024-82 00 778 info@aabeve.nl

Vertaalbureau Eindhoven

 • professioneel vertaalbureau
 • native speakers
 • ISO-gecertificeerd
 • kwaliteitsgarantie

37+  jaren ervaring

200+ talencombinaties

600+ ervaren vertalers

5 sterren op Trustpilot

Professioneel vertaalbureau Eindhoven

Welkom bij professioneel vertaalbureau Eindhoven. Onze zeer ervaren en professionele vertalers streven ernaar om onze klanten hoogwaardige vertalingen aan te bieden. En dat dit lukt kunt u afleiden uit het feit, dat we al bijna 40 jaren bestaan en een 5-sterrenpredikaat op Trustpilot hebben.

Bij Vertaalbureau Eindhoven kunt u terecht voor al uw vertalingen. Of het nu gaat om een vertaling van een brochure Engels naar het Japans of een beëdigde vertaling van het Nederlands naar het Engels. Maar ook een juridische vertaling van het Duits naar het Nederlands en natuurlijk alle andere documenten en talencombinaties.

Vertaalbureau Eindhoven met de beste native speakers

Bij Aabévé Vertaalbureau Eindhoven zetten we zoveel mogelijk native speakers (moedertaalsprekers) in voor uw vertalingen. Onze meer dan 600 vertalers kunnen dagelijks vertalingen verzorgen in meer dan 200 talencombinaties, zoals bijvoorbeeld Chinees, Duits, Engels, Frans, Pools, Spaans of Zweeds. We begrijpen dat nauwkeurige vertalingen essentieel zijn om ervoor te zorgen, dat uw boodschap effectief wordt overgebracht aan uw doelgroep. Onze moedertaalsprekers begrijpen als geen ander de culturele nuances en fijne kneepjes van de talen, waardoor ze een authentieke boodschap aan uw publiek kunnen overbrengen.

Taal speelt een belangrijke rol bij het opbouwen van vertrouwen en het bieden van een duidelijk begrip tussen zakelijke partners. Onze tweetalige experts zetten zich in voor het leveren van kwaliteitsvertalingen van verschillende documenten, waaronder contracten, financiële overzichten, juridische documenten en handleidingen. Ze hebben een diep begrip van de juridische, sociale en culturele factoren achter de taal, wat resulteert in nauwkeurige en op maat gemaakte vertalingen.

Waarom kiezen voor vertaalbureau Eindhoven?

Aabévé Vertaalbureau Eindhoven levert superieure vertalingen aan vele klanten uit verschillende branches. Onze vertalers staan klaar voor elk document, of het nu gaat om een klein document of een enorm project. Vertalingen zijn essentieel om de kloof tussen verschillende culturen te overbruggen en we zetten ons daarom in om vertalingen van hoge kwaliteit te leveren.

Ons team bestaat uit ervaren en professionele vertalers, die kwaliteitsvertalingen bieden voor verschillende sectoren, waaronder de gezondheidszorg, juridische, financiële en e-commerce. Wij houden ons aan uw specifieke wensen en eisen, zodat u verzekerd bent van de best mogelijke vertalingen.

Met zoveel vertaalbureaus op de markt kan het een uitdaging zijn om de juiste te kiezen. Bij Aabévé Vertaalbureau Eindhoven leveren wij hoogwaardige vertalingen met een gepersonaliseerde aanpak. Hier zijn enkele redenen waarom wij de voorkeurskeuze zijn van onze klanten:

Deskundige taalkundigen: we werken met gekwalificeerde en ervaren vertalers, die de doeltaal als moedertaal beheersen en bekend zijn met de culturele nuances van hun respectievelijke landen.

Kwaliteitsgarantie: we verlenen kwaliteitsgarantie op alle vertalingen, die door onze vertalers worden verzorgd.

Vertrouwelijkheid: we begrijpen het belang van vertrouwelijkheid en ondertekenen desgewenst een geheimhoudingsverklaring met onze klanten om hun informatie te beschermen.

Snelle levering: we beseffen dat tijd geld is en we werken snel om ervoor te zorgen, dat uw vertalingen binnen het afgesproken tijdsbestek worden geleverd, zonder in te leveren op kwaliteit.

