024-82 00 778 info@aabeve.nl

Vertaalbureau Zwolle

Tel. 038 – 82 00 358

vertaalbureau zwolle-foto1

Vertaalbureau Zwolle

Bent u woonachtig in Zwolle of omgeving? Dan kunt u heel gemakkelijk al uw vertaalopdrachten laten verzorgen door Vertaalbureau Zwolle. Voor een vertaling van een overeenkomst van het Nederlands naar het Noors of een handleiding van het Engels naar het Duits.

Ook voor een huwelijksakte van het Chinees naar het Nederlands, of welke documenten of talen dan ook, kunt u bij ons terecht. U mag natuurlijk ook contact opnemen als u niet in (de buurt van) Zwolle woont. Het nummer van het telefonische steunpunt Zwolle is 038-8200358.

Vertalen bij Vertaalbureau Zwolle

Vertaalbureau Zwolle voor: 

  • Optimale service
  • Binnen 30 minuten reactie
  • Lage tarieven
  • Snelle levering
  • Ervaren vertalers
  • Ook beëdigde vertalingen
  • Hoge klantenwaardering
  • Tientallen jaren ervaring
  • ISO-gecertificeerd

Over Aabévé Vertaalbureau

Aabévé Vertaalbureau biedt al bijna 40 jaren snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven. Bij Aabévé Vertaalbureau ontvangt u snel een kwaliteitsvertaling! Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Gebruik dan de aanvraagmodule op deze pagina of stuur ons een mail.

Aabévé Vertaalbureau heeft een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers. Daardoor zijn perfect uitgevoerde vertalingen in vrijwel alle talencombinaties mogelijk. Bij Aabévé Vertaalbureau ontvangt u binnen 30 minuten een reactie op uw aanvraag en zorgen wij voor een snelle en goede vertaling van uw documenten.

U ontvangt van ons altijd een vrijblijvende offerte. Documenten, die aan ons mailt worden strikt vertrouwelijk behandeld. Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens, kunt u lezen in onze privacyverklaring.

Offerte aanvragen

Weet u het aantal woorden niet? Voeg dan het document toe.
Klik of sleep bestanden naar dit gebied om te uploaden. U kunt maximaal 4 documenten uploaden.
=

Een greep uit de reacties van klanten:

(meer reacties vindt u op deze pagina)

Eline

Eline

Top vertaalbureau! Snelle en goede communicatie, goede en snelle service.

Jadrana

Jadrana

Snel, betrouwbaar en correct! Steeds een fijne samenwerking.

vertaalbureau zwolle-foto2

Meer over Zwolle

De Hanzestad Zwolle is een bezoekje meer dan waard. Trek er gerust maar meer dagen voor uit, want één dag is niet voldoende om de stad te beleven. Zwolle heeft een historische binnenstad met veel bezienswaardigheden. Zoals Museum de Fundatie en Waanders in de Broeren en restaurants, die geroemd worden om hun culinaire hoogstandjes. Met De Librije, gezellige terrasjes en kroegen, een gezellige binnenstad met gastvrije winkeliers en natuurlijk volop mogelijkheden voor een avondje uit, zoals theater Odeon de Spiegel.

Ligging

Zwolle ligt aan aan het Zwarte Water en aan de Overijsselse Vecht en is via het Zwolle-IJsselkanaal verbonden met de IJssel, De stad ligt aan de rand van de landstreek Salland en is de grootste stad in deze streek. Zwolle staat tegenwoordig zowel nationaal als internationaal bekend als een groene gemeente en werd in deze eeuw al diverse keren uitgeroepen tot de groenste gemeente van Nederland. In 2006 werd Zwolle ook verkozen tot groenste stad van Europa.

Tweede Wereldoorlog

In Zwolle werden de verkeersbrug en de spoorbrug over de IJssel opgeblazen op 10 mei 1940. Daarmee viel ook de telefoonverbinding met Noord-Nederland weg, die via deze bruggen liep. In Zwolle werd een van de drie bureaus van de burgerlijke stand voor Duitsers gevestigd. Ook kreeg Zwolle een van de 57 door de Duitsers ingestelde arbeidsbureaus. Zwolle kreeg een zg. ‘Joodsche Raad’, opgericht in opdracht van de Duitsers. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werden 495 joodse inwoners van Zwolle door de bezetter weggevoerd en in concentratiekampen omgebracht.

Een joods echtpaar beroofde zich van het leven met de Duitsers voor de deur, en twee joden zijn omgebracht door het verzet in Hattem, dus totaal 499. Ook zijn er op diverse plaatsen in de stad mensen gefusilleerd die zich op enigerlei wijze verzetten tegen de bezetter. Diverse monumenten in de stad herinneren hieraan, zoals het Monument aan de Meppelerstraatweg en Monument op de schietbaan Berkum. In het Ter Pelkwijkpark staat het Oorlogsmonument Zwolle, dat de herinnering levend moet houden aan alle Zwollenaren, die in de Tweede Wereldoorlog om het leven zijn gekomen als gevolg van oorlogshandelingen.

Zwolle werd op 14 april 1945 door Canadezen bevrijd. Leo Major (1921-2008) was een van de eerste geallieerde militairen die de stad betrad en vrijwel zelfstandig verantwoordelijk was voor de terugtrekking van de Duitsers, en daarom ’de bevrijder van Zwolle’ wordt genoemd.

Uitgaan

Zwolle, de hoofdstad van Overijssel, de stad met de vele evenementen en tentoonstellingen, theaters en een keur aan uitgaansmogelijkheden. De stad om prachtige wandelingen en fietstochten te maken. Hanzestad Zwolle, waar u heerlijk kunt shoppen in de oude straatjes van de binnenstad. (bron: Wikipedia)​

Aabévé Vertaalbureau,

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,8 uit 5 (of 9,6 uit 10)