Vertaalbureau Nijmegen
Grenzen vervagen, talen niet!

Vertaalbureau Nijmegen

Bij Vertaalbureau Nijmegen bent u aan het juiste adres. Of het nu gaat om een vertaling van uw algemene voorwaarden van het Frans naar het Nederlands of een contract van het Duits naar het Italiaans. Maar ook een website van het Engels naar het Spaans, of om welke andere talencombinatie dan ook, Vertaalbureau Nijmegen verzorgt het voor u.vertaalbureau nijmegen

Over Aabévé Vertaalbureau Nijmegen

Aabévé Vertaalbureau biedt u een snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven. Aabévé Vertaalbureau heeft een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers, waardoor vertalingen in vrijwel alle talencombinaties mogelijk zijn. Bij Aabévé Vertaalbureau zorgen wij voor een snelle en uitstekende vertaling!
U kunt contact opnemen met ons telefonische steunpunt in Nijmegen, tel. 024-8200778 of ons een mail sturen. Binnen 30 minuten ontvangt u van ons een reactie, meestal is dit al direct de offerte.

Meer over Nijmegen

Nijmegen is de oudste stad van Nederland. De ligging aan de Waal tussen heuvels en bossen maakt deze locatie al ruim 2000 jaar aantrekkelijk als woonplaats. In de tijden dat verdediging tegen gevaren over land belangrijk was, bood het hoger gelegen deel van Nijmegen extra bescherming. In de lagere delen was het goed boeren. Tenslotte maakte de Waal handel en verkeer mogelijk. Daardoor kon het de bewoners van het Nijmeegse gebied economisch voor de wind gaan.

Parken

Nijmegen is een bezoek meer dan waard. Met o.a. het prachtige Kronenburgpark, dat grote bekendheid kreeg door de hit van Frank Boeijen. Daarnaast het Valkhofpark, het Goffertpark waar regelmatig openluchtconcerten plaatsvinden, de St. Stevenskerk en St. Stevenstoren.

Uitgaan

Maar ook het stadhuis, de Grote Markt, de Waalkade met de vele uitgaansmogelijkheden en het Holland Casino. Ook in het levendige centrum met de vele fraaie winkels is het goed toeven. Nijmegen is studentenstad, de stad van de vermaarde Radboud Universiteit en het gerenommeerde academisch Radboudziekenhuis. En, niet in de laatste plaats, de stad van de Nijmeegse Wandelvierdaagse.