024-82 00 778 info@aabeve.nl

Telefonische bereikbaarheid

Het Coronavirus heeft momenteel het overgrote deel van de wereld en ook Nederland in een wurggreep. Het aantal besmettingen in Nederland stijgt nog dagelijks en ook het aantal mensen, dat overlijdt aan het virus, blijft oplopen. Inmiddels zijn scholen, theaters, musea, horeca, sportclubs, enzovoort gesloten en wordt aan iedereen verzocht om zoveel mogelijk thuis te blijven.

Verschillende locaties

Bij Aabévé Vertaalbureau willen we alles in het werk stellen om u zo goed mogelijk van dienst te blijven. Daarom zijn we vanaf maandag 16 maart gestart met het werken vanaf verschillende locaties. Daarmee proberen we te voorkomen, of in elk geval zolang mogelijk uit te stellen, dat collega’s elkaar onderling besmetten.

Om dit te realiseren was het wel nodig om een ander algemeen telefoonnummer te gaan gebruiken:

024-82 00 778

Als u onze website bekijkt via uw mobiel, kunt u rechtsonder op het telefoonicoontje klikken en ons dan rechtstreeks bellen. Het oorspronkelijke telefoonnummer blijft ook actief, maar het kan zijn, dat een telefoontje via dat nummer niet kan worden beantwoord. Uiteraard kunt u ons altijd mailen met uw vragen of verzoeken om een offerte.

Vertalen

Wilt u iets laten vertalen? Mail ons dan uw document en de talencombinatie en binnen 30 minuten na ontvangst hiervan, vindt u onze vrijblijvende offerte met levertijd in uw mailbox.

Voor de meeste en zeker de veel voorkomende (Europese) talen, hebben wij meerdere vertalers beschikbaar, dus we kunnen u meestal snel van dienst zijn. Dus, mochten één of meerdere van onze vertalers ziek worden, dan hebben wij nog voldoende uitwijkmogelijkheden.

Beëdigde vertaling

Als u voor een beëdigde vertaling een apostille nodig heeft, dan dient u er rekening mee te houden, dat dit voorlopig niet mogelijk is. Omdat ook de rechtbanken hun deuren hebben gesloten, in verband met het Coronavirus, kunt u niet terecht bij de Griffie van de Arrondissementsrechtbanken om een apostille af te halen.

Kiezen voor Aabévé

Ook in moeilijke omstandigheden helpen wij u graag! U kunt bij ons vertrouwen op ervaren en professionele vertalers, tientallen jaren ervaring, lage tarieven, snelle levering, kwaliteitsgarantie, hoge klantenwaardering en iso-certificering. Kortom, voor uw vertaling hoeft u niet verder te zoeken!