024-82 00 778 info@aabeve.nl

Vertalen Engels Pools

vertaling engels pools-foto1

Vertalen Engels Pools

Vertaling Engels Pools. Door de toetreding van Polen tot de EU in 2004 is de handel met dit land verdrievoudigd. Nederland is een grote investeerder en voor Polen is Nederland ook een belangrijk land voor hun import.

Nederland is na Duitsland en Rusland het belangrijkste land waar Polen uit importeert. Door de toetreding tot de EU en het vrije verkeer van personen tussen beide landen, zijn er veel Polen naar Nederland gekomen om hier te komen werken tegen een hoger salaris dan in het thuisland mogelijk was.

Offerte aanvragen?

Maak gebruik van de aanvraagmodule op deze pagina. Documenten worden verzonden via een beveiligde verbinding.

Reactie

Binnen 30 minuten ontvangt u onze reactie in uw mailbox. Vrijwel altijd is dit direct de offerte met levertijd.

Akkoord?

Gaat u akkoord met onze offerte, dan gaan wij direct voor u aan de slag. U ontvangt de vertaling binnen de afgesproken levertijd.

Vertalen Engels Pools met kwaliteitsgarantie

Bij Aabévé Vertaalbureau werken we met vertalers, die niet alleen de taal beheersen maar ook op de hoogte zijn van de cultuur en gebruiken, zodat de juiste stijl gebruikt wordt. Wij vertalen zowel voor particulieren als bedrijven.

Hebt u als particulier bijvoorbeeld een vertaling van een huwelijksakte of IND-aanvraag nodig, dan kunnen onze vertalers dat voor u vertalen. Voor dergelijke vertalingen is vaak een beëdigde vertaling nodig om de vertaling rechtsgeldig te maken. Bij Aabévé Vertaalbureau werken ook beëdigde vertalers die hier zorg voor kunnen dragen. Op alle vertalingen, ook de niet beëdigde vertalingen, rust onze kwaliteitsgarantie.

Economie

Vaak waren Poolse arbeiders van plan om met het verdiende geld hun leven verder op te bouwen in eigen land. Velen hebben zich hier echter ook permanent gevestigd. Door de komst van arbeiders uit Roemenië en Bulgarije (beide landen werden lid van de EU na Polen) is er echter minder werk voor de Polen.

Doordat de eigen economie in eigen land erg goed draait met de laagste werkloosheidcijfers in tijden, besluiten veel Polen ook weer terug te keren. Al deze ontwikkelingen leiden er toe dat veel documenten, die nodig zijn bij het doen van zaken of die een rol spelen bij (r)emigratie, vertaald dienen te worden. Aabévé Vertaalbureau kan u helpen bij het vertalen van Engels naar Pools. Vertalen van Pools naar Engels of een andere taal in combinatie met Pools is natuurlijk ook mogelijk.

Vertaling Engels Pools

Een vertaling Engels Pools komt regelmatig voor bij Aabévé Vertaalbureau. Minder dan een vertaling Nederlands Pools natuurlijk, maar internationale bedrijven hebben veel documenten tegenwoordig standaard beschikbaar in de Engelse taal.

Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn met een vertaling Engels Pools van bijvoorbeeld (e-mail)correspondentie, overeenkomsten, handleidingen, sociale media, websites, enzovoort. Ook omgekeerd kunnen wij uiteraard ook vertalingen Pools Engels verzorgen.

Vertaling Pools Engels

Polen heeft een ongunstige migratieverhouding van – 0,4 personen per 1.000 vanaf 2017, wat aantoont dat meer mensen Polen verlaten dan dat er binnenkomen. De Poolse federale regering heeft al veel initiatieven ontplooid om de Poolse emigranten te repatriëren.

Kansen voor ondernemers

Veel Polen trekken naar West-Europese landen, waaronder Nederland, om daar werk te zoeken. Omdat ze veel minder verdienen dan Nederlanders, slagen ze daar over het algemeen vrij gemakkelijk in. Het gebeurt ook regelmatig dat Polen zich definitief vestigen.

De handelsrelatie tussen Nederland en Polen wordt steeds belangrijker. Nederland exporteert bijna tweemaal zoveel goederen naar Polen, als dat we importeren. Binnen de Europese Unie staat Polen op de 8e positie van handelspartners voor Nederland.

Zakendoen met de Polen is een opwindend vooruitzicht, zeker als u van plan bent om een ​​fysieke locatie te openen of uw producten of diensten online aan te bieden. Polen is momenteel Europa’s 6e economie. Het land grenst aan verschillende landen van de Europese Unie, waaronder Duitsland en Litouwen. Grote steden als Berlijn en Praag liggen op korte afstand.

