024-82 00 778 info@aabeve.nl

Vertaalbureau Den Haag

 • professioneel vertaalbureau
 • native speakers
 • ISO-gecertificeerd
 • kwaliteitsgarantie

 

37+  jaren ervaring

200+ talencombinaties

600+ ervaren vertalers

5 sterren op Trustpilot

Professioneel vertaalbureau Den Haag

Bent u op zoek naar een betrouwbaar vertaalbureau Den Haag? Zoek niet verder dan Aabévé Vertaalbureau Den Haag (voorheen Vertaalbureau Tongo). Met bijna 40 jaren ervaring in de vertaalbranche zijn we er trots op dat we tot de top vertaalbureaus van Nederland behoren. Of u nu juridische, technische, medische of een ander soort vertaling nodig heeft, onze professionele vertalers hebben de expertise om hoogwaardige vertalingen te leveren.

Of het nu gaat om een vertaling van uw testament van het Zweeds naar het Nederlands, een koopcontract van het Nederlands naar het Chinees of een huwelijksakte van het Arabisch naar het Nederlands, wij regelen graag de vertaling voor u.

Vertaalbureau Den Haag voor alle vertalingen

Bij Aabévé Vertaalbureau Den Haag bieden we allerlei vertalingen om aan uw behoeften te voldoen, waaronder:

 • Juridische vertalingen: wij hebben uitgebreide ervaring met het vertalen van juridische documenten, zoals contracten, overeenkomsten, patenten en meer.
 • Technische vertalingen: onze vertalers vertalen technische documenten, zoals gebruikershandleidingen, specificaties en datasheets.
 • Medische vertalingen: we vertalen medische documenten, zoals patiëntendossiers, klinische onderzoeken en meer.
 • Websitevertalingen: met onze websitevertalingen kunnen we u helpen uw wereldwijde publiek te bereiken en uw online zichtbaarheid te vergroten.
 • Marketingvertaling: we kunnen u helpen campagnes te maken, die aanslaan bij uw doelgroep door uw marketingmateriaal te vertalen, waaronder brochures, flyers en ander promotiemateriaal.
 • Enzovoort: diverse andere sectoren, wij vertalen werkelijk alles.

  ISO-gecertificeerd

  Aabévé Vertaalbureau Den Haag is een ISO-gecertificeerd vertaalbureau, gespecialiseerd in vertalingen voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Wij bieden snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven. Aabévé Vertaalbureau Den Haag zet uitsluitend ervaren en professionele (beëdigde) vertalers in, waardoor vertalingen in alle gangbare talen mogelijk zijn. Bij Aabévé Vertaalbureau Den Haag bent u snel in het bezit van de juiste vertaling!

  Vertaalbureau Den Haag met kwaliteitsgarantie

  Bij Aabévé Vertaalbureau Den Haag leveren we vertalingen van hoge kwaliteit, die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Ons vertaalproces omvat verschillende fasen, waaronder vertalen, redigeren en proeflezen, om ervoor te zorgen dat de uiteindelijke vertaling nauwkeurig en foutloos is. We bieden dan ook kwaliteitsgarantie aan op al onze vertalingen, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw vertaling van de hoogste kwaliteit is.

  Onze accountmanagers staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u op de hoogte te houden van de voortgang van uw vertaalproject. We begrijpen het belang van tijdige levering en we werken eraan om ervoor te zorgen, dat uw vertalingen altijd binnen de deadline worden afgeleverd.

  Vertaalbureau Den Haag: scherpe tarieven

  Bij Aabévé Vertaalbureau Den Haag geloven we in het leveren van hoogwaardige vertalingen tegen concurrerende tarieven. We bieden transparante prijzen zonder verborgen kosten, zodat u weet wat u krijgt als u met ons samenwerkt. Onze tarieven zijn gebaseerd op het type document, de talencombinatie en de vereiste doorlooptijd, zodat we u een offerte op maat kunnen geven, die past bij uw budget en deadline.

