024-82 00 778 info@aabeve.nl

Engels vertalen

Engels vertalen-foto taxi en muziekkorps

Engels vertalen

Ook voor een Engels vertaler zit u goed bij Aabévé Vertaalbureau. Vrijwel elke vertaler Nederlands Engels of Engels Nederlands is native speaker en kan op een hoog niveau teksten vertalen naar het Nederlands of omgekeerd.

Daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook voor Engels PoolsEngels Zweeds of Engels Frans vertalen bij ons terecht. Dat zijn echter maar enkele voorbeelden, want vertalingen naar of uit het Engels zijn mogelijk in combinatie met vrijwel elke andere taal.

Engels vertalen naar vrijwel alle andere talen

Kwaliteit

Bij Aabévé Vertaalbureau bent u er zeker van, dat de Engelse teksten met gevoel voor de doelgroep worden vertaald. Onze vertalers hebben veel kennis van het woordgebruik, de grammatica en spelling van de Engelse taal.

Een slechte Engelse vertaling kan leiden tot misverstanden en kan negatieve gevolgen hebben bij uw klanten. Daarom kunt u maar beter samenwerken met een professioneel vertaalbureau.

Vakgebieden

Aabévé Vertaalbureau beschikt over Engelse vertalers met veel ervaring in verschillende vakgebieden en branches. Door gebruik te maken van vertalers met het Engels als moedertaal, kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen.

Of het nu gaat om het vertalen van een contract of het vertalen van promotieteksten: onze vertalers voeren uw opdrachten uit met gevoel voor zowel taal als cultuur.

Offerte

Onze vertalers hebben veel kennis van het woordgebruik, de grammatica en spelling van de Engelse taal. Zoekt u een vertaalbureau voor uw Engelse vertaling? Dan hoeft u niet verder te zoeken.

U kunt bij ons altijd een vrijblijvende offerte  aanvragen. Het aanvragen van een offerte is zeer eenvoudig en verloopt snel.

Beëdigde vertaling Engels

Ook voor beëdigde vertalingen zijn wij u graag van dienst. Deze vertalingen worden verzorgd door een vertaler, die daarvoor is beëdigd door de rechtbank. Soms is voor een beëdigde vertaling ook een apostille nodig. Die kunt u zelf afhalen bij de Griffie van een Arrondissementsrechtbank in uw regio. De kosten daarvoor bedragen € 22,00. Een beëdigde vertaling is vrijwel altijd noodzakelijk bij officiële documenten, zoals:

 • geboorteakte
 • paspoort/id-kaart
 • diploma
 • V.O.G.
 • IND-aanvraag
 • proces-verbaal
 • rijbewijs
 • huwelijksakte
 • hypotheekakte
 • scheidingsakte
 • overlijdensakte
 • testament

Reacties van klanten

Onze klanten zijn zeer tevreden over onze dienstverlening en hebben daar een hoog waarderingscijfer voor. Onderstaand treft u enkele reacties aan. Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming beperken wij ons tot het vermelden van een voornaam of een bedrijfsnaam, alsmede het plaatsen van anonieme afbeeldingen. Meer klantenreacties kunt u vinden op Trustpilot.

Offerte aanvragen

Weet u het aantal woorden niet? Voeg dan het document toe.
Klik of sleep bestanden naar dit gebied om te uploaden. U kunt maximaal 4 documenten uploaden.
=

Een greep uit de reacties van klanten:

(meer reacties vindt u op deze pagina)

Jill

Jill

We worden altijd snel en vriendelijk geholpen.

Anke

Anke

Snelle en goede vertaling. Betrouwbaar bedrijf.

Video

Op heel veel pagina’s op deze website treft u informatieve video’s aan. Deze video’s hebben een lengte van ongeveer 60 seconden, waardoor u heel snel extra informatie krijgt over het onderwerp dat op de betreffende pagina wordt behandeld. Uiteraard kan een video van 1 minuut niet allesomvattend zijn. 

engels vertalen-foto3

Vertalen Engels Nederlands

Voor Engels vertalen kent een goede Engels vertaler de dialecten. Wij vertalen zowel voor particulieren als bedrijven. Onze vertalers zijn vanuit hun interesse of achtergrond vaak gespecialiseerd in een bepaald vakgebied, zodat zij ook de terminologie in dat betreffende vakgebied beheersen. Voorbeelden van deze vakgebieden zijn medisch, toeristisch, ict, commercieel, accountancy, transport en nog veel meer.