Offerte aanvragen

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
=

Service

Optimale service

Binnen 30 minuten reactie

Snelle levering

Ervaring

Ervaren vertalers

Lage tarieven

Tientallen jaren ervaring

Kwaliteit

Hoge klantenwaardering

ISO-gecertifceerd

Ook beëdigde vertalingen

Een greep uit de reacties van klanten:

(meer reacties vindt u op deze pagina)

3W Media

3W Media

Snelle en goede service. Vertalingen worden goed aangeleverd met eventuele scherpe opmerkingen of vragen. Netjes.

Chantal

Chantal

Een absolute aanrader! De gewenste vertalingen zijn snel en volgens afspraak geregeld. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen!

vertaling engels pools-foto2

Zakenpartner vinden

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland kan u helpen om in Polen een zakenpartner te vinden. Dit kan belangrijk zijn om sneller voet aan de grond te krijgen op de Poolse markten. Ook is het belangrijk om van tevoren te onderzoeken of uw product of dienst een kans van slagen heeft in Polen. Verder is het verstandig om na te gaan of het product of dienst dat u wilt verkopen al in Polen beschikbaar is en zo ja, wie de concurrenten dan zijn. Maakt u als buitenlands bedrijf kans om een deel van de markt te veroveren? Er zijn verschillende netwerken beschikbaar voor het vinden van zakenpartners.

Ministerie

De Poolse website van het ministerie van Buitenlandse Zaken verstrekt de regels voor toegang tot het land. De website is in het Pools, maar wordt ook in het Engels vertaald om Engels-sprekenden toegang te geven tot informatie over zakendoen in Polen.

Wij vertalen o.a. voor deze bedrijven:

(meer referenties op deze pagina)

peripro fencing-logo
vacansoleil-logo
ffm online-logo
warx personeelsdiensten-logo

Studeren in Polen

Polen ziet ook buitenlandse studenten het land binnenkomen om te studeren aan één van de meer dan 500 beschikbare universiteiten. Deze universiteiten zijn vaak toonaangevend op het gebied van wetenschap en technologie. Sommige universiteiten onderwijzen in bedreigde of uitgestorven talen, zoals Nahuatl, gesproken in het Azteekse rijk.

Bij een studie in Polen dienen diverse Engelse (of Nederlandse) documenten te worden vertaald in het Pools. Daartoe behoren geboorteaktes, diploma’s en cv’s. Het is zeer verstandig om van tevoren bij de betreffende instelling na te vragen of een beëdigde vertaling vereist is.

Uitdaging

Het is een grote en kansrijke uitdaging om zaken te gaan doen in Polen. Niet voor niets is het de 6e economie van de Europese Unie en er liggen dus behoorlijk wat kansen. Vergroot uw kansen door ervoor te zorgen, dat alle benodigde documenten zijn vertaald van Engels naar Pools of van Nederlands naar Pools. Zeker voor uw website is dat een absolute vereiste.

Aabévé Vertaalbureau helpt u graag met de benodigde vertalingen. Hiervoor selecteren wij native speakers (moedertaalsprekers), die zijn ingeburgerd zijn in de Poolse gemeenschap en de cultuur, gebruiken en sociale aspecten kennen als geen ander.

vertaling engels pools-4 foto's

Voorbeelden van vakgebieden:

(klik op de foto’s om de vakgebieden te bekijken)

Vertalen Engels Pools-vakgebieden foto1

Automotive

Chemisch

Juridisch

Medisch

Overheid

Technisch

Wetenschap

Vertalen Engels Pools-vakgebieden foto2

Accountancy

Dienstverlening

Horeca

Marketing

Toerisme

Transport

Verzekering

Vertalen Engels Pools-vakgebieden foto3

Architectuur

Bouw

Dienstverlening

Energie

Financiën

Grafisch

ICT

Offerte

Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw vertaling? Maak dan gebruik van onze aanvraagmodule op deze pagina voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Binnen 30 minuten, nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, vindt u onze reactie in uw mailbox. Meestal is dit al direct de offerte.

U kunt de aanvraag ook rechtstreeks aan ons mailen. Vermeld dan in elk geval de talencombinatie, het aantal woorden en een omschrijving van de tekst. Als u de woorden niet weet, kunt u de documenten toevoegen en tellen wij de woorden softwarematig voor u.

Zijn de documenten te groot voor de aanvraagmodule of om te mailen? Gebruik dan WeTransfer. Alle aan ons toevertrouwde documenten worden volstrekt vertrouwelijk behandeld en verzonden via een beveiligde verbinding.

Meer dan 30 jaren ervaring

Talencombinaties

Ervaren vertalers

Aabévé Vertaalbureau:

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,7 uit 5 (of 9,4 uit 10)