  Waarom kiezen voor Aabévé Vertaalbureau Den Haag?

  Bij Aabévé Vertaalbureau Den Haag zijn we gepassioneerd door taal en cultuur en we geloven in het helpen van onze klanten om effectief over de grenzen heen te communiceren. Hier volgen enkele redenen om voor ons te kiezen als uw vertaalbureau:

  • Kwaliteit: we streven ernaar om vertalingen van hoge kwaliteit te leveren, die voldoen aan de behoeften van onze klanten.
  • Deskundigheid: ons team van moedertaalvertalers heeft de expertise om uw documenten nauwkeurig en tijdig te vertalen.
  • Concurrerende tarieven: wij bieden concurrerende prijzen zonder verborgen kosten.
  • Tijdige levering: we begrijpen het belang van tijdige levering en werken eraan om ervoor te zorgen, dat uw vertalingen elke keer op tijd worden geleverd.
  • Klantenservice: onze projectmanagers staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u op de hoogte te houden van de voortgang van uw vertaalproject.
  vertaalbureau den haag-foto2

  Vertaalbureau Den Haag: de beste native speakers

  Bij Aabévé Vertaalbureau Den Haag werken we zoveel mogelijk met moedertaalvertalers, die een diepgaand begrip hebben van de culturele nuances van de talen waarmee ze werken. Als het op vertalingen aankomt, is nauwkeurigheid de sleutel en daarom geloven we dat de beste vertalingen afkomstig zijn van moedertaalsprekers. Onze vertalers hebben uitgebreide ervaring met vertalen, zodat ze u kunnen helpen uw wereldwijde publiek te bereiken, waar ze zich ook bevinden.

  AI-vertalingen 

  Bij Aabévé Vertaalbureau kunnen wij ook AI-vertalingen voor u verzorgen, al dan niet in combinatie met controle en revisie door professionele vertalers. AI-vertalingen en professionele vertalingen vormen een krachtige combinatie, die elkaar aanvullen en zorgen voor optimale nauwkeurigheid. Met AI kunnen grote hoeveelheden tekst snel worden vertaald. Ze bieden een goede basis voor efficiëntie en snelheid. Aan de andere kant kunnen professionele en ervaren taalexperts, de nuances, context en culturele aspecten van een tekst beter begrijpen en overbrengen.

  Door deze twee benaderingen te combineren, kunnen we profiteren van de snelheid en efficiëntie van AI-vertalingen en tegelijkertijd vertrouwen op de expertise van professionele vertalers om de kwaliteit en nauwkeurigheid te waarborgen. Het resultaat is een optimale vertaalervaring, waarbij snelheid en nauwkeurigheid hand in hand gaan.

  Waarom zou u AI-vertalingen uitbesteden aan Aabévé Vertaalbureau?

  Wanneer het gaat om vertalingen, is het begrijpelijk dat veel mensen geneigd zijn om gebruik te maken van gratis vertaaltools, zoals Google Translate of ChatGPT. Deze tools zijn handig en bieden snelle vertalingen, maar er zijn belangrijke redenen waarom u AI-vertalingen beter kunt uitbesteden aan Aabévé Vertaalbureau, in plaats van ze zelf te laten vertalen door dergelijke tools:

  • De kwaliteit van AI-vertalingen, die door Aabévé Vertaalbureau worden aangeboden, is aanzienlijk hoger dan die van gratis vertaaltools.
  • U hoeft niet zelf alle teksten te kopiëren en te plakken in de vertaaltool en na de vertaling, nog eens terug te kopiëren en te plakken. U bespaart dus veel tijd en geld.
  • De teksten, die u aanlevert in Word-, Pdf- of PowerPoint-formaat, ontvangt u vertaald terug in dezelfde opmaak als de brontekst.
  • Optioneel kunt u er bovendien voor kiezen om de AI-vertaling te laten controleren door een ervaren vertaler.
  • De levertijd is supersnel, de kosten zijn extreem laag (slechts € 0,02 per woord, exclusief BTW voor alle talen).

