Snel beschikken over een Spaanse vertaling?

U bent daarvoor al op de juiste website gearriveerd. Iedere Spaanse vertaler van Aabévé Vertaalbureau beschikt over een ruime ervaring. Voor uw specifieke vakgebied zetten wij ook altijd een gespecialiseerde vertaler in, we werken uitsluitend met professionals.

U bent dan ook altijd verzekerd van een perfect verzorgd eindresultaat, wat uw vertaalopdracht ook is. Wij voorzien u graag vooraf van een heldere prijsindicatie voor uw vertaling, zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Wilt u uw producten of diensten aanbieden op de Spaanse markt, dan doet u er goed aan om uw documenten, folders, handleidingen en website te vertalen naar het Spaans.

Doet u dat niet, dan zal het moeilijk zijn om in Spanje voet aan de grond te krijgen. Verder is het aan te bevelen om bij een gesprek met een eventuele Spaanse partner een gesprekstolk beschikbaar te hebben.Spaans Nederlands

Gesprekken over een (internationale) zakendeal vinden in Spanje vaak plaats tijdens de lunch. Spanjaarden komen vaak te laat voor een afspraak en u moet er dan ook niet van opkijken als u behoorlijk lang moet wachten.

Ze verdiepen zich graag in de andere partij en de gemaakte afspraken worden altijd schriftelijk vastgelegd. Zorg ervoor dat u goed bent voorbereid en alle benodigde documentatie in het Spaans bij u heeft.

U doet er dus goed aan om uw brieven en overeenkomsten, maar vaak ook e-mailcorrespondentie beschikbaar te hebben in het Spaans. Doet u dat niet dan staat u al op achterstand voordat u nog maar bent begonnen.

Ook voor beëdigde vertalingen zijn wij u graag van dienst. Deze vertalingen worden verzorgd door een vertaler, die daarvoor is beëdigd door de rechtbank. Soms is voor een beëdigde vertaling ook een apostille nodig.

Die kunt u zelf afhalen bij de Griffie van een Arrondissementsrechtbank in uw regio. De kosten daarvoor bedragen € 20,00. Een beëdigde vertaling is vrijwel altijd noodzakelijk bij officiële documenten, zoals:

 • Contracten
 • Jaarrekening
 • Jaarverslag
 • Oprichtingsakte
 • Statuten
 • Huurovereenkomst
 • Hypotheekakte
 • Bankgarantie
 • Aan- en verkoopakte

Vertalen Nederlands Spaans, vertalen Spaans Nederlands

Als u een deal heeft gemaakt in Spanje is het te verwachten, dat overeenkomsten, documentatie en e-mailcorrespondentie in het Spaans aan u worden toegezonden. Aabévé Vertaalbureau is dan voor u de aangewezen partner voor uw vertaalwerk. Dat doen wij al meer dan 30 jaar snel en goed.

Onze klanten zijn uitermate tevreden over onze dienstverlening en brengen dit tot uitdrukking in een hoge waardering op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot.

Alhoewel het voor uw Spaanse partner als vanzelfsprekend is, dat correspondentie aan u wordt toegezonden in het Spaans, van u verwacht men omgekeerd geen Nederlandstalige correspondentie.

Het is dus aan te bevelen om uw brieven en e-mailcorrespondentie naar het Spaans te laten vertalen om een goede band op te bouwen en uw entree op de Spaanse markt tot een succes te maken.


Aabévé Vertaalbureau, ISO-gecertificeerd

Snelle reactie


Binnen 30 minuten nadat uw aanvraag door ons is ontvangen, mailen wij u een reactie. Meestal is dit al direct de offerte.

Lage tarieven


Onze tarieven voor professionele vertalingen behoren tot de laagste van Nederland.

Professionele vertalingen


Vertalingen worden uitsluitend verzorgd door professionele vertalers, die in de meeste gevallen ook native speaker zijn.


