Vertaalbureau Zwolle

 • Snelle reactie
 • Vrijblijvende offerte
 • Professionele vertalers
 • check-circle
  Kwaliteitsgarantie


Vertaalbureau Zwolle

Bent u woonachtig in Zwolle of omgeving? Dan kunt u heel gemakkelijk al uw vertaalopdrachten laten verzorgen door Vertaalbureau Zwolle. Voor een vertaling van een overeenkomst van het Nederlands naar het Noors of een handleiding van het Engels naar het Duits.

Ook voor een huwelijksakte van het Chinees naar het Nederlands, of welke documenten of talen dan ook, kunt u bij ons terecht. En uiteraard mag u ook gewoon contact opnemen met Vertaalbureau Zwolle als u helemaal niet in (de buurt van) Zwolle woont.

Aabévé Vertaalbureau heeft een telefonisch steunpunt in Zwolle, zodat u met uw eigen 038-netnummer makkelijk lokaal kunt bellen. Uw digitale documenten kunt u snel en makkelijk aan ons mailen. U kunt contact opnemen met ons telefonische steunpunt via 038-8200358.Voordelen van Aabévé Vertaalbureau

Aabévé Vertaalbureau heeft een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers. Daardoor zijn perfect uitgevoerde vertalingen in vrijwel alle talencombinaties mogelijk. Bij Aabévé Vertaalbureau ontvangt u binnen 30 minuten een reactie op uw aanvraag en zorgen wij voor een snelle en goede vertaling van uw documenten.

 • Snelle service
 • Heldere tarieven
 • Persoonlijk contact
 • Kwaliteitsgarantie
 • Aabévé Vertaalbureau biedt al ruim 30 jaar een snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven. Aabévé Vertaalbureau heeft een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers, waardoor vertalingen in vrijwel alle talencombinaties mogelijk zijn. Bij Aabévé Vertaalbureau ontvangt u snel een kwaliteitsvertaling!


  Meer over Zwolle

  De Hanzestad Zwolle is een bezoekje meer dan waard. Trek er gerust maar meer dagen voor uit, want één dag is niet voldoende om de stad te beleven. Zwolle heeft een historische binnenstad met veel bezienswaardigheden. 

  Zoals Museum de Fundatie en Waanders in de Broeren en restaurants die geroemd worden om hun culinaire hoogstandjes. Met De Librije, gezellige terrasjes en kroegen, een gezellige binnenstad met gastvrije winkeliers en natuurlijk volop mogelijkheden voor een avondje uit, zoals theater Odeon de Spiegel.

  Ligging

  Zwolle ligt aan aan het Zwarte Water en aan de Overijsselse Vecht en is via het Zwolle-IJsselkanaal verbonden met de IJssel, De stad ligt aan de rand van de landstreek Salland en is de grootste stad in deze streek.

  Zwolle staat tegenwoordig zowel nationaal als internationaal bekend als een groene gemeente en werd in deze eeuw al diverse keren uitgeroepen tot de groenste gemeente van Nederland. In 2006 werd Zwolle ook verkozen tot groenste stad van Europa.

  Tweede Wereldoorlog

  In Zwolle werden de verkeersbrug en de spoorbrug over de IJssel opgeblazen op 10 mei 1940. Daarmee viel ook de telefoonverbinding met Noord-Nederland weg, die via deze bruggen liep. In Zwolle werd een van de drie bureaus van de burgerlijke stand voor Duitsers gevestigd. Ook kreeg Zwolle een van de 57 door de Duitsers ingestelde arbeidsbureaus.

  Zwolle kreeg een zg. ‘Joodsche Raad’, opgericht in opdracht van de Duitsers. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werden 495 joodse inwoners van Zwolle door de bezetter weggevoerd en in concentratiekampen omgebracht.

  Een joods echtpaar beroofde zich van het leven met de Duitsers voor de deur, en twee joden zijn omgebracht door het verzet in Hattem, dus totaal 499. Ook zijn er op diverse plaatsen in de stad mensen gefusilleerd die zich op enigerlei wijze verzetten tegen de bezetter.

  Diverse monumenten in de stad herinneren hieraan, zoals het Monument aan de Meppelerstraatweg en Monument op de schietbaan Berkum. In het Ter Pelkwijkpark staat het Oorlogsmonument Zwolle, dat de herinnering levend moet houden aan alle Zwollenaren die in de Tweede Wereldoorlog om het leven zijn gekomen als gevolg van oorlogshandelingen.

  Zwolle werd op 14 april 1945 door Canadezen bevrijd. Leo Major (1921-2008) was een van de eerste geallieerde militairen die de stad betrad en vrijwel zelfstandig verantwoordelijk was voor de terugtrekking van de Duitsers, en daarom ’de bevrijder van Zwolle’ wordt genoemd.

  Uitgaan

  Zwolle, de hoofdstad van Overijssel, de stad met de vele evenementen en tentoonstellingen, theaters en een keur aan uitgaansmogelijkheden. De stad om prachtige wandelingen en fietstochten te maken. Hanzestad Zwolle, waar u heerlijk kunt shoppen in de oude straatjes van de binnenstad. (bron: Wikipedia)  Aabévé Vertaalbureau, ISO-gecertificeerd

  Snelle reactie


  Binnen 30 minuten nadat uw aanvraag door ons is ontvangen, mailen wij u een reactie. Meestal is dit al direct de offerte.

  Lage tarieven


  Onze tarieven voor professionele vertalingen behoren tot de laagste van Nederland.

  Professionele vertalingen


  Vertalingen worden uitsluitend verzorgd door professionele vertalers, die in de meeste gevallen ook native speaker zijn.

  Wij lossen uw vertaalprobleem direct op!

  Neem geen risico en doe net als al die andere bedrijven (van zzp'er tot multinational) en particulieren en vertrouw ook op de meer dan 30 jaren vertaalervaring van Aabévé Vertaalbureau.
  Geen studenten, die iets willen bijverdienen, maar professionele en ervaren vertalers,
  met een jarenlange opleiding achter de rug, verzorgen uw vertaling.

  Tenslotte

  Aabévé Vertaalbureau staat voor hoogwaardige vertalingen, scherpe tarieven,
  jarenlange ervaring, uitsluitend professionele vertalers en kwaliteitsgarantie.

  Aabévé Vertaalbureau: grenzen vervagen, talen niet!

  facebook
  google+
  linkedin
  tumblr
  twitter
  youtube
  Bel ons
  Mail ons
  Whatsapp

  Contactinfo Nederland
  Arubaweg 14,

  5451 GM Mill
  Tel. 
  0900–333 03 03 
  (lokaal tarief)
  Contact via 
  e-mail

  Contactinfo België

  www.aabeve.be
  Tel. 0800-231 10
  (gratis vanuit België)
  Contact via
   
  e-mail

  Vakgebieden, o.a.
  Administratief
  Financieel

  ICT/Websites

  Literair

  Marketing

  Medisch

  Technisch

  Toeristisch

  Zakelijk

  Copyright Aabévé Vertaalbureau


  >