Vertaal Nederlands Duits Engels Frans Italiaans Spaans
Grenzen vervagen, talen niet!

Vertaal Nederlands Duits Engels Frans Italiaans Spaans

Aabévé Vertaalbureau kan u van dienst zijn met vertalingen Nederlands, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans, Portugees, Zweeds, Pools en vele andere talen. Een vertaling Nederlands Duits van een boek, of een vertaling Engels Frans van een website? Een vertaling Italiaans Nederlands van een technische handleiding, een vertaling Spaans Engels van een medisch document? Welke vertaling u ook wenst, wij kunnen u vrijwel overal mee van dienst zijn.

Vertaal Nederlands Duits Engels Frans Italiaans Spaans

Meer dan 30 jaar ervaring

Al meer dan 30 jaar verzorgt Aabévé Vertaalbureau vertalingen voor bedrijven, organisaties en particulieren. Bedrijven van klein tot groot, van zzp’er tot multinational, iedereen is welkom bij Aabévé. Door onze jarenlange ervaring, hebben wij inmiddels vrijwel alles al wel een keer vertaald en ons verzekerd van een groot netwerk met de beste vertalers.

Ook voor de wat minder voorkomende vertalingen naar bijvoorbeeld het Russisch, Chinees, Oekraïens, Tsjechisch, Roemeens, Bulgaars, Hebreeuws, Japans en Thais kunnen wij u van dienst zijn. Wilt u een document laten vertalen vanuit of naar een taal, die niet in de aanvraagmodule of op deze website staat, neemt u dan gerust contact met ons op. In de meeste gevallen zullen wij u kunnen helpen.

Perfecte vertaling

Wij zorgen er altijd voor dat u de beschikking krijgt over een perfecte vertaling. Maar net zoals in elke andere branche geldt ook bij ons “waar gewerkt wordt vallen spaanders”. Mocht er dus toch iets mis gaan, dan zorgen wij ervoor, dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Want wij willen dat u altijd voor 100% tevreden bent, want alleen zijn wij ook tevreden.

Prijsopgave

Wilt u een geheel vrijblijvende offerte ontvangen voor één van de bovenvermelde talen of een andere talencombinatie? Mail ons het document dat moet worden vertaald of maak gebruik van de aanvraagmodule op deze pagina. Alle documenten die u aan ons mailt of via de aanvraagmodule verzendt, worden volstrekt vertrouwelijk behandeld. Binnen 30 minuten nadat uw aanvraag bij ons binnen komt, ontvangt u van ons een reactie en meestal is dit al direct de offerte met levertijd.

Levertijd

Wilt u een vertaling aanvragen voor een groot aantal woorden, hou er dan rekening mee, dat een vertaler ongeveer 2.000 woorden per dag kan vertalen. Wacht dus niet tot het allerlaatste moment om uw aanvraag in te dienen. u zult niet de eerste zijn, die ons belt met het verzoek of 5.000 te vertalen woorden nog dezelfde dag gereed kunnen zijn. Vertalen blijft een uiterst secuur werk en te hoge tijdsdruk kan leiden tot fouten en dat willen we uiteraard vermijden.

Particulieren

Aabévé Vertaalbureau verzorgt niet alleen vertalingen voor bedrijven (van zzp’er tot multinational). maar ook voor particulieren. Bij vertalingen voor particulieren gaat het vaak om geboorte-, huwelijks-, scheidings- of overlijdensaktes, maar ook diploma’s, rijbewijzen, paspoorten of ID-bewijzen, verklaringen omtrent gedrag, bewijs van Nederlanderschap, etc. Verder zijn hypotheek- en koop- of verkoopaktes veel vertaalde documenten.

Al deze documenten kunnen wij vertalen in vrijwel alle voorkomende talencombinaties. Omdat er bij dit soort documenten vaak een beëdigde vertaling noodzakelijk is, kan het wel voorkomen dat wij voor een talencombinatie met twee vreemde talen geen beëdigde vertaler beschikbaar hebben. Zoekt u bijvoorbeeld een beëdigde vertaler Duits Russisch, dan zijn die in Nederland helaas niet beschikbaar. In sommige gevallen kunnen wij u dan toch nog helpen via een buitenlandse partner, maar dit betekent wel dat de vertaling hogere kosten met zich meebrengt.

Contact

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact op via 0900-333 03 03 of stuur ons een mail. U kunt ons ook bereiken via de telefonische steunpunten in Breda, EindhovenNijmegen en Zwolle. Wij zijn u graag van dienst.


Klantboordeling
Patrick5 sterren
Uitstekende vertaling gemaakt. Deze keer vanuit het Engels naar het Nederlands, maar ook onze ervaringen met Frans, Duits en Spaans zijn erg goed. Aanrader voor een vertaalbureau met goede kennis van zaken.
Kijk voor meer beoordelingen op Trustpilot.