024-82 00 778 info@aabeve.nl

Vertaalbureau Rotterdam

  • professioneel vertaalbureau
  • native speakers
  • ISO-gecertificeerd
  • hoge klantenwaardering

37+  jaren ervaring

200+ talencombinaties

600+ ervaren vertalers

5 sterren op Trustpilot

Professioneel vertaalbureau Rotterdam

Rotterdam is de op één na grootste stad van Nederland en wordt beschouwd als één van de belangrijkste havens ter wereld. De stad is ook de thuisbasis van veel internationale bedrijven, waardoor het een knooppunt is voor interculturele communicatie. Het is geen wonder dat er voortdurend vraag is naar professionele vertalingen in Rotterdam. En daar komt Aabévé Vertaalbureau Rotterdam om de hoek kijken.

Onze professionele vertalers zijn zeer bekwaam en ervaren in het vertalen van allerlei documenten, van juridisch en medisch tot technisch en marketingmateriaal. Wij leveren betrouwbare en consistente vertalingen, die aan uw specifieke wensen voldoen.

Vertaalbureau Rotterdam heeft een telefonisch steunpunt voor Aabévé Vertaalbureau. Dit telefoonnummer is 010-8208707. U kunt ons dus snel bereiken via uw eigen lokale 010-nummer. Als gevolg van de coronacrisis was het niet meer mogelijk om een fysiek kantoor in Rotterdam aan te houden. De daardoor ontstane ervaring leerde ons, dat het ook niet echt nodig is, omdat de vertaalbranche een typische online bezigheid is. Niemand hoeft tegenwoordig nog naar een kantoor te gaan om de documenten af te geven, ze kunnen veel simpeler worden verzonden via e-mail.

Aabévé Vertaalbureau Rotterdam vertaalt werkelijk alles. Of het nu gaat om een vertaling van uw website van het Duits naar het Nederlands, een contract van het Nederlands naar het Frans, of een juridische document van het Nederlands naar het Engels. Wij verzorgen het graag voor u.

Vertaalbureau Rotterdam voor alle talen

Vertaalbureau Rotterdam is gespecialiseerd in vertalingen voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Bij Aabévé Vertaalbureau Rotterdam zijn dagelijks meer dan 600 vertalers beschikbaar voor meer dan 200 talencombinaties, waardoor vertalingen in alle gangbare talen mogelijk zijn. Bij ons bent u snel in het bezit van de juiste vertaling! Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus.

Vertaalbureau Rotterdam met kwaliteitsgarantie

Bij Aabévé Vertaalbureau Rotterdam garanderen we vertalingen van hoge kwaliteit, die voldoen aan de hoogste normen van nauwkeurigheid en duidelijkheid. We doen er alles aan om onze klanten de best mogelijke vertalingen te bieden. Daarom verlenen we kwaliteitsgarantie op alle vertalingen, die door onze vertalers worden verzorgd. Daarnaast kunt u, op grond van onze ISO-certificering, er ook nog voor kiezen om de vertaling volledig te laten controleren door een tweede vertaler. Een dergelijke vertaling voldoet aan de ISO-norm. Maar ook op een vertaling, die niet is gecontroleerd door een tweede vertaler, verlenen wij kwaliteitsgarantie.

Vertaalbureau Rotterdam zorgt voor groei

Wilt u uw bedrijf uitbreiden naar Engelstalige, Spaanstalige of andere landen? Wilt u zich richten op buitenlandse klanten? De professionele vertalers van Aabévé Vertaalbureau Rotterdam kunnen u helpen nieuwe markten te betreden, nieuwe klanten aan te trekken en uw bedrijf te laten groeien.

Onze ervaren vertalers zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige en nauwkeurige vertalingen van overeenkomsten, websites en allerlei andere documenten. Met onze hulp kunt u ervoor zorgen dat uw boodschap een wereldwijd publiek bereikt. Wij helpen u graag om het meeste uit uw buitenlandse markten te halen!

Waarom kiezen voor vertaalbureau Rotterdam?

Aabévé Vertaalbureau Rotterdam levert superieure vertalingen aan vele klanten uit verschillende branches. Onze vertalers staan klaar voor elk document, of het nu gaat om een klein document of een enorm project. We begrijpen dat vertalingen essentieel zijn om de kloof tussen verschillende culturen te overbruggen en we zetten ons in om vertalingen van hoge kwaliteit te leveren.

Ons team bestaat uit ervaren en toegewijde vertalers, die kwaliteitsdiensten bieden voor verschillende sectoren, waaronder de gezondheidszorg, juridische, financiële en e-commerce. Wij houden ons aan uw specifieke wensen en eisen, zodat u verzekerd bent van de best mogelijke vertalingen.

