Vertaalbureau Eindhoven

Bij Vertaalbureau Eindhoven kunt u terecht voor al uw vertalingen. Of het nu gaat om een vertaling van een brochure Engels naar het Japans of een beëdigde vertaling van het Nederlands naar het Engels. Maar ook een juridische vertaling van het Duits naar het Nederlands en natuurlijk ook alle andere documenten en talencombinaties.

Aabévé Vertaalbureau heeft een telefonisch steunpunt in Eindhoven, tel. 040-8200597, zodat u ons snel en makkelijk kunt bereiken voor informatie. Een digitale versie van uw te vertalen document kunt u  rechtstreeks aan ons mailen. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de aanvraagmodule door te klikken op de button hierboven. Zijn uw bestanden te groot (meer dan 5 Mb) om te mailen of te verzenden via de aanvraagmodule, maak dan gebruik van ons WeTransfer-kanaal. Uw bestanden worden zowel via de aanvraagmodule als via WeTransfer verzonden via een beveiligde verbinding.

Over Aabévé Vertaalbureau

Aabévé Vertaalbureau heeft een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers. Daardoor zijn perfect uitgevoerde vertalingen in vrijwel alle talencombinaties mogelijk. Bij Aabévé Vertaalbureau ontvangt u binnen 30 minuten een reactie op uw aanvraag en zorgen wij voor een snelle en goede vertaling van uw documenten.

U ontvangt van ons altijd een gratis en vrijblijvende offerte. Documenten, die aan ons mailt worden strikt vertrouwelijk behandeld. Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens, kunt u lezen in onze privacyverklaring.

Aabévé Vertaalbureau: optimale service binnen 30 min. reactie lage tarieven ervaren vertalers ook beëdigde vertalingen hoge waardering klanten iso-gecertificeerd

Meer over Eindhoven

De stad Eindhoven ontstond op een hoger gelegen terrein tussen de riviertjes de Dommel en de Gender. Zij kreeg al in 1232 stadsrechten en marktrecht van hertog Hendrik I van Brabant. Op de plaats van het oude kasteel uit de 15e eeuw ligt nu villa Ravensdonck.

Industrie

Ten gevolge van de industriële ontwikkeling trokken de Eindhovense fabrieken rond 1900 steeds meer werknemers aan. Dat waren onder meer de textielfabrieken, tabaksverwerkers, stoomlederfabrieken, de Koninklijke lucifersfabrieken Mennen & Keunen en de gloeilampenfabriek Philips vanaf 1891. De stad had economisch profijt van de fabrieken en fabrikanten.

In 1920 ontstond de huidige gemeente Eindhoven, toen ook wel Groot-Eindhoven genaamd, uit een fusie van de oorspronkelijke gemeente Eindhoven, die niet veel meer dan de huidige binnenstad omvatte, met de omliggende gemeenten Strijp, Woensel, Gestel, Tongelre en Stratum.

Philips

Alhoewel Eindhoven onlosmakelijk is verbonden aan Philips, is de invloed van de elektronicagigant in de laatste decennia in Eindhoven steeds minder geworden. Maar dat betekent niet, dat Eindhoven niet meer garant zou staan voor nieuwe producten en ideeën. Op de High Tech Campus worden de meest innovatieve zaken ontwikkeld. Ook verbonden aan Philips is uiteraard betaald voetbalclub PSV, die nationaal en internationaal grote successen boekte. Een recent voorbeeld daarvan is het landskampioenschap in het seizoen 2017-2018.

Design

Ook op designgebied neemt Eindhoven een steeds belangrijker plaats in, met als voorbeeld de jaarlijkse Dutch Design Week. Eindhoven, de stad van het licht, de stad van Philips en PSV, van de Technische Universiteit en de High Tech Campus. De stad om heerlijk uit te gaan, cultuur te snuiven en te genieten van de vele evenementen en concerten.

Ook interessant:

Google webstories ook bij Aabévé
vertaling nederlands roemeens
vertaling nederlands roemeens