024-82 00 778 info@aabeve.nl

Japans vertalen

vertalen nederlands japans-foto1

Japans vertalen

Een goed voorbeeld van een ingewikkelde vertaling is Japans vertalen. Bij vele van onze vertalingen dienen we rekening te houden met de cultuur van een land en de verschillen in taal en uitdrukking.  

De hedendaagse Japanse cultuur combineert invloeden uit Azië, Europa en Noord-Amerika. De Japanse taal of beter gezegd karaktertekens stammen oorspronkelijk af van de Chinese taal. Deze tekens in het Japans worden ‘Kanji’ genoemd.

 

Vertalen Nederlands Japans 

Er zijn meer dan 50.000 kanji te noemen, maar zelfs de hoogopgeleiden kennen er maar rond de drie- tot vierduizend. Reden genoeg om uw vertaling onder te brengen bij een erkend vertaalbureau. Bij Aabévé Vertaalbureau werken uitstekende Japanse vertalers, die precies weten welk begrip bij welk teken hoort. Ook hebben zij ruime kennis van de Japanse cultuur en gebruiken.

Japans vertalen (Kanji)

Tegenwoordig leren Japanse kinderen 4 schriftsoorten: kanji, hiragana, katakana en romaji. De Japanse taal kent ongeveer 6.000 kanji. De 2.000 karakters die de kinderen op school leren zijn in principe voldoende om het Japans te kunnen lezen. Maar alleen het Kanji is niet genoeg om de Japanse taal te kunnen spreken. Hiervoor zijn fonetische schriften nodig.

Deze schriften zijn vergelijkbaar met het Nederlandse schrift. Al met al is het Japans voor velen een ingewikkelde taal. Geen wonder dat een vertaling Nederlands Japans gemaakt wordt door de beste Japanse vertalers van Aabévé Vertaalbureau.

Offerte aanvragen

Weet u het aantal woorden niet? Voeg dan het document toe.
Klik of sleep bestanden naar dit gebied om te uploaden. U kunt maximaal 4 documenten uploaden.
=
vertalen nederlands japans-foto2

Japans vertalen

Aabévé heeft meer dan 600 vertalers in meer dan 200 talencombinaties voor u beschikbaar. Daardoor zijn vertalingen in alle gangbare talen, zoals Nederlands Japans, mogelijk. U bent snel in het bezit van de juiste vertaling Nederlands Japans.

Aabévé Vertaalbureau is een full-service vertaalbureau voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus.

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte kunt u aanvragen door gebruik te maken van de aanvraagmodule op deze pagina. U mag uw aanvraag ook rechtstreeks aan ons mailen. Weet u het aantal woorden niet, dan kunt u het document of de documenten toevoegen en tellen wij de woorden. Als de documenten te groot zijn om te mailen, kunt u ze via WeTransfer aan ons verzenden. Ook dan gaat de verzending via een beveiligde verbinding.

Vertrouwelijk

Documenten, die u naar ons mailt om het aantal woorden te tellen, worden door ons volstrekt vertrouwelijk behandeld. Wilt u liever gebruik maken van uw eigen geheimhoudingsverklaring, dan kunt u die aan ons mailen en ontvangt u deze ondertekend retour. Met bijna 40 jaren ervaring staan wij garant voor topvertalingen met kwaliteitsgarantie. Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

vertalen nederlands japans-foto3

jaren ervaring

talencombinaties

vertalers

Aabévé Vertaalbureau,

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,8 uit 5 (of 9,6 uit 10)