Vertalen Engels Nederlands

Vertalen Engels Nederlands. Hoewel veel Nederlanders een aardig woordje Engels spreken (en schrijven) is het verschil met een native speaker toch nog erg groot. Een film in het Engels begrijpen is ook niet hetzelfde als een foutloze tekst in het Engels opstellen met inachtneming van de spelling en grammatica.

Ook gebruiken Nederlanders vaak Amerikaans-Engelse woorden en niet de Britse woorden ( bijvoorbeeld labor vs labour). De vertalers van Aabévé Vertaalbureau vertalen moeiteloos Nederlands naar Engels of helpen u met een vertaling van het Engels naar Nederlands.

Het Engels telt 335 miljoen moedertaalsprekers en een enorme hoeveelheid mensen die het als tweede taal kunnen spreken. Vrijwel elke vertaler Nederlands Engels is een native speaker, die de valkuilen van de taal kent en met gevoel voor de doelgroep schrijft. Zij houden rekening met cultuur- en stijlverschillen want ook die bepalen of de strekking van een tekst op de juiste manier wordt overgebracht.

Offerte aanvragen

  Beëdigde vertaling? *
  JaNee

  Vertalen Engels Nederlands voor bedrijven en particulieren

  Wij vertalen zowel voor particulieren als bedrijven. Onze vertalers zijn vanuit hun interesse of achtergrond vaak gespecialiseerd in een bepaald vakgebied, zodat zij ook de terminologie in dat betreffende vakgebied beheersen. Voorbeelden van deze vakgebieden zijn medisch, toeristisch, ict, commercieel, accountancy, transport en nog veel meer.

  Ook voor uw beëdigde vertalingen kunt u bij ons terecht. Deze hebben dezelfde rechtsgeldigheid als het origineel en worden door een vertaler vertaald die door de rechtbank is beëdigd. Deze vertalingen zijn duurder dan een standaard vertaling. Ga daarom bij de instantie na of voor uw document een beëdigde vertaling nodig is.

  Aabévé Vertaalbureau: optimale service binnen 30 min. reactie lage tarieven ervaren vertalers ook beëdigde vertalingen hoge waardering klanten iso-gecertificeerd

  Vertalen Nederlands Engels of Engels Nederlands

  Al onze vertalingen vallen onder de kwaliteitsgarantie van Aabévé Vertaalbureau. Ook gaan wij altijd strikt vertrouwelijk om met alle aangeleverde documenten. Hebt u een eigen geheimhoudingsverklaring, dan kunnen we die ook ondertekenen. Door meer dan 30 jaar ervaring kunnen we u een professionele service bieden tegen lage tarieven en snelle levertijden.

  Behalve een vertaling Engels Nederlands, kunnen wij vrijwel elke taal in combinatie met Engels voor u vertalen. Enkele voorbeelden daarvan treft u onderstaand aan:

  Via de aanvraagmodule op deze pagina kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. U ontvangt dan binnen 30 minuten een antwoord, vaak al direct met de prijsopgave. Mailen en bellen (024-8200778) kan natuurlijk ook. Om een indruk te krijgen hoe positief onze klanten Aabévé Vertaalbureau waarderen, verwijzen we u naar de klantenreacties op Trustpilot.

  Ook interessant:

  vertaling nederlands roemeens
  vertaling nederlands roemeens
  Budget voor vertalingen beheren