Beëdigde vertalingen hebben dezelfde rechtsgeldigheid als het origineel en worden door een vertaler vertaald die door de rechtbank is beëdigd. Deze vertalingen zijn duurder dan een standaard vertaling. Vraag daarom bij de betreffende instantie of voor uw document een beëdigde vertaling nodig is.

Wij vertalen o.a. voor deze bedrijven:

(meer referenties op deze pagina)

koksijde-logo
kouwenberg infra-logo
koopvilla costa blanca-logo
medcos-logo

Vertalen van Engels naar Nederlands

De Engels vertalers van ons Aabévé Vertaalbureau hebben taalgevoel en schrijven foutloos Engels en/of Nederlands. Ze kennen de grammaticale regels, herkennen valse vrienden, houden rekening met cultuur- en stijlverschillen en snappen het verschil tussen Brits en Amerikaans Engels.

Onze vertalers schrijven goed gestructureerde en goed leesbare teksten. De meeste vertalers zijn vanuit een persoonlijke interesse of achtergrond gespecialiseerd in een bepaald vakgebied, zoals toerisme of ICT.

Snelle daling talenstudies in VK

Het leren van vreemde talen op de middelbare scholen in het Verenigd Koninkrijk is sinds het begin van het millennium overigens nog nooit zo laag geweest. Duits en Frans zijn daarbij de grootste dalers.

Uit een BBC-analyse blijkt dat er dalingen zijn tussen de 30% en 50% sinds 2013 in de aantallen leerlingen, die taalcursussen volgen. Verder blijkt dat een derde van de leerlingen minimaal één taal heeft laten vallen. 

 

engels vertalen-4 foto's

Vertalen Nederlands Engels

Hoewel veel Nederlanders een aardig woordje Engels spreken (en schrijven) is het verschil met een native speaker toch nog erg groot. Een film in het Engels begrijpen is ook niet hetzelfde als een foutloze tekst in het Engels opstellen met inachtneming van de spelling en grammatica.

Ook gebruiken Nederlanders vaak Amerikaans-Engelse woorden en niet de Britse woorden (bijvoorbeeld labor vs labour). De vertalers van Aabévé Vertaalbureau vertalen moeiteloos Nederlands naar Engels of helpen u met een vertaling van het Engels naar Nederlands.

Het Engels telt 335 miljoen moedertaalsprekers en een enorme hoeveelheid mensen, die het als tweede taal kunnen spreken. Vrijwel elke vertaler Nederlands Engels is een native speaker, die de valkuilen van de taal kent en met gevoel voor de doelgroep schrijft. Zij houden rekening met cultuur- en stijlverschillen, want ook die bepalen of de strekking van een tekst op de juiste manier wordt overgebracht.

Engels vertaalbureau

U zoekt een Engels vertaalbureau? Een slechte Engelse vertaling kan leiden tot misverstanden en kan negatieve gevolgen hebben bij uw klanten. Daarom kunt u maar beter samenwerken met een professioneel Engels vertaalbureau. Bij Aabévé Vertaalbureau bent u er zeker van zijn dat de Engelse teksten met gevoel voor de doelgroep worden vertaald. Onze vertalers hebben veel kennis van het woordgebruik, de grammatica en spelling van de Engelse taal.

Bent u op zoek naar een Engels vertaalbureau voor uw Engelse vertaling? Dan heeft u die nu gevonden! U kunt bij ons altijd een vrijblijvende offerte  aanvragen. Het aanvragen van een offerte is zeer eenvoudig, verloopt snel en u kunt dit op verschillende manieren doen:
• via de aanvraagmodule op deze pagina
• via e-mail
• telefonisch contact opnemen via 024-8200778.

