Vertaalbureau Aabévé

Al ruim 30 jaar verzorgt Aabévé Vertaalbureau vertalingen in vrijwel elke talencombinatie. Geen ééndagsvlieg dus, maar een vertrouwd vertaalbureau, dat zijn sporen inmiddels ruimschoots heeft verdiend. Een onafzienbaar aantal woorden hebben wij in al die jaren vertaald voor onze duizenden klanten. Deze klanten zijn bedrijven van zzp’er tot multinational, particulieren en organisaties in de meest brede zin van het woord.

Bij Aabéve Vertaalbureau kunt u terecht voor alle Europese talencombinaties. En daarnaast ook voor Aziatische, Afrikaanse en minder voorkomende exotische talen. Wij vertalen het graag en goed voor u. En, om dat te benadrukken, geldt bij ons altijd een kwaliteitsgarantie.

Wij zorgen ervoor, dat u altijd een 100% juiste vertaling ontvangt. Maar ook vertalen blijft mensenwerk en daardoor kan er natuurlijk ook wel eens iets fout gaan. Als dat gebeurt, lossen wij dit voor u op en zorgen wij ervoor dat u tevreden bent.


Vertalen

Naast de normale vertalingen kunt u bij ons ook terecht voor beëdigde vertalingen. Dit zijn vaak vertalingen, die bestemd zijn voor een officiële instantie. Voorbeelden zijn geboortebewijzen, ID-kaarten, allerlei aktes, etc.

Bij een beëdigde vertaling wordt het brondocument, samen met de gestempelde en ondertekende verklaring van de vertaler, aan de vertaling gehecht.

Ook voor beëdigde vertalingen zijn wij u graag van dienst. Deze vertalingen worden verzorgd door een vertaler, die daarvoor is beëdigd door de rechtbank. Soms is voor een beëdigde vertaling ook een apostille nodig.

Die kunt u zelf afhalen bij de Griffie van een Arrondissementsrechtbank in uw regio. De kosten daarvoor bedragen € 20,00. Kwaliteitsgarantie

Wij leveren al onze vertalingen met kwaliteitsgarantie. Dit houdt in, dat wij ervoor zorgen dat u altijd tevreden bent over de vertaling. Omdat vertalen ook gewoon mensenwerk blijft en er weleens verschil in interpretatie kan optreden, moeten vertalingen soms worden aangepast. Die doen wij totdat u 100% tevreden bent.

Overigens kunt u er ook altijd voor kiezen om de vertaling tegen een geringe meerprijs door een tweede vertaler te laten controleren. Gezien de waarderingen van onze klanten op de onafhankelijke beoordelingswebsite Trustpilot, kunt u er op vertrouwen dat uw vertalingen bij Aabévé Vertaalbureau in goede handen zijn.Aabévé Vertaalbureau, ISO-gecertificeerd

Snelle reactie


Binnen 30 minuten nadat uw aanvraag door ons is ontvangen, mailen wij u een reactie. Meestal is dit al direct de offerte.

Lage tarieven


Onze tarieven voor professionele vertalingen behoren tot de laagste van Nederland.

Professionele vertalingen


Vertalingen worden uitsluitend verzorgd door professionele vertalers, die in de meeste gevallen ook native speaker zijn.

Snelle levering

Wij proberen een vertaling altijd zo snel mogelijk te leveren, zodat u verder kunt met uw werk. U dient er echter wel rekening mee te houden, dat een vertaler gemiddeld niet meer dan 2000-2500 woorden per dag kan vertalen.

Als u dus een document heeft van 10.000 woorden is de levertijd altijd minimaal 4-5 werkdagen vanaf het moment, dat de vertaler aan uw opdracht kan beginnen. Hou daar dus rekening mee bij het aanvragen van een offerte.


Gratis en vrijblijvende offerte

Een geheel vrijvlijvende offerte kunt u op verschillende manieren aanvragen:
• u kunt gebruik maken van het aanvraagformulier
• u kunt ons rechtstreeks mailen en de te vertalen documenten meezenden
• u kunt gebruik maken van ons eigen WeTransfer-kanaal als u grote bestanden heeft om te vertalen

Normaal gesproken ontvangt u binnen 30 minuten per mail al een vrijblijvende prijsopgave en levertijd van ons. Als het meer tijd kost om een offerte te maken, ontvangt daarover eerst een mailtje.

Wij lossen uw vertaalprobleem direct op!

Neem geen risico en doe net als al die andere bedrijven (van zzp'er tot multinational) en particulieren en vertrouw ook op de meer dan 30 jaren vertaalervaring van Aabévé Vertaalbureau.
Geen studenten, die iets willen bijverdienen, maar professionele en ervaren vertalers,
met een jarenlange opleiding achter de rug, verzorgen uw vertaling.

Tenslotte

Aabévé Vertaalbureau staat voor hoogwaardige vertalingen, scherpe tarieven,
jarenlange ervaring, uitsluitend professionele vertalers en kwaliteitsgarantie.

Aabévé Vertaalbureau: grenzen vervagen, talen niet!

facebook
google+
linkedin
tumblr
twitter
youtube
Bel ons
Mail ons
Whatsapp

Contactinfo Nederland
Arubaweg 14,

5451 GM Mill
Tel. 
0900–333 03 03 
(lokaal tarief)
Contact via 
e-mail

Contactinfo België

www.aabeve.be
Tel. 0800-231 10
(gratis vanuit België)
Contact via
 
e-mail

Vakgebieden, o.a.
Administratief
Financieel

ICT/Websites

Literair

Marketing

Medisch

Technisch

Toeristisch

Zakelijk

Copyright Aabévé Vertaalbureau


>