Vertaalbureau Aabévé
Grenzen vervagen, talen niet!

Vertaalbureau Aabévé

Al ruim 30 jaar verzorgt Aabévé Vertaalbureau vertalingen in vrijwel elke talencombinatie.
Geen ééndagsvlieg dus, maar een vertrouwd vertaalbureau, dat zijn sporen inmiddels ruimschoots heeft verdiend. Een onafzienbaar aantal woorden hebben wij in al die jaren vertaald voor onze duizenden klanten. Deze klanten zijn bedrijven van zzp’er tot multinational, particulieren en organisaties in de meest brede zin van het woord.

vertaalbureau aabeve

Vertaalbureau voor vrijwel alle talencombinaties

Bij Aabéve Vertaalbureau kunt u terecht voor alle Europese talencombinaties. En daarnaast ook voor Aziatische, Afrikaanse en minder voorkomende exotische talen. Wij vertalen het graag en goed voor u. En, om dat te benadrukken, geldt bij ons altijd een kwaliteitsgarantie.

Wij zorgen ervoor, dat u altijd een 100% juiste vertaling ontvangt. Maar ook vertalen blijft mensenwerk en daardoor kan er natuurlijk ook wel eens iets fout gaan. Als dat gebeurt, lossen wij dit voor u op en zorgen wij ervoor dat u tevreden bent.

Vertalen

Naast de normale vertalingen kunt u bij ons ook terecht voor beëdigde vertalingen. Dit zijn vaak vertalingen, die bestemd zijn voor een officiële instantie. Voorbeelden zijn geboortebewijzen, ID-kaarten, allerlei aktes, etc. Bij een beëdigde vertaling wordt het brondocument, samen met de gestempelde en ondertekende verklaring van de vertaler, aan de vertaling gehecht.

Vertaling

Werelwijd zijn er enorm veel talen en dialecten. Daarvan zijn er zo’n 30-40 talen, die veel worden vertaald. Om al deze vertalingen in goede banen te kunnen leiden, werken er meer dan 600 vertalers voor Aabévé Vertaalbureau. De meeste vertalers zijn beschikbaar voor de veel voorkomende Europese talencombinaties. En het zal geen verrassing zijn, dat het Nederlands in het overgrote deel van de opdrachten is vertegenwoordigd. Maar niet alleen in deze veel voorkomende combinaties kunnen wij u van dienst zijn.

Mocht u op zoek zijn naar een vertaling, die niet zo  veel voorkomt of niet is opgenomen in onze aanvraagmodule aan de rechterzijde van deze pagina, neem dan contact met ons op. U kunt ons daarvoor mailen of bellen op 0485-455279. Als wij voor de gewenste talencombinatie zelf geen vertaler beschikbaar hebben, kunnen wij u meestal toch helpen via een buitenlandse partner.

Kwaliteitsgarantie

Wij leveren al onze vertalingen met kwaliteitsgarantie. Dit houdt in, dat wij ervoor zorgen dat u altijd tevreden bent over de vertaling. Omdat vertalen ook gewoon mensenwerk blijft en er weleens verschil in interpretatie kan optreden, moeten vertalingen soms worden aangepast. Die doen wij totdat u 100% tevreden bent.

Overigens kunt u er ook altijd voor kiezen om de vertaling tegen een geringe meerprijs door een tweede vertaler te laten controleren. Gezien de waarderingen van onze klanten op de onafhankelijke beoordelingswebsite Trustpilot, kunt u er op vertrouwen dat uw vertalingen bij Aabévé Vertaalbureau in goede handen zijn.

Vrijblijvende offerte

Een geheel vrijvlijvende offerte kunt u op verschillende manieren aanvragen:
1. u kunt gebruik maken van het aanvraagformulier aan de rechterzijde van elke pagina op deze website
2. u kunt ons rechtstreeks mailen en de te vertalen documenten meezenden
3. u kunt gebruik maken van ons eigen WeTransfer-kanaal als u grote bestanden heeft om te vertalen

Normaal gesproken ontvangt u binnen 30 minuten per mail al een vrijblijvende prijsopgave en levertijd van ons. Als het meer tijd kost om een offerte te maken, ontvangt daarover eerst een mailtje.

Snelle levering

Wij proberen een vertaling altijd zo snel mogelijk te leveren, zodat u verder kunt met uw werk. U dient er echter wel rekening mee te houden, dat een vertaler gemiddeld niet meer dan 2000-2500 woorden per dag kan vertalen. Als u dus een document heeft van 10.000 woorden is de levertijd altijd minimaal 4-5 werkdagen vanaf het moment, dat de vertaler aan uw opdracht kan beginnen. Hou daar dus rekening mee bij het aanvragen van een offerte.