024-82 00 778 info@aabeve.nl

Vertaalbureau Utrecht

Tel. 030 – 82 01 027

vertaalbureau utrecht-foto1

Vertaalbureau Utrecht

Op zoek naar een vertaalbureau Utrecht? Dan bent u bij Aabévé Vertaalbureau aan het juiste adres. Aabévé Vertaalbureau Utrecht heeft een telefonisch steunpunt in Utrecht, tel. 030-8201027, e-mail.

Of het nu gaat om een vertaling van uw algemene voorwaarden van het Nederlands naar het Italiaans. Een contract van het Engels naar het Spaans of een website van het Nederlands naar het Pools. Wij verzorgen graag de vertaling voor u.

Aabévé Vertaalbureau Utrecht

  • Snelle service
  • Heldere tarieven
  • Persoonlijk contact
  • Kwaliteitsgarantie

Vertaalbureau Utrecht

Vertaalbureau Utrecht is een full-service vertaalbureau gespecialiseerd in vertalingen voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Bij Aabévé zijn dagelijks meer dan 600 vertalers beschikbaar voor meer dan 200 talencombinaties, waardoor vertalingen in alle gangbare talen mogelijk zijn. Bij Aabévé Vertaalbureau bent u snel in het bezit van de juiste vertaling! Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus.

Offerte aanvragen

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan. Vermeld in elk geval uw talencombinatie en een opgave van het aantal woorden. Alle aan ons toegezonden documenten worden strikt vertrouwelijk behandeld. Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

Een vrijblijvende offerte kunt u ook aanvragen via de aanvraagmodule op deze pagina. U mag uw aanvraag ook rechtstreeks aan ons mailen. Weet u het aantal woorden niet, dan kunt u het document of de documenten toevoegen en tellen wij de woorden. Als de documenten te groot zijn om te mailen, kunt u ze via WeTransfer aan ons verzenden. Ook dan gaat de verzending via een beveiligde verbinding.

 

Offerte aanvragen

Weet u het aantal woorden niet? Voeg dan het document toe.
Klik of sleep bestanden naar dit gebied om te uploaden. U kunt maximaal 4 documenten uploaden.
=
Aabévé:

daar kunt u op vertrouwen!

vertaalbureau utrecht-foto2

Meer over Utrecht

In het jaar 1808 was Utrecht kortstondig de hoofdstad van het Koninkrijk Holland (1806-1810). Utrecht is de vierde stad van Nederland. De stad is centraal gelegen op een knooppunt van wegen, spoorwegen en waterwegen, waardoor het een toonaangevende beurzen- en conferentiestad is en het hardst groeiende economische centrum – vooral in de dienstensector – van zowel de Randstad als Nederland.

Utrecht was een van de eerste steden in het huidige Nederland met stadsrechten en heeft een lange geschiedenis en een belangrijk historisch centrum. Kenmerkend voor de stad zijn onder meer de werven en de Dom van Utrecht (met de 112 meter hoge Domtoren) waaraan de stad de bijnaam Domstad ontleent.

Singel

Utrecht heeft een historisch centrum, dat grotendeels nog door een singel wordt omringd. Utrecht telt na Amsterdam en Maastricht het grootste aantal rijksmonumenten van alle steden in Nederland. Andere bezienswaardigheden zijn de Dom en de Oudaen. De Vrede van Utrecht verwijst naar een reeks van verdragen die in 1713 werden getekend in de gelijknamige stad in de Republiek der Zeven Verenigde Provinciën.

Oorlogen

Met de Vrede van Utrecht kwam een einde aan de lange reeks van oorlogen van de Spaanse Successieoorlog en Queen Anne’s war. Bijzonder aan deze historische gebeurtenis is dat er vrede gesloten werd aan de onderhandelingstafel. Dit diplomatieke proces was bijzonder, omdat vrede tot die tijd hoofdzakelijk op het slagveld tot stand kwam.

Jongeren

Utrecht is een stad met veel jongeren en relatief weinig ouderen. In Utrecht wonen ruim 64.000 studenten; er is een aantal universiteiten, hogescholen en ROC’s te vinden. De Universiteit Utrecht en de Hogeschool Utrecht zijn daarvan verreweg het grootst. 

jaren ervaring

talencombinaties

vertalers

Aabévé Vertaalbureau,

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,8 uit 5 (of 9,6 uit 10)