024-82 00 778 info@aabeve.nl

Vertaalbureau Rotterdam

Tel. 010 – 82 08 707

vertaalbureau rotterdam-foto1

Vertaalbureau Rotterdam

Vertaalbureau Rotterdam heeft een telefonisch steunpunt voor Aabévé Vertaalbureau. Dit telefoonnummer is 010-8208707, e-mail. U kunt ons dus snel bereiken via uw eigen lokale 010-nummer.

Of het nu gaat om een vertaling van uw website van het Duits naar het Nederlands. Een contract van het Nederlands naar het Frans. Een website van het Nederlands naar het Engels. Vertaalbureau Rotterdam regelt het graag voor u.

Aabévé Vertaalbureau Rotterdam

  • Snelle service
  • Heldere tarieven
  • Persoonlijk contact
  • Kwaliteitsgarantie

Vertaalbureau Rotterdam

Vertaalbureau Rotterdam is een full-service vertaalbureau gespecialiseerd in vertalingen voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Bij Aabévé zijn dagelijks meer dan 600 vertalers beschikbaar voor meer dan 200 talencombinaties, waardoor vertalingen in alle gangbare talen mogelijk zijn. Bij Aabévé Vertaalbureau bent u snel in het bezit van de juiste vertaling! Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus.

Offerte aanvragen

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan. Vermeld in elk geval uw talencombinatie en een opgave van het aantal woorden. Alle aan ons toegezonden documenten worden strikt vertrouwelijk behandeld. Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

Een vrijblijvende offerte kunt u aanvragen door gebruik te maken van de aanvraagmodule op deze pagina. U mag uw aanvraag ook rechtstreeks aan ons mailen. Weet u het aantal woorden niet, dan kunt u het document of de documenten toevoegen en tellen wij de woorden. Als de documenten te groot zijn om te mailen, kunt u ze via WeTransfer aan ons verzenden. Ook dan gaat de verzending via een beveiligde verbinding.

 

Offerte aanvragen

Weet u het aantal woorden niet? Voeg dan het document toe.
Klik of sleep bestanden naar dit gebied om te uploaden. U kunt maximaal 4 documenten uploaden.
=

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u vertrouwen op:

Optimale service Ervaren vertalers Kwaliteitsgarantie Lage tarieven 5 Sterrenbeoordeling ISO-gecertificeerd

vertaalbureau rotterdam-foto2

Meer over Rotterdam

De naam Rotterdam stamt uit de dertiende eeuw en verwijst naar een dam in de rivier de Rotte. Omstreeks 1260 werd in de Rotte een dam gelegd op de plek waar de Hoogstraat de Rotte kruist. Hieraan ontleent Rotterdam zijn naam. Rond deze dam ontstond een nederzetting waar men in eerste instantie leefde van visserij. Al snel werd het ook een handelsplaats en ontstonden de eerste havens. Rotterdam kreeg in 1340 stadsrechten en in 1360 een stadsmuur.

Nationaliteiten

In Rotterdam leven zo’n 180 verschillende nationaliteiten. Een groot deel van de bewoners met een Nederlandse achtergrond heeft Brabantse voorouders. Deze trokken al vanaf de 19e eeuw als arbeiders naar de haven van Rotterdam.

Nieuwbouw

Het centrum van Rotterdam werd, op enkele historische gebouwen na, in de Tweede Wereldoorlog grotendeels verwoest door een Duits bombardement. Daardoor was en is er veel ruimte voor nieuwbouw. Rotterdam is dan ook, in tegenstelling tot veel andere oude Nederlandse steden, een moderne stad. De stad profileert zich als internationale architectuurstad met veel wolkenkrabbers, ook wel aangeduid als Manhattan aan de Maas.

Wellicht ook interessant

Vertaalbureau Breda
Vertaalbureau Den Haag
Vertaalbureau Middelburg

 

jaren ervaring

talencombinaties

vertalers

Aabévé Vertaalbureau,

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,8 uit 5 (of 9,6 uit 10)