024-82 00 778 info@aabeve.nl

Hongaars vertalen

hongaars vertalen-foto1

Hongaars vertalen

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u terecht voor Hongaars vertalen vanuit of naar diverse talen en in diverse vakgebieden. Ook voor beëdigde vertalingen kunt u bij ons terecht.

Voor uw Hongaarse vertaling selecteren wij altijd een moedertaalspreker (native speaker), die als geen ander op de hoogte is van de cultuur, sociale aspecten en gebruiken in zijn/haar geboorteland. In een ander land en een andere taal worden vaak andere teksten, kleuren en symbolen gebruikt, dan wat wij in Nederland gewend zijn.

Vertaling Nederlands Hongaars

Wij kunnen u uitstekend helpen met een vertaling Nederlands Hongaars of Hongaars Nederlands. Daarnaast zijn er nog diverse andere combinaties mogelijk, waarvan u onderstaand voorbeelden aantreft.

Tijdens de Hongaarse revolutie in 1956 zijn veel Hongaren gevlucht naar het westen, waaronder Nederland. Het uiteenvallen van de Sovjet Unie in 1991 zorgde er uiteindelijk voor dat Hongarije een vrij land werd. Sinds 2004 is Hongarije lid van de Europese Unie. De Hongaarse regering ligt echter regelmatig overhoop met de Europese Unie, omdat zij zich niet aan allerlei Europese regels houdt. Hongarije is al sinds 1999 lid van de NAVO. De euro is in Hongarije nog niet ingevoerd.

Vertalingen in combinatie met Hongaars

  • Nederlands Hongaars
  • Hongaars Nederlands
  • Engels Hongaars
  • Hongaars Engels
  • Duits Hongaars
  • Hongaars Duits
  • Frans Hongaars
  • Hongaars Frans
  • en nog vele andere combinaties

Handel met Hongarije

De handel tussen Nederland en Hongarije neemt gestaag toe. Er zijn voldoende kansen voor Nederlandse ondernemers, die de Hongaarse markt willen betreden. De handelsbalans is positief voor Nederland.

Nederland exporteert producten en diensten met een waarde van ruim 5 miljard euro en daar staat een import van bijna 4 miljard euro tegenover. Hongarije telt ongeveer 10 miljoen inwoners. Bijna 1 miljoen daarvan zijn andere bevolkingsgroepen, zoals Roma, Duitsers, Kroaten en Slowaken.

Offerte aanvragen

Weet u het aantal woorden niet? Voeg dan het document toe.
Klik of sleep bestanden naar dit gebied om te uploaden. U kunt maximaal 4 documenten uploaden.
=

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u vertrouwen op:

service

Optimale service

Binnen 30 minuten reactie

Snelle levering

ervaring

Ervaren vertalers

Ook beëdigde vertalingen

Lage tarieven

kwaliteit

Hoge klantenwaardering

ISO-gecertificeerd

Tientallen jaren ervaring

hongaars vertalen-foto nemen van uitzicht
hongaars vertalen-foto2

Hongaars vertalen

Voor een vertaling vanuit of naar het Hongaars kiest u natuurlijk voor Aabévé Vertaalbureau. Met bijna 40 jaren ervaring kunt u vertrouwen op uitstekende vertalingen. 

Aabévé Vertaalbureau onderscheidt zich door optimale service, lage tarieven, snelle levering, uitsluitend ervaren/professionele vertalers, ISO-gecertificeerd en hoge klantenwaardering.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijblijvende offerte ontvangen?

U kunt een offerte eenvoudig aanvragen door gebruik te maken van de aanvraagmodule op deze pagina. De documenten kunt u direct toevoegen. Rechtstreeks mailen kan natuurlijk ook. Als uw bestanden te groot zijn voor de aanvraagmodule of om te mailen, kunt u WeTransfer gebruiken. Wij gaan vervolgens te allen tijde zorgvuldig en vertrouwelijk met uw documenten om. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan in onze privacyverklaring.

Heeft u vragen? Bel ons dan via 024-8200778. Wij helpen u graag!

Wellicht ook interessant

Bulgaars vertalen
Roemeens vertalen
Servisch vertalen

jaren ervaring

talencombinaties

vertalers

Aabévé Vertaalbureau,

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,8 uit 5 (of 9,6 uit 10)