  Offerte aanvragen

  Een vrijblijvende offerte kunt u aanvragen door te klikken op onderstaande button om gebruik te maken van onze handige aanvraagmodule. U mag uw aanvraag ook rechtstreeks aan ons mailen. Weet u het aantal woorden niet, dan kunt u het document of de documenten toevoegen en tellen wij de woorden. Alles wat u aan ons toevertrouwt wordt strikt vertrouwelijk behandeld. Binnen 30 minuten, nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, vindt u onze reactie in uw mailbox. Meestal is dit al direct de offerte met levertijd.

  Zijn de documenten te groot om te mailen? Maak dan gratis gebruik van WeTransfer. Ook dan gaat de verzending via een beveiligde verbinding.

   

  Referenties3

  Meer over Den Haag

  Den Haag is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland. De Nederlandse regering en het parlement zijn in de stad gevestigd, en het is de residentie van het koninklijk huis. Al is Den Haag niet de hoofdstad van Nederland, het vervult voor een belangrijk deel de rol, die meestal aan een hoofdstad voorbehouden is. Zo staan bijna alle ambassades en ministeries in Den Haag. De naam van de stad is ook verbonden aan nationale en internationale rechtscolleges, zoals de Hoge Raad. Den Haag is een centrum voor de internationale rechtspraak en vredespolitiek, en is net als New York, Genève, Wenen en Nairobi een belangrijke VN-stad.

  Officiële naam

  Vroeger werd Den Haag ‘Die Haghe of Den Hag(h)e’  genoemd. De officiële naam van Den Haag is nog steeds ’s Gravenhage. Deze wordt nog steeds vermeld in paspoorten en andere officiële documenten. ’s Gravenhage is een samentrekking van ‘des Graven ha(a)ge’. In de volksmond is het altijd Den Haag gebleven. In verband met de internationalisering van de hofstad (met o.a. het Internationaal Gerechtshof en het Internationaal Strafhof), wordt de stad Den Haag genoemd.

  Hiermee sluit de naam beter aan met de buitenlandse benamingen als The Hague (Engels), La Haye (Frans), Den Haag (Duits), Haag (Deens, Noors, Zweeds en Fins), La Haya (Spaans), L’Aia (Italiaans), A Haia (Portugees), Гаага Gaaga, (Russisch), Hai Ya (Chinees) en Haga (Roemeens).

  Stadsrechten

  Den Haag heeft van oudsher nooit stadsrechten gehad. Desondanks kreeg het al in de middeleeuwen bestuurlijke instellingen, die alleen in steden voorkwamen. Prins Maurits had al vergevorderde plannen om van Den Haag een vestingstad te maken, maar de Staten Generaal zagen dit als een aantasting van de onafhankelijkheid van het bestuurscentrum van de zeven provinciën.

  Den Haag kreeg in 1806 van koning Lodewijk Napoleon en in 1810 van keizer Napoleon de eretitel stad. Dit gaf toen geen bijzondere rechten meer, want het stadsrecht was al in 1798 tijdens de Bataafse Republiek afgeschaft.

  Monumenten

  Den Haag is een oude stad met veel historie. Er staan veel monumenten, monumentale panden, herdenkingsmonumenten en musea. (Gevangen Poort, Vredespaleis, Binnenhof, Mauritshuis, Panorama Mesdag. etc.) Zoals ook andere steden in Nederland had Den Haag vroeger veel grachten, ook wel ruien genoemd.

  Zij dienden voor de scheepvaart, maar ook als riool. Al omstreeks 1350 was Den Haag via de Vliet verbonden met Delft, en in 1619 was de grachtengordel om Den Haag klaar. In 1900 werd de Laakhaven aangelegd, die uitgroeide tot de zesde binnenhaven van Nederland.