024-82 00 778 info@aabeve.nl

Vertaalbureau Assen

 • professioneel vertaalbureau
 • native speakers
  ISO-gecertificeerd
 • hoge klantenwaardering

37+  jaren ervaring

200+ talencombinaties

600+ ervaren vertalers

5 sterren op Trustpilot

Ervaren vertaalbureau Assen

Voor bedrijven die actief zijn in de online wereld van vandaag vormt communicatie in meerdere talen een unieke uitdaging. Of het nu gaat om het bereiken van internationale klanten, het vertalen van belangrijke documenten of het lokaliseren van uw website voor een specifieke markt, nauwkeurige en cultureel relevante vertalingen zijn essentieel. Daar kan een betrouwbaar vertaalbureau het verschil maken.

Bij Aabévé Vertaalbureau Assen begrijpen we het belang van effectieve communicatie in verschillende talen. Als toonaangevend vertaalbureau hebben we bijna 40 jaren ervaring in het leveren van hoogwaardige vertalingen in verschillende sectoren en talen. Of u nu een kleine ondernemer bent of een multinational, wij hebben de expertise en middelen om u te helpen uw taaldoelen te bereiken.

Bij Aabévé Vertaalbureau Assen kunnen wij u van dienst zijn met vertalingen in vrijwel elke talencombinatie. Of het nu gaat om een vertaling van een medisch document van het Nederlands naar het Portugees, een geboortebewijs van het Noors naar het Nederlands. Of een jaarverslag van het Nederlands naar het Engels, wij regelen graag de vertaling voor u.

Vertaalbureau Assen: onze diensten

Als full-service vertaalbureau bieden we een breed scala aan vertaaldiensten om aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten te voldoen. De diensten van Vertaalbureau Assen omvatten:

 • Vertaling: we bieden professionele en nauwkeurige vertalingen in meer dan 200 talencombinaties, die een breed scala aan sectoren en gebieden bestrijken, zoals juridische, technische, medische of marketing. We werken alleen met ervaren en professionele vertalers en tolken, die een grondige kennis hebben van zowel de bron- als de doeltaal en cultuur.
 • Proeflezen en revisie: proeflezen en/of revisie is ook mogelijk als de vertalingen door uzelf zijn gemaakt, maar dat u een controle wenst om zeker te zijn van de juistheid van de vertaling.
 • Tolken: onze professionele tolken zijn beschikbaar voor zowel consecutief als simultaan tolken voor vergaderingen, congressen en andere evenementen. Wij bieden tolken die uw specifieke taal vloeiend spreken en de nuances van uw bedrijf en cultuur begrijpen.
 • Lokalisatie: het is belangrijk om een vertaling aan te passen aan de gebruiken en cultuur in een ander land of zelfs regio. In een ander land kunnen bepaalde begrippen, symbolen of kleuren namelijk een compleet andere betekenis hebben dan in Nederland.

Waarom kiezen voor vertaalbureau Assen?

Met zoveel vertaalbureaus op de markt kan het een uitdaging zijn om de juiste te kiezen. Bij Aabévé Vertaalbureau Assen leveren wij hoogwaardige vertalingen met een gepersonaliseerde aanpak. Hier zijn enkele redenen waarom wij de voorkeurskeuze zijn van onze klanten:

 • Deskundige taalkundigen: we werken met gekwalificeerde en ervaren vertalers, die de doeltaal als moedertaal beheersen en bekend zijn met de culturele nuances van hun respectievelijke landen.
 • Kwaliteitsgarantie: vertaalbureau Assen verleent kwaliteitsgarantie op alle vertalingen, die door onze vertalers worden verzorgd.
 • Vertrouwelijkheid: we begrijpen het belang van vertrouwelijkheid en ondertekenen desgewenst een geheimhoudingsverklaring met onze klanten om hun informatie te beschermen.
 • Snelle levering: we beseffen dat tijd geld is en we werken snel om ervoor te zorgen dat uw vertalingen binnen het afgesproken tijdsbestek worden geleverd, zonder in te leveren op kwaliteit.
 • Concurrerende prijzen: vertaalbureau Assen biedt concurrerende tarieven, die behoren tot de laagste van Nederland.
 • ISO-gecertifceerd: we zijn ISO 17100:2015 gecertificeerd, waardoor u er volledig op kunt vertrouwen, dat wij onze zaken prima op orde hebben.
 • Hoge klantenwaardering: onze klanten belonen ons met een zeer hoge waardering met als resultaat, dat wij op de onafhankelijke website Trustpilot het predikaat 5-sterren vertaalbureau hebben.
vertaalbureau assen-foto2

Over vertaalbureau Assen

Aabévé Vertaalbureau Assen is al bijna 40 jaren actief in de vertaalbranche. Wij zijn gespecialiseerd in vertalingen voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus. Bij Aabévé Vertaalbureau bent u snel in het bezit van de juiste vertaling!

