024-82 00 778 info@aabeve.nl

Vertaalbureau Eindhoven

Tel. 040 – 82 00 597

vertaalbureau eindhoven-foto1

Vertaalbureau Eindhoven

Bij Vertaalbureau Eindhoven kunt u terecht voor al uw vertalingen. Of het nu gaat om een vertaling van een brochure Engels naar het Japans of een beëdigde vertaling van het Nederlands naar het Engels.

Maar ook een juridische vertaling van het Duits naar het Nederlands en natuurlijk ook alle andere documenten en talencombinaties.

Vertaalbureau Eindhoven

Aabévé Vertaalbureau heeft een telefonisch steunpunt in Eindhoven, tel. 040-8200597, zodat u ons snel en makkelijk kunt bereiken voor informatie. Een digitale versie van uw te vertalen document kunt u rechtstreeks naar ons mailen. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de aanvraagmodule op deze pagina. Aabévé staat voor:

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan. Mailen mag natuurlijk ook. Vermeld in elk geval uw talencombinatie en een opgave van het aantal woorden. Ook is het mogelijk om documenten toe te voegen, zodat wij de woorden voor u kunnen tellen.

Over Aabévé Vertaalbureau

Aabévé Vertaalbureau Eindhoven heeft vele ervaren en professionele vertalers beschikbaar. Daardoor zijn perfect uitgevoerde vertalingen in vrijwel alle talencombinaties mogelijk.

Bij Aabévé Vertaalbureau ontvangt u binnen 30 minuten een reactie op uw aanvraag. En wij zorgen te allen tijde voor een snelle en goede vertaling van uw documenten.

U ontvangt van ons altijd een vrijblijvende offerte. Documenten, die u naar ons mailt worden strikt vertrouwelijk behandeld. Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens, kunt u lezen in onze privacyverklaring.

 

Offerte aanvragen

Weet u het aantal woorden niet? Voeg dan het document toe.
Klik of sleep bestanden naar dit gebied om te uploaden. U kunt maximaal 4 documenten uploaden.
=

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u vertrouwen op:

Service

Optimale service

Binnen 30 minuten reactie

Snelle levering

Ervaring

Ervaren vertalers

Lage tarieven

Tientallen jaren ervaring

Kwaliteit

Hoge klantenwaardering

ISO-gecertifceerd

Ook beëdigde vertalingen

Een greep uit de reacties van klanten:

(meer reacties vindt u op deze pagina)

Roel

Roel

Vertaling heel snel opgeleverd, zeer tevreden over de communicatie en werkwijze. De prijs is ook zeer aantrekkelijk.

Anoniem

Anoniem

Snel en flexibel! Aabévé vertaalbureau levert snel en is zeer flexibel. Denkt graag met je mee (bijv. voor de lay-out).

vertaalbureau eindhoven-foto2

Vertaalbureau Eindhoven

Heeft u van een officiële instantie te horen gekregen dat u een beëdigde vertaling nodig hebt? Dan kunnen onze beëdigde vertalers u verder helpen. Voor de meeste officiële documenten is een beëdigde vertaling vereist. Dit type vertaling mag niet door iedere vertaler worden uitgevoerd. Maar wel door onze professionele beëdigde vertalers!

Voor een beëdigde vertaling van persoonlijke documenten zit u bij Aabévé Vertaalbureau dus goed. Maar wij kunnen u ook van dienst zijn voor andere vertalingen. Wilt u bijvoorbeeld met uw onderneming de Chinese markt gaan veroveren? Dan is een professionele Chinese vertaling van uw mailcorrespondentie essentieel. Natuurlijk kunnen wij ook zakelijke vertalingen op professionele wijze voor u uitvoeren.

Verschillende vertalingen mogelijk

Als professioneel vertaalbureau Eindhoven voeren wij allerlei verschillende soorten vertalingen uit. De diversiteit van de vertalingen zit hem onder andere in de talencombinaties. Wij hebben namelijk voor heel veel talen (beëdigde) vertalers. Maar de diversiteit is ook terug te zien in het soort vertalingen.

Aabévé Vertaalbureau Eindhoven staat voor u klaar voor hele uiteenlopende vertalingen. Of het nu gaat om een website vertalen of om een persoonlijk document vertalen. Dus zoekt u een vertaler die zijn/haar talen- en cultuurkennis kan omvormen tot dé perfecte vertaling? Zoek dan niet verder! De vertalers van Aabévé vertaalbureau zijn u van dienst voor allerlei verschillende soorten vertalingen. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Eindhoven toen en nu

De stad Eindhoven ontstond op een hoger gelegen terrein tussen de riviertjes de Dommel en de Gender. Zij kreeg al in 1232 stadsrechten en marktrecht van hertog Hendrik I van Brabant. Op de plaats van het oude kasteel uit de 15e eeuw ligt nu villa Ravensdonck.

Eindhoven doet tot op de dag van vandaag recht aan de toen verkregen stadsrechten. Zo neemt Eindhoven op designgebied een steeds belangrijkere plaats in, met als voorbeeld de jaarlijkse Dutch Design Week. Eindhoven, de stad van het licht, de stad van Philips en PSV, van de Technische Universiteit en de High Tech Campus. De stad om heerlijk uit te gaan, cultuur te snuiven en te genieten van de vele evenementen en concerten.

Industrie in Eindhoven

De huidige bruisende stad Eindhoven kent een hele geschiedenis. Zo trokken ten gevolge van de industriële ontwikkeling de Eindhovense fabrieken rond 1900 steeds meer werknemers aan. Dat waren onder meer de textielfabrieken, tabaksverwerkers, stoomlederfabrieken, de Koninklijke lucifersfabrieken Mennen & Keunen en de gloeilampenfabriek Philips vanaf 1891. De stad had economisch profijt van de fabrieken en fabrikanten.

In 1920 ontstond de huidige gemeente Eindhoven, toen ook wel Groot-Eindhoven genaamd, uit een fusie van de oorspronkelijke gemeente Eindhoven, die niet veel meer dan de huidige binnenstad omvatte, met de omliggende gemeenten Strijp, Woensel, Gestel, Tongelre en Stratum.

Philips, onlosmakelijk verbonden met Eindhoven

Alhoewel Eindhoven onlosmakelijk is verbonden aan Philips, is de invloed van de elektronicagigant in de laatste decennia in Eindhoven steeds minder geworden. Maar dat betekent niet, dat Eindhoven niet meer garant zou staan voor nieuwe producten en ideeën.

Op de High Tech Campus worden de meest innovatieve zaken ontwikkeld. Ook verbonden aan Philips is uiteraard betaald voetbalclub PSV, die nationaal en internationaal grote successen boekte. Een recent voorbeeld daarvan is het landskampioenschap in het seizoen 2017-2018.

Wellicht ook interessant

Vertaalbureau Breda
Vertaalbureau Den Bosch
Vertaalbureau Maastricht

jaren ervaring

talencombinaties

vertalers

Aabévé Vertaalbureau,

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,8 uit 5 (of 9,6 uit 10)