024-82 00 778 info@aabeve.nl

Vertaalbureau Amsterdam

Tel. 020 – 82 03 455

Vertaalbureau Amsterdam-foto1

Vertaalbureau Amsterdam

Op zoek naar vertaalbureau Amsterdam? Dan bent u bij Aabévé Vertaalbureau aan het juiste adres. Aabévé heeft een telefonisch steunpunt in Amsterdam,  tel. 020-8203455, e-mail. Of het nu gaat om een vertaling van algemene voorwaarden van het Frans naar het Nederlands. Een contract van het Nederlands naar het Engels. Een website van het Nederlands naar het Duits, wij regelen graag de vertaling voor u.

Aabévé Vertaalbureau Amsterdam

  • Snelle service
  • Heldere tarieven
  • Persoonlijk contact
  • Kwaliteitsgarantie

Aabévé Vertaalbureau Amsterdam is een full-service vertaalbureau, gespecialiseerd in vertalingen voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus. Aabévé heeft meer dan 600 vertalers beschikbaar voor meer dan 200 talencombinaties, waardoor vertalingen in alle gangbare talen mogelijk zijn. Bij Aabévé Vertaalbureau bent u snel in het bezit van de juiste vertaling!

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail ons dan uw talencombinatie met opgave van het aantal woorden (of door de documenten toe te voegen) of maak gebruik van de aanvraagmodule op deze pagina. Alle aan ons toegezonden documenten behandelen wij strikt vertrouwelijk.
Als uw bestanden te groot zijn om te mailen, of via de aanvraagmodule (maximaal 6 Mb) te verzenden, kunt u gratis gebruik maken van WeTransfer.

Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

 

 

Offerte aanvragen

Weet u het aantal woorden niet? Voeg dan het document toe.
Klik of sleep bestanden naar dit gebied om te uploaden. U kunt maximaal 4 documenten uploaden.
=

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u vertrouwen op:

Service

Optimale service

Binnen 30 minuten reactie

Snelle levering

Ervaring

Ervaren vertalers

Lage tarieven

Tientallen jaren ervaring

Kwaliteit

Hoge klantenwaardering

ISO-gecertifceerd

Ook beëdigde vertalingen

vertaalbureau amsterdam-foto2

Meer over Amsterdam

Amsterdam is naar inwonertal de grootste gemeente van Nederland. De stad, in het Amsterdams ook Mokum genoemd, ligt aan het IJ en de monding van de Amstel. Amsterdam dankt zijn naam aan de ligging bij een in de 13e eeuw aangelegde dam in de Amstel. De plaats kreeg kort na 1300 stadsrechten. In de Gouden Eeuw groeide het uit tot één van de belangrijkste haven- en handelssteden ter wereld.

Een toestroom van buitenlanders uit vooral de Zuidelijke Nederlanden, Duitsland en de Scandinavische landen leidde vanaf het eind van de 16e eeuw tot stadsuitbreidingen. Daaronder de laatste grachten van de fortificatie, die nu als grachtengordel bekend is. In 2010 werd deze grachtengordel toegevoegd aan de UNESCO-Werelderfgoedlijst.

Bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden zijn het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum, het Van Gogh Museum en Het Scheepvaartmuseum. Verder het Anne Frank Huis, het Concertgebouw, Muziekgebouw aan ’t IJ, Bioscoop en Film Instituut EYE.

Maar ook Dierentuin Artis, de Wallen en voor buitenlandse bezoekers de coffeeshops. Amsterdam heeft twee universiteiten en meerdere hogescholen. De gemeente Amsterdam telt bijna 900.000 inwoners. De stad heeft de meeste verschillende nationaliteiten ter wereld.

Wellicht ook interessant:

Vertaalbureau Haarlem
Vertaalbureau Den Haag
Vertaalbureau Utrecht

jaren ervaring

talencombinaties

vertalers

Aabévé Vertaalbureau,

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,8 uit 5 (of 9,6 uit 10)