En zoals voor alle vertalingen van Aabévé Vertaalbureau geldt: u ontvangt binnen maximaal 30 minuten na aanvraag van ons een reactie in uw mailbox. Meestal is dit al direct de vrijblijvende offerte met de levertijd. Na opdracht worden de vertalingen zo snel mogelijk geleverd en vallen alle vertalingen onder onze kwaliteitsgarantie.

Vertalen Nederlands Engels

​Bij Aabévé Vertaalbureau helpen wij u snel en goed aan een perfecte vertaling van uw documenten. Of dat nu Engels naar Nederlands vertalen, Nederlands naar Engels vertalen of een andere taal van of naar het Engels moet zijn. De door ons geselecteerde vertaler Engels zorgt er altijd voor, dat u een perfecte Engelse vertaling ontvangt. En als het vanuit het Engels naar een andere taal moet, hebben we uiteraard ook daar de juiste vertaler voor beschikbaar. Nederlands naar Engels vertalen en Engels naar Nederlands vertalen zijn bij Aabévé Vertaalbureau de meest gevraagde talencombinaties.

Vertrouwelijk

Documenten, die u naar ons mailt om het aantal woorden te tellen, worden door ons volstrekt vertrouwelijk behandeld. Wilt u liever gebruik maken van uw eigen geheimhoudingsverklaring, dan kunt u die aan ons mailen en ontvangt u deze ondertekend retour. Met bijna 40 jaren ervaring staan wij garant voor topvertalingen met kwaliteitsgarantie. Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

Voorbeelden van vakgebieden:

(klik op de foto’s om de vakgebieden te bekijken)

Engels vertalen-vakgebieden foto1

Automotive

Chemisch

Juridisch

Medisch

Overheid

Technisch

Wetenschap

Engels vertalen-vakgebieden foto2

Accountancy

Dienstverlening

Horeca

Marketing

Toerisme

Transport

Verzekering

Engels vertalen-vakgebieden foto3

Architectuur

Bouw

Dienstverlening

Energie

Financiën

ICT

Grafisch

Vertalen Engels van of naar andere talen

Aabévé Vertaalbureau biedt een breed scala aan vertaaldiensten om aan al uw taalbehoeften te voldoen. Of u nu een vertaler Engels voor persoonlijke of zakelijke doeleinden nodig hebt, wij kunnen u helpen. We bieden vertalingen Engels voor een verscheidenheid aan talen, waaronder Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en meer. We bieden ook vertalingen Engels naar Nederlands voor een breed scala aan documenten, met inbegrip van juridische documenten, financiële rapporten, medische dossiers, website-inhoud en meer. Ons team van ervaren vertalers heeft Engels als moedertaal, dus u kunt erop vertrouwen dat uw vertaling nauwkeurig zal zijn. Bekijk hieronder alle opties en neem vandaag nog contact met ons op om aan uw Engelse vertaalproject te beginnen!

Engels-Albanees
Engels-Arabisch
Engels-Azerbeidjaans
Engels-Bosnisch
Engels-Bulgaars
Engels-Chinees
Engels-Deens
Engels-Duits
Engels-Ests
Engels-Fins
Engels-Frans

Engels-Georgisch
Engels-Grieks
Engels-Hebreeuws
Engels-Hindi
Engels-Hongaars
Engels-Iers
Engels-IJslands
Engels-Italiaans
Engels-Japans
Engels-Kazaks
Engels-Kirgisisch

Engels-Kroatisch
Engels-Lets
Engels-Litouws
Engels-Macedonisch
Engels-Nederlands
Engels-Noors
Engels Oekraïens
Engels-Oezbeeks
Engels-Pools
Engels-Portugees
Engels-Roemeens

Engels-Kroatisch
Engels-Lets
Engels-Litouws
Engels-Macedonisch
Engels-Nederlands
Engels-Noors
Engels Oekraïens
Engels-Oezbeeks
Engels-Pools
Engels-Portugees
Engels-Roemeens

Aabévé Vertaalbureau,

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,8 uit 5 (of 9,6 uit 10)