Vertalen Nederlands Pools
Grenzen vervagen, talen niet!

Vertalen Nederlands Pools

Aabévé Vertaalbureau beschikt over gekwalificeerde vertalers voor het vertalen Nederlands Pools, vertalen Pools Nederlands of vertalen Pools Engels of welke combinatie van of naar het Pools dan ook. Ook voor beëdigde vertalingen en tolken kunt u bij ons terecht.Ook voor vertalen Nederlands Pools of Pools Nederlands is Aabévé Vertaalbureau u graag van dienst. Pools is geen gemakkelijke taal en vergissingen kunt u zich niet permitteren.

Vertalen Nederlands Pools

Vertalen Nederlands Pools

Het Pools is een West-Slavische taal met ongeveer 40 miljoen sprekers. De meeste sprekers van het Pools wonen in Polen (ruim 38 miljoen inwoners). Andere grote groepen sprekers wonen onder meer in de Verenigde Staten en in de landen van de voormalige Sovjet-Unie (vooral Wit-Rusland, Oekraïne en Litouwen).

Sinds 1 mei 2004 is het Pools één van de officiële werktalen van de Europese Unie. Vertalen Nederlands Pools is bij Aabévé Vertaalbureau geen enkel probleem. We hebben in deze combinatie vertalers in diverse vakgebieden beschikbaar.

Vertalen Pools Nederlands

Het Poolse alfabet telt 32 letters, doordat een aantal letters met diakritische tekens als aparte letters worden beschouwd. Het Pools kent weinig dialecten (slechts 5 dialectgroepen). De meeste Polen spreken iets wat de standaard relatief dicht benadert. Vertalen Pools Nederlands wordt bij Aabévé Vertaalbureau alleen uitgevoerd door deskundige vertalers, ieder op hun eigen vakgebied.

Vertalen Pools Engels

Bent u meer internationaal georiënteerd en wilt u geen vertaling van Pools Nederlands, maar Pools Engels, ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Ook voor vertalen Pools Engels of vertalen Engels Pools hebben wij namelijk deskundige vertalers beschikbaar.

Toegenomen handel en investeringen

Sinds de toetreding van Polen tot de EU in 2004 is de handel met Polen verdrievoudigd. Nederlandse investeerders hebben sindsdien ook de weg naar Polen gevonden. Nederland behoort tot de belangrijkste investeerders in Polen. Het belangrijkste deel van de Poolse import komt uit Duitsland en Rusland, gevolgd door Nederland.

Enkele honderden Nederlandse studenten volgen hun studie jaarlijks in Polen en omgekeerd studeren er ook enkele honderden Polen jaarlijks in Nederland. Behalve de economische betrekkingen tussen de beide landen, zijn er ook op cultureel en politiek gebied intensieve contacten. Ook historische gezien hebben Nederland en Polen hechte banden met elkaar.

Vertaalmachines

Vertaalmachines, zoals Google Translate zijn de laatste jaren sterk in opkomst. Ze zijn prima voor het vertalen van woorden of korte zinnen, maar als het om complete documenten gaat, kunt u niet vertrouwen op de kwaliteit van de vertaalmachines, omdat ze de context van de tekst niet kunnen bevatten.

Als u een betrouwbare vertaling nodig heeft, adviseren wij u om gebruik te maken van een vertaalbureau. Uiteraard hopen we dat u voor Aabévé Vertaalbureau kiest. Want met onze meer dan 30 jaar ervaring en onze kwaliteitsgarantie, kunt u ervan op aan, dat u tot onze tevreden klanten gaat behoren.

Polen

Sinds de toetreding tot de Europese Unie zijn veel Polen naar West-Europa getrokken om werk te vinden. Met name Duitsland en Nederland zijn bij veel Polen in trek. Ook verrichten veel Polen seizoenswerk in Nederland. Door deze toename van Poolse werknemers (en in veel gevallen ook hun gezinsleden) wordt het steeds belangrijker om goede vertalingen te hebben van o.a. arbeidsovereenkomsten, huurcontracten, etc.

Offerte aanvragen?

Wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor uw Nederlands Pools vertaling? Dat kan op verschillende manieren:

  • gebruik maken van het aanvraagformulier op deze pagina
  • rechtstreeks een mail sturen met opgave van de talencombinatie en het aantal woorden of de documenten meezenden
  • bellen via 0900-3330303. Daarbij moet wel worden opgemerkt, dat wij telefonisch vrijwel nooit een prijsopgave kunnen verstrekken, omdat we daar het aantal woorden of het document voor nodig hebben.

Als u voor uw aanvraag gebruikt maak van het formulier op deze pagina, worden uw documenten aan ons verzonden via een beveiligde verbinding. Als de documenten te groot zijn, kunt u gebruik maken van ons WeTransfer kanaal. Ook dat is een beveiligde verbinding.


Klantboordeling
Anke5 sterren
Wij laten iedere maand onze nieuwsbrief in verschillende talen vertalen. Snelle levering, goede vertaling. Betrouwbaar bedrijf.
Kijk voor meer beoordelingen op Trustpilot.