024-82 00 778 info@aabeve.nl

Vertaalbureau Assen 

vertaalbureau assen-foto1

Bent u op zoek naar een vertaalbureau Assen? Dan heeft u dat nu gevonden! Bij Aabévé Vertaalbureau kunnen wij u van dienst zijn met vertalingen in vrijwel elke talencombinatie.

Of het nu gaat om een vertaling van een medisch document van het Nederlands naar het Portugees, een geboortebewijs van het Noors naar het Nederlands. Of een jaarverslag van het Nederlands naar het Engels, wij regelen graag de vertaling voor u.

 

Vertaalbureau Assen

  • Binnen 30 minuten reactie
  • Snelle levering
  • Ervaren vertalers
  • Lage tarieven
  • Tientallen jaren ervaring
  • Hoge klantenwaardering
  • ISO-gecertifceerd
  • Ook beëdigde vertalingen

Over Aabévé Vertaalbureau

Aabévé Vertaalbureau is al bijna 40 jaren actief in de vertaalbranche. Wij zijn gespecialiseerd in vertalingen voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus. Bij Aabévé Vertaalbureau bent u snel in het bezit van de juiste vertaling!

Aabévé Vertaalbureau heeft meer dan 600 ervaren (beëdigde) vertalers in meer dan 200 talencombinaties voor u beschikbaar. Bij Aabévé Vertaalbureau bent u snel in het bezit van de juiste vertaling!

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail ons dan uw talencombinatie met opgave van het aantal woorden (of door de documenten toe te voegen) of maak gebruik van de aanvraagmodule op deze pagina. Alle aan ons toegezonden documenten worden strikt vertrouwelijk behandeld.
Als uw bestanden te groot zijn om te mailen, of via de aanvraagmodule (maximaal 6 Mb) te verzenden, kunt u gratis gebruik maken van WeTransfer.

 

Offerte aanvragen

bijv. NL-EN en NL-DE
Weet u het aantal woorden niet? Voeg dan het document toe.
Klik of sleep bestanden naar dit gebied om te uploaden. U kunt maximaal 4 documenten uploaden.
Als u hier kiest voor "ja", kunt u hieronder "Kies uw vertaling" overslaan.
Opties 1 en 2 vallen onder de kwaliteitsgarantie
=

Aabévé:

daar kunt u op vertrouwen!

vertaalbureau assen-foto2

Meer over Assen

Assen is de hoofdstad van de provincie Drenthe. In de 17e eeuw is de nederzetting ontstaan binnen de singels. Dit is ongeveer een cirkel met een doorsnee van 300 m. Laat in de 18e eeuw is Assen uitgebreid buiten de singels. Pas rond die tijd werd Assen een aantrekkelijke woonplaats voor de welgestelden in de provincie. Na opdracht van Lodewijk Napoleon, hij verkoos Assen als zijn zomerresidentie, werd Assen in 1807 een zelfstandige gemeente en in 1809 werd het een stad. Hiermee is het een van de jongste steden met stadsrechten in Nederland.

Attracties

De liefhebbers van snelheid en veel lawaai kunnen een kijkje nemen bij het TT Circuit Assen. Aan de veelhoekige Brink, dit was voorheen de voorhof van het klooster, kunt u belangrijke gebouwen vinden. Dit zijn het Drents Museum, het Drents Archief en de Abdijkerk. Iets noordelijker staat het Paleis van Justitie. Hier staat de opschrift Sine justitia nulla libertas, dit betekent: zonder gerechtigheid geen vrijheid. Een aantal bijzondere gebouwen zijn de Overcingel, de Jozefkerk en het huis van bewaring Assen.

Wellicht ook interessant:

Vertaalbureau Groningen
Vertaalbureau Leeuwarden
Vertaalbureau Zwolle

jaren ervaring

talencombinaties

vertalers

Aabévé Vertaalbureau,

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,8 uit 5 (of 9,6 uit 10)