Vertaalbureau Nijmegen

  • Snelle reactie
  • Lage tarieven
  • Ervaren en professionele vertalers
  • Kwaliteitsgarantie

Vertaalbureau Nijmegen

Bij Vertaalbureau Nijmegen bent u aan het juiste adres. Of het nu gaat om een vertaling van uw algemene voorwaarden van het Frans naar het Nederlands of een contract van het Duits naar het Italiaans. Maar ook een website van het Engels naar het Spaans, of om welke andere talencombinatie dan ook, Vertaalbureau Nijmegen verzorgt het voor u.

Aabévé Vertaalbureau biedt u een snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven. Aabévé Vertaalbureau heeft een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers, waardoor vertalingen in vrijwel alle talencombinaties mogelijk zijn. Bij Aabévé Vertaalbureau zorgen wij voor een snelle en uitstekende vertaling!

U kunt contact opnemen met ons telefonische steunpunt in Nijmegen, tel. 024-8200778 of ons een mail sturen. Uiteraard kunt u ook rechtstreeks bellen naar onze centrale nummers 0900-333 03 03 of 0485-45 52 79. In beide gevallen ontvangt u binnen 30 minuten van ons een reactie, meestal is dit al direct de offerte.


Vertalen

Als u een aanvraag om een offerte indient als particulier, ontvangt u bij onze prijsopgave ook een betaalverzoek. Particulieren dienen namelijk vooraf te betalen. Het betaalverzoek wordt toegezonden in de vorm van een link. Als u daarop klikt komt u op een scherm waar de betalingsgegevens al staan ingevuld en u uw bank kunt selecteren.

Deze manier van betalen gaat snel en eenvoudig en zorgt ervoor, dat wij een melding ontvangen als u de betaling hebt verricht. Het grote voordeel daarvan is dat er geen vertraging ontstaat en dat wij het vertaalproces direct in gang kunnen zetten. Alle Nederlandse banken hebben zich aangesloten bij deze manier van betalen.Aabévé Vertaalbureau, ISO-gecertificeerd

Snelle reactie


Binnen 30 minuten nadat uw aanvraag door ons is ontvangen, mailen wij u een reactie. Meestal is dit al direct de offerte.

Lage tarieven


Onze tarieven voor professionele vertalingen behoren tot de laagste van Nederland.

Professionele vertalingen


Vertalingen worden uitsluitend verzorgd door professionele vertalers, die in de meeste gevallen ook native speaker zijn.

Meer over Nijmegen

Nijmegen is de oudste stad van Nederland. De ligging aan de Waal tussen heuvels en bossen maakt deze locatie al ruim 2000 jaar aantrekkelijk als woonplaats. In de tijden dat verdediging tegen gevaren over land belangrijk was, bood het hoger gelegen deel van Nijmegen extra bescherming. 

In de lagere delen was het goed boeren. Tenslotte maakte de Waal handel en verkeer mogelijk. Daardoor kon het de bewoners van het Nijmeegse gebied economisch voor de wind gaan.

Nijmegen ligt grotendeels op de zuidelijke oever van de Waal, aan de voet van een stuwwal. Met de zogenaamde Waalsprong ligt een deel van de gemeente nu ook aan de overzijde van de rivier. De  Waalsprong is een geannexeerd gebied, waarin zich het dorp Lent en een deel van Oosterhout bevinden.

Samen met Arnhem, Wijchen en 17 andere gemeenten in de omgeving vormt Nijmegen de Stadsregio Arnhem Nijmegen (SRAN). Evenals de meeste gemeenten in het grensgebied is Nijmegen aangesloten bij het samenwerkingsverband Euregio Rijn-Waal.

Parken

Nijmegen is een bezoek meer dan waard. Met o.a. het prachtige Kronenburgpark, dat grote bekendheid kreeg door de hit van Frank Boeijen. Daarnaast het Valkhofpark, het Goffertpark waar regelmatig openluchtconcerten plaatsvinden, de St. Stevenskerk en St. Stevenstoren.

​Uitgaan

Uitgaan is een feest in Nijmegen, met zijn talrijke café’s, restaurants en overige gelegenheden. Maar ook het stadhuis, de Grote Markt, de Waalkade met de vele uitgaansmogelijkheden en het Holland Casino zijn de moeite waard om te bezoeken.

Ook in het levendige centrum met de vele fraaie winkels is het goed toeven. Nijmegen is studentenstad, de stad van de vermaarde Radboud Universiteit en het gerenommeerde academisch Radboudziekenhuis.

En, niet in de laatste plaats, de stad van de Nijmeegse Wandelvierdaagse. die al meer dan 100 jaar bestaat en jaarlijks zo’n 40.000 wandelaars en honderdduizenden bezoekers naar de stad trekt. De Vierdaagsefeesten zijn jaarlijks een enorm evenement met bezoekers vanuit het hele land en ook het buitenland.

Wij lossen uw vertaalprobleem direct op!

Neem geen risico en doe net als al die andere bedrijven (van zzp'er tot multinational) en particulieren en vertrouw ook op de meer dan 30 jaren vertaalervaring van Aabévé Vertaalbureau.
Geen studenten, die iets willen bijverdienen, maar professionele en ervaren vertalers,
met een jarenlange opleiding achter de rug, verzorgen uw vertaling.

Tenslotte

Aabévé Vertaalbureau staat voor hoogwaardige vertalingen, scherpe tarieven,
jarenlange ervaring, uitsluitend professionele vertalers en kwaliteitsgarantie.

Aabévé Vertaalbureau: grenzen vervagen, talen niet!

facebook
google+
linkedin
tumblr
twitter
youtube
Bel ons
Mail ons
Whatsapp

Contactinfo Nederland
Arubaweg 14,

5451 GM Mill
Tel. 
0900–333 03 03 
(lokaal tarief)
Contact via 
e-mail

Contactinfo België

www.aabeve.be
Tel. 0800-231 10
(gratis vanuit België)
Contact via
 
e-mail

Vakgebieden, o.a.
Administratief
Financieel

ICT/Websites

Literair

Marketing

Medisch

Technisch

Toeristisch

Zakelijk

Copyright Aabévé Vertaalbureau