Concurrerende prijzen: we bieden concurrerende tarieven, die behoren tot de laagste van Nederland.

ISO-gecertifceerd: we zijn ISO 17100:2015 gecertificeerd, waardoor u er volledig op kunt vertrouwen, dat wij onze zaken prima op orde hebben.

Vertaalbureau Eindhoven met kwaliteitsgarantie

Bij Aabévé Vertaalbureau Eindhoven garanderen we vertalingen van hoge kwaliteit, die voldoen aan de hoogste normen van nauwkeurigheid en duidelijkheid. We doen er alles aan om onze klanten de best mogelijke vertalingen te bieden. Daarom verlenen we kwaliteitsgarantie op alle vertalingen, die door onze vertalers worden verzorgd. Daarnaast kunt u, op grond van onze ISO-certificering, er ook nog voor kiezen om de vertaling volledig te laten controleren door een tweede vertaler. Een dergelijke vertaling voldoet aan de ISO-norm. Maar ook op een vertaling, die niet is gecontroleerd door een tweede vertaler, verlenen wij kwaliteitsgarantie.

Vertaalbureau Eindhoven voor optimale service

Aabévé Vertaalbureau Eindhoven heeft een telefonisch steunpunt in Eindhoven, tel. 040-8200597, zodat u ons snel en makkelijk kunt bereiken voor informatie. Een digitale versie van uw te vertalen document kunt u rechtstreeks naar ons mailen. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van onze handige aanvraagmodule.

Bij Aabévé Vertaalbureau Eindhoven zetten wij ons dagelijks in om u optimale service te bieden en zo snel mogelijk te voorzien van uw vertaling. We doen dit o.a. met:

 • Binnen 30 minuten reactie
 • Snelle levering
 • Ervaren vertalers
 • Lage tarieven
 • Tientallen jaren ervaring
 • Hoge klantenwaardering
 • ISO-gecertificeerd
 • Ook beëdigde vertalingen

Offerte aanvragen bij vertaalbureau Eindhoven

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan uw talencombinatie met opgave van het aantal woorden (of door de documenten toe te voegen) naar Aabévé Vertaalbureau Eindhoven of klik op onderstaande button om gebruik van onze handige aanvraagmodule. Alle aan ons toegezonden documenten worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zijn uw bestanden te groot om te mailen, of via de aanvraagmodule (maximaal 6 Mb) te verzenden, maak dan gratis gebruik van WeTransfer. Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

vertaalbureau eindhoven-foto2

Vertaalbureau Eindhoven voor beëdigd vertalen

Heeft u van een officiële instantie te horen gekregen, dat u een beëdigde vertaling nodig hebt? Dan kunnen onze beëdigde vertalers u verder helpen. Voor de meeste officiële documenten is een beëdigde vertaling vereist. Dit type vertaling mag niet door iedere vertaler worden uitgevoerd, maar wel door onze professionele beëdigde vertalers, die zijn beëdigd door de rechtbank.

Voor een beëdigde vertaling van persoonlijke documenten zit u bij Aabévé Vertaalbureau dus goed. Maar wij kunnen u ook van dienst zijn voor andere vertalingen. Wilt u bijvoorbeeld met uw onderneming de Chinese markt gaan veroveren? Dan is een professionele Chinese vertaling van uw mailcorrespondentie essentieel. Natuurlijk kunnen wij ook zakelijke vertalingen op professionele wijze voor u uitvoeren.

Vertaalbureau Eindhoven, diverse vertalingen mogelijk

Als professioneel vertaalbureau Eindhoven voeren wij allerlei verschillende soorten vertalingen uit. De diversiteit van de vertalingen zit hem onder andere in de talencombinaties. Wij hebben namelijk voor heel veel talen (beëdigde) vertalers beschikbaar. Maar de diversiteit is ook terug te zien in het soort vertalingen.

Aabévé Vertaalbureau Eindhoven staat voor u klaar voor hele uiteenlopende vertalingen. Of het nu gaat om een website vertalen of om een persoonlijk document vertalen. Dus zoekt u een vertaler, die zijn/haar talen- en cultuurkennis kan omvormen tot dé perfecte vertaling? Zoek dan niet verder! De vertalers van Aabévé Vertaalbureau Eindhoven zijn u van dienst voor allerlei verschillende soorten vertalingen. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op!

