024-82 00 778 info@aabeve.nl

Het vooral bij jongeren populaire sociale mediaplatform TikTok heeft een vertaalfunctie aan de app toegevoegd. Deze vertaalfunctie is nog maar voor een beperkt aantal talen beschikbaar. Dit zijn Chinees (Mandarijn), Duits, Engels, Indonesisch, Italiaans, Koreaans, Portugees, Spaans en Turks.

Vertaalfunctie TikTok

Bijschriften, die videomakers bij hun video’s hebben geplaatst, kunnen nu automatisch worden gegenereerd en vertaald. Deze functie is overigens nog maar zeer beperkt en alleen voor bepaalde video’s beschikbaar.

Ondertitels

Gebruikers die video’s in deze talen bekijken, hebben ook toegang tot automatisch gegenereerde ondertitels in deze talen. Vervolgens kunnen die worden vertaald in een van de andere talen, om de inhoud toegankelijker te maken voor een groter aantal gebruikers.
Voorheen konden makers die video’s op TikTok plaatsten, kiezen of ze al dan niet automatisch gegenereerde bijschriften bij hun video’s wilden. TikTok-gebruikers, die deze video’s bekeken, konden zich echter niet aan- of afmelden voor deze ondertiteling. Met de bijgewerkte functie voor automatische ondertiteling kunnen kijkers kiezen of ze wel of geen ondertiteling willen.

TikTok gaat ervan uit, dat deze eenvoudige vertaaloplossingen helpen om de taalbarrières te overwinnen en mensen via gedeeld entertainment dichter bij elkaar zullen brengen.

Aabévé Vertaalbureau

Bij Aabévé Vertaalbureau zorgen wij er, als ISO-gecertificeerd bedrijf, voor dat vertalingen uitsluitend worden verzorgd door ervaren en professionele vertalers. Zij hebben allemaal een gedegen opleiding op bachelorniveau achter de rug en/of minimaal 5 jaren vertaalervaring. U kunt er daardoor van op aan, dat u altijd een uitstekende vertaling van ons ontvangt. Maar, omdat vertalers gelukkig ook maar gewoon mensen zijn, biedt onze kwaliteitsgarantie nog eens een extra zekerheid. Want mocht er, ondanks alle goede zorgen, toch iets niet goed zijn gegaan, dan lossen wij dit op.

Vertrouwen

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u vertrouwen op optimale service, lage tarieven, snelle levering, alleen ervaren en professionele vertalers, ISO-gecertificeerd, hoge klantenwaardering en bijna 40 jaren ervaring in de vertaalbranche. Ook voor beëdigde vertalingen kunt u bij ons terecht.

Dagelijks zijn meer dan 600 vertalers voor u beschikbaar om vertalingen te verzorgen in meer dan 200 talencombinaties. Wilt u weten welke talencombinaties wij verzorgen? Kijk dan op deze pagina. En mocht de door u gewenste combinatie er niet bij staan, neem dan contact met ons op. Via onze internationale samenwerking kunnen we u hoogstwaarschijnlijk toch van dienst zijn.