024-82 00 778 info@aabeve.nl

Ests vertalen

ests vertalen-foto1

Ests vertalen

Estland is een land in het noorden van Europa. Het land ligt globaal gezien ten zuiden van Finland en wordt begrensd door de Oostzee en de Finse Golf, gescheiden door de Baltische Zee.

Estland heeft zo’n 1,5 miljoen inwoners, waarvan de Esten zelf het merendeel uitmaken. De Estse taal wordt gesproken door ruim 1 miljoen mensen.

Nederlands Ests vertalen

De handel tussen Nederland en Estland staat eigenlijk nog in de kinderschoenen. Nederland voert voor ongeveer 1 miljoen euro aan producten en diensten uit naar Estland. Daartegenover staat een invoer van ongeveer de helft. Estland behoort, samen met Letland en Litouwen tot de Baltische staten.

En hoewel de handelsrelatie met Estland dus nog niet daverend is, liggen er waarschijnlijk toch kansen voor Nederlandse bedrijven. Daarom kunnen wij u ook van dienst zijn met vertalingen in combinatie met het Ests. Onze vertalers hebben een strenge selectie doorstaan, waardoor hun vakmanschap garant staat voor een hoogwaardige vertaling. Elke taal heeft persoonlijke karakteristieken waarmee een vertaler rekening dient te houden.

Europese Unie

Estland is sinds 1 mei 2004 lid van de Europese Unie. Het was de datum met de grootste uitbreiding van de EU uit de geschiedenis. Maar liefst 10 landen (hoofdzakelijk uit Noord- en Oost-Europa) werden toegelaten als lid. Het Ests is ook één van de officiële talen van de Europese Unie.

Vertalingen in combinatie met Ests

  • Nederlands Ests
  • Ests Nederlands
  • Engels Ests
  • Ests Engels
  • Duits Ests
  • Ests Duits
  • Frans Ests
  • Ests Frans 

Offerte aanvragen

Weet u het aantal woorden niet? Voeg dan het document toe.
Klik of sleep bestanden naar dit gebied om te uploaden. U kunt maximaal 4 documenten uploaden.
=

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u vertrouwen op:

Optimale service Ervaren vertalers Kwaliteitsgarantie Lage tarieven 5 Sterrenbeoordeling ISO-gecertificeerd

ests vertalen-foto2

Ests vertalen

Vooral op zakelijk gebied is een snelle vertaling nodig om prettig zaken te kunnen doen. Of het nu om een vertaling Nederlands Ests gaat of een vertaling naar het EngelsSpaansChinees, Duits, Italiaans, of een andere taal: Aabévé Vertaalbureau zorgt ervoor. Wij leveren vertalingen naar vrijwel elke denkbare taal en dat ook nog eens tegen zeer scherpe tarieven!

Zodra wij uw opdracht ontvangen, selecteren wij de beste vertaler voor uw vertaling. Indien nodig schakelen we een beëdigd vertaler in. Dit is bijvoorbeeld nodig wanneer het een officiële vertaling betreft. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte kunt u aanvragen door gebruik te maken van de aanvraagmodule op deze pagina. U mag uw aanvraag ook rechtstreeks aan ons mailen. Weet u het aantal woorden niet, dan kunt u het document of de documenten toevoegen en tellen wij de woorden. 

Als de documenten te groot zijn om te mailen, kunt u ze via WeTransfer aan ons verzenden. Ook dan gaat de verzending via een beveiligde verbinding.

Vertrouwelijk

Documenten, die u naar ons mailt om het aantal woorden te tellen, worden door ons volstrekt vertrouwelijk behandeld. Wilt u liever gebruik maken van uw eigen geheimhoudingsverklaring, dan kunt u die aan ons mailen en ontvangt u deze ondertekend retour. Met bijna 40 jaren ervaring staan wij garant voor topvertalingen met kwaliteitsgarantie. Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

ests vertalen-foto3

jaren ervaring

talencombinaties

vertalers

Aabévé Vertaalbureau,

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,8 uit 5 (of 9,6 uit 10)