altijd is dit direct de offerte met levertijd.

Akkoord?

Gaat u akkoord met onze offerte, dan gaan wij direct voor u aan de slag en ontvangt u de vertaling binnen de afgesproken levertijd.

Vertaling Nederlands Spaans

Kwaliteit

Op elke vertaling verstrekken wij kwaliteitsgarantie. U bent dus altijd verzekerd van een perfect verzorgd eindresultaat, wat uw vertaalopdracht ook is. Wij voorzien u graag vooraf van een heldere prijsindicatie voor uw vertaling, zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Vertalen

Als u een deal heeft gemaakt in Spanje is het te verwachten, dat overeenkomsten, documentatie en e-mailcorrespondentie in het Spaans aan u worden toegezonden. Aabévé Vertaalbureau is dan voor u de aangewezen partner voor uw vertaalwerk. Dat doen wij al meer dan 30 jaren snel en goed.

Correspondentie

Voor uw Spaanse partner is het vanzelfsprekend, dat correspondentie aan u wordt toegezonden in het Spaans. Van u verwacht men omgekeerd geen Nederlandstalige correspondentie. Het is dus aan te bevelen om uw brieven en e-mailcorrespondentie naar het Spaans te laten vertalen om een goede band op te bouwen en uw entree op de Spaanse markt tot een succes te maken.

Beëdigde vertaling

Ook voor beëdigde vertalingen zit u goed bij Aabévé Vertaalbureau. Deze vertalingen worden verzorgd door een vertaler, die daarvoor is beëdigd door de rechtbank. Soms is voor een beëdigde vertaling ook een apostille nodig. Een apostille kunt u zelf afhalen bij de Griffie van een Arrondissementsrechtbank in uw regio. Alles wat van belang is bij een apostille kunt u lezen op deze pagina. Een beëdigde vertaling is vrijwel altijd noodzakelijk bij officiële (persoonlijke) documenten, zoals:

• Geboorteakte
• Paspoort/ID-kaart
• Diploma
• V.O.G.
• IND-aanvraag
• Proces-verbaal
• Rijbewijs
• Huwelijksakte
• Hypotheekakte
• Scheidingsakte
• Overlijdensakte
• Testament

Offerte of informatie aanvragen

Voor een vrijblijvende offerte kunt u gebruik maken van de aanvraagmodule op deze pagina. U mag het woordenaantal en/of de documenten ook rechtstreeks aan ons mailen. Bestanden, die te groot zijn, kunt u verzenden via WeTransfer. Binnen 30 minuten nadat uw aanvraag bij ons binnen komt, ontvangt u onze reactie in uw mailbox.

Offerte aanvragen

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
=

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u vertrouwen op:

service

Optimale service

Binnen 30 minuten reactie

Snelle levering

ervaring

Ervaren vertalers

Ook beëdigde vertalingen

Lage tarieven

kwaliteit

Hoge klantenwaardering

ISO-gecertificeerd

Tientallen jaren ervaring

Een greep uit de reacties van klanten:

(meer reacties vindt u op deze pagina)

Chantal

Chantal

Vertalingen zijn snel en volgens afspraak geregeld. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen! Een absolute aanrader!

Jill

Jill

Wij worden altijd snel en vriendelijk geholpen.

frans vertalen-foto3

Vertalen Spaans Nederlands

Wilt u uw producten of diensten aanbieden op de Spaanse markt, dan doet u er goed aan om uw documenten, folders, handleidingen en website te vertalen naar het Spaans. Doet u dat niet, dan zal het moeilijk zijn om in Spanje voet aan de grond te krijgen. Verder is het aan te bevelen om bij een gesprek met een Spaanse partner een gesprekstolk beschikbaar te hebben.

Gesprekken over een zakendeal vinden in Spanje vaak plaats tijdens de lunch. Spanjaarden komen vaak te laat voor een afspraak en u moet er dan ook niet van opkijken als u behoorlijk lang moet wachten. Ze verdiepen zich graag in de andere partij en de gemaakte afspraken worden altijd schriftelijk vastgelegd. Zorg ervoor dat u goed bent voorbereid en alle benodigde documentatie in het Spaans bij u heeft.

