Spelen met taal geeft plezier
Grenzen vervagen, talen niet!

Spelen met taal geeft plezier

De Nederlandse taal biedt eindeloze mogelijkheden tot plezier, zo stelt A.F.Th. van der Heijden in een interview met de Volkskrant. Hij is groot liefhebber van de Nederlandse taal en vindt dat we daar veel meer mee bezig zouden moeten zijn.

spelen met taal geeft plezier

Interview met A.F.Th. van der Heijden

De Volkskrant interviewde hem in relatie tot het Groot Dictee der Nederlandse Taal dat onlangs weer werd gehouden. Het is een belangrijk moment in het jaar voor onze taal, waarin zowel bekende als onbekende Nederlanders kunnen laten zien hoe bedreven ze daarin zijn.

Hij geeft in het interview aan dol te zijn op het pure plezier dat het spelen met taal kan opleveren. Dat is iets waar we ons als vertaalbureau uitstekend in herkennen. We werken doorlopend met taal, zowel in het Nederlands als in verschillende andere mooie talen.

Eindeloze mogelijkheden met taal

We kennen de eindeloze mogelijkheden met taal, zowel in het Nederlands als in het Engels, Frans, Duits en vele andere talen. We werken als vertaalbureau dagelijks met taal in de meest brede zin van het woord. Dat betekent dat we er doorlopend mee bezig zijn en we daar veel plezier aan ontlenen. We zijn net als van der Heijden groot fan van zowel het Nederlands als van verschillende andere talen.