Vertalen Spaans Engels

Vertalen Spaans Engels. Spaans staat op plek 2 in de talen top 10. Na Chinees (Mandarijn) is Spaans de moedertaal die door de meeste mensen wordt gesproken, maar liefst 406 miljoen wereldwijd. Daarbij komt nog dat 180 miljoen mensen Spaans als tweede taal spreken. Een enorme markt dus. In landen waar Spaans de voertaal is, wordt vaak weinig Engels gesproken.

Wanneer u zaken doet met bijvoorbeeld bedrijven in Spanje dan zal de correspondentie vanuit hun kant vaak in het Spaans zijn en verwachten zij dat u ook in het Spaans reageert. Door een vertaler in te schakelen die niet alleen de taal tot in de puntjes beheerst, maar ook op de hoogte is van de culturele verschillen, kunnen uw teksten op professionele wijze worden omgezet in het Spaans.

Offerte aanvragen

  Beëdigde vertaling? *
  JaNee

  Vertalen Engels Spaans met kennis van jargon

  Bij Aabévé Vertaalbureau hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de vertaalbranche en hebben we vertalers, die kunnen vertalen van Spaans naar Engels of een vertaling van Engels naar Spaans kunnen leveren. Andere talencombinaties met Spaans of Engels zijn ook mogelijk.

  Via Aabévé Vertaalbureau hebben ondernemers al vele teksten laten vertalen van het Engels naar het Spaans. Wij bieden de vertalingen aan tegen lage tarieven en kunnen snel leveren. Alle teksten zijn voorzien van onze kwaliteitsgarantie en worden vertrouwelijk behandeld.

  Wij werken niet met studenten, maar met vertalers die vaak ook vanuit eigen interesse of achtergrond een specialisatie hebben op verschillende marktsegmenten als toerisme, architectuur, juridisch, bouw, transport enzovoort. Daardoor zijn ze ook bekend met het woordgebruik in de desbetreffende branches.

  Aabévé Vertaalbureau: optimale service binnen 30 min. reactie lage tarieven ervaren vertalers ook beëdigde vertalingen hoge waardering klanten iso-gecertificeerd

  Kosten vertalen Engels naar Spaans

  Om een idee te krijgen van de kosten van een vertaling Engels Spaans of Spaans Engels, kunt u de aanvraagmodule op deze pagina gebruiken en uw tekst uploaden. Hebt u een pdf of jpg en weet u niet precies hoeveel woorden het telt? Geen probleem, dat kunnen wij met onze speciale software gratis en vrijblijvend nagaan wanneer u het ons mailt.

  Binnen 30 minuten ontvangt u een reactie, vaak direct met prijsopgave en levertijd. Voor uw vragen kunt u ook mailen en bellen (024-8200778). Voor beoordelingen van klanten kunt u de reacties op Trustpilot bekijken.

  Ook interessant:

  inheemse stam
  Makkelijkste en moeilijkste talen
  Grammaticaregels Nederlandse taal aangepast