Tolken voor de meeste Europese talen
Grenzen vervagen, talen niet!

Tolken voor de meeste Europese talen

Bij mondelinge communicatie in verschillende talen zijn professionele simultaan of consecutief tolken uiteraard onmisbaar. De tolk zorgt ervoor dat personen c.q. partijen elkaar begrijpen en dat onnodige misverstanden worden voorkomen. Dat is zeker bij internationale zakencontacten en internationale gerechtelijke procedures geen overbodige luxe. Het kleinste foutje kan namelijk dure consequenties hebben. Maar ook bij presentaties of beurzen kan een tolk onmisbaar zijn.
Heeft u direct een ervaren tolk in één van de Europese talen nodig? Een tolk Duits, een tolk Engels, een tolk Frans, een tolk Pools of een tolk Spaans. Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u hiervoor terecht. Maar ook voor tolken in andere talen zijn wij u graag van dienst.

Ook gesprekstolken en beëdigde tolken

Aabévé Vertaalbureau beschikt over een uitgebreid bestand ervaren en gespecialiseerde tolken. Voor zakenvergaderingen, conferenties, congressen, evenementen, internationaal marktonderzoek, trainingen en rechtbankprocedures kunnen wij u van dienst zijn.

Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zorgen ervoor dat de juiste tolk met de juiste kennis op het afgesproken tijdstip ter plaatse is. Zorg er in ieder geval wel voor, dat u een tolk tijdig reserveert. Vermeldt datum, tijdstip, benodigde tijd en de locatie in uw aanvraag. Een tolk moet meestal worden gereserveerd voor een dag of een dagdeel (afhankelijk van de benodigde tijd). Daarbij wordt ook de reistijd van de tolk meegerekend en wordt ook altijd een bepaalde tijd opgenomen voor het van tevoren bestuderen van de documenten of andere informatie, die voor het tolken van belang zijn.

Apparatuur

Heeft u voor uw opdracht ook apparatuur nodig, zoals fluistersets of tolkcabines, dan kunnen wij u hiervoor in contact brengen met gerenommeerde bedrijven op dit gebied. Wij leveren deze apparatuur niet zelf en de bestelling en betaling hiervan dient u dan ook rechtstreeks met het betreffende bedrijf te regelen. Ook deze apparatuur dient ruimschoots van tevoren te worden gereserveerd.