Reacties van klanten

Onze klanten zijn zeer tevreden over onze dienstverlening en hebben daar een hoog waarderingscijfer voor. Onderstaand treft u enkele reacties aan. Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming beperken wij ons tot het vermelden van een voornaam of een bedrijfsnaam, alsmede het plaatsen van anonieme afbeeldingen. Meer klantenreacties kunt u vinden op Trustpilot.

profile-pic
Robert

De service van Aabévé Vertaalbureau is TOP. Zo nodig wordt met spoed geleverd.

profile-pic
Patrick

Uitstekende vertaling gemaakt. Deze keer vanuit het Engels naar het Nederlands, maar ook onze ervaringen met Duits. Frans, Italiaans en Spaans zijn erg goed. Aanrader voor een vertaalbureau met goede kennis van zaken.

profile-pic
Marc

Uitstekend. Ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen.


Vertaling Spaans

Wij kunnen u van dienst zijn met vertalingen in vrijwel elk vakgebied. Onderstaand treft u een kleine selectie aan van veel voorkomende vakgebieden. Staat uw vakgebied er niet bij, neem dan contact met ons op. Het moet al vreemd zijn als wij het niet voor u kunnen vertalen.

U kunt bij ons terecht voor het vertalen van teksten in diverse vakgebieden, waaronder:

 • Administratief
 • Commercieel
 • check-circle
  Financieel
 • Juridisch
 • Marketing
 • Medisch
 • Technisch
 • Toeristisch
 • Websites/ICT

Spaanse vertaling

Wilt u uw teksten laten vertalen door onze professionele vertalers? Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over onze werkwijze? U kunt altijd contact met ons opnemen.

Voor uw vertaling kunt u een geheel vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. U kunt dit zeer eenvoudig doen via de aanvraagmodule. Kies de gewenste talencombinatie en selecteer uw documenten.

Uiteraard kunt u ook rechtstreeks naar ons mailen. Het verzenden van uw documenten via deze website gebeurt via een beveiligde verbinding.

Zijn uw documenten te groot om via de website te verzenden of te mailen, maak dan gebruik van ons WeTransfer kanaal.


Vertalen Spaans en andere talen

Natuurlijk kunt u bij Aabévé Vertaalbureau Spaans terecht voor letterlijke vertalingen naar en vanuit vele talen. Vertalen Engels Spaans, vertalen Spaans Engels, vertalen van Nederlands naar Spaans, Spaans naar Frans, of welke combinatie dan ook, wij regelen het voor u. 

Bovendien zijn wij u graag van dienst voor het vertalen van websites. Ook staan wij voor u klaar voor het verzorgen van een beëdigde vertaling van officiële documenten.

Dit zijn bijvoorbeeld documenten uit openbare registers en van de burgerlijke stand, notariële stukken, diploma’s en accountantsverklaringen.

Een offerte kunt u aanvragen via het aanvraagformulier. Wij ontvangen dan direct alle noodzakelijke informatie. Maar u kunt ook rechtstreeks aan ons mailen. Vermeld in uw mail de talencombinatie, of het gaat om een normale of een beëdigde vertaling en het aantal woorden van het document.

Weet u het aantal woorden niet, dan kunt u het te vertalen document toevoegen als bijlage en tellen wij de woorden voor u.

Wij lossen uw vertaalprobleem direct op!

Neem geen risico en doe net als al die andere bedrijven (van zzp'er tot multinational) en particulieren en vertrouw ook op de meer dan 30 jaren vertaalervaring van Aabévé Vertaalbureau.
Geen studenten, die iets willen bijverdienen, maar professionele en ervaren vertalers,
met een jarenlange opleiding achter de rug, verzorgen uw vertaling.

Tenslotte

Aabévé Vertaalbureau staat voor hoogwaardige vertalingen, scherpe tarieven,
jarenlange ervaring, uitsluitend professionele vertalers en kwaliteitsgarantie.

Aabévé Vertaalbureau: grenzen vervagen, talen niet!

facebook
google+
linkedin
tumblr
twitter
youtube
Bel ons
Mail ons
Whatsapp

Contactinfo Nederland
Arubaweg 14,

5451 GM Mill
Tel. 
0900–333 03 03 
(lokaal tarief)
Contact via 
e-mail

Contactinfo België

www.aabeve.be
Tel. 0800-231 10
(gratis vanuit België)
Contact via
 
e-mail

Vakgebieden, o.a.
Administratief
Financieel

ICT/Websites

Literair

Marketing

Medisch

Technisch

Toeristisch

Zakelijk

Copyright Aabévé Vertaalbureau


>