Vertaalbureau Breda
Grenzen vervagen, talen niet!

Vertaalbureau Breda

Woont u in Breda of omgeving? Dan kunt u bij Vertaalbureau Breda uitstekend terecht voor al uw vertalingen. Zoals een handleiding van het Nederlands naar het Spaans, een overeenkomst van het Engels naar het Pools. Maar ook een testament van het Frans naar het Duits, en vele andere documenten en vrijwel alle talencombinaties.

vertaalbureau bredaNevenvestiging Breda

Aabévé Vertaalbureau heeft een nevenvestiging aan de Verlengde Poolseweg 16 in Breda. U kunt dus dichtbij huis terecht als u een document wilt laten vertalen. Dit is met name handig als u het document niet per post wilt verzenden. Het document kan voor u worden ingescand bij de receptiebalie van Regus, waarna u het originele document weer mee kunt nemen. Beschikt u over een digitale versie, dan is de makkelijkste en snelste manier natuurlijk om het document te mailen. U kunt ook telefonisch contact opnemen via 076-8200339.

Voordelen van vertalen bij Aabévé Vertaalbureau:

Offerte

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail ons dan met opgave van het aantal woorden (of door de documenten mee te zenden) of maak gebruik van de aanvraagmodule aan de rechterzijde.

Meer over Breda

Breda is een sprankelende, gezellige Brabantse stad met een sfeervol, historisch stadshart. Het rijke verleden (Breda is Nassaustad bij uitstek!) en het bruisende heden gaan er naadloos in elkaar over. De stad staat steevast in de top vijf van meest gastvrije steden van Nederland en eerste bij de verkiezing van ‘Beste uitgaansstad’! Ga trendy winkelen, bewonder de prachtige monumenten en proef de Brabantse gastvrijheid bij de vele tientallen cafés, restaurants en terrassen. Maar weinig grote steden in Nederland zijn zó rijk bedeeld met omringende bossen en natuurgebieden als Breda! Wie het stadsgedruis even wil verwisselen voor het buitenleven, kan rond Breda terecht in maar liefst 4000 hectare bos en natuurgebied.

Bekendste park

In Breda is het Valkenberg bij het kasteel van Breda het bekendste park. Het is een stadspark, maar het was vroeger de tuin van het kasteel. Bij de ingang van dit park bevindt zich het Baronie-monument uit 1905, dat werd ontworpen door architect Pierre Cuypers en werd onthuld door Koningin Wilhelmina, mede om de bijzondere band tussen het Oranjehuis en Breda te benadrukken. Op Koningsdag wordt in dit park een grote kindervrijmarkt gehouden.

Wilhelminapark

Een ander groot park bij het centrum is het Wilhelminapark. In dit park staat, ter herinnering aan de Poolse bevrijders, een Duitse Panthertank, die door de Polen in 1945 aan de stad werd geschonken. Voorts zijn er nog het Burgemeester van Sonsbeeckpark in de wijk Boeimeer, het Zaartpark en het Park Hoge Vucht in Breda Noord. In Breda Centrum bevindt zich de Willem Merkxtuin, een kleine tuin achter de voormalige hofhuizen in de Catharinastraat.

Recreatieplassen

Breda is ook de stad met prachtige recreatieplassen, cultuurevenementen, festivals en een jaarlijkse grote kermis. En het is de stad waar Aabévé Vertaalbureau, net als in Zwolle, een nevenvestiging heeft om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het adres en telefoonnummer ziet u aan de rechterzijde van deze pagina. (bron: Wikipedia)