024-82 00 778 info@aabeve.nl

Bosnisch vertalen

bosnisch vertalen-foto bootjes

Bosnisch vertalen

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u terecht voor Bosnisch vertalen in diverse vakgebieden, waaronder technisch, medisch, juridisch, enzovoort. Ook voor beëdigde vertalingen kunt u bij ons terecht.

Wij streven er altijd naar om zoveel mogelijk te voldoen aan uw deadlines, als die ook op redelijke wijze haalbaar zijn. Het is daarbij van belang om er rekening mee te houden, dat een vertaler ongeveer 2.000 woorden per dag kan vertalen. U kunt dus aan de hand van het aantal woorden in uw document zelf al een inschatting maken van de levertijd.

Vertaling Nederlands Bosnisch

Bosnië en Herzegovina hebben zich in 1992 afgesplitst van de voormalige republiek Joegoslavië. De officiële talen van Bosnië en Herzegovina zijn Bosnisch, Kroatisch en Servisch. Het land is geen lid van de Europese Unie en de NAVO. Het betaalmiddel is de Bosnische mark.

Wij kunnen u van dienst zijn met een vertaling Nederlands Bosnisch en Bosnisch Nederlands. Daarnaast zijn er nog diverse andere combinaties mogelijk, waarvan u onderstaand voorbeelden aantreft.

Vertalingen in combinatie met Bosnisch

  • Nederlands Bosnisch
  • Bosnisch Nederlands
  • Engels Bosnisch
  • Bosnisch Engels
  • Duits Bosnisch
  • Bosnisch Duits
  • Frans Bosnisch
  • Bosnisch Frans
  • en nog vele andere combinaties

Handel met Bosnië

De handel tussen Nederland en Bosnië-Herzegovina is vrij beperkt. Toch liggen er voldoende kansen voor ondernemers om daar voet aan de grond te krijgen. De republiek Bosnië Herzegovina telt bijna 3,5 miljoen inwoners. Bijna de helft van de bevolking woont in de steden.

Aabévé Vertaalbureau

Op basis van de klantenbeoordelingen heeft de onafhankelijke beoordelingswebsite Trustpilot ons het predikaat “Uitstekend” met 5 sterren toegekend. Onze klanten geven ons een uitermate hoge beoordeling van maar liefst 4,8 uit 5. Uiteraard zijn we hier bijzonder trots op.

Offerte aanvragen

Weet u het aantal woorden niet? Voeg dan het document toe.
Klik of sleep bestanden naar dit gebied om te uploaden. U kunt maximaal 4 documenten uploaden.
=

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u vertrouwen op:

Optimale service Ervaren vertalers Kwaliteitsgarantie Lage tarieven 5 Sterrenbeoordeling ISO-gecertificeerd

bosnisch vertalen-foto meren en visser
bosnisch vertalen-foto2

Bosnisch vertalen

Voor een vertaling vanuit of naar het Bosnisch is Aabévé Vertaalbureau uw aangewezen vertaalpartner. Met bijna 40 jaren ervaring zijn wij niet bepaald een eendagsvlieg.

Aabévé Vertaalbureau onderscheidt zich door optimale service, lage tarieven, snelle levering, uitsluitend ervaren/professionele vertalers, ISO-gecertificeerd en hoge klantenwaardering.
Ook voor beëdigde vertalingen kunt u bij ons terecht.

 

Vrijblijvende offerte ontvangen?

U kunt een vrijblijvende offerte eenvoudig aanvragen door gebruik te maken van de aanvraagmodule op deze pagina. De documenten kunt u direct toevoegen. Rechtstreeks mailen kan natuurlijk ook. Als uw bestanden te groot zijn voor de aanvraagmodule of om te mailen, kunt u WeTransfer gebruiken. Wij gaan vervolgens te allen tijde zorgvuldig en vertrouwelijk met uw documenten om. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan in onze privacyverklaring.

Heeft u vragen? Bel ons dan via 024-8200778. Wij helpen u graag!

Wellicht ook interessant

Bulgaars vertalen
Kroatisch vertalen
Sloveens vertalen

jaren ervaring

talencombinaties

vertalers

Aabévé Vertaalbureau,

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,8 uit 5 (of 9,6 uit 10)