024-82 00 778 info@aabeve.nl

Aabévé Vertaalbureau heeft in Nederland 8 telefonische steunpunten. U kunt deze steunpunten bellen via uw lokale nummer. Scans van uw geboortebewijzen, trouwaktes, testamenten, rijbewijzen, etc. kunt u rechtstreeks aan ons mailen, waarna u binnen maximaal 30 minuten een reactie ontvangt.

Telefonische steunpunten Aabévé

Digitale wereld

Voorheen kon u bij deze steunpunten ook uw documenten afgeven om te laten inscannen. Dit is nu echter niet meer mogelijk. We leven in een digitale wereld waarin iedereen de mogelijkheid heeft om zelf documenten in te scannen of wel iemand anders kent, die dat kan doen. Ook een scherpe foto, die is genomen met een telefoon of tablet is vaak al voldoende om een offerte af te geven.

Als het document is bedoeld voor een beëdigde vertaling, dient u er wel rekening mee te houden, dat het gehele document goed leesbaar moet zijn en dat er geen teksten mogen wegvallen. In dat geval is het aan te bevelen om een scanner te gebruiken. Als documenten te groot zijn om te mailen of te verzenden via de aanvraagmodule (aan de rechterzijde van deze pagina), kunt u gebruik maken van WeTransfer. 

telefonische steunpunten Aabévé-compilatie

Fysieke afgifte

Fysieke afgifte van documenten komt tegenwoordig vrijwel nooit meer voor en is ook niet meer nodig. Het aanhouden van inleverbalies is daardoor helaas niet meer verantwoord. Bij onze hoofdvestiging in Mill kunt u uiteraard altijd nog documenten komen afgeven als u dat wilt. Een andere optie is om de documenten per post aan ons toe te zenden. Maar in dat geval adviseren wij u met klem om geen originele documenten te verzenden, want als ze tijdens de postbestelling vermist raken, kunt u in grote problemen komen. Stuur per post dus uitsluitend een kopie en geen origineel.

Offerte aanvragen

Voor het rechtstreeks aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u ons mailen. Bellen kan uiteraard ook via 024-8200778. U kunt ons ook bellen via één van de bovenstaande telefonische steunpunten. U kunt het aantal woorden aan ons doorgeven of het te vertalen document direct meezenden. In het laatste geval tellen wij de woorden geheel vrijblijvend voor u.

Documenten worden altijd vertrouwelijk behandeld. Door te klikken op onderstaande button kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen via onze handige aanvraagmodule. De te vertalen documenten kunt u direct bijvoegen. Uw documenten worden door ons volstrekt vertrouwelijk behandeld. De verzending van de documenten vindt plaats via een beveiligde verbinding. Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring