024-82 00 778 info@aabeve.nl

Vertaalbureau Arnhem 

vertaalbureau arnhem-foto1

Bent u op zoek naar een vertaalbureau Arnhem? Dan bent u bij Aabévé Vertaalbureau aan het juiste adres. Of het nu gaat om een vertaling van een medisch document van het Nederlands naar het Italiaans.

Of een geboortebewijs van het Frans naar het Nederlands. Of een jaarverslag van het Nederlands naar het Duits, wij regelen graag de vertaling voor u.

 

Aabévé Vertaalbureau Arnhem

  • Optimale service
  • Binnen 30 minuten reactie
  • Snelle levering
  • Ervaren vertalers
  • Lage tarieven
  • Tientallen jaren ervaring
  • Hoge klantenwaardering
  • ISO-gecertifceerd
  • Ook beëdigde vertalingen

Over Aabévé Vertaalbureau

Aabévé Vertaalbureau is al bijna 40 jaren actief in de vertaalbranche. Wij zijn gespecialiseerd in vertalingen voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus. Aabévé maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers, waardoor vertalingen in alle gangbare talen mogelijk zijn. Bij Aabévé Vertaalbureau bent u snel in het bezit van de juiste vertaling!

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail ons dan uw talencombinatie met opgave van het aantal woorden (of door de documenten toe te voegen) of maak gebruik van de aanvraagmodule op deze pagina. Alle aan ons toegezonden documenten behandelen wij strikt vertrouwelijk.
Zijn uw bestanden te groot om te mailen, of via de aanvraagmodule (maximaal 6 Mb) te verzenden, gebruik dan gratis WeTransfer.

Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

 

Offerte aanvragen

bijv. NL-EN en NL-DE
Weet u het aantal woorden niet? Voeg dan het document toe.
Klik of sleep bestanden naar dit gebied om te uploaden. U kunt maximaal 4 documenten uploaden.
Als u hier kiest voor "ja", kunt u hieronder "Kies uw vertaling" overslaan.
Opties 1 en 2 vallen onder de kwaliteitsgarantie
=

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u vertrouwen op:

Optimale service Ervaren vertalers Kwaliteitsgarantie Lage tarieven 5 Sterrenbeoordeling ISO-gecertificeerd

vertaalbureau arnhem-foto2

Meer over Arnhem

Vroege sporen van nederzettingen hebben aangetoond, dat de vroege Arnhemmers zijn afgedaald uit de hoger gelegen bossen. Arnhem is oorspronkelijk niet gebouwd op de oevers van de Rijn, maar op het hoger gelegen deel langs de Sint Jansbeek. Arnhem ontstond op de plek waar de weg tussen Nijmegen en Utrecht/Zutphen zich splitste. Zeven sprengbeken voorzagen de stad van water. Pas toen de loop van de Rijn in 1530 door de Arnhemmers werd verlegd, kwam Arnhem aan de rivier te liggen.

Nederzetting

De nederzetting kreeg op 13 juli 1233 stadsrechten van graaf Otto II van Gelre, de graaf van Zutphen. Arnhem had in de 13e eeuw 2.000 tot 3.000 inwoners, die binnen de vestingwallen van de huidige binnenstad woonden. Hoewel Arnhem al voor de stadsrechtsverlening een vorm van verdediging had, groeide deze in 1291 uit tot stadsmuur, die in 1505, 1519 en 1533 werd uitgebreid om ten slotte in de 19e eeuw te worden afgebroken.

Hoofdstad

De stad werd in 1579 voor het eerst de Gelderse hoofdstad, toen het zich als hoofdstad van het Kwartier van Veluwe in het Hertogdom Gelre bij de Unie van Utrecht voegde. In 1585 voegde Arnhem zich, als hoofdstad van het gewest Gelre, bij de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden en in 1817 werd Arnhem hoofdstad van de provincie Gelderland in het Verenigd Koninkrijk der Nederlanden. Tijdens de 2e helft van de 19e en van de 20e eeuw is Arnhem sterk uitgebreid. Heden wordt nog steeds flink gebouwd en uitgebreid. Men is jaren bezig geweest met een nieuw centraal station, dat in 2015 eindelijk in gebruik werd genomen.

Toerisme

Voor toeristen is er in Arnhem van alles te doen. Ze kunnen naar dierentuin Burgers’ Zoo of het Openluchtmuseum. Er zijn tal van musea en voetbalstadion Gelredome van de plaatselijke Eredivisieclub Vitesse is er gevestigd. In deze accommodatie worden ook evenementen georganiseerd.

Wellicht ook interessant:

Vertaalbureau Nijmegen
Vertaalbureau Den Bosch
Vertaalbureau Zwolle

jaren ervaring

talencombinaties

vertalers

Aabévé Vertaalbureau,

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,8 uit 5 (of 9,6 uit 10)