AI-vertalingen 

Bij Aabévé Vertaalbureau kunnen wij ook AI-vertalingen voor u verzorgen, al dan niet in combinatie met controle en revisie door professionele vertalers. AI-vertalingen en professionele vertalingen vormen een krachtige combinatie, die elkaar aanvullen en zorgen voor optimale nauwkeurigheid. Met AI kunnen grote hoeveelheden tekst snel worden vertaald. Ze bieden een goede basis voor efficiëntie en snelheid. Aan de andere kant kunnen professionele en ervaren taalexperts, de nuances, context en culturele aspecten van een tekst beter begrijpen en overbrengen.

Door deze twee benaderingen te combineren, kunnen we profiteren van de snelheid en efficiëntie van AI-vertalingen en tegelijkertijd vertrouwen op de expertise van professionele vertalers om de kwaliteit en nauwkeurigheid te waarborgen. Het resultaat is een optimale vertaalervaring, waarbij snelheid en nauwkeurigheid hand in hand gaan.

AI-vertalingen en professionele vertalingen voor optimale resultaten

Het is van cruciaal belang om de juiste balans te vinden tussen AI-vertalingen en professionele vertalingen om optimale resultaten te behalen. AI-vertalingen kunnen grote hoeveelheden tekst snel en efficiënt verwerken, waardoor de productiviteit wordt verhoogd. Ze zijn ideaal voor het vertalen van repetitieve content met een snelle doorlooptijd. Aan de andere kant kunnen professionele vertalingen de menselijke touch en culturele expertise bieden, die nodig is voor complexe teksten. Het vinden van de juiste balans tussen deze twee benaderingen is essentieel om optimale resultaten te behalen en te voldoen aan de behoeften van een breed scala aan vertaalprojecten.

Referenties1

Eindhoven toen en nu

De stad Eindhoven ontstond op een hoger gelegen terrein tussen de riviertjes de Dommel en de Gender. Zij kreeg al in 1232 stadsrechten en marktrecht van hertog Hendrik I van Brabant. Op de plaats van het oude kasteel uit de 15e eeuw ligt nu villa Ravensdonck.

Eindhoven doet tot op de dag van vandaag recht aan de toen verkregen stadsrechten. Zo neemt Eindhoven op designgebied een steeds belangrijkere plaats in, met als voorbeeld de jaarlijkse Dutch Design Week. Eindhoven, de stad van het licht, de stad van Philips en PSV, van de Technische Universiteit en de High Tech Campus. De stad om heerlijk uit te gaan, cultuur te snuiven en te genieten van de vele evenementen en concerten.

Industrie in Eindhoven

De huidige bruisende stad Eindhoven kent een hele geschiedenis. Zo trokken ten gevolge van de industriële ontwikkeling de Eindhovense fabrieken rond 1900 steeds meer werknemers aan. Dat waren onder meer de textielfabrieken, tabaksverwerkers, stoomlederfabrieken, de Koninklijke lucifersfabrieken Mennen & Keunen en de gloeilampenfabriek Philips vanaf 1891. De stad had economisch profijt van de fabrieken en fabrikanten.

In 1920 ontstond de huidige gemeente Eindhoven, toen ook wel Groot-Eindhoven genaamd, uit een fusie van de oorspronkelijke gemeente Eindhoven, die niet veel meer dan de huidige binnenstad omvatte, met de omliggende gemeenten Strijp, Woensel, Gestel, Tongelre en Stratum.

Philips, onlosmakelijk verbonden met Eindhoven

Alhoewel Eindhoven onlosmakelijk is verbonden aan Philips, is de invloed van de elektronicagigant in de laatste decennia in Eindhoven steeds minder geworden. Maar dat betekent niet, dat Eindhoven niet meer garant zou staan voor nieuwe producten en ideeën.

Op de High Tech Campus worden de meest innovatieve zaken ontwikkeld. Ook verbonden aan Philips is uiteraard betaald voetbalclub PSV, die nationaal en internationaal grote successen boekt(e).

Niet alleen vertaalbureau Eindhoven, maar o.a. ook:

Vertaalbureau Breda
Vertaalbureau Den Bosch
Vertaalbureau Maastricht