024-82 00 778 info@aabeve.nl

Vertaalbureau Amsterdam

  • professioneel vertaalbureau
  • native speakers
  • ISO-gecertificeerd
  • hoge klantenwaardering

37+  jaren ervaring

200+ talencombinaties

600+ ervaren vertalers

5 sterren op Trustpilot

 

Bij Aabévé vertaalbureau Amsterdam begrijpen we het belang van communicatie in zakelijke en persoonlijke interacties. We erkennen de uitdagingen waarmee individuen en bedrijven worden geconfronteerd als het gaat om taalbarrières. Het is onze toewijding om taalbarrières te doorbreken en u te helpen uw doelen te bereiken, of het nu gaat om zakelijke groei, persoonlijke ontwikkeling of culturele uitwisseling.

Professioneel vertaalbureau Amsterdam

Op zoek naar vertaalbureau Amsterdam? Dan bent u bij Aabévé Vertaalbureau Amsterdam aan het juiste adres. Aabévé heeft een telefonisch steunpunt in Amsterdam, tel. 020-8203455. 

Of het nu gaat om een vertaling van algemene voorwaarden van het Frans naar het Nederlands. Een contract van het Nederlands naar het Engels. Een website van het Nederlands naar het Duits, wij regelen graag de vertaling voor u.

Als professioneel vertaalbureau Amsterdam zijn we toegewijd aan het leveren van snelle vertalingen met behoud van de hoogste kwaliteitsnormen. We hebben geïnvesteerd in moderne vertaaltools en middelen, die onze vertalers helpen hun werk snel af te leveren met behoud van nauwkeurigheid en consistentie.

Vertaalbureau Amsterdam voor bedrijven en particulieren

Aabévé Vertaalbureau Amsterdam is gespecialiseerd in vertalingen voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus. Aabévé Vertaalbureau Amsterdam heeft meer dan 600 vertalers beschikbaar voor meer dan 200 talencombinaties, waardoor vertalingen in alle gangbare talen mogelijk zijn. Bij Aabévé Vertaalbureau Amsterdam bent u snel in het bezit van de juiste vertaling!

Vertaalbureau Amsterdam met de beste native speakers

Onze zeer ervaren en professionele vertalers zijn meestal moedertaalsprekers (native speakers), die hun respectievelijke talen goed beheersen. Dit betekent dat we nauwkeurige vertalingen kunnen leveren, die natuurlijk en authentiek lezen voor de doelgroep. We begrijpen het belang van context in vertalingen.

Wij hechten veel waarde aan professionaliteit en streven ernaar u de beste vertalingen te bieden. Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke levering van uw document, u mag niets minder dan professionaliteit en kwaliteitsservice van ons verwachten.

Vertaalbureau Amsterdam, kwaliteit tegen lage tarieven

Bij Aabévé vertaalbureau Amsterdam begrijpen we dat kwaliteitsvertalingen kostbaar kunnen zijn. Daarom bieden wij betaalbare vertalingen, zonder in te leveren op kwaliteit. We bieden concurrerende prijzen zonder verborgen kosten, waardoor we een waardevolle partij zijn voor al uw vertalingen.

Ons prijsbeleid is eenvoudig en transparant. We berekenen een tarief per woord in de brontaal. U kunt kiezen voor:

  • vertaling door een ervaren vertaler
  • vertaling door een ervaren vertaler + revisie door een ervaren vertaler
  • AI-vertaling
  • AI-vertaling + revisie door vertaler

Vertaalbureau Amsterdam voor vrijwel alle vakgebieden

Bij Aabévé vertaalbureau Amsterdam bieden we een breed scala aan vertalingen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Onze diensten omvatten o.a. documentvertaling, websitevertaling, lokalisatie, transcriptie, enzovoort. Kortom, wij vertalen alles!  We begrijpen dat de vertaalbehoeften van klant tot klant verschillen en daarom bieden we diensten op maat. Onze accountmanagers werken met u samen om uw behoeften te begrijpen en onze diensten af te stemmen op uw specifieke wensen.

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen van Aabévé vertaalbureau Amsterdam? Mail ons dan uw talencombinatie met opgave van het aantal woorden (of door de documenten toe te voegen) of klik op onderstaande button om gebruik te maken van onze handige aanvraagmodule. Alle aan ons toegezonden documenten behandelen wij strikt vertrouwelijk.
Als uw bestanden te groot zijn om te mailen, of via de aanvraagmodule (maximaal 6 Mb) te verzenden, kunt u gratis gebruik maken van WeTransfer. Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

 

 

vertaalbureau amsterdam-foto2

Waarom kiezen voor Vertaalbureau Amsterdam?

