024-82 00 778 info@aabeve.nl

Steunpunten

Aabévé Vertaalbureau heeft telefonische steunpunten in Breda, Eindhoven, Nijmegen en Zwolle. U kunt deze steunpunten bellen via uw lokale nummer.

Scans van uw geboortebewijzen, trouwaktes, testamenten, rijbewijzen, etc. kunt u rechtstreeks aan ons mailen, waarna u binnen 30 minuten een reactie ontvangt.

Telefonische steunpunten:

Offerte aanvragen

Voor het rechtstreeks aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u ons mailen via ons centrale mailadres of via een mailadres van de steunpunten. Bellen kan uiteraard ook via 024-8200778. Uiteraard kunt u ons ook bellen via één van de bovenstaande telefoonnummers van de steunpunten. U kunt het aantal woorden aan ons doorgeven of het te vertalen document direct meezenden. In het laatste geval tellen wij de woorden geheel vrijblijvend voor u en mailen wij u een offerte en levertijd.

Vertrouwelijke behandeling

Documenten worden altijd vertrouwelijk behandeld. Voor het aanvragen van een offerte kunt u gebruik maken van de speciale aanvraagmodule. De te vertalen documenten kunt u direct bijvoegen. Uw documenten worden door ons volstrekt vertrouwelijk behandeld. De verzending van de documenten vindt plaats via een beveiligde verbinding. Als de documenten te groot zijn om te mailen, kunt u gebruik maken van WeTransfer.

 

Offerte aanvragen

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
=
Meest recente berichten

Klantenreviews

Trustpilot-widget