Met zoveel vertaalbureaus op de markt kan het een uitdaging zijn om de juiste te kiezen. Bij Aabévé Vertaalbureau Rotterdam leveren wij hoogwaardige vertalingen met een gepersonaliseerde aanpak. Hier zijn enkele redenen waarom wij de voorkeurskeuze zijn van onze klanten:

  • Deskundige vertalers: we werken met gekwalificeerde en ervaren vertalers, die de doeltaal als moedertaal beheersen en bekend zijn met de culturele nuances van hun respectievelijke landen.
  • Kwaliteitsgarantie: we verlenen kwaliteitsgarantie op alle vertalingen, die door onze vertalers worden verzorgd.
  • Vertrouwelijkheid: we begrijpen het belang van vertrouwelijkheid en ondertekenen desgewenst een geheimhoudingsverklaring met onze klanten om hun informatie te beschermen.
  • Snelle levering: we beseffen dat tijd geld is en we werken snel om ervoor te zorgen dat uw vertalingen binnen het afgesproken tijdsbestek worden geleverd, zonder in te leveren op kwaliteit.
  • Concurrerende prijzen: we bieden concurrerende tarieven, die behoren tot de laagste van Nederland.
  • ISO-gecertifceerd: we zijn ISO 17100:2015 gecertificeerd, waardoor u er volledig op kunt vertrouwen, dat wij onze zaken prima op orde hebben.
vertaalbureau amsterdam-foto2

AI-vertalingen 

Bij Aabévé Vertaalbureau kunnen wij ook AI-vertalingen voor u verzorgen, al dan niet in combinatie met controle en revisie door professionele vertalers. AI-vertalingen en professionele vertalingen vormen een krachtige combinatie, die elkaar aanvullen en zorgen voor optimale nauwkeurigheid. Met AI kunnen grote hoeveelheden tekst snel worden vertaald. Ze bieden een goede basis voor efficiëntie en snelheid. Aan de andere kant kunnen professionele en ervaren taalexperts, de nuances, context en culturele aspecten van een tekst beter begrijpen en overbrengen.

Door deze twee benaderingen te combineren, kunnen we profiteren van de snelheid en efficiëntie van AI-vertalingen en tegelijkertijd vertrouwen op de expertise van professionele vertalers om de kwaliteit en nauwkeurigheid te waarborgen. Het resultaat is een optimale vertaalervaring, waarbij snelheid en nauwkeurigheid hand in hand gaan.

AI-vertalingen en professionele vertalingen voor optimale resultaten

Het is van cruciaal belang om de juiste balans te vinden tussen AI-vertalingen en professionele vertalingen om optimale resultaten te behalen. AI-vertalingen kunnen grote hoeveelheden tekst snel en efficiënt verwerken, waardoor de productiviteit wordt verhoogd. Ze zijn ideaal voor het vertalen van repetitieve content met een snelle doorlooptijd. Aan de andere kant kunnen professionele vertalingen de menselijke touch en culturele expertise bieden, die nodig is voor complexe teksten. Het vinden van de juiste balans tussen deze twee benaderingen is essentieel om optimale resultaten te behalen en te voldoen aan de behoeften van een breed scala aan vertaalprojecten.

Offerte aanvragen

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan. Vermeld in elk geval uw talencombinatie en een opgave van het aantal woorden. Alle aan ons toegezonden documenten worden strikt vertrouwelijk behandeld. Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

Een vrijblijvende offerte kunt u bij Aabévé Vertaalbureau Rotterdam aanvragen door te klikken op onderstaande button om gebruik te maken van onze handige aanvraagmodule. U mag uw aanvraag ook rechtstreeks aan ons mailen. Weet u het aantal woorden niet, dan kunt u het document of de documenten toevoegen en tellen wij de woorden. Als de documenten te groot zijn om te mailen, kunt u ze via WeTransfer aan ons verzenden. Ook dan gaat de verzending via een beveiligde verbinding. Binnen 30 minuten, nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, vindt u onze reactie in uw mailbox. Meestal is dit al direct de offerte met levertijd.

Referenties3

Meer over Rotterdam

De naam Rotterdam stamt uit de dertiende eeuw en verwijst naar een dam in de rivier de Rotte. Omstreeks 1260 werd in de Rotte een dam gelegd op de plek waar de Hoogstraat de Rotte kruist. Hieraan ontleent Rotterdam zijn naam. Rond deze dam ontstond een nederzetting waar men in eerste instantie leefde van visserij. Al snel werd het ook een handelsplaats en ontstonden de eerste havens. Rotterdam kreeg in 1340 stadsrechten en in 1360 een stadsmuur.

Nationaliteiten

In Rotterdam leven zo’n 180 verschillende nationaliteiten. Een groot deel van de bewoners met een Nederlandse achtergrond heeft Brabantse voorouders. Deze trokken al vanaf de 19e eeuw als arbeiders naar de haven van Rotterdam.

Nieuwbouw

Het centrum van Rotterdam werd, op enkele historische gebouwen na, in de Tweede Wereldoorlog grotendeels verwoest door een Duits bombardement. Daardoor was en is er veel ruimte voor nieuwbouw. Rotterdam is dan ook, in tegenstelling tot veel andere oude Nederlandse steden, een moderne stad. De stad profileert zich als internationale architectuurstad met veel wolkenkrabbers, ook wel aangeduid als Manhattan aan de Maas.

Niet alleen vertaalbureau Rotterdam, maar o.a. ook:

Vertaalbureau Breda
Vertaalbureau Den Haag
Vertaalbureau Middelburg