Als het gaat om het vertalen van uw belangrijke documenten, heeft u een vertaalbureau nodig dat u kunt vertrouwen. Bij Aabévé Vertaalbureau Amsterdam zijn we trots op het leveren van uitstekende vertalingen, die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Hier zijn enkele redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen:

Ervaring
Wij leveren al bijna 40 jaren vertaalervaring en onze vertalers hebben de kennis en expertise om elk type vertaalproject aan te kunnen. Of u nu juridische documenten, marketingmateriaal of technische handleidingen moet vertalen, wij kunnen de klus voor u klaren.

Gecertificeerd
Aabévé Vertaalbureau Amsterdam is ISO 17100:2015 gecertificeerd, wat betekent dat onze vertalingen voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit en nauwkeurigheid. We zijn toegewijd om onze klanten te voorzien van vertalingen, die niet alleen taalkundig correct zijn, maar ook cultureel passend.

Moedertaalsprekers
Onze vertalers zijn veelal moedertaalsprekers en hebben een grondige kennis van de taal en cultuur. Dit zorgt ervoor dat de vertalingen niet alleen grammaticaal correct zijn, maar ook de bedoelde betekenis van het bronmateriaal overbrengen.

Betaalbaar
We bieden concurrerende prijzen voor onze vertalingen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. We begrijpen dat onze klanten verschillende behoeften en budgetten hebben en we werken met hen samen om de beste oplossing voor hun vertaalbehoeften te vinden.

Snelle doorlooptijd
Tijd is van essentieel belang in de huidige snelle zakenwereld en dat begrijpen we. Daarom bieden we snelle en efficiënte vertalingen. We streven er altijd naar om de deadlines van onze klanten te halen en op tijd te leveren.

AI-vertalingen 

Bij Aabévé Vertaalbureau kunnen wij ook AI-vertalingen voor u verzorgen, al dan niet in combinatie met controle en revisie door professionele vertalers. AI-vertalingen en professionele vertalingen vormen een krachtige combinatie, die elkaar aanvullen en zorgen voor optimale nauwkeurigheid. Met AI kunnen grote hoeveelheden tekst snel worden vertaald. Ze bieden een goede basis voor efficiëntie en snelheid. Aan de andere kant kunnen professionele en ervaren taalexperts, de nuances, context en culturele aspecten van een tekst beter begrijpen en overbrengen.

Door deze twee benaderingen te combineren, kunnen we profiteren van de snelheid en efficiëntie van AI-vertalingen en tegelijkertijd vertrouwen op de expertise van professionele vertalers om de kwaliteit en nauwkeurigheid te waarborgen. Het resultaat is een optimale vertaalervaring, waarbij snelheid en nauwkeurigheid hand in hand gaan.

Referenties1

Meer over Amsterdam

Amsterdam is naar inwonertal de grootste gemeente van Nederland. De stad, in het Amsterdams ook Mokum genoemd, ligt aan het IJ en de monding van de Amstel. Amsterdam dankt zijn naam aan de ligging bij een in de 13e eeuw aangelegde dam in de Amstel. De plaats kreeg kort na 1300 stadsrechten. In de Gouden Eeuw groeide het uit tot één van de belangrijkste haven- en handelssteden ter wereld.

Een toestroom van buitenlanders uit vooral de Zuidelijke Nederlanden, Duitsland en de Scandinavische landen leidde vanaf het eind van de 16e eeuw tot stadsuitbreidingen. Daaronder de laatste grachten van de fortificatie, die nu als grachtengordel bekend is. In 2010 werd deze grachtengordel toegevoegd aan de UNESCO-Werelderfgoedlijst.

Bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden zijn het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum, het Van Gogh Museum en Het Scheepvaartmuseum. Verder het Anne Frank Huis, het Concertgebouw, Muziekgebouw aan ’t IJ, Bioscoop en Film Instituut EYE.

Maar ook Dierentuin Artis, de Wallen en voor buitenlandse bezoekers de coffeeshops. Amsterdam heeft twee universiteiten en meerdere hogescholen. De gemeente Amsterdam telt bijna 900.000 inwoners. De stad heeft de meeste verschillende nationaliteiten ter wereld.

Niet alleen Vertaalbureau Amsterdam, maar o.a. ook:

Vertaalbureau Haarlem
Vertaalbureau Den Haag
Vertaalbureau Utrecht