Vertaalbureau Aabévé

Al ruim 30 jaar verzorgt Aabévé Vertaalbureau vertalingen in vrijwel elke talencombinatie. Geen ééndagsvlieg dus, maar een vertrouwd vertaalbureau, dat zijn sporen inmiddels ruimschoots heeft verdiend.

Een onafzienbaar aantal woorden hebben wij in al die jaren vertaald voor onze duizenden klanten. Deze klanten zijn bedrijven van zzp’er tot multinational, particulieren en organisaties in de meest brede zin van het woord.

Met Vertaalbureau Breda, Vertaalbureau Eindhoven, Vertaalbureau Nijmegen en Vertaalbureau Zwolle heeft Aabévé vier telefonische steunpunten.

video Aabévé-sterke punten

Vertaalbureau Aabévé voor vrijwel alle talencombinaties

Bij Aabéve Vertaalbureau kunt u terecht voor alle Europese talencombinaties. En daarnaast ook voor Aziatische, Afrikaanse en minder voorkomende exotische talen. Wij vertalen het graag en goed voor u. En, om dat te benadrukken, geldt bij ons altijd een kwaliteitsgarantie. Wij zorgen ervoor, dat u altijd een 100% juiste vertaling ontvangt. Maar ook vertalen blijft mensenwerk en daardoor kan er natuurlijk ook wel eens iets fout gaan. Als dat gebeurt, lossen wij dit voor u op en zorgen wij ervoor dat u tevreden bent.

Kiezen voor Vertaalbureau Aabévé

Vertaalbureau Aabévé is op verschillende manieren bereikbaar:
Vertaalbureau Aabévé: 024 – 82 00 778
Vertaalbureau Breda: 076 – 82 00 339
Vertaalbureau Eindhoven: 040 – 82 00 597
Vertaalbureau Nijmegen: 024 – 82 00 778
Vertaalbureau Zwolle: 038 – 82 00 358

U kiest voor Vertaalbureau Aabévé als u betrouwbaarheid en prima service belangrijk vindt. Vertaalbureau Aabévé staat voor:

Betrouwbaar

Meer dan 30 jaar vertaalervaring
Ervaren en professionele vertalers
Altijd de juiste vertaler
Snelle reactie

Prima service

Lage tarieven
Snelle levering van uw vertaling
Kwaliteitsgarantie
Hoge waardering van klanten

Vertalen

Naast de normale vertalingen kunt u bij ons ook terecht voor beëdigde vertalingen. Dit zijn vaak vertalingen, die bestemd zijn voor een officiële instantie. Voorbeelden zijn geboortebewijzen, ID-kaarten, allerlei aktes, etc. Ook voor beëdigde vertalingen zijn wij u graag van dienst. Bij een beëdigde vertaling wordt het brondocument, samen met de gestempelde en ondertekende verklaring van de vertaler, aan de vertaling gehecht.

Deze vertalingen worden verzorgd door een vertaler, die daarvoor is beëdigd door de rechtbank. Soms is voor een beëdigde vertaling ook een apostille nodig. Die kunt u zelf afhalen bij de Griffie van een Arrondissementsrechtbank in uw regio. De kosten daarvoor bedragen € 21,00.

Kwaliteitsgarantie bij Vertaalbureau Aabévé

Wij leveren al onze vertalingen met kwaliteitsgarantie. Dit houdt in, dat wij ervoor zorgen dat u altijd tevreden bent over de vertaling. Omdat vertalen ook gewoon mensenwerk blijft en er weleens verschil in interpretatie kan optreden, moeten vertalingen soms worden aangepast. Die doen wij totdat u 100% tevreden bent.

Overigens kunt u er ook altijd voor kiezen om de vertaling tegen een geringe meerprijs door een tweede vertaler te laten controleren. Gezien de waarderingen van onze klanten op de onafhankelijke beoordelingswebsite Trustpilot, kunt u er op vertrouwen dat uw vertalingen bij Aabévé Vertaalbureau in goede handen zijn. Vertalingen worden uitsluitend verzorgd door professionele vertalers, die in de meeste gevallen ook native speaker zijn.

Snelle levering

Wij proberen een vertaling altijd zo snel mogelijk te leveren, zodat u verder kunt met uw werk. U dient er echter wel rekening mee te houden, dat een vertaler gemiddeld niet meer dan 2000-2500 woorden per dag kan vertalen. Als u dus een document heeft van 10.000 woorden is de levertijd altijd minimaal 4-5 werkdagen vanaf het moment, dat de vertaler aan uw opdracht kan beginnen. Hou daar dus rekening mee bij het aanvragen van een offerte.

34

Aabévé Vertaalbureau, al meer dan 30 jaar vertalingen met kwaliteitsgarantie!

Vrijblijvende offerte

Een geheel vrijblijvende offerte kunt u op verschillende manieren aanvragen:

  • u kunt gebruik maken van het aanvraagformulier ​
  • u kunt ons rechtstreeks mailen en de te vertalen documenten meezenden
  • u kunt gebruik maken van ons eigen WeTransfer-kanaal als u grote bestanden heeft om te vertalen

Normaal gesproken ontvangt u binnen 30 minuten per mail al een vrijblijvende prijsopgave en levertijd van ons. Als het meer tijd kost om een offerte te maken, ontvangt daarover eerst een mailtje.

Ook interessant:

Hoe verovert u de duitse markt?
Wanneer is de vertaling gereed
wat kan een vertaalbureau-kantoor