Wij vertalen o.a. voor deze bedrijven:

(meer referenties op deze pagina)

peripro fencing-logo
vacansoleil-logo
ffm online-logo
warx personeelsdiensten-logo

Spaans vertaalbureau

Wilt u uw teksten laten vertalen door onze professionele vertalers? Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over onze werkwijze? U kunt altijd contact met ons opnemen. Voor uw vertaling kunt u een geheel vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. U kunt dit zeer eenvoudig doen via de aanvraagmodule op deze pagina. Kies de gewenste talencombinatie en selecteer uw documenten.

Vertaling Spaans Nederlands

Wij kunnen u van dienst zijn met vertalingen in vrijwel elk vakgebied. Onderstaand treft u een kleine selectie aan van veel voorkomende vakgebieden. Staat uw vakgebied er niet bij, neem dan contact met ons op. Het moet al vreemd zijn als wij het niet voor u kunnen vertalen. En uiteraard verzorgen wij ook uw vertaling Nederlands Spaans, alsmede Engels Spaans en Spaans Engels.

spaans vertalen-4 foto's

Voorbeelden van vakgebieden:

(klik op de foto’s om de vakgebieden te bekijken)

Automotive

Chemisch

Juridisch

Medisch

Overheid

Technisch

Wetenschap

Accountancy

Dienstverlening

Horeca

Marketing

Toerisme

Transport

Verzekering

Architectuur

Bouw

Dienstverlening

Energie

Financiën

Grafisch

ICT

Mexico

Met meer dan 110 miljoen mensen die Spaans spreken, is Mexico het grootste Spaanssprekende land. De op één na grootste, met meer dan 50 miljoen sprekers, is de Verenigde Staten. Spanje en Colombia delen de derde plaats.

Beroemdheden

David Beckham, Jack Black, Tom Daly, Tom Hiddleston en ook Will Smith zijn een aantal niet-Latino-beroemdheden, die ook Spaans spreken. Ongeveer 75% van het hedendaagse Spaans is afkomstig uit het Latijn, maar er zijn ook verschillende andere effecten, met name uit het Arabisch. Ongeveer 8% van de Spaanse woordenschat heeft zijn oorsprong in het Arabisch als een resultaat van de Moorse overheersing van Spanje, die bijna 800 jaar heeft geduurd.

Handelspartner

Spanje staat in de top 10 van landen, waarmee Nederland het meeste handel drijft. Sinds 2017 is er weer sprake van een sterke groei in de handel tussen Nederland en Spanje. Nederland voert overigens bijna tweemaal zoveel uit naar Spanje, als dat het invoert. De uitvoer naar Spanje omvat ongeveer 14 miljard euro, de invoer 8 miljard euro.

Door deze sterke handelsrelatie is een vertaling Nederlands Spaans of een vertaling Spaans Nederlands veel gevraagd bij Aabévé Vertaalbureau. De Spaanse economie heeft een aantal jaren onder druk gestaan, maar door economische hervormingen is de weg omhoog weer gevonden. Voor ondernemers liggen er mooie kansen op de Spaanse markt. Meer informatie over kansen voor bedrijven in Spanje kunt u vinden op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Fietsen

Terwijl Nederland fietsland bij uitstek, is de fiets ook in Spanje de laatste jaren erg in trek. De Spaanse overheid probeert steeds meer inwoners uit de auto en op de fiets te krijgen. Daarvoor is ook al een Nationaal Strategisch Fietsplan opgesteld. Nederlandse ondernemers, die actief zijn in de fietsbranche kunnen hier hun voordeel mee doen.

Meer dan 30 jaren ervaring

Talencombinaties

Ervaren vertalers

Aabévé Vertaalbureau:

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,7 uit 5 (of 9,4 uit 10)