Aabévé Vertaalbureau Assen heeft meer dan 600 ervaren (beëdigde) vertalers in meer dan 200 talencombinaties voor u beschikbaar. Bij Aabévé Vertaalbureau Assen bent u snel in het bezit van de juiste vertaling!

AI-vertalingen 

Bij Aabévé Vertaalbureau Assen kunnen wij ook AI-vertalingen voor u verzorgen, al dan niet in combinatie met controle en revisie door professionele vertalers. AI-vertalingen en professionele vertalingen vormen een krachtige combinatie, die elkaar aanvullen en zorgen voor optimale nauwkeurigheid. Met AI kunnen grote hoeveelheden tekst snel worden vertaald. Ze bieden een goede basis voor efficiëntie en snelheid. Aan de andere kant kunnen professionele en ervaren taalexperts, de nuances, context en culturele aspecten van een tekst beter begrijpen en overbrengen.

Door deze twee benaderingen te combineren, kunnen we profiteren van de snelheid en efficiëntie van AI-vertalingen en tegelijkertijd vertrouwen op de expertise van professionele vertalers om de kwaliteit en nauwkeurigheid te waarborgen. Het resultaat is een optimale vertaalervaring, waarbij snelheid en nauwkeurigheid hand in hand gaan.

Offerte aanvragen bij vertaalbureau Assen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan uw talencombinatie met opgave van het aantal woorden (of door de documenten toe te voegen) naar Aabévé Vertaalbureau Assen of maak gebruik van onze handige aanvraagmodule. Alle aan ons toegezonden documenten worden strikt vertrouwelijk behandeld. Binnen 30 minuten, nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, vindt u onze reactie in uw mailbox. Meestal is dit al direct de offerte met levertijd.

Als uw bestanden te groot zijn om te mailen, of via de aanvraagmodule (maximaal 6 Mb) te verzenden, kunt u gratis gebruik maken van WeTransfer.

Referenties3

AI-vertalingen 

Bij Aabévé Vertaalbureau kunnen wij ook AI-vertalingen voor u verzorgen, al dan niet in combinatie met controle en revisie door professionele vertalers. AI-vertalingen en professionele vertalingen vormen een krachtige combinatie, die elkaar aanvullen en zorgen voor optimale nauwkeurigheid. Met AI kunnen grote hoeveelheden tekst snel worden vertaald. Ze bieden een goede basis voor efficiëntie en snelheid. Aan de andere kant kunnen professionele en ervaren taalexperts, de nuances, context en culturele aspecten van een tekst beter begrijpen en overbrengen.

Door deze twee benaderingen te combineren, kunnen we profiteren van de snelheid en efficiëntie van AI-vertalingen en tegelijkertijd vertrouwen op de expertise van professionele vertalers om de kwaliteit en nauwkeurigheid te waarborgen. Het resultaat is een optimale vertaalervaring, waarbij snelheid en nauwkeurigheid hand in hand gaan.

AI-vertalingen en professionele vertalingen voor optimale resultaten

Het is van cruciaal belang om de juiste balans te vinden tussen AI-vertalingen en professionele vertalingen om optimale resultaten te behalen. AI-vertalingen kunnen grote hoeveelheden tekst snel en efficiënt verwerken, waardoor de productiviteit wordt verhoogd. Ze zijn ideaal voor het vertalen van repetitieve content met een snelle doorlooptijd. Aan de andere kant kunnen professionele vertalingen de menselijke touch en culturele expertise bieden, die nodig is voor complexe teksten. Het vinden van de juiste balans tussen deze twee benaderingen is essentieel om optimale resultaten te behalen en te voldoen aan de behoeften van een breed scala aan vertaalprojecten.

Meer over Assen

Assen is de hoofdstad van de provincie Drenthe. In de 17e eeuw is de nederzetting ontstaan binnen de singels. Dit is ongeveer een cirkel met een doorsnee van 300 m. Laat in de 18e eeuw is Assen uitgebreid buiten de singels. Pas rond die tijd werd Assen een aantrekkelijke woonplaats voor de welgestelden in de provincie. Na opdracht van Lodewijk Napoleon, hij verkoos Assen als zijn zomerresidentie, werd Assen in 1807 een zelfstandige gemeente en in 1809 werd het een stad. Hiermee is het een van de jongste steden met stadsrechten in Nederland.

Attracties

De liefhebbers van snelheid en veel lawaai kunnen een kijkje nemen bij het TT Circuit Assen. Aan de veelhoekige Brink, dit was voorheen de voorhof van het klooster, kunt u belangrijke gebouwen vinden. Dit zijn het Drents Museum, het Drents Archief en de Abdijkerk. Iets noordelijker staat het Paleis van Justitie. Hierop staat het opschrift “Sine justitia nulla libertas”, dit betekent: zonder gerechtigheid geen vrijheid. Een aantal bijzondere gebouwen zijn de Overcingel, de Jozefkerk en het huis van bewaring Assen.

Niet alleen vertaalbureau Assen, maar o.a. ook:

Vertaalbureau Groningen
Vertaalbureau Leeuwarden
Vertaalbureau Zwolle